- ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ - ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤE - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
επειδή όπως λένε και οι άσπονδοι φίλοι μας Γάλλοι..."η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο"
quote:
"ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ"
το κόμμα που το προτιμάς;
έτσι...."ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ,ΕΡΕΥΝΑ"...ή
έτσι...."ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ, ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ"
Γιατί το λέω αυτό;
Επέτρεψέ μου καλέ μου φίλε Αβαταρ να πιστεύω ότι η ΕΡΕΥΝΑ...οδηγεί σε ΠΙΣΤΕΥΩ...
Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ...ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ...

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ old tiger ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
quote:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Η θέση μου αυτή απευθύνθηκε σε εσένα...γιατί απλά είσαι ο δημιουργός αυτού του topic...![]()
![]()

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ old tiger ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ..
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ....
ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΘΕΟΥ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ.
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΣΜΟΥΣ.
ΓΕΙΑ.
ΕΛΠΙΖΩ
Νιώθω!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΜΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...
*ΑΡΧΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ "ΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ",ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ!
*ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΥΠΟΥΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!
*ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ!!
*ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ!ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ,ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ...
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ?ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙΣ
,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ....![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ
ΥΣ:ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ...
The Truth Is Out There..
...
. Εχει κανείς δοκιμάσει να πιστεψει σε κάτι ... σύμπαν/κοσμος/θεός/δόγμα..., βαζοντας του συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως. και μετά να επιλέξει να πιστεψει σε κατι αλλο...?
Η μήπως φοβάστε οτι το σύμπαν/κοσμος/αλήθεια που επιλέξατε μπορει να λειτουργησει το ιδιο καλα (η και καλητερα) οπως με το προηγουμενο πιστευω σας...?
Γιώργος![]()
..I dare you..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΚΑ
The Truth Is Out There..
quote:
quote:
Σέβομαι και το χώρο και τους δημιουργούς του, σέβομαι τα μέλη και την όποια διαφορετική άποψη από τη δική μου, σέβομαι το δικαίωμα του καθένα να εκφράζει αυτά που πιστεύει, δεν ανέχομαι όμως πλέον συμπεριφορές πεζοδρομίου και ασυδοσίας.
________________________________________Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝEΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.
Και με αφορμή αυτό... φτάνουμε στην σημερινή ημέρα όπου ένα "νέο" μέλος αποφάσισε πως αυτός ο χώρος είναι ο καταλληλότερος να αναρτήσει μηνύματα "ειδικού" περιεχομένου και αντίστοιχου σχολιασμού...
Αγαπητοί συντονιστές, αγαπητή διαχειρίστρια και αγαπητέ admin,
δεν θα σχολιάσω το ότι το συγκεκριμένο μέλος διάλεξε συγκεκριμένα τόπικ για να δημοσιεύσει τις "απόψεις" του και αν αυτό καταδεικνύει την "νεότητα" του ...
και βέβαια διαπίστωσα πως η διαγραφή του περιεχομένου των συγκεκριμένων δημοσιεύσεων ήταν άμεση,
όμως,
απορώ για το αν αυτό το μέλος έχει θέση στον χώρο μας, στον οποίο δεν νομίζω πως θα μπορούσε να συμμετάσχει ούτε καν με "παιδιάστικες απορίες" , ούτε με "ανόητες τοποθετήσεις", πόσο μάλλον με γόνιμο και δημιουργικό διάλογο...
και φυσικά μου ξαναγεννιούνται παλιότερες απορίες σε σχέση με την περισσή ευκολία απενεργοποίησης λογαριασμών για πολύ λιγότερα...
όχι βέβαια γιατί αυτοί θα επιθυμούσαν να επιστρέψουν,
αλλά γιατί η σύγκριση είναι αναπόφευκτη....
Που σε τέτοιες περιπτώσεις σαν την σημερινή, όχι μόνο θα περίμενα την απενεργοποίηση του εν λόγω λογαριασμού αλλά και την απαγόρευση εισόδου από το συγκεκριμένο ip...
τι να πω....
ακούω όμως...
και περιμένω αυτό το τηλέφωνο για μια φορά να χτυπήσει προσφέροντας ουσιαστικές απαντήσεις..
Ευχαριστώ
Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
μετά από τόσες ώρες που δημοσιεύτηκαν τα "επίμαχα" ποστ...
είδες εσύ πουθενά καμμιά ανακοίνωση του τύπου "ο συγκεκριμένος λογαριασμός απενεργοποιείται, λόγω χρήσης υβριστικού περιεχομένου κ.λπ" ?
γιατί εγώ δεν είδα...
εκτός κι αν δεν υπάρχει λόγος να ενημερώνονται τα μέλη αυτού του χώρου όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο...
που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν απαραίτητο και μόνο ως "αποζημίωση" για την προσβολή που έγινε με τα συγκεκριμένα ποστ σε κάθε έναν από μας...
αυτά...
να δούμε τώρα αν θα ξαναπέσει πάλι η σιωπή των αμνών στο χωριό...
G.

