ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Savaoth36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
cultΜέλος
29/04/2006, 13:40:02
Καλα medtech παιζεις και τα gothic???
Χαλαρα απο τα καλυτερα rpg και τα 2.Εν αναμονη του 3.
29/04/2006, 13:58:00
quote:
Μηπως <κυρια μου> εσεις δεν ξερετε καλα αγγλικα?

PROFICIENCY GRADE A UNIVERSITY OF CAMBRIDGE,ετος απόκτησης 2004.
(ξέρω,ξέρω δεν ειναι παρα παλιοχαρτο ειναι για κατι τυπους σαν κι εσας...)

Εγω απορω αφου δεν ξερεις καλα αγγλικα,πως καταλαβες πολλα οπως ισχυρίζεσαι?

quote:
Μηπως φοβαστε οτι τα πτυχια σας σε λιγο θα ειναι χρησιμα μονο στο WC?

Προς το παρον τα πτυχια μας ειναι χρησιμα.Τωρα εαν δεν διαθετεις πτυχιο και νιωθεις συμπλεγματικη κατωτεροτητα,η αποκτηση ενος πτυχιου ισως σε βοηθησει να νιωσεις καλύτερα.Α και σου υπενθυμιζω οτι τα εθνη βασιζονται στην επιστημη και στην τεχνολογια οποτε επιθυμουν να εχουν αποτελεσματα και οχι στις καφετζουδες και στα μεντιουμ.

quote:
eratosthenes the third libranian

Ο ερμος ο Ερατοσθενης υπολογισε την ακτινα της γης με προσεγγιση,χρησιμοποιωντας εναν γεωμετρικο κανόνα,την απόσταση Ασουαν-Αλεξάνδρειας και ενα ραβδι για να δει ποτε οι ακτινες του ηλιου ειναι καθετες προς την γη.Δεν του το σφυριξε στο αυτι κανενας Δρακονιανος!Οσο αυτα περι γνωσης των θιβετιανων ε αφου ειχαν ολη αυτη την τρομερη γνωση πως και ζουσαν σε τοσο αθλιες συνθηκες?

quote:
άνεται ένα θέμα με 15 σελίδες απο τις οποίες οι 12 είναι άχρηστες με το θέμα που άνοιξε ο φίλος Πάνο εφ' όσον δεν έχουν καμία σχέση με το αρχικό του θέμα.

Φερουμε αντιλογο.Μερικα απο αυτα που λεει ειναι τρανταχτα λάθος οπως η αποψη περι κουφιων πλανητων.Βεβαια δεν σου αρεσει ο αντιλογος.Οποτε σου συνιστω να μην μετεχεις και σε fora εφοσον ενιοτε οι ανθρωποι χρησιμοποιουν και λιγο τον εγκεφαλο τους και θα εκφρασουν αντιρησεις!...Κουφιοι πλανητες...κουφιοι αέριοι πλανητες?

quote:
Νομίζεται οτι ο καθένας που μπαίνει για να διαβάσει το θέμα
εχει την όρεξη να διαβάζει και τις δικές σας σαχλαμάρες.

Ε μην διαβαζεις τις "σαχλαμαρες μας" (μεταφραση:τον επιστημονικο αντιλογο.)

Βεβαια δεν μας απαντησε στο ερωτημα πως διαφυγε η κρυφη γνωση και εφτασε να πουλιεται και δεν τον εκαναν οι δρακονιανοι με τα κρεμμυδακια οποιον την διαθετει..

Ισως γιατι οσα ισχυριζεται ειναι ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ,ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

quote:
Εξάλλου η όλη συλλογιστική σου βασίζεται στην πολύ συγκεκριμένη και πολύ προσωπική σου κοσμοθεώρηση και οπτική των πραγμάτων. Πιστευεις στο "τυχαίο",πιστευεις ότι όλα ή κάποια πράγματα γίνονται "τυχαία".

Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα?Απο το ζώδιο μου?
H προσωπικη μου κοσμοθεωρια:Βασιζομαι σε οτι εχει παρουσιασει αξιολογες αποδειξεις.Δεν βασιζομαι στην μαγικη συλλογιστικη ούτε σε ανέκδοτες μαρτυρίες.

quote:
Εγώ και κάποιοι άλλοι απλά δεν έχουμε την ίδια οπτική.Δεν πιστευουμε στο τυχαίο, αντιθέτως πιστευουμε ότι τα πάντα ακολουθούν κάποιο σχέδιο,ότι τα πάντα έχουν κάποιο σκοπό.΄Αυτή η οπτική των πραγμάτων αποτελεί και τον θεμέλιο λίθο της αστρολογίας.

Το θεμα δεν ειναι τι πιστευει ο καθενας.Το θεμα ειναι τι έχει καταφερει να αποδείξει ο καθενας.Η αστρολογια ειναι μια ψευδοεπιστημη,χωρις καμια απολυτως βαση.Πολλοι ανθρωποι πετανε τα λεφτα τους σε αστρολογους και καφετζουδες που ψευδως ισχυριζονται οτι μπορουν να προβλεψουν το μελλον τους.Αλλα εδω το θεμα ειναι το 12κλωνο DNA.Και οι σαυρες...

quote:
Καλα medtech παιζεις και τα gothic???

Αμε και το καθενα πάνω απο 10 φορες!Απιθανη η σειρα των GOTHIC-ελπιζω το GOTHIC 3 να μην ειναι μαπα!
-----------------------------------------------------------------------
ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΟΙ NEW AGERS σας ρουφανε το αιμα!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΑΜΙΑΜΙΔΙΑ!

Edited by - medtech on 29/04/2006 14:10:07

Edited by - medtech on 29/04/2006 14:26:17

morpheausΜέλος
29/04/2006, 14:20:58
quote:

Φερουμε αντιλογο.Μερικα απο αυτα που λεει ειναι τρανταχτα λάθος οπως η αποψη περι κουφιων πλανητων.Βεβαια δεν σου αρεσει ο αντιλογος.Οποτε σου συνιστω να μην μετεχεις και σε fora εφοσον ενιοτε οι ανθρωποι χρησιμοποιουν και λιγο τον εγκεφαλο τους και θα εκφρασουν αντιρησεις!...Κουφιοι πλανητες...κουφιοι αέριοι πλανητες?

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Νομίζεται οτι ο καθένας που μπαίνει για να διαβάσει το θέμα
εχει την όρεξη να διαβάζει και τις δικές σας σαχλαμάρες.{/quote]

Ε μην διαβαζεις τις "σαχλαμαρες μας" (μεταφραση:τον επιστημονικο αντιλογο.)

Βεβαια δεν μας απαντησε στο ερωτημα πως διαφυγε η κρυφη γνωση και εφτασε να πουλιεται και δεν τον εκαναν οι δρακονιανοι με τα κρεμμυδακια οποιον την διαθετει..

Ισως γιατι οσα ισχυριζεται ειναι ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ,ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

[quote] Καλα medtech παιζεις και τα gothic???

--------------------------------------------------------------------------------

Το να είσαι αντίθετος με αυτό που κάποιος λέει είναι λογικό, όπως και να του ζητάς κάποιες αποδείξης και κάποια τεκμηριωμένα στοιχεία για αυτά που λέει.Του τα ζητάς, δεν σου τα δίνει, δεν ξανασχολήσε.Όμως το να τον ειρωνεύεσαι και να τον γελοιοποιής σαν θεματοθέτη και σαν πρωσοπικότητα με τις δικές του απόψεις (είτε είναι σωστές είτε λάθος, δικό του το πρόβλημα) δεν νομίζω οτι αρμόζει σε άνθρωπο με πτυχίο.
Και μάλλον πιστεύω πως το πτυχίο σου είναι για το WC, εφ'όσων δεν σου έμαθε να δέχεσαι τις απόψεις των άλλων, άσχετα με το αν συμφωνείς ή όχι μαζί τους.
Και ένας άνθρωπος με το δικό σου πτυχίο και το δικό σου επίπεδο γνώσεις δεν θα ασχολούνταν με αυτό που λέει το παλικάρι.
Θα διάβαζε, θα έλεγε την γνώμη του και τα στοιχεία που έχει τα οποία εκφράζουν το άντίθετο απο αυτό που λέει και δεν θα ξανασχολούνταν.

