ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/09/2009, 20:03:41
quote:
Αγόρι μου, όλος ο συλλογισμός σου είναι λάθος. Στο ξαναλέω, μέσα στον συλλογισμό σου, υπάρχει η έννοια "χρόνος". Και μπερδεύεις τον χώρο με τον χρόνο και δήθεν πως ένα φαινόμενο χώρου σε μία διάσταση είναι φαινόμενο χρόνου στην άλλη. Δεν υπάρχει πουθενά, σε καμία διάσταση, όποια κι αν πάρουμε, η έννοια του χρόνου. Πουθενά. Όποια διάσταση κι αν πάρεις, ότι φαινόμενο κι αν συμβεί σε κάθε μία από αυτές, δεν είναι φαινόμενο χρόνου. Είναι φαινόμενο χώρου.

Αυτό το "Μήπως αυτή η τέταρτη διάσταση είναι φαινόμενο χώρου σε μια διάσταση που έχει μια κατεύθυνση παραπάνω από τρεις και σε εμάς αυτό το φαινόμενο του χώρου μας παρουσιάζετε λόγω έλλειψης της κατανόησης μας για μια κατεύθυνση που είναι έξω από τον τρισδιάστατο χώρο ,μας φαίνεται λοιπών ως χρόνος", αυτή η απορία δηλ. που την απαντάς, δεν είναι απορία. Δεν μας φαίνεται τίποτε ως χρόνος. Γύρνα στην προηγούμενη σελίδα για να δεις γιατί δεν μας φαίνεται ...

Αυτό που ο Υπηρέτης λέει είναι το εξής.
Υπάρχει μια τέταρτη διάσταση στην οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ. Αυτη την διάσταση δεν την αντιλαμβανόμαστε γιατι αν την αντιλαμβανόμασταν δεν θα βλέπαμε ένα σώμα να αλλάζει θέσεις αλλα να κάνει μια συνεχή κίνηση απο την στιγμή και πριν απο τη στιγμή της ύπαρξης του. Επειδή όμως δεν αντιλαμβανόμαστε αυτή τη διάσταση είμαστε σε θέση να βλέπουμε-κατα τα ανθρώπινα μέτρα-μόνο το τώρα μιας οντότητας ενώ αν βλέπαμε τετραδιάστατα δεν θα υπήρχε τώρα γιατι δεν θα υπήρχε και πριν(για το μέλλον δεν ξέρω). Εμείς λοιπόν ορίζουμε τον χρόνο πάνω στη μεταβολή. Αν όμως δεν κάτι σαν μεταβολή αλλα σαν συνέχεια τότε δεν θα υπήρχε χρόνος για εμας.

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

16/09/2009, 20:13:35
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde

Αυτό που ο Υπηρέτης λέει είναι το εξής.
Υπάρχει μια τέταρτη διάσταση στην οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ. Αυτη την διάσταση δεν την αντιλαμβανόμαστε γιατι αν την αντιλαμβανόμασταν δεν θα βλέπαμε ένα σώμα να αλλάζει θέσεις αλλα να κάνει μια συνεχή κίνηση απο την στιγμή και πριν απο τη στιγμή της ύπαρξης του. Επειδή όμως δεν αντιλαμβανόμαστε αυτή τη διάσταση είμαστε σε θέση να βλέπουμε-κατα τα ανθρώπινα μέτρα-μόνο το τώρα μιας οντότητας ενώ αν βλέπαμε τετραδιάστατα δεν θα υπήρχε τώρα γιατι δεν θα υπήρχε και πριν(για το μέλλον δεν ξέρω). Εμείς λοιπόν ορίζουμε τον χρόνο πάνω στη μεταβολή. Αν όμως δεν κάτι σαν μεταβολή αλλα σαν συνέχεια τότε δεν θα υπήρχε χρόνος για εμας.

