- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:Σωστά.. το ίδιο πράγμα θα το διατύπωνα και πιο απλά. Μπορείς να εξηγήσεις σε κάποιον την γεύση της φράουλας;
Το θεμα με την Αστρική προβολή καθώς και οτιδήποτε αυτή συνεπάγεται,είναι ένα θέμα το οποίο κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια...το να ζητάς από κάποιον να σου εξηγήσει το ένα και το άλλο και το παράλλο ειναι σαν να του ζητάς να σου εξηγήσει έναν λαβύρινθο..στο τέλος θα χαθείς...εσύ που ρωτάς.,γιατι ο άλλος που σου εξηγεί γνωρίζει τα μονοπάτια..Σίγουρα μπορει να σου πει και να σου επισημάνει κάποια πράγματα αλλά το ''ταξίδι'' πρεπει να το ξεκινήσει κάποιος μόνος του...
quote:Όταν μιλάμε θεωρητικά, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα. Όταν μιλάμε πρακτικά, τα πράγματα είναι πολύ (πιο) απλά
Dr Jekyll Mr Hyde, καλά τα λές...
Μπορεί όλα να είναι πολύ απλά τελικά.. :)
quote:
Μπορούμε να είμαστε σε άμεση επικοινωνία με την ψυχή μας;
Τι είναι επικοινωνία με την ψυχή; Μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα τι εννοείς;
quote:
Με το υποσυνείδητο μας;
Τι είναι το υποσυνείδητο;
quote:Τι είναι η συμπαντική ικανότητα; Για ποιο ταξίδι μιλάμε;
Εστιάζουμε στο ταξίδι ή στην συμπαντική μας ικανότητα;
http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_6556.html
Αλήθεια τι θέλουν πάλι να μας πείσουν?
Οτι δεν υπάρχει το επέκεινα?
Μήπως φοβούνται την αφύπνιση?
Με ποιά κριτήρια αποφασίζουν αυτοί οι κύριοι γιατροί της ψυχής,τι είναι ψυχή και τι υπάρχει σε άλλες διαστάσεις?
Ακου παιχνίδια μυαλού!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Λοιπόν ίσως θυμάστε ποιος είμαι και τι λέω για όλο αυτό το καλά στημένο παιχνιδάκι που παίζετε εδω μέσα με εμάς σαν πιόνια.
Λοιπόν μαζεύω τις δυνάμεις μου για να σας ξαναπώ αυτά που είπα και παλιότερα. ΕΑΝ φίλε μου εσύ που με διαβάζεις πιστεύεις ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ υπήρξε πραγματικά και είπε αυτά που είπε , ΑΠΛΑ δεν χρειάζεται να κάνεις καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ αστρική προβολή η την οποιαδήποτε προσπάθεια για κάτι τέτοιο (δεν λέω ότι δεν υφίσταται σαν φυσικός μηχανισμός-σαν φυσική ιδιότητα-ικανότητα του εγκέφαλου μας) , ΑΛΛΑ γιατί να παίζουμε με κάτι τέτοια κολπάκια ΕΑΝ πιστεύουμε ότι κάποιος ( Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ) τα κατάφερε να ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ την πόρτα για εμάς και μας την προσφέρει ώστε ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ να μπορέσουμε να την περάσουμε και να εισέρθουμε στην μετά ζωή?
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ? Απλός και κατανοητός λοιπόν.
ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ , ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Τώρα αν μου πεις ότι δεν έζησε ποτέ κάποιος τέτοιος φωτισμένος άνθρωπος (φωτισμένος από τους τρεις μάγους να εξηγούμαστε!) και ότι αυτά είναι μια ιστορία επινοημένη από κάποιους που μας θέλουν πιόνια και δεν θέλουν ποτέ μα ποτέ να αναστηθούμε (μέσω αυτής της αστρικής προβολής και της γνώσης που συνεπάγεται) , τότε τι να πω , μάλλον είμαι και εγώ στην παγίδα ?
Λοιπόν μπορώ να έχω μια απάντηση κύριοι-κύριοι (ΜΠΑΛΑΝΟΙ) εδω μέσα σε αυτό ???
