ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

VIKING31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
fantomas3004Μέλος
14/03/2005, 17:11:03
Ο άνθρωπος και η ζωή προέρχονται μάλλον απο όλους τους αστερισμούς του σύμπαντος. Φαίνεται το προσφιλές τους σπόρ ήταν όποτε ήθελαν να ξεκουραστούν διακοπές στην γή, και τελικά την επέλεξαν σάν μόνιμο τόπο κατοικίας!!
AngelosΜέλος
16/03/2005, 12:19:13
ΓΑΡ

Με αναγγάζεις να μπώ στη θέση του απολογητή της επιστήμης, ενώ εσύ παίρνεις τη θέση του απολογητή του θεού. Η κατανομή είναι λίγο άδικη δεν νομίζεις ?

Απο τη μια εγω θα πρέπει να αποδείξω κάτι με πειράματα και λογικά επιχειρήματα ενώ εσύ, στη δική σου αποδειξή μπορείς να χρησιμοποιείς τα "επιχειρήματα"
"Ο θεός το έκανε"
"Αγνωσται αι βουλαί ου Κυριού"

Επιπλέον σε αυτή την αντιπαράθεση εγώ θα έχω για συμάχους μονάχα ανθρώπους
επιστήμονες, φιλόσοφους και ερευνητές, ενώ εσύ θα έχεις τον Θεό τον ίδιο.

Το μόνο πλεονέκτημα που μου αφήνεις, και που θα αναγκαστώ (με λύπη) να χρησιμοποιήσω τώρα είναι οτι

Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΓΙΑ ΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ.

.....
.....

Οπως βλέπεις είμαι ακόμα εδώ.

Η Σειρά σου τώρα.

Αφου αμφισβητείς την επιστήμη, Πήγαινε και πήδα απο τον έκτο όροφο. Και προσευχήσου στο Θεό σου να καταργήσει το νόμο της βαρύτητας μέχρι να φτάσεις κάτω.

Αγγελος.

Υ.Γ. ΜΗΝ το κάνεις το πείραμα, κρίμα είναι. Απλά προσπάθησε αλλη φορά να περιορίζεις τη συζήτηση εκεί που σε παίρνει. Λυπάμαι που η ματαιοδοξία σου με ανάγγάσε να παραμερίσω την ευγένεια και τη λεπτότητα στην επιχειρηματολογία μου.

beyondΜέλος
16/03/2005, 15:55:09
NOMΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ..
ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ..) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ...

ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ...ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗΣ...Η ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΞΕΛΛΙΣΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΦΕΥΓΑΤΟ ?
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ,ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ...

ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ 500000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ?

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΟΝΤΟΣ-ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΙΚΟ...

ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ REAL TIME STRATEGY..ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ REAL TIME ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ..ΑΠΛΑ ΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

ΓΑΡΝέο Μέλος
16/03/2005, 16:08:01
Angele,

Αν θες να συζητήσουμε με επιχειρήματα ευχαρίστως. Με βλακείες δεν έχω τον χρόνο να ασχολούμαι.

Εγώ δεν επικαλέστηκα τον Θεό απλώς, ούτε απλοϊκώς, ούτε δίχως επιχειρηματολογία. Εγώ έφτασα σε ένα συμπέρασμα για την ύπαρξη εξωκοσμικής δύναμης με τη μέθοδο της ατόπου απαγωγής.

Αν έχεις να προσθέσεις κάτι ευχαρίστως να συζητήσουμε.

ΓΑΡΝέο Μέλος
16/03/2005, 16:22:12
quote:

NOMΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ..
ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ..) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ...

ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ...ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗΣ...Η ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΞΕΛΛΙΣΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΦΕΥΓΑΤΟ ?
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ,ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ...

ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ 500000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ?

Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, ίσως ο Superman να έφιαξε το σύμπαν. Πρόσεξε κάτι beyond.. Το ερώτημα είναι πως δημιουργήθηκε ο υλικός κόσμος και στη συνέχεια η ζωή. Το ερώτημα αν και μεταφυσικό δεν σημαίνει ότι οι απαντήσεις δεν πρέπει να βρίσκονται μέσα σε ένα πλαίσιο λογικής.

