- Μικροτερη των περιστασεων η εκκλησια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Σε συμβουλεύω, πριν αρχίσεις να μιλάς για τέτοια θέματα, να γνωρίζεις τουλάχιστον για τι πράγμα μιλάς. Γιατί, μερικά σημαντικά θέματα, δεν επιδέχονται βλακωδών θεωριών, ειδικά από ανθρώπους που η μόνη τους επαφή με το θέμα είναι ... το google.

macedon
Κάτι που κάποτε, πρέπει να αρχίσει να σε ενδιαφέρει....Εμένα κι άλλους έχεις, εδώ για διάλογο, ξέρεις που μπαινεις, μην παριστάνεις συνέχεια την....παρθενίτσα, στο πρώτο ραντεβού, που ανακαλύπτει πράγματα...Συνήθισε το και απόδωσε......
Έχω περιπτώσεις δικές μου καρκινοπαθών, που πέθαναν,τρεις, πολύ κοντινες πρώτος και αγαπημένος μου ξάδερφος,δυο άλλοι, θείοι κι άλλες μακρυνές, αλλά,πέραν αυτού, που ζεις; Σε άλλο πλανήτη;..
Τόσο σπομονωμένο κι αστοιχείωτο,βλέπεις τον σημερινό άνθρωπο, σε σχέση με τη γνώση;..
Κουλάρισε, δεν ανακαλύπτεις τίποτε...Δεν φιλοσοφείς, όμως, επ αυτών, που ξέρεις και είναι αχώνευτο στο στομάχι σου..Ψάξε το λίγο...
Για υγιεινή, διατροφή μιλάμε..Αν ασχοληθείς, όσο βρίζεις και συκοφαντεις, θα γίνεις σίγουρα καλά...
κατανοητη η αντιδραση σου εφοσον σε εχει σωσει η χημειοθεραπεια, απο την αλλη κι εγω εχω δει καποια παραδειγματα οσων λεω ιδιοις ομασι, θυμησου οτι ειπα οτι η υγιεινιστικη ζωη μπορει να αποτελεσει λυση υπο προυποθεσεις και μονο σε οσους πιστευουν σε μια τετοια εκδοχη, διαφορετικα φυσικα και ο ασθενης πρεπει να δοκιμασει τη χημειοθεραπεια...
βεβαια αν μας μαθαιναν απο το σχολειο να ειμαστε υγιεινιστες τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα και ο καρκινος δεν θα θεριζε...
θυμασαι τα παλια εργα ξερω γω με τον Χομφρευ Μπογκαρτ η τον Κουρκουλο που βρισκοντουσαν συνεχεια με ενα τσιγαρο και ενα ποτο στο χερι;
το συστημα μας ηθελε καπνιστες, μας ηθελε μανιωδεις ποτες, μας ηθελε κοιλιοδουλους, μας ηθελε καταναλωτες καθε βλαβερου, και μετα να μας εχει πελατες στα χημικα του φαρμακα..
quote:
το συστημα μας ηθελε καπνιστες, μας ηθελε μανιωδεις ποτες, μας ηθελε κοιλιοδουλους, μας ηθελε καταναλωτες καθε βλαβερου, και μετα να μας εχει πελατες στα χημικα του φαρμακα..
Οχι βρε γιατί το λές αυτό,το σύστημα μας αγαπάει και θέλει το καλό μας.
Καλά μιλάμε και μόνο οτι υπάρχουν ατομα που πιστευουν οτι όλα είναι ωραία και καλά,σου έρχεται να βάλεις τα γέλια και τα κλάματα μαζί.
quote:
Το ξέρετε, ότι το 98% των ζώων που έχουν καρκίνο, αυτοθεραπεύονται;....Με νηστεια και λίγη διατροφή, κανονική....
Δηλαδή ρε τρεχα.... μόλις ένα λιοντάρι μάθει, μετά από τις σχετικές εξετάσεις, ότι πάσχει από καρκίνο, τρώει... φρούτα μέχρι να θεραπευθεί;;;;![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Που είσαι εσύ, αλήθεια, χαμένος;;....
quote:
Τρώει τη φυσική του τροφή, αλλά,μειωμένη και με περισσότερα υγρά
Αυτό το κάνει το λιοντάρι όταν πάθει ηλίαση, όχι όταν έχει καρκίνο... ![]()
![]()

macedon
Αν το πρόσεξες, δε,η ηλίαση,είναι πάθηση....
quote:
τρεχα....quote:
Το ξέρετε, ότι το 98% των ζώων που έχουν καρκίνο, αυτοθεραπεύονται;....Με νηστεια και λίγη διατροφή, κανονική....Δηλαδή ρε τρεχα.... μόλις ένα λιοντάρι μάθει, μετά από τις σχετικές εξετάσεις, ότι πάσχει από καρκίνο, τρώει... φρούτα μέχρι να θεραπευθεί;;;;
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Επίσης κόβει το κάπνισμα και το ρίχνει και στον αθλητισμό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Ευχάριστη σε...διαβάζω....