Αυτό δεν το λέει ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ, το λες εσύ. Να εξηγούμαστε δηλ ... Τι εννοείς πως στην 4η διάσταση δεν υπάρχει μεταβολή ; Μεταβολή τίνος ;

16/09/2009, 20:39:18
Dr Jekyll Mr Hyde, μέχρι να απαντήσεις ... θα ήθελα να πω και κάτι άλλο. Όλοι ξέρουμε το σύνολο των "πραγματικών" αριθμών, το R. [ Βάζω την λέξη σε εισαγωγικά, θα εξηγήσω γιατί ]. Στο R, έχουμε αριθμούς, ποσότητες δηλ. θετικούς & αρνητικούς. Π.χ 1, -1.

Πρέπει να ξέρουμε πως η Φύση δεν έχει μέσα της τίποτε το αρνητικό. Τίποτε. Λέμε πως ένα ηλεκτρόνιο είναι φορτισμένο με αρνητική ενέργεια. Για να έχει όμως αρνητική ενέργεια πρέπει να έχει (E=mc^2) και αρνητική μάζα. Πως μπορούμε άραγε να αντιληφθούμε μια αρνητική μάζα ; Η απάντηση είναι πως δεν μπορούμε.

Συνεπώς, αυτό που λέμε "σύνολο πραγματικών αριθμών", δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απλή σύμβαση που έχουμε κάνει με τους αριθμούς, για να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη. Το "ευκολότερη" παίζεται ... είναι ένα θέμα ...

Edited by - zip on 16/09/2009 20:42:58

16/09/2009, 21:33:56
quote:
Υπάρχει μια τέταρτη διάσταση στην οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Αυτό ήταν κάπως ατυχές. Να το πώ αλλιώς. Δεν υπάρχει μεταβολή ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ. Εμείς λέμε οτι μια κίνησε ξενίνησε απο το σημείο Χ και σταμάτησε στο σημείο Ψ. Στη 4η διάσταση που λέει ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ και κατα τη δικιά μου κατανόηση, η κίνηση ποτέ δεν ξεκινά και ποτέ δεν σταματά. Οπότε, κάποιος με τετραδιάστατη όραση βλέπει τον άλλον σαν μια συνεχόμενη κίνηση δηλαδ'η βλέπει το παρελθόν του(και ίσως το μέλλον του). Ουσιαστικά είναι και αν αδύνατο αν θέλουμε να αντιληφθούμε πώς δουλέβει μια άλλα διάσταση γιατι απλά είμαστε τρισδιατατοι. Αλλά είναι ένα θέμα συζήτησης χαχ.

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

16/09/2009, 21:34:59
quote:
Θα στο πω και λίγο διαφορετικά, για να το καταλάβεις ακόμη καλύτερα. Τι κάναμε για "ελευθερώσουμε" έναν άνθρωπο από την "φυλακή" των 2 διαστάσεων ; Του δημιουργήσαμε βάρος, του αυξήσαμε την μάζα, τον "βαρύναμε" ρε παιδί μου, έτσι ώστε να καμπυλώσει το επίπεδό του. Δηλ. τι του κάναμε ; Πιο απλά ; Του δώσαμε μία δύναμη, του φτιάξαμε βαρύτητα.

Εδώ συμβαίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον. Σε έναν άνθρωπο που ζει σε 2 διαστάσεις, δώσαμε βαρύτητα. Η βαρύτητα καμπύλωσε τον χώρο του, το επίπεδό του, δημιουργώντας έτσι έναν "λάκκο", μια "τρύπα", το γνωστό "ύψος", την 3η διάσταση. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο σε ένα σωματίδιο που υπάρχει στις 3 διαστάσεις ; θα μπορούσαμε. Αν το περιστρέφαμε πολύ γρήγορα γύρω από τον εαυτό του. Με την ιδιοπεριστροφή, όπως λέγεται. Η ιδιοπεριστροφή μέσω στροφορμής δημιουργεί βαρυτικό πεδίο. Κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στον πυρήνα της Γης μας.

Έχετε ακουστά το σπιν ; Είναι μια ιδιαίτερη στροφορμή των σωματιδίων. Κι ενώ θα περίμενε κάποιος αυτή η στροφορμή να εμφανίζεται από την ιδιοπεριστροφή του σωματιδίου, αυτό δεν συμβαίνει. Το σπιν είναι κβαντικό μέγεθος και είναι εσωτερικό χαρακτηριστικό του σωματιδίου. Δεν μπορεί να δημιουργηθεί δηλ. είναι εγγενές χαρακτηριστικό, όχι επίκτητο.

