- Προς Διαχειριστική Ομάδα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:...και το τότε ιερατείο τον αναθεματίζει μέχρι σήμερα!
Υ.Γ Τον άνθρωπο που είπε ότι "εν οίδα ότι ουδέν οίδα" τον έστειλε το τότε Ιερατείο από εκεί που ήρθε λόγω ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ...
Να τα λες όλα βρε!

*
quote:quote:
-Θα ήταν θράσος άραγε, αν ένας γέροντας-o Nοτιrk είναι αυτός- με ανύπαρκτη συγκρινόμενη με την δική σας μόρφωση έκανε μία σφήνα;-‘’Το μέτρο της γνώσης, είναι η ταπεινοφροσύνη’’.
-‘’Το μέτρο της άγνοιας, είναι υπερηφάνεια’’Αυτή είναι η Απόλυτη Σοφία την οποία αποδέχομαι ΠΛΗΡΩΣ καθώς είναι ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ...
Υ.Γ Τον άνθρωπο που είπε ότι "εν οίδα ότι ουδέν οίδα" τον έστειλε το τότε Ιερατείο από εκεί που ήρθε λόγω ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ...
Ερευνάτε τας Γραφάς
-Εγώ πάντως, δεν είμαι ούτε Χριστιανός, ούτε άλλης θρησκείας οπαδός.
''Και η πιο τολμηρή επιστημονική φαντασία,ωχριά μπροστά στην φαντασία της φύσης''.
quote:
Δεν ειναι απολυτο αυτο που λες Νικ υπαρχουν ανθρωποι με / ανοιχτους οριζοντες
Άνθρωποι, ακόμα και θρησκευόμενοι, με τόσο ανοιχτούς ορίζοντες όσο ο Νικόμαχος πίστεψέ με... είναι λίγοι
quote:
Το ιερατείο τον έστειλε, ή ο ελληνικός λαός;
quote:Και άσχετος και προπαγανδιστής o φίλος μας dr.
Δεν γνωρίζει ότι τότε ΔΕΝ υπήρχε οργανωμένο ιερατείο παρασίτων.
Οι ιερείς ήταν και εργαζόμενοι και στρατεύσιμοι.
Σε αντίθεση με τα παράσιτα που αντιπροσωπεύει...

quote:quote:Και άσχετος και προπαγανδιστής o φίλος μας dr.
Δεν γνωρίζει ότι τότε ΔΕΝ υπήρχε οργανωμένο ιερατείο παρασίτων.
Οι ιερείς ήταν και εργαζόμενοι και στρατεύσιμοι.
Σε αντίθεση με τα παράσιτα που αντιπροσωπεύει...
Αίολος έχεις πάει σε ψυχολόγο πρόσφατα;
"Οι άλλοι είναι πσυχάκηδες", μου είπε, "όχι εσύ".
Εσύ;

quote:
ΑίολοςPanosT
quote:
Υ.Γ Τον άνθρωπο που είπε ότι "εν οίδα ότι ουδέν οίδα" τον έστειλε το τότε Ιερατείο από εκεί που ήρθε λόγω ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ......και το τότε ιερατείο τον αναθεματίζει μέχρι σήμερα!
Να τα λες όλα βρε!
Τα έχεις κάνει όλα μια μάζα μέσα στο μυαλό σου Αίολε οπότε αδυνατώ να σε βοηθήσω...
Ας βάλει ο Δίας το χέρι του.
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 01/06/2012 15:45:39
quote:
ΣωτήρηςΦίλε PanoT , πρέπει να αντιληφθης ότι η συνεχής παράθεση εκ μέρους σου ολόκληρων κατεβατών , που τελικά δεν τα διαβάζει κανένας , στην προσπάθειά σου να ταπεινώσης τον macedon , όχι μόνο δεν σε δικαιώνει , αλλά θα μπορούσα να πω ότι φέρνει και το αντίθετο αποτέλεσμα . Γι αυτό προσπάθησε να ηρεμήσης και να περιορίσης τις μακροσκελείς απαντήσεις σου . Απ' ότι παρακολουθώ , στο θέμα "Αιγυπτο - απορίες" έκανες μια καλή αρχή που με εξέπληξε ευχάριστα και ελπίζω να συνεχίσης έτσι . Θα ήθελα πολύ να διαβάσω τα όσα γνωρίζεις σχετικά με την γωνία των 51ο 50’ 26’’ . Αυτά τα ολίγα , και μη ξεχνάς ότι "Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν"
Βρε Σωτήρη μου δεν αφήνεις τις συμβουλές κατά μέρος και κοίτα να υπογραμμίσεις ποια κομμάτια από τη σκαναρισμένη σελίδα του Σταγειρίτη ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ "έκανα γαργάρα", όπως ευθέως με ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ, αλλά επί ένα ΔΙΜΗΝΟ περίπου ΕΓΩ είμαι αυτός που σε ΚΥΝΗΓΑΩ να μου πεις ποια είναι αυτά επιτέλους.
Κατηγορείς κάποιον?
Δώσε και τα στοιχεία σου.
Εγώ δίνω κατεβατά στοιχείων αλλά σε ενοχλούν και δεν τα διαβάζεις όπως λες.
Δώσε μου εσύ τα στοιχεία σου εναντίον μου και εγώ θα τα διαβάσω με προσοχή είτε είναι κατεβατά είτε όχι.
Άντε μπράβο να σε δω Σωτήρη μου.
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 01/06/2012 15:46:22
quote:
Notirkquote:
PanosTquote:
Notirk
-Θα ήταν θράσος άραγε, αν ένας γέροντας-o Nοτιrk είναι αυτός- με ανύπαρκτη συγκρινόμενη με την δική σας μόρφωση έκανε μία σφήνα;-‘’Το μέτρο της γνώσης, είναι η ταπεινοφροσύνη’’.
-‘’Το μέτρο της άγνοιας, είναι υπερηφάνεια’’Αυτή είναι η Απόλυτη Σοφία την οποία αποδέχομαι ΠΛΗΡΩΣ καθώς είναι ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ...
Ερευνάτε τας Γραφάς
-Εγώ πάντως, δεν είμαι ούτε Χριστιανός, ούτε άλλης θρησκείας οπαδός.
''Και η πιο τολμηρή επιστημονική φαντασία,ωχριά μπροστά στην φαντασία της φύσης''.
Ούτε υπέθεσα ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο...
Ερευνάτε τας Γραφάς