ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενη "απομαγνητοφώνηση"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενη "απομαγνητοφώνηση"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Apollonios10030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Apollonios100Νέο Μέλος
20/12/2006, 13:22:48
quote:
Σταματα εδω αυτο που κανεις...αλλαξε τροπαριο, πριν σε αναγκασουν αλλοι

KΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ;

ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

quote:
Ιδου οι οπαδοι των Ε.

ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ-ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ ΙΔΡΥΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ!

quote:
Πολύ απλά μας αποκαλύπτει συμπαντικές αλήθειες

ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
20/12/2006, 13:27:13
με λυπη μου βλεπω καποιους που φωναζαν στους διαχηρηστες να σωσουν τον πανο απο τους "κακους" που τον δουλευουν

τωρα να δουλευουν τον Apollonios100

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

stanfromgreeceΜέλος
20/12/2006, 13:47:49
Φίλε gigenis... δεν κατάλαβες μάλλον καλά... δεν τον δουλεύουμε εμείς... μάλλον αυτός μας δουλεύει με τον τρόπο που γράφει μέσα στο φόρουμ... Δεν υπάρχει ίχνος χρήσης χιούμορ απέναντι στον Απολλώλιο (δεν έκανα λάθος, σωστά το έγραψα), εκνευρισμός υπάρχει... και όχι επειδή γράφει αλληθειες,αλλά επειδή γράφει αρλούμπες χωρίς κανείν να λαμβάνει θέση...
Τον PaNo τί τον ανέφερες...δεν έχει καμία σχέση το άτομο αυτό... εκείνος τουλάχιστον δέχεται και τον διάλογο και κατά καιρούς έχουμε κάνει επικοδομητικές συζητήσεις...και το κυριότερο... videakia παραθέτει,δεν κάνει copy-paste προπαγανδιστικά κείμενα...
20/12/2006, 14:59:32
quote:
Φίλε gigenis... δεν κατάλαβες μάλλον καλά... δεν τον δουλεύουμε εμείς... μάλλον αυτός μας δουλεύει με τον τρόπο που γράφει μέσα στο φόρουμ... Δεν υπάρχει ίχνος χρήσης χιούμορ απέναντι στον Απολλώλιο (δεν έκανα λάθος, σωστά το έγραψα), εκνευρισμός υπάρχει... και όχι επειδή γράφει αλληθειες,αλλά επειδή γράφει αρλούμπες χωρίς κανείν να λαμβάνει θέση...

τα ιδια ακριβως ελεγα και εγω μαζι με τους αλλους "κακους" για τον πανο

γιατι ο πανος και ο απολλωνιος κανουν ακριβως το ιδιο

γραφουν οτι θελουν χωρις να δινουν αποδηξεις οταν τους ζητηθουν
απλα το κοπυ του πανου ειναι τα βιντεακια
που τις περισοτερες φορες ειναι και ασχετα με οτι ζητητε απο αυτον

20/12/2006, 16:25:50
Απολλονιως... δεν ειμαι δικτατορ στην μαλ... που σε δερνει...

Και φυσικα δεν υπαρχει καμια αληθεια στα λεγομενα σου...

Gigenis... δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ο καθενας μας θα μπορουσε να καταλαβει αν ο αλλος ειναι τρελος ή το παιζει τρελος...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

20/12/2006, 16:32:48
quote:
ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ-ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ ΙΔΡΥΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ!

Σωστα.Επισης δεν ειμαστε ολοι υποψηφιοι για το Δρομοκαιτειο.

20/12/2006, 16:33:00
Ποιοι πολεματε ποιους ρε Απολλωνιε??? Καποιους ανυπαρκτους?? Οπως ειστε και εσεις???

ΕΛΕΟΣ... αμα πουλατε τρελα και νομιζετε οτι ειστε αξιοι της γενειας των Ελληνων ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ... οι ΕΛΛΗΝΕΣ σας κρινουν (ειστε και "πολλοι" τρομαρα σας...το παιζεις πληθυντικος) οποτε πρεπει να σας κλεισουν μεσα σε ιδρυματα... Κουραστηκαμε απο τετοιους ανθρωπους (αν ειναι "ανθρωποι")... Φτανει πια...