Καλή μας συνέχεια………..
Παρακαλω ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Καιρό έχουμε να σε δούμε απ'τα μέρη μας. Έφερες θυμήσεις του παρελθόντος!
quote:Αν και η αστρική προβολή είναι θέμα άσχετο με το αν πιστεύει ή όχι κάποιος στον Χριστό, θα σου απαντήσω σχετικά με αυτό που αναφέρεις με σύντομο τρόπο: Η πίστη είναι για τους πιστούς. Κάποιοι είναι ικανοποιημένοι με την πίστη, καλώς, κανένα πρόβλημα. Εγω, σαν άτομο, θέλω να γνωρίζω, όχι μόνο να πιστεύω. Αυτό είναι όλο.
ΑΛΛΑ γιατί να παίζουμε με κάτι τέτοια κολπάκια ΕΑΝ πιστεύουμε ότι κάποιος ( Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ) τα κατάφερε να ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ την πόρτα για εμάς και μας την προσφέρει ώστε ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ να μπορέσουμε να την περάσουμε και να εισέρθουμε στην μετά ζωή?
Απο κει και πέρα ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους που μπορεί να ασχολείται με το ζήτημα της Α.Π., ο δικός μου έχει να κάνει με την γνώση.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/06/2012 23:17:42
ΕΓΩ ΘΕΛΩ - ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ !!!!!! - "ΕΓΩ" - "ΘΕΛΩ" (ΠΟΛΥ ΚΑΛΩ ΑΥΤΟ).
Κακό είναι ??? Άραγε ??? Αναλογιστείτε τώρα όσοι μας διαβάζετε εδω και καταλάβετε τι σημαίνει ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ !!!Και το όσοι πιστεύουν , λες και μίλησα εγώ για πίστη στο ΧΡΙΣΤΟ!
Καλά το ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ που είπες τα λέει ΟΛΑ φίλε μου.
Αλλά να το δείτε ΟΛΟΙ για να καταλάβετε , να υποψιαστείτε τι γίνετε και να αναλογιστείτε τι ίσως σημαίνει το άνοιγμα της Πανδώρας.
Αυτά που έχω πει τα έχω πει , ψάξτε τα όλοι που μαγεύεστε από την αίσθηση της ανακάλυψης του αγνώστου και διαβάστε τα.
Καλή συνέχεια.
Παρακαλω ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Υπάρχουν κάποια άτομα,ιδιαιτερα θα ελεγα,που κάνουν Α.Π χωρις να το θελουν,χωρις να γνώριζαν ποτε τι ειναι αυτο και που αποσκοπει..Σίγουρα ομως για να ''επιλεχθουν'',υπαρχει κάποιος απώτερος σκοπός που κανένας cody30,καμια ΤinaGR δεν μπορει να γνωρίζει..
quote:Δεν νομίζω οτι "επιλέγονται" απο κανέναν αυτοί που καταλάθος συνειδητοποιούνται στο αστρικό ούτε οτι υπάρχει (ντε και καλά) κάποιος απώτερος σκοπός σε αυτό..
Σίγουρα ομως για να ''επιλεχθουν'',υπαρχει κάποιος απώτερος σκοπός που κανένας cody30,καμια ΤinaGR δεν μπορει να γνωρίζει..
quote:
Ντοτορο
Δεν νομίζω οτι "επιλέγονται" απο κανέναν αυτοί που καταλάθος συνειδητοποιούνται στο αστρικό ούτε οτι υπάρχει (ντε και καλά) κάποιος απώτερος σκοπός σε αυτό..
Ντοτόρο,μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά,για αυτο.
Αν υποθέσουμε την ύπαρξη ανώτερου πολιτισμού,που έχει εξελίξει την πνευματική του διάσταση,η αστρική προβολή [αστρικό ταξίδι,το σωστό],θα ήταν ένας πρώτης τάξης τρόπος επικοινωνίας,ειδικά άν ο πολιτισμός αυτός ευρίσκεται σε τεράστιες αποστάσεις,όπου τα φυσικά αντικείμενα αδυνατουν,τα ταξιδεύσουν!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.