Δεν νομίζω οτι λέω κάτι παράλογο.

Ζήσε την στιγμή πριν γίνει παρελθόν

29/04/2006, 14:32:55
quote:
Και μάλλον πιστεύω πως το πτυχίο σου είναι για το WC, εφ'όσων δεν σου έμαθε να δέχεσαι τις απόψεις των άλλων, άσχετα με το αν συμφωνείς ή όχι μαζί τους.
Και ένας άνθρωπος με το δικό σου πτυχίο και το δικό σου επίπεδο γνώσεις δεν θα ασχολούνταν με αυτό που λέει το παλικάρι.
Θα διάβαζε, θα έλεγε την γνώμη του και τα στοιχεία που έχει τα οποία εκφράζουν το άντίθετο απο αυτό που λέει και δεν θα ξανασχολούν

E υπαρχει ενας τροπος για να το μαθουμε αν ειναι οντως για πεταμα.
Θα παρουμε 100 φιαλες αιματος.Καποιες απο αυτες θα ειναι HIV θετικες και καποιες οχι.Ουτε εσεις ουτε εγω θε ξερουμε ποιες ειναι θετικες και ποιες οχι,αυτο θα το γνωριζει ανεξαρτητος εποπτευων.

Εγω θα τις ελεγξω με την τεχνολογια που υπαρχει (PCR ή ELISA) για HIV.
Εσεις θα εφαρμοσετε οποια εσωτεριστικη μεθοδο ελεγχου επιθυμητε.
Μετα θα συγκρινουμε τα αποτελεσματα.
Eαν βρειτε με τις εσωτεριστικες μεθοδους ποιες ειναι θετικες,δεχομαι να φαω το πτυχιο μου.
Εαν αποτυχετε,μπορω να σας γιαουρτωσω?

morpheausΜέλος
29/04/2006, 14:38:39
Πολύ σωστό το παραδειγμά σου και το αποτέλεσμα...
σίγουρα θα μας γιαουρτόσεις...
Αλλα μια ερώτηση, σύμφωνα με τα λεγομενά σου,
Τι κάνεις σε ένα forum του εσωτερισμού, αφου σύμφωνα με αυτά που λες ο εσωτερισμός τουλάχιστον για εσένα είναι άχρηστος αφου -στην προκυμένη περίπτωση- δεν μπορεί να σε βοηθήσει ενω αντιθέτος η τεχνολογία έχει τις δυνατότητες να το κάνει,
Τι κάνεις εδω μέσα?

29/04/2006, 14:50:39
quote:
Τι κάνεις εδω μέσα?

Προσφερω τον επιστημονικο αντιλογο σε οσους ενδιαφερονται.
Σας χαλάω την στρατολόγηση ω ευγενη τεκνα?

Και τα γιαουρτια ειναι φυσικα εγγυημενα αφου καμια εσωτεριστικη μεθοδος δεν υπαρχει για τον εντοπισμο του ΗΙV στο αιμα.Αν δουλευαν οι εσωτεριστικες μέθοδοι,θα της εφαρμοζαμε.Αλλά δεν εχουν αποτέλεσμα.Η επιστημη και η τεχνολογια εχουν αποτέλεσμα.Αυτο για το πτυχίο μου που ειναι για την τουαλετα κατ΄εσας,αλλά χαρη σε αυτο βοηθαω ουσιαστικα και με αποδειξεις τους συνανθρωπους μου και οχι με παχια λόγια.

morpheausΜέλος
29/04/2006, 15:01:59
quote:

quote:
Τι κάνεις εδω μέσα?