Θα έχετε ακούσει φαντάζομαι τις ανόητες προβλέψεις κάποιων για το πείραμα CERN, πως δήθεν θα καταστραφεί ο κόσμος, θα φτάσει το τέλος του κόσμου και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες. Αυτές οι ηλιθιότητες, έχουν μια κάποια λογική βάση. Ποια ; Αυτή που λέω παραπάνω. Στους σύγχρονους επιταχυντές έχουμε περιστροφή των σωματιδίων γύρω από ένα κύκλοτρο με πολύ μεγάλες ταχύτητες. Έχουμε δηλ. ένα είδος ιδιοπεριστροφής. Αυτοί λοιπόν που λένε πως θα καταστραφεί ο κόσμος, λένε πως αυτή η ιδιοπεριστροφή των σωματιδίων, πιθανόν να δημιουργήσει ένα τεράστιο βαρυτικό πεδίο με αποτέλεσμα να καμπυλωθεί ο τρισδιάστατος χώρος και ο κόσμος να "βουλιάξει" όπως "βουλιάζει" ένας ανθρωπάκος που ζει στις 2 διαστάσεις καμπυλώνοντας τον χώρο του. Όπως "βουλιάζει" η ελαστική μεμβράνη που είπαμε παραπάνω.

Αλλά μην φοβάστε. Κάτι που είναι ήδη καμπυλωμένο, δεν καμπυλώνεται ξανά.

Edited by - zip on 16/09/2009 23:37:28

16/09/2009, 22:00:30
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde

Στη 4η διάσταση που λέει ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ και κατα τη δικιά μου κατανόηση, η κίνηση ποτέ δεν ξεκινά και ποτέ δεν σταματά.

Τότε δεν μιλάμε για κίνηση. Μιλάμε για στάση, στασιμότητα. Δηλ μιλάμε για μια νεκρή διάσταση. Δεν θα υπάρχει τίποτε το ζωντανό εκεί.

john131Μέλος
16/09/2009, 23:35:29
quote:
"Αστρικη Προβολη ειναι η δυναμη να παρουσιαζει κανεις την αστρικη του μορφη εξω απο το σωμα του."

Μου κάνει φοβερή εντύπωση πως ξεκινάει τον ορισμό του, λέγοντας πως η Αστρική Προβολή είναι μια δύναμη. Ασχέτως για το τι λέει παρακάτω - γιατί δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι αυτή η "αστρική μορφή" ενός σώματος - μόνο και μόνο που διαβάζω πως περιγράφει την Αστρική Προβολή ως δύναμη, μου προκαλεί το ενδιαφέρον. Και ξέρεις, ξέρετε γιατί μου προκαλεί το ενδιαφέρον ; Γιατί περιγράφει την Αστρική Προβολή - τουλάχιστον δηλ. στην αρχή του ορισμού του - , ως ένα φυσικό μέγεθος. Δεν την περιγράφει ως ένα υπερφυσικό! Είναι μια δύναμη σου λέει στην αρχή, ε, μετά ... μου τα χαλάει λίγο ... Αν μου εξηγούσε και τι είναι η "αστρική μορφή" ενός σώματος, ίσως να καταλάβαινα τον ορισμό του.

το σωμα μας αποτελειται απο 7 υποδιαιρεσεις
1.υλικο στον κοσμο μας
2.αστρικο στον αστρικο κοσμο
3.πνευματικο στον πνευματικο

και κατι αλλα δεν τα θυμαμαι.....

