- Η δολοφονία της Υπατίας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Δεν με ενδιαφέρει το δικό τους πρόβλημα, το δικό σου πρόβλημα με ενδιαφέρει. Εσύ έχεις την άποψη οτι τα χριστιανικά κείμενα προσβάλλουν τον ελληνισμό, ωραία. Πρέπει και οι άλλοι να έχουν την ίδια άποψη;quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Και δεν έχω δει κανέναν στις εκκλησίες να 'χει πρόβλημα με αυτά που ακούγονται.
Θα σου το κάνω λιανά Dr για να το καταλάβης !
Τι πρόβλημα μπορεί να 'χει ρε Dr ο χριστιανός που πηγαίνει στην εκκλησία μ' αυτά που ακούγονται ?? Αν είχε πρόβλημα δεν θα 'ταν χριστιανός . Χώρια που η πλειοψηφία του χριστεπώνυμου πληρώματος της εκκλησίας δεν καταλαβαίνει γρυ από αυτά που ψέλνονται .
Δεν θα έπρεπε να τίθεται ζήτημα ορθής μεταφοράς στα νεοελληνικά.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 08/10/2012 23:23:23
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Δεν με ενδιαφέρει το δικό τους πρόβλημα
Σ' αυτούς αναφέρθηκες .
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
το δικό σου πρόβλημα με ενδιαφέρει
Εσύ τι πρόβλημα έχεις ?
*
quote:Με το οτι γεμίζεις το θέμα αυτό με σκουπίδια.
Εσύ τι πρόβλημα έχεις ?
quote:
Δεν είναι μόνο η μεταφορά το θέμα ΑΜΕΙΝΙΑΣ αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε τέτοια άχρηστη κουβέντα
Προφανώς και είναι πρόβλημα μεταφοράς-μετάφρασης,ενώ δεν θα έπρεπε να είναι.
Αν δεν ήταν έτσι ,οι συζητήσεις αυτές δεν θα ήταν ανούσια μακροσκελείς.
Σίγουρα είναι όμως αρκετά εκτός του συγκεκριμένου θέματος,οπότε σταματώ εδώ προσωπικά.
Θα ήθελα όμως να δω -σε κάποιο άλλο πιο αρμόδιο topic-κάποιο σημάδι ότι καταννοούνται τα κείμενα.
Το αν κάποιος διαλέγει να τον ενοχλούν πολύ,λίγο ή καθόλου, δεν αλλάζει την σημασία του γραπτού λόγου.
Αυτός παραμένει μονοσήμαντος.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 08/10/2012 23:58:02
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Με το οτι γεμίζεις το θέμα αυτό με σκουπίδια.
Κανένας δεν σε πίεσε να συμμετάσχης με το ζόρι στο παρόν θέμα , που στην απάντησή σου στον φίλο ΑΜΕΙΝΙΑ χαρακτήρισες άχρηστες κουβέντες . Αν δεν σ' ενδιαφέρουν τα ιστορικά στοιχεία που παρατίθενται εδώ , και οι συζητήσεις μας , μπορείς κάλλιστα να ασχοληθής με κάτι ποιό χρήσιμο για σένα και να μας αφήσης ήσυχους .
*
quote:Όμως είναι ανούσια μακροσκελείς, γιατί κάποιοι σκοπίμως αλλάζουν το θέμα.
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Αν δεν ήταν έτσι ,οι συζητήσεις αυτές δεν θα ήταν ανούσια μακροσκελείς.
quote:Υπάρχει θέμα ειδικά για τις "ύβρεις" των χριστιανικών κειμένων, είναι πολλές σελίδες, μπορείς να πας και να το διαβάσεις
Σίγουρα είναι όμως αρκετά εκτός του συγκεκριμένου θέματος,οπότε σταματώ εδώ προσωπικά.
Μέρος 2
Μέρος 1
Μόλις τα μελετήσεις προσεχτικά και τα δύο, αν σου 'χουν μείνει απορίες, φτιάξε ένα καινούριο θέμα και πες μας τα σχόλιά σου. Όπως επίσης θα παρατηρήσεις, τα θέματα αυτά δεν είναι καθόλου μακροσκελή, είναι 100 σελίδες μόνο με ουσία.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 09/10/2012 00:39:00
1. Άλλο πράγμα το περιεχόμενο μιας θρησκείας, άλλο ο χειρισμός της σε κοσμικό επίπεδο, είτε από τους ιερείς, είτε από τους κοινωνούς.