Προσφερω τον επιστημονικο αντιλογο σε οσους ενδιαφερονται.
Σας χαλάω την στρατολόγηση ω ευγενη τεκνα?

Και τα γιαουρτια ειναι φυσικα εγγυημενα αφου καμια εσωτεριστικη μεθοδος δεν υπαρχει για τον εντοπισμο του ΗΙV στο αιμα.Αν δουλευαν οι εσωτεριστικες μέθοδοι,θα της εφαρμοζαμε.Αλλά δεν εχουν αποτέλεσμα.Η επιστημη και η τεχνολογια εχουν αποτέλεσμα.Αυτο για το πτυχίο μου που ειναι για την τουαλετα κατ΄εσας,αλλά χαρη σε αυτο βοηθαω ουσιαστικα και με αποδειξεις τους συνανθρωπους μου και οχι με παχια λόγια.

Δεν αμφισβήτισα οτι το πτυχίο σου δεν σου έμαθε την δουλειά σου, αλλα αφου σου έμαθε μονο για την δουλειά σου τότε ναι είναι για τα σκουπίδια.

Και για να ξεκαθαριστεί το πράγμα.
Φίλη Medtech
Παρακάλω δήμοσίευσε σε αυτό το θέμα τα στοιχεία που έχεις οτι αυτά που ο Πάνο λέει δεν ισχύουν όπως και τις πηγές απο όπου τα πληροφορίθηκες και που εμείς μπορούμε να βρούμε αυτές τις πηγές.
Αν είναι δυνατόν να μην είναι ιστοσελίδες μιας και στο διαδύκτιο υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση.

Φίλε PaNo
Το ίδιο ζητάω και απο εσένα
στο επόμενο μυνημά σου σε παρακαλούμε να μας αναφέρεις απο που ξέρεις όλες αυτες τις πληροφορίες, και που εμείς μπορούμε να τις βρούμε κυρίως βιβλία και όχι ιστοσελίδες

Δεν χρειάζεται να αναφερθεί το κόστος των βιβλίων το μόνο που χρειάζεται είναι το όνομα του βιβλίου και ο συγραφέας του.

Παντα φιλικά απέναντι και στους δύο.

MercuryΜέλος
29/04/2006, 15:11:09
Αγαπητέ medtech να χαίρεσαι τα πτυχία σου...Γιατί δεν έχεις μόνο ένα πτυχίο,έχεις και ένα δευτερο πτυχίο.Στην επιστήμη της αλαζονείας...

Όχι μόνο παρουσιάζεις κείμενα που δεν ανήκουν σε σένα χωρίς να αναφέρεις τις πηγές σου, αλλά δεν έχεις ούτε τη μαγκιά να απαντήσεις σε κάθε ένα απο τους συνομιλητές σου ξεχωριστά. Αυτά σου μάθανε στο πανεπιστήμιο?

Σε περιμένω εσένα και την επιχειρηματολογία σου (των αφορισμών χωρίς θέσεις) στα ΑΣΤΡΑ. Προς το παρόν κάτσε εδώ και πάλευε με τα indigo και τo DNA ACTIVATION!...

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

SavaothΜέλος
29/04/2006, 15:13:19
Φίλε morpheaus και να σου αναφέρει βιβλία αυτό δε λέει τίποτα.Ο καθένας μπορεί να γράψει ένα βιβλίο....Το μόνο που θα καταφέρεις με την ανάγνωση κάποιου από αυτά τα βιβλία είναι να δεις κατά πόσον είναι ψυχικά υγειής ο συγγραφέας.