quote:
Που σε τέτοιες περιπτώσεις σαν την σημερινή, όχι μόνο θα περίμενα την απενεργοποίηση του εν λόγω λογαριασμού αλλά και την απαγόρευση εισόδου από το συγκεκριμένο ip...
Συμφωνώ με την απενεργοποίηση, μια που τα συγκεκριμένα πόστινγσ παραήταν "ειδικά".
Δυστυχώς, το "συγκεκριμένο ip" δεν αποτελέι κριτήριο. Το ip αλλάζει κάθε φορά που ο χρήστης κάνει dialup. Οπότε...
Μην νομίζεις οτι και η δουλειά των συντονιστών είναι εύκολο πράγμα. Άντε ναχεις το νού σου 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, μην τυχόν και εμφανιστεί κανένας προβοκάτορας, για να σου ρίξει κάποια "βόμβα".
'Αν τύχει και αναλάβεις τέτοιο έργο, θα καταλάβεις σύντομα τι εννοώ.
Και άντε και τον διέγραψες. Μέσα σε 5 λεπτά έχεις το ίδιο πρόβλημα μe άλλο όνομα. Ψάξε λίγο στη λίστα μελών του άλλου προσφιλούς σου φόρουμ, θα βρίσκεις συνέχεια κάποιο μέλος που το όνομά του θα αποτελείται από τα τα σύνθετα "ngw" και κάτι άλλο.
Γιατί το κάνει ? Ρώτα κανέναν shrink.
Άσχετο.
1899 αλήθειες + 1 ψέμμα... Τι σημαίνει αυτό ?
Δεν απάντησες...
* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
εμπεριέχουν την απάντηση τους...
αρκεί βέβαια, να έχει κανείς το απαιτούμενο νοητικό επίπεδο να τις αντιληφθεί...
για όσους δεν το έχουν, υπάρχουν τα πενηνταράκια και τα παγκάρια της εκλησίας....
μία απάντηση λοιπόν που εμπεριέχεται στην ερώτηση της είναι η ακόλουθη :
quote:
Ρώτα κανέναν shrink.
το συνιστώ ανεπιφύλακτα...
επίσης, επειδή έχω αναλάβει τέτοιο "έργο" γνωρίζω πολύ καλύτερα...
και τέλος, αυτό με το ip καλό είναι να το ξανασκεφτεί κανείς .... γιατί εξ' όσων γνωρίζω κάποιοι έχουν ήδη "δοκιμάσει" ένα ip banned σε άλλο χωριό...
τώρα αν παρόλα αυτά βρει κανείς κανένα "λαγούμι" και χωθεί τι να πω.... δεν θα είναι ασυνήθιστο φαινόμενο για τρωκτικά...
εκεί θα είμαι για να αντιμετωπίζω όλες τις επιθέσεις σε έναν ακόμα αγνό χώρο, είτε από "σκοτεινούς", είτε από "τρελλούς" είτε από απλά ηλίθιους που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το ένα τους χέρι από το άλλο...
όσο για την τελευταία ερώτηση....
η απάντηση είναι: για να αναρωτιέστε!
αλλά δεν θα περίμενα να καταλάβει κανείς...
G.