2. Η εμφάνιση μιας θρησκείας έρχεται να καλύψει κάποια κενά ή και νέες ανάγκες στην εποχή της. Αυτό δεν υλοποιήθηκε ποτέ και πουθενά με, ας πούμε, δημοκρατικό τρόπο. Εντούτοις, οι πολλοί επέβαλαν εν τέλει τις πεποιθήσεις τους στο σύνολο.
3. Ακόμα και οι θεόπνευστες θρησκείες (εδώ πολύ συχνά τις αποκαλείτε αβρααμικές), υιοθέτησαν πρακτικές και τελετουργικά προυπαρχουσών, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό δεν είναι ξεκάθαρα ορατό.
4. Οι αλλαγές στα θρησκευτικά συστήματα δεν υπήρξαν ποτέ αναίμακτες, ακόμα και στις περιπτώσεις που συντελούνταν σε θεωρητικώς αναξίθρησκα πολιτικά συστήματα.
5. Η πολιτική και η θρησκεία ως συστήματα και όχι ως περιεχόμενο, μπορούν να αγκαλιάζονται ή και να αντιμάχονται, ανάλογα με τις καταστάσεις.
6. Ένα έγκλημα παραμένει τέτοιο, άσχετα αν διεπράχθη για πολιτικούς, θρησκευτικούς, προσωπικούς, ή όποιους άλλους λόγους.
7. Η ιστορία δεν είναι και ούτε υπήρξε ποτέ δίκαιη ή ακριβής, ή αντικειμενική. Είναι αυτή που είναι και διαστρεβλώνεται υποχρεωτικά από αυτόν που την κωδικοποιεί, σε μια ελεύθερη απόδοση κι εφαρμογή της Αρχής της Απροσδιοριστίας.
8. Η πατρίδα είναι κάτι απτό. Κάτι για το οποίο παλεύει κανείς ή όχι, αλλά που σε κάθε περίπτωση μπορεί να διαμορφωθεί κατά την επιθυμία του πατριώτη ή του εχθρού του. Η θρησκεία, στο βαθμό που αναφέρεται στο επέκεινα, δεν μπορεί να διαμορφωθεί, αφού εξορισμού το επέκεινα είναι εκτός της δικαιοδοσίας μας.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
quote:
Εκείνο όμως που βλέπω είναι ότι εδώ, σχεδόν ΚΑΝΈΝΑΣ δεν το προσεξε......ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ...
ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ, ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΙΩΠΗΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
Mariha2912 σε χαιρετώ. Ίσως να έχεις δίκιο -και σου ζητώ συγνώμη εάν πράματι ετούτη η φράση μου σε στεναχώρεσε- μα όμως είναι-ήταν και ο αριθμός της "αναγνωσημότητας" του topic χαμηλός ήταν κιόλας αρκετό καιρό "θαμένο" στα αζήτητα...Έτσι και την έγραψα...
Καλή μου φίλη Avallon σε ευχαριστώ. Πάντως να ξέρεις άγνοια μεγάλη άγνοια υπάρχει στο κεφάλι μου...
Σας χαιρετώ φιλικά.
Χαίρομαι ιδιαίτερα γιά την τιμή που παίρνω μπαίνοντας έστω και γιά λίγο Σ ΑΥΤΟ το topic.
Είμαι κυριωλεκτικά σοκαρισμένος απο την στιγμή που διάβασα αυτήν την εμπειρία (περίπου πριν 10 ημέρες). Ακόμα είμαι σε σοκ.
Είναι πράγματι μιά ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΪΑ που ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους εσωτεριστές που έχουν πραγματώσει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ της ΕΣΩΤΕΡΚΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ. Είναι ΤΟ ΔΩΡΟ και Η ΓΝΩΣΗ της ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ σ αυτούς που κοντεύουν να φθάσουν στο τέλος του μονοπατιού αυτού. Ειναι μιά εμπειρία-γνώση ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ στους αμύητους και στο ευρύ κοινό. Η δημοσίευση αυτή, μοναδική στα χρονικά απ όσο γνωρίζω, μου δημιούργησε αρκετές απορίες.
ΟΜΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Ή ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Τα κέρδη από την μελέτη και την συνειδητοποίηση όλου αυτού του θέματος και της εμπειρίας, γιά τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΜΑΣ, θα είναι μοναδικά και ιδιαίτερα. Και το κυριώτερο : Δεν πρόκειται κατά την γνώμη μου να ξαναβρούμε άλλη τέτοια ευκαιρία, εκτός και καταφέρουμε να την βιώσουμε εμείς.
