- ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ - ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤE - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Ευχαριστώ, εκ της διευθύνσεως.
Απορώ πως εγκρίνει ένα τέτοιο τρόπο τοποθέτησης το "forum".
Edited by - Ramoglou on 20/01/2005 04:33:36
**
Θα ήθελα να θέσω κάποια θέματα που αφορούν κυριότερα την παρούσα Συζήτηση και όχι μόνον(μιας και είναι ένας "Πίνακας Ανακοινώσεων").
- Σε περίπτωση που το θέμα αυτό δεν καταφέρει να επανέλθει στην "τροχιά" της αρχικής του δεδηλωμένης σκοπιμότητας και συνεχίζει να "παρεκτρέπεται" σε προσωπικού τύπου αντιδικίες θα απενεργοποιηθεί χωρίς εκ νέου προειδοποίηση.
Προειδοποιούνται επίσης οι εμπλεκόμενοι/ες σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, χαρακτηρισμούς, υποδήλωση Προσωπικού τύπου στοιχείων στα μηνύματά τους κ.λπ. ότι με την περαιτέρω καταστρατήγηση των Κανόνων(έγγραφων και άγραφων) αυτού του Χώρου Διαλόγου θα έχουν τουλάχιστον χρονική απενεργοποίηση του Λογαριασμού τους!
- Δεν χρειάζεται καθόλου η προβολή του ίδιου μηνύματος, χωρίς σαφή και αντιληπτή σκοπιμότητα παρά μόνον την "προπαγάνδισή" του, σε παραπάνω από ένα Θέματα Συζήτησης. Θα πρέπει να επιλέγεται το πλέον ταιριαστό γι'αυτό.
Η οποιαδήποτε παραβίαση του συγκεκριμένου κανόνα θα θεωρείται "επίθεση κατά των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA" και θα χαίρει της ανάλογης αντιμετώπισης.
- Ο Λογαριασμός kostino, απενεργοποιείται για περίοδο 7 ημερών(έως και την 27η Ιανουαρίου) ή δια παντώς, εκτός εάν αποστείλει στην e-mail μου διεύθυνση μήνυμα που να εξηγεί σαφώς τους λόγους για τους οποίους έκανε εγγραφή στα Forums του ESOTERICA και για τους οποίους θα επιθυμούσε να συνεχίσει να το κάνει. Με γνώμονα το συγκεκριμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την οποιαδήποτε "συζήτηση" μεταξύ μας υπάρξει θα μπορέσουμε να κρίνουμε για την επανενεργοποίηση ή όχι του συγκεκριμένου Λογαριασμού. Οι λόγοι για την χρονική αυτή απενεργοποίηση έχουν να κάνουν βασικά με την έντονη αμφιβολία μας σχετικά με την σκοπιμότητα συμμετοχής του Μέλους στις Συζητήσεις μας, με τον χειρισμό από μέρους του των Διαλόγων και με την στάση του γενικότερα, δηλωμένη σε άλλον χώρο των Forums, σχετικά με την Διαλεκτική.
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
η σημερινή ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:
σας ευχαριστώ για την προσοχή σας
με εκτίμηση (?)
Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Δεν θα αναφερθώ και δε θα σχολιάσω το θέμα της απενεργοποίησης διότι δεν είναι δική μου δουλειά.
Θα αναπαράγω όμως το εξής.
Προειδοποιούνται επίσης οι εμπλεκόμενοι/ες σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, χαρακτηρισμούς, υποδήλωση Προσωπικού τύπου στοιχείων στα μηνύματά τους κ.λπ. ότι με την περαιτέρω καταστρατήγηση των Κανόνων(έγγραφων και άγραφων) αυτού του Χώρου Διαλόγου θα έχουν τουλάχιστον χρονική απενεργοποίηση του Λογαριασμού τους!
Μέσα από το παραπάνω σκεπτικό, το οποίο ενστερνίζομαι απόλυτα, θα ήθελα να πω ότι πάγια θέση μου είναι πως τον Συντονισμό σε μια κουβέντα τον έχει αυτός που ανοίγει το θέμα, αν δεν μπορεί να συντονίσει την συζήτηση ή αν οι συμμετέχοντες δεν κατανοούν αυτόν τον απλό απλούστατο κανόνα τότε μπορεί ο ανοίγων ένα Topic να καταφύγει στη λύση της βοήθειας της Συντονιστικής ομάδας των Forums.
ΑΝ θέλουμε να βιώνουμε καλύτερες συζητήσεις τότε θα πρέπει να αναλάβουμε ΟΛΟΙ τις ευθύνες που μας αναλογούν.
Θα παρακαλέσω λοιπόν να μου επιτρέψετε να Συντονίζω το Θέμα μου χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση των «ανωτέρων». Ίσως έτσι αποφύγουμε να προσφέρω εγώ ο ίδιος το λουκέτο στον Admin, πράγμα που το έχω κάνει και κατά το παρελθόν σε δικά μου Topic.
Ευχαριστώ, εκ της Διευθύνσεως.
Υ.Γ. Ελπίζω αγαπητέ μου Allzzaro να κατάλαβες γιατί σπινιάρω ! ![]()
quote:
Υ.Γ. Ελπίζω αγαπητέ μου Allzzaro να κατάλαβες γιατί σπινιάρω !
Θα μου επιτρέψεις να πώ .. οτι και πάλι δεν κατάλαβα το γιατί ..
Θέλω να πώ οτι γιατί .. χαλάς τόσο τη ζαχαρένια σου...
Κάθε φορά που .. σπινιάρεις έτσι.. δεν σου βγαίνει σε καλό..
απο οτι θυμάμαι βέβαια.. ![]()