Λες ότι δεν χρειάζεται τους νόμους να τους επέβαλλε κάποιος. Γιατί το λες αυτό; Οι νόμοι αυτο-τέθηκαν; Με ποια διαδικασία, με ποιο μηχανισμό έγινε αυτό; Γιατί είναι αυτοί οι νόμοι και όχι κάποιοι άλλοι; Τυχαία; Υπάρχει τόσο ντιτερμινιστική τυχαιότητα τελικά;

Λες για άλλα όντα.. Και τα άλλα όντα, πως δημιουργήθηκαν; Δεν αποτελούν μέρος του κόσμου; Ωραία η φαντασία, δεν λέω, αλλά ας προσπαθήσουμε να σκεπτόμαστε όσο το δυνατόν λογικότερα και αναλυτικότερα και θα έλεγα και απλούστερα.

PHILOSOFOS-1Μέλος
16/03/2005, 17:03:50

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η ΓΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΡΙΝ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ Ο ΦΛΟΙΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΕΛΑΓΗ
ΜΕ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΗ ΛΑΒΑ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΟ ΤΗΣ
ΓΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΟΖΩΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ.

ΑΚΤΙΝΟΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟΖΩΟ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟ.

ΤΡΙΛΟΒΙΤΗΣ ΕΖΗΣΕ ΠΡΙΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ
ΠΕΛΩΡΙΟΥ ΣΚΑΘΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ Η ΑΡΧΑΙΚΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΠΑΝΩ 2.400.000 ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ Η ΠΑΛΑΙΟΖΩΙΚΟΣ ΔΙΗΡΚΕΣΕ 375 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ
ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 6 ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ Η ΜΕΣΟΖΩΙΚΟΣ ΔΙΗΡΚΕΣΕ 155 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.

ΤΡΙΤΟΓΕΝΗΣ Η ΚΑΙΝΟΖΩΙΚΟΣ ΔΙΗΡΚΕΣΕ 69 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 5 ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.

ΤΕΤΑΡΤΟΓΕΝΗΣ Η ΝΕΟΖΩΙΚΟΣ ΔΙΗΡΚΗΣΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ
ΣΕ 2 ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΒΕΡ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΟΟΥΕΝ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΦΥΣΙΟΔΙΦΗΣ ΤΟΥ 19 ΑΙΩΝΑ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ
ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

gh

gh

AngelosΜέλος
16/03/2005, 17:04:57
ΓΑΡ

Στο συμπέραμά σου έφτασες με την λογική που πάει ώς εξής.

"Δεν μπορώ να εξηγήσω τον κόσμο, άρα είναι ανεξήγητος, άρα χρειάζεται μια υπέρτατη δύναμη για να τον φτιάξει".

Τα λογικά σφάλματα και οι σοφιστικές ακροβασίες στο συλλογισμό σου είναι τόσο εξώφθαλμα που δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς μαζί τους.

Σε λυπάμαι.
Όχι γιατί πιστεύεις σε ένα ψέμα (αλλωστε κανείς δεν ξέρει αν είναι ψέμα ή αλήθεια κάτι που δεν επιδέχεται απόδειξης).
Σε λυπάμαι γιατί η δύναμη της καρδιάς σου δεν επαρκεί για να στηρίξει την πίστη σου και αναγκάζεσαι να καταφεύγεις σε καραγκιοζιλίκια αμερικάνικου τύπου για να
τη στηρίξεις.

Με την αδυναμία σου αυτή, εσύ ο ίδιος αποτελείς περίτρανη απόδειξη της ανυπαρξίας του θεού σου.

Στο είπα και σου το ξαναλέω. ΑΝ θέλεις ΑΠΟΔΕΙΞΗ
για την ύπαρξη του θεού σου, ΨΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. Μόνο εκεί
θα βρείς, όχι στις φιλολογικές ακροβασίες που αραδιάζεις.

Αγγελος.

16/03/2005, 17:35:35
quote:

Τυχερούλη,

Είσαι τόσο προβλέψιμος, γεγονός που δείχνει πολλά πράγματα και για τη νοημοσύνη σου.