Από αυτήν την εμπειρία και τον στην συνέχεια διάλογό της, έχουμε να κερδίσουμε όλοι. Δηλαδή ΚΑΙ οι εσωτερστές,ΚΑΙ οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι, άλλά ακόμα και ΜΗ ενδιαφερόμενοι. Το ΜΟΝΟ που χρειάζεται από όλους είναι Η ΠΕΡΙΣΣΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ.
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από έναν μικρό Αναζητητή στον αγαπητόν μας Thoth γιά την προσφορά του με την δημοσίευση του θέματος αυτού.Και ένα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΖΗΣΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ αυτή.
Εύχομαι η δημοσίευση αυτή να φέρει τα σωστά αποτελέσματά της.
Φιλικότατα.
Στις αίθουσες των νηπιαγωγείων δεν υπάρχουν μόνο νήπια...υπάρχουν και δασκάλοι...
ΤΗΟΤΗ ... ε νομίζω σα σώ(γαμπρος) που είσαι δικαιωματικά σου δώσανε και ένα "αντικλείδι"...![]()
![]()
Καλή σας νύχτα...

quote:
Στις αίθουσες των νηπιαγωγείων δεν υπάρχουν μόνο νήπια...υπάρχουν και δασκάλοι...
Νομίζω Avallon ότι έχεις απόλυτο δίκιο.
Μακάρι όλοι εδώ μέσα να είμαστε νήπια σε αυτά που δεν ξέρουμε και δάσκαλοι σε αυτά που ξέρουμε. Τότε το Esoterica.gr θα έχει πλησιάσει στον στόχο του.
ΤΗΟΤΗ - Ο σώγαμπρος ![]()

Ειλικρινά το κείμενο ήταν συγκλονιστικό !...
Η εμπειρία αυτού του απλού ανθρώπου, αυτού του απόφοιτου του Δημοτικού, του εκλεκτού στην επιλογή είναι ένα πολυδιάστατο μήνυμα για όλους μας...
Εκεί που ανατρίχιασα, ήταν όταν στο Β' Μέρος μου θύμισε κάτι που μου είχε πεί όταν ήμουν παιδί, σ' ένα χωριό των Βαρδουσίων της Φωκίδας, ένας γέρος βοσκός...
"Παιδί μου, μη ξεχνάς να Χαιρετάς τον Ήλιο, τις ώρες που σου επιτρέπει και σε προσκαλεί να το κάνεις...
Στην Ανατολή και στη Δύση Του !!!...
Είναι μεγάλη αμαρτία να βασιλεύει κι εμείς να ασχολούμαστε μ΄ ένα σωρό άλλα πράγματα, χωρίς να καταδεχόμαστε να του ρίξουμε μια ματιά και να τον ευχαριστήσουμε, που με τη παρουσία του στα ουράνια μας χάρισε τη ζωή...Μεγάλη αμαρτία...Δεν χρειάζονται πολλά...Ένα ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΙ ΑΥΡΙΟ...λίγες λεξούλες μονάχα...κι ακόμα να ξυπνάς καμιά φορά νωρίς το πρωί, μόνο και μόνο για να τον τιμήσεις που έρχεται να μας φωτίσει...όπως θα έκανες αν εκείνη την ώρα ερχόταν κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο...
Μη ξεχάσεις γιε μου αυτά που σου λέω...νά χεις την ευχή μου..."
Σας χαιρετώ όλους σας
Η "ΓΝΩΣΗ" ΟΜΙΛΕΙ, ΟΜΩΣ Η "ΣΟΦΙΑ" ΑΚΟΥΕΙ...(Jimi Hendrix)
quote:
Τώρα για τον... γαμπρό και τον... πεθερό Ο πεθερός-ADMIN δείχνει κάποια εκτίμηση και σεβασμό στον... γαμπρό-ΤΗΟΤΗ λόγω του... προτέρου εντίμου και πολύμοχθου συνεργατικού τους βίου, για αυτό εξάλλου αν και παραιτήθηκε, ο... "γαμπρός", από Διαχειριστής του χάρισε το δικαίωμα να έχει email με την διεύθυνση του Esoterica.gr.
Ξέρεις πολύ καλά, όπως το ξέρω κι εγώ, ότι το πραγματικό δικαίωμα δεν χαρίζεται... κερδίζεται!
