- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
κατι δεν επραξες σωστα!
Είναι προφανές...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 13/12/2010 17:18:26
quote:
κατι δεν επραξες σωστα!και η εικονα δεν "βγαινει".... χτυπαει μηνυμα: Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας
Edited by - PREDATOR on 13/12/2010 17:16:48
http://www.my-pin-up-girl.com/beautiful-female-bodies.html
Δίνω το λίνκ της μορφής του Θεού...![]()

quote:
Ρε Δήμο ντροπή! Μεγάλος άνθρωπος τώρα να κοιτάς μικρές!
Nτροπή δική σου ρε καθαρματάκι...και μάλλον ανέραστο καθαρματάκι...![]()
Αυτό ρε έχεις να παρατηρήσεις ε???![]()

quote:
Nτροπή δική σου ρε καθαρματάκι...και μάλλον ανέραστο καθαρματάκι
Κάθαρμα ναι, αφού τη λέω σε ένα σεβάσμιο γέροντα σαν και εσένα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Κάθαρμα με λέει και η κοπέλα μου όταν την πείθω!
Ανέραστο όχι, ΕΥΤΥΧΩΣ.
quote:
Αυτό ρε έχεις να παρατηρήσεις ε???
Αυτό και τον κώλο της ξανθιάς. Ο κώλος ασχολίαστος, η συμπεριφορά σου όμως όχι!
quote:quote:
Nτροπή δική σου ρε καθαρματάκι...και μάλλον ανέραστο καθαρματάκιΚάθαρμα ναι, αφού τη λέω σε ένα σεβάσμιο γέροντα σαν και εσένα
. Κάθαρμα με λέει και η κοπέλα μου όταν την πείθω!
Ανέραστο όχι, ΕΥΤΥΧΩΣ.
quote:
Αυτό ρε έχεις να παρατηρήσεις ε???
Αυτό και τον κώλο της ξανθιάς. Ο κώλος ασχολίαστος, η συμπεριφορά σου όμως όχι!
Αγόρι μου εσύ...ευτυχώς δεν καταγίνομαι απο ηθικολογικά σύνδρομα...![]()
Σαν μεγαλώσεις και γίνεις άνδρας , θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα και να σχολιάζεις πιο ελεύθερα...![]()
Έσο ελεύθερος...![]()
Όπως σε βλέπω , σε καμμιά εκκλησία θα καταλήξεις..καθαρματάκι...![]()
Τα ωραία κορμιά δε..δεν έχουν ηλικία στο έχω ξανα-πεί μικρέ...![]()
Άντε να βγούμε καμμιά βόλτα , για να πεισθείς...![]()
ΣΗΜ:"Εσύ βλέπεις απλά έναν κ@@ο , εγώ όμως ένα τόσο υπέροχο έργο της φύσης ..."

Edited by - Εαρινός on 13/12/2010 17:56:12
quote:
Αγόρι μου εσύ...ευτυχώς δεν καταγίνομαι απο ηθικολογικά σύνδρομα..
Ούτε εγώ! Ο κώλος της είναι ασχολίαστος γιατί όταν τον βλέπεις, ΚΑΝΕΙΣ κάτι δε σχολιάζεις τίποτα! Τι να σχολιάσεις στο...άριστο;
quote:
Σαν μεγαλώσεις και γίνεις άνδρας , θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα και να σχολιάζεις πιο ελεύθερα
Σαν μεγαλώσω από άντρας και γίνω...γέρος άντρας μάλλον το ανάποδο θα γίνει...
quote:
Έσο ελεύθερος
ΜΕΣΑ!
quote:
Όπως σε βλέπω , σε καμμιά εκκλησία θα καταλήξεις..καθαρματάκι
Τώρα με θίγεις
quote:
Τα ωραία κορμιά δε..δεν έχουν ηλικία στο έχω ξανα-πεί μικρέ.
Α ρε Εαρινέ...με το παλιό αλλά ωραίο κορμί
quote:
Άντε να βγούμε καμμιά βόλτα , για να πεισθείς
Ναι ρε ευχαρίστως, αλλά πώς θα το καταφέρουμε; Pm μπορείς να μου στείλεις; Τώρα που θα μας διαγράψουν από το φόρουμ ΚΑΙ ΕΜΑΣ για αυτά που γράφουμε και ξεφτιλίζουμε το θέμα θα πρέπει να βρούμε άλλη ασχολία για τον ελεύθερο χρόνο μας
quote:
http://www.my-pin-up-girl.com/beautiful-female-bodies.htmlΔίνω το λίνκ της μορφής του Θεού...
εχω δει και πολυ καλυτερα ... ![]()