Τοσο καιρο, οι συντονιστες, που ο ρολος τους ειναι να επεμβουν οταν ενα θεμα παρεκτραπει...δεν το εχουν κανει... και ομως, ασχολουνται με τα "προσωπικα" τους ζητηματα και τους ενοχλει το παραμικρο.... εδω το θεμα εχει ξεφυγει τελειως, και δεν κανουν τιποτα! Τουλαχιστο να επιπληξουν το μελος Απολλωνιος μας εχει αναστατωσει τοσο πολυ, που αναγκαζομαστε να λεμε βαριες κουβεντες

GENUS PANTHERAS FELIDAE

20/12/2006, 16:36:24
quote:
α ιδια ακριβως ελεγα και εγω μαζι με τους αλλους "κακους" για τον πανο

γιατι ο πανος και ο απολλωνιος κανουν ακριβως το ιδιο

γραφουν οτι θελουν χωρις να δινουν αποδηξεις οταν τους ζητηθουν
απλα το κοπυ του πανου ειναι τα βιντεακια
που τις περισοτερες φορες ειναι και ασχετα με οτι ζητητε απο αυτον

Tουλαχιστον απο τον Panos λειπει αυτη η εμετικη επιθετικοτητα.Λεει αστηρικτες μπουρδες μεν αλλα τουλαχιστον του λειπουν οι αναφορες σε σφαγες και τις λοιπες απειλες που πεταει ο λαλημενος θρασυδειλος Apollonios.

Edited by - medtech on 20/12/2006 16:39:13

20/12/2006, 17:32:27
Παλι καλα...αλλα ο Απο ολων το παρακανε!!!!

GENUS PANTHERAS FELIDAE

MarteΜέλος
20/12/2006, 17:45:48
O PaNo είπε την άποψη του και το πιστεύω του χωρίς να προσβάλει κανέναν όπως το κάνουν και οι χριστιανοί,οι βουδιστές και άλλοι πολλοί εδώ μέσα.

Οι μόνοι που προσβάλλουν ασύστολα μιλώντας για πολτοποίηση μας, ηλεκτρομαγνητικές φάλλαγκες, ελληνόφιλα ΕΣ-ΕΣ πλήρη αντισημιτισμού και ρατσισμού,αστρόβαρκες με την γαλανόλευκη ανεμίζουσα, στοές υπερστοές καταπακτές και γούβες,τουρκόφιλα καλικατζάρια που διοικούν τον στρατό και το κράτος είναι μόνο κάτι ΟΕηδες ανδρομέδιοι και λοιπά κατάλοιπα του φασισμού σάυτή την χώρα.

Καλησπέρα σας.

gentlemanΜέλος
20/12/2006, 18:55:19
> ηλεκτρομαγνητικές φάλλαγκες,

Φτου γαμώτο πάλι έχασα επεισόδια. Που τα λέει αυτά; Ρίξε link.

Marte:
> θα μας πολτοποιήσουν

Που λέει για πολτοποίηση των Εβραίων και φοβήθηκες; Με τον Εβραϊκό λαό δεν έχει τίποτα η ΟΕΑ, σας θεωρεί απόγονους των Ασκανίων δηλαδή Ελληνογενείς. Το 90% των Εβραίων του Ισραήλ είναι Ασκενάζι δηλαδή Ελληνογενείς απόγονοι των Ασκανίων, σύμφωνα με την ΟΕΑ, και προορίζονται για δεύτερο ολοκαύτωμα από τα αφεντικά τους, κλάδεμα για να δυναμώσει το δέντρο του Εβραϊσμού όπως στο πρώτο ολοκαύτωμα που μάλιστα διέρρευσε και σε τεύχος των Εβραϊκών Χρονικών γύρω στο 1995 ότι οι ραββίνοι της Θεσσαλονίκης έδωσαν λίστες με ονόματα Εβραίων στους Ναζί. Ψάξτο.

Με τα αφεντικά αυτά βρίσκεται σε πόλεμο η ΟΕΑ, όχι με σένα Marte.

ΥΓ. Αν κρίνουμε από μερικά πρόσφατα κείμενα, πρέπει να έχει και Αξιωματικούς του Στρατού στις τάξεις της η ΟΕΑ, βλέπε:

http://perseysteam.blogspot.com/2006/08/blog-post_23.html

Αποσπάσματα:

Δ. ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 223ων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ “M60A1-RISE/PASSIVE”, ΤΩΝ 228 ΑΡΜΑΤΩΝ «Μ48Α5», ΚΑΙ ΤΩΝ 390 ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ “Μ48Α5-MOLF”, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ 841 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΧΩΤΑΤΩΝ ΑΡMΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ “SABRA-III” ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «Μ60» ΚΑΙ «Μ48»._