μολισ παιθανουμε το δυνατο σκοινι που καρατα τα σωματα μας ενωμενα σπαει και χανονται ολα εμεις μενουμε με το πνευματικο σωμα και ζουμε μια ζωη στο πνευματικο μετα απο αυτη τη ζωη παμε σε αλλο κοσμο με αλλο σωμα απο τα 7 αυτα......η μπορει παλι με το ιδιο γιατι καποια σωματα χρησιμοποιουται και σε αλλους κοσμους..........τεσπα γιατι ειναι 11 κοσμοι 7 σωματα...........οταν κανεις αστρικη προβολη μπορεις και βγαζεις το αστρικο σου σωμα βλεπωντας το φυσικο ξαπλωμενο να σας ενωνει αυτο το χρυσο η ασημενιο σκοινι αναλογα με την δυναμη του ειναι σαν συνειδητο ονειρεμα αφου ολα τα ονειρα ειναι στον αστρικο κοσμο...........καταλαβες????

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen

16/09/2009, 23:39:41
quote:
john131

καταλαβες????

Όχι.

Τι είναι το "αστρικό σώμα" ; Τι μορφή έχει κι από τι αποτελείται ;

john131Μέλος
16/09/2009, 23:39:52
να ρωτησω γινετε να φτιαχτουν γυαλια οπως τις ταινιες???οπως 3D.....αλλα 4D...........και αυτα τα γυαλια να μας δινουν αυτη την αισθηση????

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen

john131Μέλος
16/09/2009, 23:42:06
αποτελειτε απο αστρικη υλη πως ακριβως ειναι αυτη δεν ξερω........και μοιαζει ειναι φτυστο με το κανονικο σου σωμα οπως το υλικο

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen

15/07/2004, 01:20:28
Βρε παιδιά, έχετε μπερδέψει κάτι πολύ απλό.

Η νίκη της εθνικής ποδοσφαίρου και η αναγέννηση της χώρας είναι πράγματα λίγο ετερόκλητα.

Το αίσθημα της νίκης είναι πολύ ωραίο, αλλά δεν διαρκεί πάντα.
Δεν νομίζω οτι υπάρχει εδώ κάποιος που πιστεύει οτι από δώ και πέρα θα νικάμε πάντα ! Άλλοτε ναί, άλλοτε και όχι.
Το ίδιο είχε ξαναγίνει άλλοστε και το '87.

Το να αναδειχτεί η Ελλάδα διεθνώς, μισό λεπτό, μιλάμε για το ποδόσφαιρο.
Δεν αναδείχτηκε η Ελλάδα σε όλους τους τομείς, μην τρελαθούμε. Επειδή κέρδισε η εθνική ποδοσφαίρου, δεν ανακαλύψαμε και το εμβόλιο για το AIDS.
Δεν λύσαμε το οικονομικό μας πρόβλημα, ή το πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος κλπ.

Αυτό που όλοι λένε τις τελευταίες μέρες (και καλό θα ήταν να περάσει το μήνυμα σωστά και να μην το διαστρεβλώνουν κάποιοι), οτι η νίκη της εθνικής έδειξε οτι με ομοψυχία και πολλή προσπάθεια κατακτώνται στόχοι, που μέχρι τώρα θεωρούνταν ακατόρθωτοι, π.χ. το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Άν περάσει αυτό το μήνυμα και σε άλλους τομείς, τότε με προσπάθεια και τακτική ίσως να μπορούν να κατακτηθούν και άλλοι στόχοι.
Η ομάδα κέρδισε, επειδή έπαιξε καλύτερα από τους άλλους. Μην τραλαθούμε !

Η προσπάθεια και η πίστη στις δυνατότητές μας είναι αυτές, που μπορούν να κάνουν τον κάθε Έλληνα ή Ελληνίδα να είναι υπερήφανη για τους στόχους που μπορεί να κερδίσουμε, αν το θελήσουμε πραγματικά.

Η άποψή μου είναι, οτι οι διακρίσεις δεν έρχονται με τους πανζουρλισμούς και εθνικιστικούς παροξυμούς. Άμα μείνουμε σε αυτόν τον δρόμο, δεν θα κρατήσει πολύ η διάκριση.

Έχει(ς) αγώνα αύριο.....

Edited by - Vril on 15/07/2004 01:25:49

15/07/2004, 09:53:45
Αυτό είναι το νόημα !!!!!

Επιτέλους αρχίζουμε να συνεννοούμαστε, με αφορμή λοιπόν την οργανωμένη και μεθοδική δουλειά καταφέραμε να έχουμε σ’ ένα τομέα μια τεράστια επιτυχία, ας το κάνουμε πράξη και στους άλλους τομείς.