Κι εσύ, παρότι δεν είσαι αυτή τη στιγμή Μέλος της Ομάδας Συνεργατών του ESOTERICA, εντούτοις είσαι - και πιστεύω, ή μάλλον το εύχομαι ολόψυχα - ένας από τους Βασικούς μας, και μόνιμους Συνεργάτες. Τα πολλά λόγια περιττεύουν... ότι έχεις και ότι είσαι το έχεις κερδίσει και μάλιστα το αποδεικνύεις καθημερινά μέσα από τη συνεχή δράση σου. Το έργο σου, και μέσα στα Forums, και σχετικά με την δική μας προσωπική συνεργασία για το ESOTERICA, δεν είναι δυνατόν να αποτιμηθεί!
... δεν το λέω εγώ φυσικά, το λένε όλοι αυτοί "οι Φίλοι σου", που τους περισσότερους δεν τους έχεις καν συναντήσει, μέσα στα Forums. Ακόμη και αν δεν το λένε, είμαι σίγουρος πως το γνωρίζουν και το νιώθουν.
Αναφορικά με την πρόταση της αγαπητής zezmperg και του thoth περί αναδιοργάνωσης της Θεματολογίας των Forums, είναι κάτι που θα γίνει μέσα στον χρόνο που διανύουμε. Ήδη εδώ και αρκετούς μήνες το σχεδιάζουμε και στην πράξη έχουν γίνει κάποια βήματα, καταρχάς με την καλύτερη, καθημερινή, διευθέτηση των Θεμάτων σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες. Το "νερό έχει μπει στο αυλάκι" πάντως και η αναδιοργάνωση θα γίνει, θα υπάρξουν επίσης καινούργιοι χώροι Συζήτησης, για ειδικούς σκοπούς Μελέτης και Έρευνας καθώς και άλλες υπηρεσίες(στα Forums).
Σας ζητάμε μόνον να έχετε λίγη(ή και περισσότερη ![]()
) υπομονή...
Κάποια ζητήματα που αφορούν και το ESOTERICA συνολικά και τα Forums ειδικότερα έχουν προτεραιότητα(λόγω ανάγκης ή λόγω σπουδαιότητας).
Σας ζητάμε επίσης να συνεχίσετε να κάνετε προτάσεις καθώς τις έχουμε ανάγκη και κυρίως να εργάζεστε μαζί μας σε αυτό το δύσκολο, αλλά άξιο έργο!
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
Γειά σας έπειτα από πολλές μέρεςΕιλικρινά το κείμενο ήταν συγκλονιστικό !...
Η εμπειρία αυτού του απλού ανθρώπου, αυτού του απόφοιτου του Δημοτικού, του εκλεκτού στην επιλογή είναι ένα πολυδιάστατο μήνυμα για όλους μας...
Σε χαιρετώ καλέ μου φίλε Rostar.
Ναι, είναι μια εσωτερική εμπειρία -άγγιγμα Θεού- σ'έναν απλό άνθρωπο και ένα μήνυμα που μας κάνει να αναλογιστούμε πως ο υλικός κόσμος (ΜΑΣ), ο κόσμος που "επιλέξαμε" να ζούμε δεν είναι τίποτα, μπροστά σε εκείνον όπου θα πρέπει τελικά να περάσουμε για να πραγματώσουμε την ένωση με την Θεία Ουσία...
quote:
Εκεί που ανατρίχιασα, ήταν όταν στο Β' Μέρος μου θύμισε κάτι που μου είχε πεί όταν ήμουν παιδί, σ' ένα χωριό των Βαρδουσίων της Φωκίδας, ένας γέρος βοσκός..."Παιδί μου, μη ξεχνάς να Χαιρετάς τον Ήλιο, τις ώρες που σου επιτρέπει και σε προσκαλεί να το κάνεις...
Στην Ανατολή και στη Δύση Του !!!...
Είναι μεγάλη αμαρτία να βασιλεύει κι εμείς να ασχολούμαστε μ΄ ένα σωρό άλλα πράγματα, χωρίς να καταδεχόμαστε να του ρίξουμε μια ματιά και να τον ευχαριστήσουμε, που με τη παρουσία του στα ουράνια μας χάρισε τη ζωή...Μεγάλη αμαρτία...Δεν χρειάζονται πολλά...Ένα ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΙ ΑΥΡΙΟ...λίγες λεξούλες μονάχα...κι ακόμα να ξυπνάς καμιά φορά νωρίς το πρωί, μόνο και μόνο για να τον τιμήσεις που έρχεται να μας φωτίσει...όπως θα έκανες αν εκείνη την ώρα ερχόταν κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο...