Ελα να σου φτιάξω το κέφι.

Δια την ανιδιοτελή προσφορά τεχνικού εξοπλισμού, προς το άτομο μου, από παλαιό μέλος των forums ESOTERICA. Το πρόβλημα τείνει σε μόνιμη λύση. Ευχαριστώ για την προσφορά…
The She Mantis... back in town
ΠΡΟΣΟΧΗ !
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ!
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ
ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ !
Galadriel of Galadhrim

Να καλοσωρίσω στις συζητήσεις μας το νέο μέλος a-no-malia με διεύθυνση επικοινωνίας : Syntonistis@mailbox.gr.....
δεν ξέρω για γόνιμο και δημιουργικό διάλογο....
που δεν το βλέπω....
αλλά μας έκανε και γελάσαμε....
αααχ, αυτή η βαλίτσα....
Galadriel of Galadhrim

Edited by - galadriel on 22/01/2005 14:07:40
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ συνέχεια…
Το πρώτο ντοκουμέντο του παραπάνω μέλους θα διανέμεται δωρεάν από τα γραφεία της διευθύνσεως.
The She Mantis... and the all seeing eye...
Ποιά είναι η διεύθυνση της Διευθύνσεως;
![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Οδηγίες για την εύρεση της διευθύνσεως, της Διευθύνσεως:
Μετακινούμε το mouse πάνω στο όνομα του μέλους που μας ενδιαφέρει και κάνουμε αριστερό «κλίκ».
Στη σελίδα του profile του εν λόγο μέλους, υπάρχει ηλεκτρονική διεύθυνση… τα υπόλοιπα… είναι στην διακριτική διάθεση του καθενός…![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis... and the allseeing eye
Παρακαλώ, όπως καταχωρηθεί το ερώτημα στο θέμα, το οποίο του αρμόζει καλύτερα: Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας, μαζί με το ακόλουθο:
Ποιό είναι το μέλος το οποίο μας ενδιαφέρει
![]()
![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 22/01/2005 17:36:14
περάστε απ' το ταμείο για την καταβολή των απαραίτητων παραβόλων..![]()
G.

(γράφω)
Διαλέγω τον (ασπρο)πίνακα του πάλαι ποτέ "φίλου" Ράμογλου να πω δυο λόγια πριν κλειδώσουν την τάξη και δεν μπορέσω να ξαναμπώ εδώ
!
Παρακολουθώντας το φόρουμ σχεδόν καθημερινά χρόνια τώρα (λίγο υπερβολικό αυτό, αλλά ok!, το δέχομαι), νομίζω πως η συγκεκριμένη περίοδος είναι πλέον αρκετά ώριμη ώστε να θεωρώ το esoterica.gr/forums ενήλικο και έτοιμο για νέες δημιουργικές και εποικοδομητικές "περιπέτειες". Για το λόγο αυτό και καθώς δεν έχω και πολλά πράγματα να προσθέτω στις κατά βάση "εσωτερικές" συζητήσεις, πιθανόν να με βρίσκετε κάπου εδώ κάτω ν' αφήνω και γω η ψυχή τα σημαδάκια μου... Πνευματικά όμως, θέλω να πιστεύω ότι, θα βρίσκομαι πάντα λίγο πιο πάνω (στους ορόφους του φόρουμ εννοώ, μην βλέπω ειρωνικά γελάκια!
)...
Αυτά καλέ μου Πίνακα!
Χαιρετισμούς σε όλους
Υ.Γ. Αφορμή: ο υπερσύνδεσμος/παραπομπή της Mantis σε άλλο τόπικ, για τα nicknames των μελών...
Αναμνήσεις...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line
quote:
Από εδώ και πέρα είμαι προφανώς ελεύθερος να σε αποκαλώ "πουτάνας γιο" ..
Αν και τώρα δεν διαγραφεί το συγκεκριμένο μέλος, τότε τα όσα αναφέρω σε προηγούμενο μήνυμά μου νομίζω πως ισχύουν μέχρι κεραίας.
Λυπάμαι για το κατάντημα που έχουν οδηγήσει το esoterica τα συγκεκριμένα μέλη και πάραυτα απολαμβάνουν της προστασίας των συντονιστών που ποιούν την νήσσαν.