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

29/04/2006, 15:35:08
quote:
εν αμφισβήτισα οτι το πτυχίο σου δεν σου έμαθε την δουλειά σου, αλλα αφου σου έμαθε μονο για την δουλειά σου τότε ναι είναι για τα σκουπίδια.

Τι να γινει καθε πτυχιο αναφερεται σε εναν τομεα.Ειναι αδυνατον να γινεις παντογνωστης.Αυτο το ισχυριζονται οι εσωτεριστες.

quote:
Και για να ξεκαθαριστεί το πράγμα.
Φίλη Medtech
Παρακάλω δήμοσίευσε σε αυτό το θέμα τα στοιχεία που έχεις οτι αυτά που ο Πάνο λέει δεν ισχύουν όπως και τις πηγές απο όπου τα πληροφορίθηκες και που εμείς μπορούμε να βρούμε αυτές τις πηγές.

Απαντησα στις προηγουμενες σελιδες.Κατσε και διαβασε.
Διαβασε ιδιαιτερα το θεμα που αναφερεται στην κβαντικη φυσικη και γιατι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για να δικαιολογησει μεταφυσικες θεωρησεις (πχ οτι δηθεν με την συνειδηση διαπλαθουμε πραγματικοτητα).

quote:
Αγαπητέ medtech να χαίρεσαι τα πτυχία σου...Γιατί δεν έχεις μόνο ένα πτυχίο,έχεις και ένα δευτερο πτυχίο.Στην επιστήμη της αλαζονείας...

Όχι μόνο παρουσιάζεις κείμενα που δεν ανήκουν σε σένα χωρίς να αναφέρεις τις πηγές σου, αλλά δεν έχεις ούτε τη μαγκιά να απαντήσεις σε κάθε ένα απο τους συνομιλητές σου ξεχωριστά. Αυτά σου μάθανε στο πανεπιστήμιο?

Σε περιμένω εσένα και την επιχειρηματολογία σου (των αφορισμών χωρίς θέσεις) στα ΑΣΤΡΑ. Προς το παρόν κάτσε εδώ και πάλευε με τα indigo και τo DNA ACTIVATION!...

Η αστρολογια ειναι για τα σκουπιδια.Τοσο απλα.Οποιος δε την εξασκει πρεπει να παει φυλακη γιατι εξαπατα τον κοσμακη.Εαν η αστρολογια ηταν αξιολογη επιστημη θα ειχε λαβει την θεση που της αξιζε οπως η ιατρικη,η φυσικη,η χημεια κτλ.Ναι θα ασχοληθω με τον Panos τωρα ψευδοεπιστημονα.

Εννοειται οτι ειναι αδυνατον να απανταω σε ολους!Με την ψευδοεπιστημη της αστρολογιας εχουν ασχοληθει αλλοι απο αυτο το forum.Εγω θα ασχοληθω με αυτην ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΩ και οχι επειδη με προκαλει ενας ψευδοεπιστημονας!

Βιβλιογραφια ε?Ποση βιβλιογραφια θα σε πεισει οτι κανεις πλανητης στο ηλιακο συστημα δεν ειναι κουφιος (αναφερω ενα απο τα πολλα που πεταξε ο Panos)?

Edited by - medtech on 29/04/2006 15:38:59

08/01/2005, 19:37:40
ΑΓΑΠΗΤΗ mantis ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ
Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΗΛΕΥΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ
08/01/2005, 20:54:58
Τότε φίλτατε Open Mind, συμφωνούμε...