Από ποτε με παρακολουθεις μελος ΓΑΡ και ξερεις ότι ειμαι τοσο προβλεψιμος??????
Και γιατί με παρακολουθείς???

Άγγελε χάνεις το χρόνο σου να μιλάς με έμμισθους πράκτορες της αρχικατασκοπης……
Προσπαθεί να σε παρασύρει σε μια ανούσια αντιπαραθεση,αστο.

-----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

beyondΜέλος
16/03/2005, 18:23:13
NOMIZΩ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ,ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΗΣ, ΗΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ :
"ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ...ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗΣ...Η ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΞΕΛΛΙΣΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ "

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ?
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΟΒΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ (ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ) ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΟΜΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΕΦΙΧΤΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΖΩΗΣ..Κ.Λ.Π
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ "ΤΕΣΤ" ΤΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΜΠΑΝΤΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΟΧΙ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ,ΑΛΛΑ ΘΕΟ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΚΗΡΥΤΤΑΝ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΟΣ....

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

AngelosΜέλος
16/03/2005, 19:22:16
beyond

Υπάρχουν πολλές υποθέσεις σχετικά με την "αιτία" του big bang.
Εγώ που είμαι επιφυλλακτικός περιμένω τα στοιχεία που θα υποστηρίξουν
αυτές τις υποθέσεις πρίν αποδεχτώ κάποια απο αυτές.

Πάντως συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου για την δυνατότητα του ανθρώπου
να μελετά και να κατανοεί τη φύση χωρίς να καταφεύγει σε superman, spiderman
και αλλα μεταφυσικά όντα.

Τυχερούλη δεν νομίζω οτι ο ΓΑΡ είναι πράκτορας. Απλά νομίζω οτι είναι λίγο ανασφαλής ως πρός την πίστη του. Εχω πολλούς καλούς φίλους που πιστεύουν στο θεό και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δεχτουν και την εξέλιξη.

Οι φίλοι μου αυτοί δεν βλέπουν τον θεό σαν μια μεταφυσική παράμετρο στις θεωρίες της φυσικής που μπορεί να αποδειχτεί με λογικές ακροβασίες. Τον βλέπουν σαν μια εσωτερική αλήθεια που την προσεγγίζει κανείς με την καρδιά.

Αγγελος.

ΓΑΡΝέο Μέλος
16/03/2005, 22:32:46
quote:

Τυχερούλη δεν νομίζω οτι ο ΓΑΡ είναι πράκτορας...

Γειά σου ρε Angele, λαμπρότατε επιστήμονα!

Χαχαχα, δε μου λέτε βρε παιδάκια, μήπως βλέπετε πολύ αμερικ(λ)άνικο κινηματογράφο, πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας ή ακόμα χειρότερα μήπως ο Τυχερούλης ό,τι ξέρει κι ότι λέει το έχει μάθει από τα κόμικς;

Τυχερούλη, συνήθως δεν συζητώ με κατά φαντασίαν πρακτορολάγνους ανυπάρκτων σεναρίων, αλλά με εσένα θα κάνω μία εξαίρεση, επειδή το τελευταίο σου σχόλιο ξεπέρασε την καλώς εννοούμενη υπομονή. Ακού να δεις λοιπόν, φαιδρότατε ταρτουφούλη, κομίζει ίσως κανείς γλαύκας εις Αθήνας, όταν υποστηρίζει ότι ανήκεις κι εσύ στον συρφετό των αγενών και απελπισμένων αθέων, που κατά καιρούς εκτοξεύουν διάφορα γελοία κατασκευάσματα του αρρωστημένου τους μυαλού. Να ασχοληθώ λοιπόν με τα δικά σου καραγκιοζιλίκια, γιατί;

Δεν θα το κάνω εδώ γιατί συν των άλλων θα είμαι εκτός θέματος. Θα σου απαντήσω όμως σε άλλη ευκαιρία και θα υποστείς τις συνέπειες της απάντησης, φαιδρέ ταρτουφίσκο.

ΥΓ. Επί της ουσίας της ωραίας κατά τ' άλλα συζήτησης θα επανέλθω .. αγγελάκο επιστήμονα!