Ε. ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ (!!!) ΤΩΝ 500 ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ «Τ.Ο.ΜΑ.» “BMP-1/P-0ST” TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΓΟ “BMP-3” <ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ «Τ.Ο.ΜΑ.»> ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ Η «ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.» ΒΟΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΩΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ «ΤΟΜΑ», ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ *(ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΣΕΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗ ΥΠ’ΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΚΑΙ ΥΠ/ΑΜ._

ΣΤ. ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΑ 500 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ «ΤΟΜΑ» “MARDER-1A3” ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΤΟΜΠ» «Μ-113»._

Ζ. ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΛΗΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «RHEINMETAL Α.Ε.», ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΦΡΑΜΙΟΥ “DM-63”, ΑΝΕΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ “LEOPARD”, “M-60”, ΚΑΙ “Μ-48” ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ “LEOPARD” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2006 ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ 15.000 ΒΛΗΜΑΤΑ “DM-63”, ΩΣ ΤΑ ΦΟΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ.

Η. ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΧΟΥΣ “SOCOM” “ΤΕ.ΜΗ.Ε.Δ.”, ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ “ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ” (OFF-ROAD) ΑΝΑ ΑΝΔΡΑ ΤΩΝ «Τ.Ο.ΜΑ.» , ΔΥΝΑΜΕΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΦΟΡΗΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ – ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΟΛΜΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΒΟΛΗΣ._ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ – ΦΟΡΤΗΓΑ «Τ.Ο.ΜΑ.» “M-113”._

Θ. ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΤΟΜΑ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «Μ60» ΚΑΙ «Μ48», ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ “SABRA III”, ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 120 mm, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ – ΠΥΡΑΥΛΟ “LAHAT”, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ 8ΧΛΜ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ 3ΧΛΜ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥ “DM-63” ΤΗΣ “RHEINMETAL” ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ “LEOPARD 2A4” ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ “LEOPARD 1A3T1” KAI “LEOPARD 1A1T1” ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ «ΣΕΠ» «ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΥΡΟΣ» “VOLKAN” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ “ASELSAN” ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ “ZEISS”._
[ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ] ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΔΙΑ ΜΑΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ «ΤΟΜΠ» «Μ113» ή «ΤΟΜΑ» “BMP-1” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ «ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ή «ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΑΡΜΑΤΩΝ» ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ “DM-63” ΤΩΝ 5 ΧΛΜ ΚΑΙ “LAHAT” ΤΩΝ 8 ΧΛΜ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ._
[ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ] ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 5 ΧΛΜ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ – ΠΥΡΑΥΛΟΙ “3UBK10” ΒΑΛΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ «ΤΟΜΑ» “AGV-SW” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ “AGV-NG” ΤΩΝ «ΤΟΜΑ» “AIFV” ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΓΟ BMP-3._

Πηγή: http://perseysteam.blogspot.com/2006/08/blog-post_23.html

Edited by - gentleman on 20/12/2006 20:05:37

MarteΜέλος
20/12/2006, 19:54:48
Μην βιάζεσαι βρε! Όλα στην ώρα τους. Δεν έχουν μόνο αυτοί φαντασία έχουμε και μεις!
Το δράμα είναι ότι αυτοί θέλουν να την κάνουν πραγματικότητα...
Όπως το κάνανε και στο παρελθόν.

Να διευκρινίσω για μια ακόμη φορά ότι δεν είμαι Εβραίος αλλά Έλληνας απλά αγαπώ τον εβραϊκό λαό γιατί έχει υποφέρει πολλά και από τους διοικούντες του αλλά και από τους διοικούντες τα έθνη.

quote:
Που λέει για πολτοποίηση των Εβραίων και φοβήθηκες;

Δεν φοβήθηκα αγαπητέ μου, απλά τέτοιες απόψεις το κάνανε πραγματικότητα στο παρελθόν.(ολοκαύτωμα)

Τώρα τι λέει η ΟΕΑ για την καταγωγή των εβραίων δεν έχει και τόση σημασία άλλωστε το 99,9% των ανθρώπων τουρκομογγόλια μας έχει βγάλει!!!

Βόηθα Χριστέ, Γιαχβέ και Δία (άκου εβραίος.. hehe)

Apollonios100Νέο Μέλος
20/12/2006, 20:21:44
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ;

ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΣΩ ΣΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΑΤΕ Σ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ._

Edited by - Apollonios100 on 20/12/2006 20:30:22

gentlemanΜέλος
20/12/2006, 23:10:59
Κοίτα και τι σου ξέφυγε φίλε Marte:

> δεν είμαι Εβραίος.