Φωτεινά... The She Mantis

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
EstrellaΝέο Μέλος
15/01/2005, 13:15:20
Δεν πιστεύω στους κακούς ανθρώπους.
Πιστεύω στους πολύ ευαίσθητους που πληγώθηκαν ανεπανόρθωτα και προσπαθούν να βρουν διαφυγή στην εκδίκηση..
TyphwnasΜέλος
20/01/2005, 00:56:30
Κακία? Ποιος λεέι τι είναι καλό και τι κακό... Μάλλον λάθος λέξεις... Οι αρχαίοι λέγαν Αρετή και Σφάλμα....
22/01/2005, 00:00:33
Φίλτατε Typhwna, για την Αρετή γνωρίζω… για το Σφάλμα όμως…

Η Αρετή δήλωνε την πολεμική ανδρεία, είχε σχέση με πολεμικά και ηρωικά κατορθώματα. Αρετή με την σημασία αυτή διέθεταν οι θεοί, οι ήρωες, οι βασιλιάδες και οι αριστοκράτες. Οι άνθρωποι του λαού δεν είχαν αρετή. Μερικές φορές η αρετή ταυτίζεται με την αριστοκρατική καταγωγή.
Ο Σωκράτης βάθυνε ιδιαίτερα στην έννοια της αρετής. Προσπάθησε να δείξει ότι η αρετή δεν είναι χάρισμα της φύσης (όπως ήθελε η αριστοκρατική αντίληψη), αλλά είναι στην ουσία της ορθή γνώση και σαν τέτοια μπορεί να διδαχθεί. Η αρετή είναι μια συνειδητή κατάσταση, όχι μια τυφλή ιδιότητα. Αντίθετα, κατά τον Πρωταγόρα, η αρετή είναι θέμα φύσης και διδασκαλίας ή άσκησης. Ειδικά η ανδρεία δεν αποκτιέται μόνο με διδασκαλία και ορθή γνώση, όπως υποστήριζε ο Σωκράτης, αλλά προέρχεται και από τη φύση, από φύσεως και ευστροφίας των ψυχών.
Αντικείμενο συστηματικής φιλοσοφικής εξέτασης έκανε την αρετή ο Αριστοτέλης. Ο Αριστοτέλης χαρακτήρισε ηθική αρετή κάθε κατάσταση που βρίσκεται στη μέση, ανάμεσα στην έλλειψη και στην υπερβολή. Πχ. η ανδρεία είναι αρετή, γιατί δεν είναι ούτε πλήρης απουσία φόβου, αλλά ούτε και υπερβολικός φόβος. Το ίδιο ισχύει για όλες τις ηθικές αρετές (πχ. την εγκράτεια ή σωφροσύνη, την πραότητα, τη δικαιοσύνη κλπ.), είναι δηλ. καταστάσεις του μέτρου και της μεσότητας. Για τον Αριστοτέλη, η αρετή δεν είναι μόνο θέμα γνώσης, αλλά και άσκησης. Με την άσκηση η αρετή μεταβάλλεται σε έξιν, σε σταθεροποιημένο τρόπο συμπεριφοράς. Εκτός από τις ηθικές αρετές ο Αριστοτέλης μιλά και για διανοητικές αρετές, όπως είναι η σοφία, η σύνεση και η φρόνηση.
Τέλος, αρετή στους αρχαίους μπορεί να είναι η καλή ποιότητα κάθε πράγματος. Υπάρχει αρετή του ύδατος, αρετή της γης κλπ.

Το πλησιέστερο στο Σφάλμα, είναι η Αισχύνη…

Το συναίσθημα της ντροπής, που ακολουθεί μια κακή πράξη. Εκδηλώνεται με ιδιαίτερη ένταση στην περίπτωση διάπραξης ανόσιων και εγκληματικών πράξεων, που απαγορεύουν οι θεϊκοί νόμοι. Δεν είναι μόνο αυτό που λέμε συναίσθημα ενοχής, αλλά και την έννοια της ηθικής κατάπτωσης και εξαθλίωσης, που σχετίζεται με την απόρριψη του ενόχου από την κοινότητα. Η αισχύνη ταυτίζεται με την αιδώ…

Χμμμ… αυτά είναι μερικά πράγματα που δεν υπάρχουν σήμερα…

The She Mantis

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
22/01/2005, 23:24:51

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line