Συμφωνώ δε απόλυτα με τα κάτωθι :

quote:
Για μένα η Εθνική Αναγέννηση θα έρθει την ημέρα που αυτού του είδους οι επιτυχίες δεν θα μας κάνουν και πολύ εντύπωση...την ημέρα που όλοι θα υποκλίνονται βγάζοντας μας το καπέλο ενώ εμείς θα προχωράμε,απλά χαμογελώντας και σφυρίζοντας αδιάφορα...αυτό θα είναι το αληθινό σημάδι της Αναγέννησης της Ελλάδας...

quote:
Η προσπάθεια και η πίστη στις δυνατότητές μας είναι αυτές, που μπορούν να κάνουν τον κάθε Έλληνα ή Ελληνίδα να είναι υπερήφανη για τους στόχους που μπορεί να κερδίσουμε, αν το θελήσουμε πραγματικά.

Ο κακός λύκος

15/07/2004, 15:03:29
quote:

Αυτό είναι το νόημα !!!!!

Ξαναδιαβάζοντας τα δικά μου κείμενα, πρόσεξα οτι άν δεν έχει κάποιος στο μυαλό του ακριβώς αυτό που θέλω να πώ, εύκολα πιάνεται από μια λάθος λέξη... και μετά... αντε να τα ξαναμαζέψεις !!!

Ο.Κ. ramoglou, εγώ οτι είχα να πω το είπα.

quote:

Ο κακός λύκος

ο κακός Vril

15/07/2004, 21:58:01
Απ’ ότι βλέπω όλοι συμφωνούμε διαφωνώντας.

Ramoglou, ανέφερα στην αρχή του προηγούμενου μηνύματος μου ότι σε γενικές γραμμές συμφωνώ μ’ ότι λες, απλώς θα ήθελα να διαφοροποιηθώ λίγο δίνοντας έτσι περισσότερο έμφαση στις προηγούμενες θέσεις μου, που σχετίζονται με θεατές, οπαδούς κτλ.

quote:

A! Και κάτι άλλο, την όποια κυβέρνηση ο Λαός την ψηφίζει, άρα εμείς έχουμε την ευθύνη και κανείς άλλος. Μην τα μπερδεύουμε όλα και ας μάθουμε να αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας, δε φταίνε οι άλλοι μια ζωή !

Αυτό, σε περίπτωση που το απευθύνεις σε εμένα να σε πληροφορήσω ότι δεν εξαρτώμαι από κανέναν άμεσα (με σχέση με θέματα επιβίωσης και καθημερινότητας γιατί έμμεσα όλοι εξαρτώνται από όλους) και συνεπώς ρίχνω τις ευθύνες για οτιδήποτε με αφορά πρώτα σε εμένα. Είναι ένας τρόπος μάθησης.

Οσο για το : "ο Λαός την ψηφίζει", ναι έχω δει με τι κριτήρια την ψηφίζει...

Και θα έπρεπε να είχες καταλάβει ότι αυτό που αναφέρεις είναι ότι ακριβώς θέλω να καταδείξω και εγώ στα προηγούμενα μηνύματά μου. Καλύτερα λοιπόν να το απευθύνεις σε οπαδούς, γενικώς (όχι μόνο για το ποδόσφαιρο). Εγώ προτιμώ την ελευθερία μου, συνεπής σε αυτούς που αναγέννησαν τούτο το έθνος και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου γι’ αυτό.

16/07/2004, 01:18:26
Άντε να τα κάνω λίγο ποιο λιανά για να φτάσουμε στο σημείο να καταδίξουμε το ότι συμφωνούμε αγαπητέ Δημήτρης .

Ο συνεπής πολίτης είναι πρώτα συνεπής με τον ίδιο του τον εαυτό και μετά προς την κοινωνία, κρίνει τα δικά του πεπραγμένα και μετά ζητά παροχές από την πολιτεία.
Βλέπεις από τα 17 μου ανήκω σ’ αυτό που λένε «ιδιωτικό τομέα» αν και θα μπορούσα σε κάποια φάση της ζωής μου να κάνω την μεγάλη μεταγραφή προς το «δημόσιο τομέα».