Μη ξεχάσεις γιε μου αυτά που σου λέω...νά χεις την ευχή μου..."Σας χαιρετώ όλους σας
Καλέ μου φίλε Rostar, όντως, τα λόγια τα άπλα κάνουν την "μνήμη" μας να συγκρατεί τη θεϊκή υπόσταση εντός μας...
Χθές είχα δυό τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Κύριο Νίκο Ιωαννίδη. Η πρώτη ήταν περίπου 5 με 7 λεπτά και η δεύτερη πάνω από δεκαπέντε.
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση, ήταν η αγάπη του Κυρίου Νίκου προς τα εσωτερικά θέματα, αλλά και η μεγάλη ευφράδεια για την πνευματική εμπειρία που είχε... Τίποτα δεν άλλαξε, ακριβώς μου τα είπε όπως είναι εδώ γραμμένα. Να πω φυσικά και την αμαρτία μου, σε πολλά του έκανα διάφορα τεστ με τις όποιες περιορισμένες γνώσεις μου... και απέδειξε ότι η εμπειρία ήταν αληθινή...
Εκείνο λοιπόν που μένει σε εμάς, είναι ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ όπου ακολούθησε ο Κύριος Νίκος Ιωαννίδης και φυσικά δεν γίνετε να είναι η πνευματική διαδρομή "τόσα λίγα" που περιγράφει στην αρχή της εμπειρίας του...
Καλέ μου Rostar σε χαιρετώ.
Σας χαιρετώ φιλικά.
Υ.Γ.
Ευχαριστώ τους καλούς μας Admin και Thoth για την άμεση απάντηση τους και εύχομαι να γίνουμε όλο και πιο άνθρωποι, να φθάσουμε σαν site ακόμα πιο ψηλά.
Σας ευχαριστώ για όλα.
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την αναφορά σου στην παρατήρησή μου.
Χαίρομαι ιδιαίτερα για την ανταπόκρισή σου, επειδή με την τεράστια κατάθεση ψυχής που έχεις αποθέσει στις πλαγιές, τα μονοπάτια και τις περήφανες κορφές της μαγικής Πάρνηθας έχεις ενσταλλάξει στη ψυχή μου δρόμους αναγέννησης, σε μιαν αφόρητη πραγματικότητα η οποία πυροβολεί ακατάπαυστα κάθε τι το αγνό κι αμόλυντο, με τα οποία η πλάση μας προίκισε...
Ειλικρινά δεν απορώ που εκλεκτός αυτής της εμπειρίας ήταν ένας απλός άνθρωπος χωρίς τίτλους σπουδών κι εφήμερα αξιώματα.
Άλλωστε, σύμφωνα με τις γραφές, αυτοί θα αξιωθούν τη βασιλεία των ουρανών, κι όχι άδικα βέβαια...Βλέπεις όσο κόπο κι αν κάνουμε για να αποκτήσουμε πτυχία, διπλώματα και διδακτορικά άλλη τόση προσπάθεια πρέπει να καταβάλλουμε για να μην υποταχθούμε στο τραγούδι των σειρήνων που αναδύονται με την απόκτησή τους...
Ας είναι καλά ο Τhoth που μας εμβάπτισε στην εμπειρία αυτού του γλυκού ανθρώπου, στον οποίο, μια κι επικοινωνείς μαζί του, στείλε του ένα ολόψυχο ευχαριστώ από έναν "παραστρατημένο" στο βάλτο των τεχνοκρατικών και οικονομίστικων παγίδων για χάρη αυτού που αποκαλούμε ΕΠΙΒΙΩΣΗ...
Αν με σώνει κάτι είναι το ότι ακολουθώ πολλές φορές τη συμβουλή του...
ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ...
Σας καληνυχτίζω με απέραντη συμπάθεια
Rostar
Molis Hr8a apo 8essaloniki kai oloi oi filoi poy parakoloy8ite to topic etouto, exete ta xairetismata tou Kuriou Nikou Iwannidh.
Exw ena problhma me ta Ellhnika kai giauto grafw me latinikouw xarakthres, sygnwmh.
Loipon h epafh moy me ton Kyrio Niko htan poly epityximenh...
Aksize para polu.
8a sas grapsw otan ftiaksw ta grammata sto p.c...
Sas xairetw.
P.S.
Master alh8eia htan para poly kalh h empeiria mazi tou...
Se eyxaristw.
THOTHΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ESOTERICA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ.ΣΤΟ ESOTERICA ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.![]()
![]()

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