- Προσευχές --<μεταφορά από " ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ">-- - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εχει μια μουρουδιά?
Κάτι σου μυρίζει δηλαδή?
Εσένα τώρα τι σε κόφτει, τι σε νοιάζει δηλαδή.
Θέλω να πώ ρε παιδί μου κανένας απο όλους εδώ δεν αντέδρασε παρά μόνο εσύ.
Θα με πείς, μπορεί να σε τσίμπισε μύγα, δεν λέγω μπορεί, όμως λένε οτι ο πρωτομυριστής λένε είναι και ο πρωτοκλαστής.
Μπορεί να σου ξέφυγε λοιπόν, άνθρωπος είσαι μην ψάχνεις λοιπόν ποιός την αμόλησε.
Μιας και αντέδρασε όμως, ύποπτο αυτό, με βάζεις σε ιδέες.
Μπορεί να είμαι μέλος απο το 2009 αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να ανατρέξω στο παρελθόν.
Ολα μα όλα είναι γραμμένα εδώ, τίποτις δεν σβήνεται.
Ετσι λοιπόν μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να βρεί το πλούσιο παρελθόν σου με τα χιλιάδες nick name.
Μην το αρνηθείς γιατί θα καείς.
Επίσης με μία σύντομη αναζήτηση μπορεί κάποιος να βρεί και την κόντρα σου με τους εκπροσώπους του esoterica αν θές την παραθέτω.
Σε οτι αφορά την κόντρα σου με πολλά απο τα μέλη του esoterica Χριστιανούς και μη Χριστιανούς εσωτεριστές και μη, όλους τους έχεις χέσει.
Εγώ προσωπικά λοιπόν πιστεύω οτι είσαι εσύ.
quote:
SpacegirlΕχει μια μουρουδιά?
Κάτι σου μυρίζει δηλαδή?
Θα με πείς, μπορεί να σε τσίμπισε μύγα, δεν λέγω μπορεί, όμως λένε οτι ο πρωτομυριστής λένε είναι και ο πρωτοκλαστής.
Μπορεί να σου ξέφυγε λοιπόν, άνθρωπος είσαι μην ψάχνεις λοιπόν ποιός την αμόλησε.Μιας και αντέδρασε όμως, ύποπτο αυτό, με βάζεις σε ιδέες.
Μπορεί να είμαι μέλος απο το 2009 αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να ανατρέξω στο παρελθόν.
Ετσι λοιπόν μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να βρεί το πλούσιο παρελθόν σου με τα χιλιάδες nick name.
Επίσης με μία σύντομη αναζήτηση μπορεί κάποιος να βρεί και την κόντρα σου με τους εκπροσώπους του esoterica αν θές την παραθέτω.
Σε οτι αφορά την κόντρα σου με πολλά απο τα μέλη του esoterica Χριστιανούς και μη Χριστιανούς εσωτεριστές και μη, όλους τους έχεις χέσει.Εγώ προσωπικά λοιπόν πιστεύω οτι είσαι εσύ.
Αναμενόμενο το post σου. Θέλω να πω δηλ. η αντίδρασή σου ... χμ ...
Δεν είμαι εγώ. Μπέσα σου λέω.
Edited by - alex22 on 24/02/2011 21:04:21
Για μένα η space είναι ο ζιπ. Γράφει θεσσαλονικοατα...ο λουπους είναι ο λουπους!![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 24/02/2011 21:06:11
quote:
SpacegirlΟλα μα όλα είναι γραμμένα εδώ, τίποτις δεν σβήνεται.
Τίποτις ε ;
Μάλιστα ... κι εσύ εδώ λοιπόν ... ε, ρε γλέντια ...
Μπορεί να έχει μπέσα κάποιος σαν και εσένα?
Κάποιος που έχει εξαπατήσει τρισεκατομμύρια φορές?
Τι να πώ?
Ισως, για να το λές.
Χαίρομαι πάντως που αναγνωρίζεις την αντίδραση μου όμως θα πρέπει κάτι να κάνεις, να αποδείξεις οτι ΔΕΝ είσαι εσύ? γιατί όλα δείχνουν οιτι είσαι εσύ.
Κάτσε ρε συ Zip, μπορεί να μην έχετε βριστεί αλλά ειλικρινά δεν προσβάλλει καθόλου την αισθητική σου? Ο οχετός του/τους ειλικρινά δεν σε ενοχλεί καθόλου όλο αυτό τον καιρό? Πες μου ότι γελάς και με τα αστεία του...και να σου πω και κάτι, όταν ξεκίνησε ως αρχιμανδρίτης που ήταν φως φανάρι ότι ήταν αυτός είπα ρε μπας και έχει έστω και μία στάλα από χιούμορ, αλλά αμέσως κατάλαβα ότι αυτό δεν γίνεται, για να με επιβεβαιώσει αμέσως μετά...Η αντιπαράθεση και η σάτιρα μπορεί να είναι δείγμα υγείας όμως το φαινόμενο εδώ είναι νοσηρό...
quote:
Όταν έγραφε πολυ ευγενικά, προσευχές και τέτοια, θύμιζε ένα μέλος απο παλια, και ίσως αυτο κάνει, διαβάζει κάποιον, και μετα γράφει για λίγο όπως αυτός που διάβασε
Καλά αυτό ως και εγώ το κατάλαβα Πλάτωνα που διαβάζω σχόλιά του δύο εβδομάδες μόνο...διαβάζει διάφορα, τα αφομοιώνει, τα αντιγράφει και τα πλασάρει σαν "άποψη"...προφανώς έχει ακούσει πολλές θεωρές, έχει δει πολλές ταινίες και αυτοπλασάρεται ως κάποιου είδους "αιρετικός" ή "μυημένος", ωχ παναγία μου...