quote:
Α ρε Εαρινέ...με το παλιό αλλά ωραίο κορμί
αναλογως το ποσο εχει "ξεχειλωσει" ανα τα χρονια που το φορας ![]()
οποτε θα απαιτουσε ενα καλο "σιδερωμα" ![]()

quote:
εχω δει και πολυ καλυτερα
ΠΟΥ όμως; Πες μας ΠΟΥ να πάμε και εμείς!
quote:
Ναι ρε ευχαρίστως, αλλά πώς θα το καταφέρουμε; Pm μπορείς να μου στείλεις; Τώρα που θα μας διαγράψουν από το φόρουμ ΚΑΙ ΕΜΑΣ για αυτά που γράφουμε και ξεφτιλίζουμε το θέμα θα πρέπει να βρούμε άλλη ασχολία για τον ελεύθερο χρόνο μας
Σου έστειλα p.m , πές μου αν το έλαβες..

quote:
δεν ειναι δυσκολο... αρκετα καλα κυκλοφορουνε στους δρομους... μπορει και να μενουν διπλα μας! ισως να μην χρειαζεται να το ψαξεις στον Υπολογιστη, γιατι το "εικονικο" παραμενει και απιαστο

εχω δει και πολυ καλυτερα
Τι...γιατί μικρέ...για να πάθεις και μετά να μην σε συμμαζεύουμε..???![]()

ΠΟΥ όμως; Πες μας ΠΟΥ να πάμε και εμείς!δεν ειναι δυσκολο... αρκετα καλα κυκλοφορουνε στους δρομους... μπορει και να μενουν διπλα μας! ισως να μην χρειαζεται να το ψαξεις στον Υπολογιστη, γιατι το "εικονικο" παραμενει και απιαστο
Πάντα μ'αρεσε αυτός ο άνθρωπος...![]()

quote:
Πάντα μ'αρεσε αυτός ο άνθρωπος...
για μενα αυτο? ευχαριστω για τη φιλοφρονηση.... αν και πιστευω οτι οχι απλα εχουμε ξεφυγει απο το θεμα... αλλα το γ...

Δήμο
quote:
Σου έστειλα p.m , πές μου αν το έλαβες
χμ...όχι ακόμα... Θα περιμένω μήπως αργεί το σύστημα. Αν αργήσει πολύ θα το αναφέρω στα προβλήμα/βλάβες του φόρουμ...
quote:
Τι...γιατί μικρέ...για να πάθεις και μετά να μην σε συμμαζεύουμε..?
χαχαχα...Θα πάθω όταν δω εσένα έτσι και αλλιώς (αν είναι αλήθεια τα...μισά από όσα έχεις πει για τον εαυτό σου)!!!!
Πάντα μ'αρεσε αυτός ο άνθρωπος...για μενα αυτο? ευχαριστω για τη φιλοφρονηση.... αν και πιστευω οτι οχι απλα εχουμε ξεφυγει απο το θεμα... αλλα το γ...
Δεν πειράζει φίλε μου..καμμιά φορά επιβάλλεται..