και παρακάτω:

> τι λέει η ΟΕΑ για την καταγωγή των εβραίων δεν έχει και τόση σημασία άλλωστε το 99,9% των ανθρώπων τουρκομογγόλια μας έχει βγάλει.

> τέτοιες απόψεις το κάνανε πραγματικότητα στο παρελθόν.(ολοκαύτωμα)

Πραγματικότητα το ολοκαύτωμα το κάνανε κάποιοι αρχιραββίνοι, όχι κάποιοι υποτιθέμενοι "ομοϊδεάτες της ΟΕΑ" όπως νομίζεις. Διάβασες τίποτα ή εγώ τα γράφω εγώ τα διαβάζω; Ψάξε ποιοι ραββίνοι δώσανε τα ονόματα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης στους Ναζί για παράδειγμα. Για την πάρτη σου ψάξτο.

Όλοι οι Εβραίοι, και ιδίως οι Ελληνογενείς Ασκενάζι (90% του Ισραήλ), είστε αναλώσιμοι για τα αφεντικά σας αν πιστέψουμε την ΟΕΑ, και τα αφεντικά σας είναι κι αυτά αναλώσιμα.

Dare To Dream

21/12/2006, 01:06:49
gigenis:
quote:
με λυπη μου βλεπω καποιους που φωναζαν στους διαχηρηστες να σωσουν τον πανο απο τους "κακους" που τον δουλευουν

τωρα να δουλευουν τον Apollonios100

Απ' ότι βλέπω gigenis, δεν τα πας και πολύ καλά με τη διάκριση.
Δεν εκπλήσσομαι. Από πανάρχαια συστήματα σκέψης έχει ειπωθεί, πως αυτό είναι η πιο δύσκολα πραγματοποιήσιμη ανθρώπινη ικανότητα. Πρακτικά το βλέπουμε ούτως ή άλλως στα forums, να συμβαίνει πολύ συχνά.
Ωστόσο, αξίζει να προσπαθήσει κανείς.

PREDATOR:

quote:
Τοσο καιρο, οι συντονιστες, που ο ρολος τους ειναι να επεμβουν οταν ενα θεμα παρεκτραπει...δεν το εχουν κανει... και ομως, ασχολουνται με τα "προσωπικα" τους ζητηματα και τους ενοχλει το παραμικρο.... εδω το θεμα εχει ξεφυγει τελειως, και δεν κανουν τιποτα!

PREDATOR υπάρχουν και τα email. Εάν κάποιος συντονιστής δεν έχει ως τώρα παρέμβει, μπορεί αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει δει το θέμα. Άνθρωποι είμαστε, δεν έχουμε τον χρόνο να βλέπουμε καθημερινά όλα τα θέματα. Γι' αυτό το λόγο έχουμε ζητήσει πολλές φορές τη βοήθεια των μελών. Και δε νομίζω να έχουμε αφήσει κάποιο email που έχουμε λάβει, χωρίς να το απαντήσουμε - τουλάχιστον εάν το λάβαμε, γιατί με το χάλι των spam έχει χάσει δυστυχώς κάθε αξιοπιστία το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (π.χ. εγώ σου είχα στείλει πρόσφατα κάποιο email και δεν ξέρω καν εάν το έλαβες).

Apollonios100 σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου. Δυστυχώς όμως - κι από ότι θα είδες κι εσύ, δεν μπορεί να συμπλεύσει με τη γενικότερη φιλοσοφία των συζητήσεων. Ο λογαριασμός σου απενεργοποιείται.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

stanfromgreeceΜέλος
21/12/2006, 08:33:04
Και έτσι τώρα θα επιστρέψουμε στην ηρεμία, μέχρι να μπεί κάποιος άλλος παλαβός για να μας αναστατώσει, ή να επιστρέψει κάποιος από τους ήδη απενεργοποιημένους, απλά με διαφορετικό λογαριασμό και να αρχίσει να γράφει πάλι τα ίδια...
21/12/2006, 08:39:48
quote:
Απ' ότι βλέπω gigenis, δεν τα πας και πολύ καλά με τη διάκριση.
Δεν εκπλήσσομαι. Από πανάρχαια συστήματα σκέψης έχει ειπωθεί, πως αυτό είναι η πιο δύσκολα πραγματοποιήσιμη ανθρώπινη ικανότητα. Πρακτικά το βλέπουμε ούτως ή άλλως στα forums, να συμβαίνει πολύ συχνά.
Ωστόσο, αξίζει να προσπαθήσει κανείς.