Δεν το έπραξα για πολλούς λόγους, μα πάνω απ’ όλα διότι πιστεύω στην ελευθερία μου και στις δυνάμεις μου.

Ποιος εκλέγει τις κυβερνήσεις ;
Μα φυσικά ο Λαός, ο Ελληνικός Λαός, το από πού ορμώμενος καταλήγει στην απόφαση της όποιας ψήφου είναι θέμα παιδείας, βιωμάτων και βολέματος.
Πάνω απ’ όλα όμως είναι θέμα παιδείας.

Η μέση Ελληνίδα ασχολείται με την κυρία Μενεγάκη, με την κυρία Στεφανίδου και με τις εκπομπές τους.
Γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά τι έκανε ο Τάδε και η Δείνα στα τηλεοπτικά παιχνίδια, διαβάζει όλα τα κουτσομπολιά και παραπονείται γιατί τα λαχανάκια Βρυξελλών ακρίβυναν.

Ο δε μέσος Έλληνας ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και τα στησίματα αγώνων, κοιτάει να πηδήξει την καινούργια στο γραφείο και κάνει μόστρα το αυτοκίνητο που πήρε με 72 δόσεις.

Αν μιλήσεις για εσωτερισμό και μεταφυσική σε κοιτάνε λες και είσαι από άλλο πλανήτη στην καλύτερη.
Αν μιλήσεις για θρησκευτικά θέματα τότε γίνεσαι αυτόματα ο Κατσούλας της γειτονιάς και ας πιστεύεις στο Θεό ποιο πολύ απ’ αυτούς.
Αν μιλήσεις για Αρχαία Ελλάδα μπορεί και να σε βγάλουν gay ή ανώμαλο, διότι η ομοφυλοφιλία και η παιδεραστία ήταν γι’ αυτούς τα μηνύματα της Αρχαιότητας.
Αν μιλήσεις δε για μυστικές εταιρείες εκεί πέφτει το μεγάλο γέλιο, τσιμπάς τόσες ταμπέλες που δε σου φτάνει η αποθήκη της Χαλυβουργικής για να τις βάλεις.

Ναι ένα κομμάτι της Νέο-Ελληνικής πραγματικότητας είναι αυτό.
Όμως υπάρχει και το άλλο κομμάτι, αυτό που ψάχνει και ψάχνετε, αυτό που δε ξεχνά από πού προέρχεται και τι οφείλει να πράξει για το μέλλον, αυτό που δε μεμψιμοιρεί αλλά δημιουργεί, αυτό που έχει όραμα.

Όλοι μαζί για μένα συνθέτουν ένα λαό ΥΠΕΡΟΧΟ με τα ελαττώματα του αλλά και με την τεράστια ΛΕΒΕΝΤΙΑ του.
Δε πρόκειται ποτέ να κατηγορήσω κανένα για τον τρόπο που επέλεξε να ζήσει, αυτό πρέπει να βιώσει και αυτό θα κάνει.
Απλά από το δικό μου μετερίζι θα προσπαθήσω να κάνω γνωστή και την άλλη άποψη που ίσως κάπου να ακουστεί.

Αυτό νομίζω πρέπει να κάνει ο καθένας μας, γιατί ένας κούκος μπορεί να φέρει κοντά του άλλον ένα και οι δύο να φέρουν ακόμα ποιο πολλούς και οι πολλοί να γίνουν εκείνη η μεγάλη παρέα που φωνάζοντας ΟΜΑΔΙΚΑ θα καταφέρει να ακουστεί μέσα σ’ όλο το δάσος.

Μέσα σε 55 χρόνια ( τόσα χρόνια έχουμε τη σημερινή μας μορφή σαν κράτος ) έχουμε κάνει πολλά στα επόμενα θα κάνουμε ακόμα περισσότερα και είμαι σίγουρος γι’ αυτό.