Να ομολογήσουμε καταρχάς ότι δεν μας βρίσκουν και τόσο "σύμφωνους" και ούτε μας είναι ευχάριστες οι εξελίξεις -και ειδικότερα κάποια σημεία τους, προφανή και μη- αυτού του θέματος, από την απενεργοποίηση του λογαριασμού του trexagireve και μετά. Προτείνουμε λοιπόν "σύνεση και προσοχή".
Παρολαυτά αναγνωρίζουμε μία κάποια, μη ηθελημένη, συμβολή μας στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε και αναφέρομαι στη μη ανακοίνωση έως τώρα άλλων λεπτομερειών σχετικά με την επέμβασή μας αυτή.
Για να αρθεί κάθε σχετική παρεξήγηση, αυτή είχε ως αφορμή το μήνυμα του trexagireve στο παρόν θέμα, στην προηγούμενη σελίδα και ακριβώς στις 12/12/2010, 17:59:44 αλλά βέβαια και στην γενικότερη συμπεριφορά του και σε πρόσφατες δυσάρεστες -και πάλι- εκφράσεις της. Όλα αυτά οδήγησαν σε αυτήν -την 4η κατά σειρά- απενεργοποίηση του λογαριασμού του.
Ένα είναι σίγουρο για την ώρα... ο λογαριασμός θα παραμείνει απενεργοποιημένος. Προσπαθούμε να καταλήξουμε σε κάποια βέλτιστη κατά το δυνατόν και προπαντώς δίκαιη αντιμετώπιση και όταν υπάρξει η τελική απόφαση(σύντομα οπωσδήποτε) θα ενημερώσουμε σε κάποιο επόμενο μήνυμα.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι εννοείς αγαπητέ admin μη ηθελημένη συμβολή
.
Ο trexagireve είναι γνωστό σε όλους μας οτι ο γραπτός του λόγος είναι δυσνόητος.
Αυτός είναι ο λόγος που έρχεται σε σύγκρουση με πολλά μέλη. Εγώ προσωπικά το γνωρίζω και αποφεύγω να τον φέρνω σε ακραίες αντιπαραθέσεις. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο με τον trexagireve αλλά και με άλλα μέλη.
Αν πιστεύω αυτό το εφαρμόζαμε όλοι δεν θα δημιουργούσαμε προβλήματα.
Για το φέρσιμο αυτό του trexagireve ευθυνόμαστε όλοι
ειδικά εκείνοι που ενώ γνωρίζουν το πρόβλημα του να εκφραστεί τον εξωθούν έτσι ώστε αλλα να λέει και αλλα να εννοεί.
Θα πρέπει να δείτε λοιπόν σφαιρικά το θέμα μιας και επικαλείστε κάποια δικαιώτερη αντιμετώπιση και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν οτι ο trexagireve έχει κάποιον αριθμό μηνυμάτων, ίσως για κάποιους να μην έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά 15.000 μηνύματα είναι 15.000 μηνύματα. Δεν είναι τυχαίο μέλος της ομάδας συζητήσεων και πραγματικά αξίζει μιας δικαιώτερης αντιμετώπισης.
Kάποιος με 15.000 μηνύματα εμπλέκεται σε πολλές συζητήσεις και είναι λογικό να πεί και κάτι παραπάνω απο κάποιον που συμμετέχει που και που.
Προσωπικά θεωρώ και το λέω μετά παρρησίας οτι η αφορμή της διαγραφής του trexagireve είναι άδικη καθ`οτι ο γραπτός του λόγος έτσι οπως παρουσιάζεται δεν συμβαδίζει με τη σκέψη του αφενός, αφετέρου δεν παραφέρθηκε, δεν έβρισε , δεν πρόσβαλε σε οτι αφορά τουλάχιστον το συγκεκριμένο μήνυμα.
Τώρα σε οτι αφορά τα αλλα μηνύματα οπου παρουσιάζεται προσβλητικός, εμείς
τον προκαλούμε, έτσι για να τον κάνουμε χάζι, έτσι για να τον πούμε δημοσιογράφε της δεκάρας, γυναικούλα, τενεκέ, κασμά , ανιστόρητο, αγράμματο κλπ κλπ έτσι για να αρχίσει να λέει όλα αυτά τα δυσνόητα και ευτράπελα.
Δεν είναι έτσι ομως και εγώ έχω έρθει σε σύγκρουση μαζί του έφτασα σε σημείο να τον βρίσω όμως σταμάτησα μόνο και μόνο για να μην τον οδηγήσω εκεί που οδηγήθηκε.
Νομίζω οτι στο θέμα του trexagireve όλοι έχουμε ευθύνη και όλοι πρέπει να πάρουμε θέση.![]()
Αυτά... σας φιλώ..
Edited by - allzzaro on 14/12/2010 09:17:55
Σχετικά με την εξήγηση που μας έδωσες, δεν βλέπω κάποιο σοβαρό λόγο ώστε να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του trexa αυτή την φορά.
Είναι λίγο άδικo κατά την Δική Μου άποψη.
Σαφώς και δεν θα σας υποδείξω πως να κάνετε την δουλειά σας, αλλά πιστεύω πως σαν μέλος αυτού του φόρουμ έχω το δικαίωμα να πω την γνώμη μου πάνω σε αυτό.
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