- Γυναίκες....Τις ξέρεις τώρα...Όλες ίδιες...ή όχι; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Και για να επανορθώσω...
Υπάρχει μιά γυναίκα στην αρχή κάθε μεγαλουργήματος
ΜΠΑΛΖΑΚ

Edited by - Oannes on 06/10/2003 23:29:52
ΤΩΡΑ,ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ! ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΕΜΕ:
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΤΡΕΣ,ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ !ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΧΩ ΜΠΟΛΙΚΑ!!!!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΟ ΑΝΤΡΑΣ? ΕΧΟΥΜΕ ΄ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Η ΦΙΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ....
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

The Truth Is Out There..
Τόσο διαφορετικοί σε όλα, στο τρόπο σκέψης, αντίδρασης, αντίληψης, λειτουργίας ... σε ΟΛΑ, γι αυτό και αν δεν "δουλέψει" ή καλύτερα μελετήσει ο ένας τον άλλον δεν πρόκειται να τον/την καταλάβει.
Παρόλα αυτά όμως αυτό που ισχύει είναι το :
"Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε" διαφωνείτε?
Για εμένα η Νέα Εποχή είναι εποχή της γυναίκας. Αντρες παραμερίστε γιατι αποτύχαμε παταγωδώς, παραμερίστε και αφήστε την γυναίκα να εκδηλωθεί πνευματικά. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ !!!
Την αποκλείσαμε απο τα μυστήρια,απο τα ιερά, απο την μόρφωση, απο τους ναούς απο την ίδια την ΖΩΗ!
Ας παραμερίσουμε και ας ζητήσουμε συγνώμη για την απίστευτη εκμετάλλευση και βαναυσότητα χιλιάδων χρόνων που δημιούργησαν μια γυναικα πνευματικα "ευνουχισμένη".
Μέχρι χτές υπήρχαν ακόμα κάτι αντράκια που την άραζαν στα καφενεία και αφήναν τις γυναίκες στα χωράφια, μετά στην κουζίνα, μετά στο πλυσταριό, μετά με τα παιδιά , ο άντρας στο γαϊδούρι και η γυναίκα με τα πόδια... γυναίκες που είχαν ξεχάσει το όνομα τους και απαντούσαν στην λέξη "μωρή" (ηλίθια δηλαδή), γυναίκες που ξυλοφωρτονόντουσαν καθημερινά και ο κατάλογος της εκμετάλλευσης δεν έχει τέλος... και όλα αυτά γινόντουσαν κάποτε στη χώρα μας ενώ σε πάρα πολλές χώρες ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΟΣ!!
Μετά κάποιοι αναρωτιούνται και λένε οτι οι γυναίκες είναι πονηρές...αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΖΟΥΣΑΝ ?
Καλά τα εφυολογήματα για σβηστά φώτα και γυναίκες της μίας χρήσεως μόνο που ακούγονται λίγο gay στα αυτιά μου...
ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ?
Εγώ προσωπικά αν ήμουν πολιτεία και κράτος δίπλα στο άγαλμα του άγνωστου στρατιώτη θα έστηνα και ένα άγαλμα της ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ...
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..
quote:
Το μόνο που έχω να πώ σαν άποψη επι του θέματος είναι οτι ήρθε καιρός να επέλθει μια πραγματική ισότητα μεταξύ των φύλλων
Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να υπάρξει απόλυτη ισότητα μεταξύ των δύο φύλων.
Αυτό που θα μας βοηθούσε καλύτερα θα ήταν να αποδεχτούμε την διαφορετικότητα που διακρίνει τα δύο φύλα και να πορευτούμε μαζί στη πορεία της ζωής. Άλλωστε νομίζω ότι ένας συμπληρώνει τον άλλον και η καλή συνεργασία είναι απαραίτητα παρά τη δυσκολία της.
Κάτι άλλο που κατά τη γνώμη μου είναι καταστροφικό είναι ο ανταγωνισμός που καθημερινά όλοι αντιμετωπίζουμε. Ας κάνουμε κάτι και γι αυτό πριν είναι αργά.
quote:
Το μόνο που έχω να πώ σαν άποψη επι του θέματος είναι οτι ήρθε καιρός να επέλθει μια πραγματική ισότητα μεταξύ των φύλλων
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Η Καποδίστρια νευριασμένη ωχ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ALLZZARO,
Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ... ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΞΕΡΑ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΟΑΝΝΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!!
ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ;
quote:
Υπάρχει μιά γυναίκα στην αρχή κάθε μεγαλουργήματος
ΜΠΑΛΖΑΚ
ΜΠΡΑΒΟ ΟΝΟΡΕ ΝΤΕ ΜΠΑΛΖΑΚ ΕΙΣΑΙ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ !!!ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΜΝΗΜΗΣ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
αποδέχομαι τη συγγνωμη και ανταποδίδω εάν "φούντωσα" λίγο παραπάνω...
quote:
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ!!!
Δεν μας λες και το γιατι ?
Αυτό δεν σημαίνει πως ο ένας εκ των δύο είναι ανώτερος ή κατώτερος, απλά διαφορετικοί.
Edited by - elpida on 08/10/2003 10:58:41