quote:
και τέλος, αυτό με το ip καλό είναι να το ξανασκεφτεί κανείς .... γιατί εξ' όσων γνωρίζω κάποιοι έχουν ήδη "δοκιμάσει" ένα ip banned σε άλλο χωριό...
ip banned ??? Δεν λειτουργεί.
Σβήνεις το cookie και γίνεσαι stealth...
Άλλά είπαμε, ο καθένας σκέφτεται με το μυαλό του. Όπως και το επίπεδο κάάάάποιων ερευνών είναι για κλάματα.
Εκεί έγινες συντονίστρια ????
Προφανώς παίρνουν ότι βρούν.
Upps..
Είπα stealth και θυμήθηκα κάτι.
Έχω κρατήσει ακόμα κάποια "πειστήρια", που φαίνεται κάάάάποια ξωτική ομορφιά να λέει οτι πέρασε καλά (τη μέρα, οχι δα και τίποτ άλλο !) και ο άλλος να λέει οτι δε θέλει τίποτε παραπάνω.
Να τα σβήσω ?
΄Αν έχεις άλλη γνώμη, πάρε με τηλέφωνο και πές μου.
quote:
Ρώτα κανέναν shrink.
G.

quote:
Ρώτα κανέναν shrink.
Ακόμα και αυτό δικό μου ήταν.
Αλλά ούτε που κατάλαβες που πήγαινε.
Τι να κάνουμε, ληγμένη είσαι, ξύνισες και μέχρι εκεί φτάνεις.
Ασχολήσου με κανά ξόρκι ή καμμια βατραχονυχτεριδόσουπα.
Φτιάχνει -λένε- και επιδερμίδα.
Αυτά.
Σίγουρα μόλις κατάλαβες, οτι δεν μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο.
Λές να'ναι σύμπτωση ???
Για το θέμα του IP Galadriel έχει δίκαιο ο Vril. Αν και δεν αλλάζει κάθε φορά που κάνεις dial-up, αλλάζει σχετικά συχνα. Ειδικά αν χρησιμοποιούντε δυο διαφορετικά Λειτουργικά συστήματα και κατάλληλο software, η αλλαγή IP είναι σχετικά εύκολη υπόθεση. Εξάλλου υπάρχουν και τα Internet Cafe, αν μπήκε απο εκεί είναι πραγματικά stealth.
Όσο για την επέμβαση των συντονιστών, δεν ήταν και τόσο άμεση αν κρίνεις απο την ώρα που έγιναν τα Posts.

I 'm Big in Japan!!
Edited by - Loco on 20/01/2005 00:26:43
quote:
Καλέ αν είναι να μας γ********, τότε να πούμε κι άλλαgaladriel έχεις υπέροχη εικόνα για υπογραφή
quote:
Ειδικά εσύ Ram. μπορείς να με αποκαλείς SteelPenis, ενώ εγώ εσένα ChickenAss. Τι λες, δεν θα ήταν καλύτερα έτσι; Μπορεί και να σου άρεσε!
--------------------------Βλέπω καραγκιοζάκο bAbis, συνεχίζεις την "μεταπτυχιακή" τακτική των ύβρεων, δικαιώνοντας την αρχική μου εκτίμηση ότι η πραγματική σου καταγωγή βρίσκεται στα καταγώγεια της οδού Σωκράτους.
Όσο για την ποιότητα, έτσι όπως την ορίζεις εσύ και ο ιστιοπλόος μας (με μασονικό ISO 9001), έχει αλλάξει ρότα εδώ και καιρό, πριν ακόμα βγεις από τ' αυγό σου..
-----------------------------
Από κότα η δεσποινίς βιολί-βιολάκι μετουσιώθηκε σε πρόβατο. Ας διαλέξει κάποιο 'ζωντανό' τέλος πάντων, που νομίζει πως αρμόζει καλύτερα στην προσωπικότητά της, για να ξέρουμε κι εμείς με τι ζώον συνομιλούμε.
Όσο για την ειρωνία του καθρέπτη και το γενικότερο ειρωνικό κλίμα, νομίζω πως τελικά οι περισσότεροι εδώ είναι φίλοι του ChickenAss. H Ζ. είναι βέβαια η bigAss, γιατί τόσες χιλιάδες μηνύματα συνεπάγονται χιλιάδες ώρες καθισιού..!
ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ Ή ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ???????????????????????ΕΡΩΤΩ????????????????
ΒΑΛΕ ΤΟ quote MOY ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΠΙΣΗΣ Ramoglou! ! ! !
Edited by - Gothic on 19/01/2005 16:23:10