Μερικοί γκρινιάζουν, μερικοί ακόμα έχουν μέσα τους το σύνδρομο του Ραγιά, του πρόσφυγα, του ταλαίπωρου. Αύριο όμως θα έχουν το σύνδρομο του περήφανου Έλληνα.

Ο κακός λύκος

16/07/2004, 02:33:12
..αν μαθαιναν ολοι να ριχνουν το χρησιμοποιημενο οποιασδηποτε φυσεως χαρτακι σ'εναν απο τα τοσα αδεια τενεκεδακια,παραπλευρως των δρομων θα ημουν πολυ "ευτυχης":))
κι αυτο οσο και αυτο
quote:
Αύριο όμως θα έχουν το σύνδρομο του περήφανου Έλληνα.

ηταν παντα μεσα σε οσα ηθελα να δω να συμβουν...
ξεκινησα απο πολυ νωρις ετσι "περηφανη ελληνιδα"-δεν νομιζω να ειναικακοχμ;-- μα ενω ηρθαν κι αλλοι ..τα χαρτακια που λεγαμε πριν υπαρχουν ακομη πεταμενα...σε δρομους πεζοδρομια και παραλιες(οhyes!justlikeatbspot@_@))..και σαν φυσαει....στολιζουν τα γκαζον πλαισιωνοντας φανταζομαι ως λιπασμα τα φυτα:)
_-εχμ, ενταξει! ...δες το συμβολικα! δεν ειναι τοσο το θεμα του.."σκουπιδακι-ΟΥ:))"

μαλβινατμα,
καλημερα Ελλαδα...:))

υγ..(ουπς!_! αυτο το λεει ενα προσωπο στο χαζοκουτι αλλα δεν νομιζω πως χρειαζεται και...συστασεις:)//ουτε + ..."cprght" για να χαιρετησεις την πατριδα σου:)

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!

Edited by - ΑΤΜΑ on 16/07/2004 02:55:26

16/07/2004, 09:58:49
quote:
..αν μαθαιναν ολοι να ριχνουν το χρησιμοποιημενο οποιασδηποτε φυσεως χαρτακι σ'εναν απο τα τοσα αδεια τενεκεδακια,παραπλευρως των δρομων θα ημουν πολυ "ευτυχης":))

quote:
Πάνω απ’ όλα όμως είναι θέμα παιδείας.

Καλημέρα

Ο κακός λύκος

17/07/2004, 09:10:26
Καλημέρα RAMOGLOU !

Μ’ αρέσει που είσαι αισιόδοξος. Η αισιοδοξία είναι δύναμη κινητήρια σε αντίθεση με τη απαισιοδοξία και τη μαυρίλα που σε καθηλώνει και σε υποβάλει σε ακινησία/απραξία. Έχει βάση αυτή η αισιοδοξία και τη συμμερίζομαι. Χρειάζεται απαραιτήτως τη σωστή κατεύθυνση που είναι τελικά και αυτό άλλο ένα θέμα παιδείας.

Να συμπληρώσω μόνο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι η ελευθερία για μένα (και όχι μόνο απ’ ότι αντιλαμβάνομαι) είναι περισσότερο τρόπος σκέψης παρά οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να είσαι ιδιωτικός ή δημόσιος υπάλληλος και να μη φοβάσαι την απόλυση; Να μην έχεις έναν οποιοδήποτε φόβο συνεχώς κρεμάμενο πάνω από το κεφάλι σου αλλά να κάνεις το καθήκον σου ανεπηρέαστος; Να έχεις τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να τα βροντήξεις κάτω και να πεις φεύγω; Τότε είσαι ελεύθερος. Δύσκολα πράγματα βεβαίως..

Καλημέρα...

17/07/2004, 09:37:36
Χμμ σχετικά με τα προηγούμενα, οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν τον φόβο της απόλυσης γιατί έχουν θεσμοθετήσει τη μονιμότητά τους. Εχουν βρει τον τρόπο πολλοί από αυτούς να μην κάνουν το καθήκον τους χωρίς να υποστούν τις συνέπειες ΑΜΕΣΑ.

ΑΤΜΑ, το θέμα του σκουπιδακί-ΟΥ σα γρίφος μοιάζει.