Δηλαδή και η spacegirl troll? ή απλά πέταξε κάτι και δεν έχει τι να απαντήσει?...
Κατά πάσα πιθανότητα, η Spacegirl είναι ένας παλιός λογαριασμός μιας κολλητής της G.
Edited by - zip on 24/02/2011 21:18:46
quote:
SpacegirlΜπέσα?
Μπορεί να έχει μπέσα κάποιος σαν και εσένα?
Κάποιος που έχει εξαπατήσει τρισεκατομμύρια φορές?
Τι να πώ?
Ισως, για να το λές.
Χαίρομαι πάντως που αναγνωρίζεις την αντίδραση μου όμως θα πρέπει κάτι να κάνεις, να αποδείξεις οτι ΔΕΝ είσαι εσύ? γιατί όλα δείχνουν οιτι είσαι εσύ.
Εσένα σε έχω εξαπατήσει ; Γιατί, εντάξει, θα μπορούσα να δικαιολογήσω μια κάποια "ένταση" - hot που λέμε - τώρα που ξαναμιλάς μαζί μου, αλλά αν δεν σε έχω εξαπατήσει, γιατί τόση κακία μπρε κούκλα μου ; Τι σου έκανα ; Με ξέρεις ;
Edited by - zip on 24/02/2011 21:15:51
έλεος με τον κάθε κατεστραμμένο εγκεφαλικά ανάπηρο που προσπαθεί να βγάλει τον κομπλεξισμό του σε ένα φόρουμ
τελικά όσοι τρολάρουν ή μεταφέρουν σε ένα φόρουμ τις διαφορές με τους πρώην ερωτικούς συντρόφους ή φίλους είναι πολύ σκατομαλάκες
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

αχαχα....μπλέξιμο....Εγώ βασικά τον Πλάτωνα υποψιάζομαι...η όλη του στάση είναι πολύ περίεργη....καλά ο zip εννοείται ότι είναι μέρος της κλίκας....
Πάντως βλέπω ότι ακόμα κι αν φύγουν τα τρολ θα υπάρχουν ακόμα πάθη και εντάσεις μεταξύ διαφόρων μελών!! Τουλάχιστον όμως αυτά μου φαίνονται πολύ πιο αθώα και νορμάλ...
quote:
kostΔηλαδή και η spacegirl troll? ή απλά πέταξε κάτι και δεν έχει τι να απαντήσει?...
Troll δεν είναι. Trell όμως ... μάλλον.
quote:
Εκτός κι αν ... πάντως αν η Spacegirl είναι μια άλλη τύπισσα που μου ήρθε στο μυαλό μου τώρα, ειλικρινά, θα στενοχωρηθώ πολύ.
Εγω ζιπ άμα μου έκλειναν τα ματιά, και διάβαζαν το παρακάτω, θα έλεγα πως είσαι ΕΣΥ! Τόσο μπερδεμενος είμαι!
Απεστάλη: 24/02/2011, 20:55:08
Εχει μια μουρουδιά?
Κάτι σου μυρίζει δηλαδή?
Μπορεί να σου ξέφυγε λοιπόν, άνθρωπος είσαι μην ψάχνεις λοιπόν ποιός την αμόλησε.
Μιας και αντέδρασε όμως, ύποπτο αυτό, με βάζεις σε ιδέες.
Σε οτι αφορά την κόντρα σου με πολλά απο τα μέλη του esoterica Χριστιανούς και μη Χριστιανούς εσωτεριστές και μη, όλους τους έχεις χέσει.
Εγώ προσωπικά λοιπόν πιστεύω οτι είσαι εσύ.
quote:
Εσένα σε έχω εξαπατήσει ; Γιατί, εντάξει, θα μπορούσα να δικαιολογήσω μια κάποια "ένταση" - hot που λέμε - τώρα που ξαναμιλάς μαζί μου, αλλά αν δεν σε έχω εξαπατήσει, γιατί τόση κακία μπρε κούκλα μου ; Τι σου έκανα ; Με ξέρεις ;
Εγώ προσωπικά στη θέση σου zip, δεν θα αντιδρούσα.
Θα άφηνα να μυρίσει κάποιος αλλος πρώτος την κλανιά.
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣΕγω ζιπ άμα μου έκλειναν τα ματιά, και διάβαζαν το παρακάτω, θα έλεγα πως είσαι ΕΣΥ! Τόσο μπερδεμενος είμαι!
Δεν είσαι μπερδεμένος. Απλά σε μπέρδεψε το post της Spacegirl. O λογαριασμός Spacegirl φτιάχτηκε το 2009. Πως είναι δυνατόν να γνωρίζει την "δράση" ενός μέλους πριν το 2009 και μάλιστα ενός μέλους που είχε και διαφορετικό nick ; Τέλος πάντων, 101% είναι διπλός λογαριασμός.
Έπειτα, πάρ' το λογικά. Εγώ στην απάντησή μου στο αρχικό post της, την τσίγκλησα λίγο, με το μαλακό, αλλά άμα δεις την απάντησή της, είναι full στην εμπάθεια. Γεγονός δηλ. πως το κοριτσάκι, δεν ξέρω, μήπως έπεσε "θύμα" μου και έχει τόση κακία δηλ. απέναντί μου ; Ι dont know, αλλά θα μάθω και θα σας πω. ![]()
Χαχα ρε μεγαλείο, ΕΣΥ είσαι? ![]()