χαχαχαχα
η αμαλια μεγαλωσε και εβγαλε δοντακια
αντε βρε σου ευχομαι και με κυνοδοντες

quote:
PREDATOR υπάρχουν και τα email. Εάν κάποιος συντονιστής δεν έχει ως τώρα παρέμβει, μπορεί αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει δει το θέμα. Άνθρωποι είμαστε, δεν έχουμε τον χρόνο να βλέπουμε καθημερινά όλα τα θέματα. Γι' αυτό το λόγο έχουμε ζητήσει πολλές φορές τη βοήθεια των μελών. Και δε νομίζω να έχουμε αφήσει κάποιο email που έχουμε λάβει, χωρίς να το απαντήσουμε - τουλάχιστον εάν το λάβαμε, γιατί με το χάλι των spam έχει χάσει δυστυχώς κάθε αξιοπιστία το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (π.χ. εγώ σου είχα στείλει πρόσφατα κάποιο email και δεν ξέρω καν εάν το έλαβες).

εχουμε καμια εθνικη εορτη;;
γιατι βλεπω το γνωστο ποιημα(δικαιολογιες ενος συντονιστη) να απαγγελουν

quote:
Apollonios100 σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου. Δυστυχώς όμως - κι από ότι θα είδες κι εσύ, δεν μπορεί να συμπλεύσει με τη γενικότερη φιλοσοφία των συζητήσεων. Ο λογαριασμός σου απενεργοποιείται.

ναι ναι συγουρα εχουμε γιορτη
να και ενα αλλο ποιηματακι

τοτε να ευχηθω χρονια πολλα
ζητω το εθνος κλπ κλπ κλπ

MarteΜέλος
21/12/2006, 10:14:59
quote:
Ψάξε ποιοι ραββίνοι δώσανε τα ονόματα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης στους Ναζί για παράδειγμα. Για την πάρτη σου ψάξτο.

Όχι αγαπητέ μου δεν έχω να ψάξω πλέον τίποτε άλλο παρά μόνον να σιωπήσω, και να πω μια συγνώμη και από μέρους μου για το μεγαλύτερο έγκλημα της ανθρωπότητας.

quote:
Όλοι οι Εβραίοι, και ιδίως οι Ελληνογενείς Ασκενάζι (90% του Ισραήλ), είστε αναλώσιμοι για τα αφεντικά σας αν πιστέψουμε την ΟΕΑ, και τα αφεντικά σας είναι κι αυτά αναλώσιμα.

Και βέβαια είμαστε αναλώσιμοι όλοι οι άνθρωποι.
Είναι ο νόμος της σποράς και του θερισμού.

quote:
Ο λογαριασμός σου απενεργοποιείται.

Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς "βαρβάρους"????

21/12/2006, 10:57:08
Marte, με τετοιους ανθρωπους, υγιης διαλογος δεν γινεται...

Αγαπητη amalia... συγγνωμη που δεν εστειλα e-mail... αλλα περα απο τα spam, οπως γνωριζουμε ολοι...το esoterica εχει το προβλημα στις ωρες αιχμης και "κολλαει"... Δεν πειραζει...

Το θεμα ηταν οτι το μελος Απολλωνιος, ηταν εξαιρετικα θρασυς, και εμεις απλως του ειπαμε να μας αποδειξει αυτα που ελεγε... οχι μονο δεν το εκανε, αλλα απο την αλλη εβρισε με χυδαιο τροπο... και απο την αλλη κατηγορει οτι τον βρισαμε εμεις...χωρις βεβαια να αληθευει...

Τελος παντων... ας επιστρεψουμε στην ΗΡΕΜΗ, για μια φορα ακομα, συζητηση

GENUS PANTHERAS FELIDAE

21/12/2006, 11:45:16
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εγώ βλέπω άδικη την απενεργοποίηση του Apollonios100.

Ότι και να έγραφε ο άνθρωπος, αυτά πίστευε, αυτά έγραφε και δικαίωμα του.

Δεν υποχρέωσε κανέναν από εμάς να τα διαβάσει ούτε να τα πιστέψει.

Όποιος έκρινε ότι λέει ασυναρτησίες, θα μπορούσε να παραβλέψει τα μηνύματα του.

Συν τις άλλης, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε, ότι άκουσε αρκετά χωρίς να αντιδράσει ή να απαντήσει

Στράτος

Ήρθα...Διάβασα...Έγραψα...Έφυγα...