- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο14!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
σιγουρα νιώθω λύπη αλλά ταυτόχρονα και χαρά πού δεν ταλαιπωρήθηκε λόγο ασθένειας
δέξου και τά δικά μου συλληπητήρια.![]()
σας ευχαριστω ολους και πάλι ..............
pandi & amalia, συλληπητηρια σας ευχομαι.... να ζησετε εσεις να τους θυμαστε

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια που βιώσατε και η μία και η άλλη και το μόνο που έχω να σας εγγυηθώ είναι πως κανείς δεν "πεθαίνει" όσο παραμένει στην μνήμη μας...
Να είστε πάντα καλά![]()
![]()
Κάθε απώλεια και ειδικά προσφιλούς μας προσώπου , είναι ιδιαίτερη και το κενό που αφήνουν ασυμπλήρωτο..το γνωρίζω αυτό!
Τα θερμά μου συλλυπητήρια!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Η μελετη τι λεει προχωραει!
Θα πρέπει να πάρουμε τις πρεσβείες μας πρώτα, να γίνει θερμό επεισόδιο στα ελλαδοτουρκικά και στα του κυπριακού, και με αφορμή τα εξαμίλια να μας κάνουν "ντου".
Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχω πάει και φαντάρος! (βέβαια δεν προλαβαίνω μέχρι τότε, αλλά λέμε τώρα).
Ξέρει κανείς ρε παιδιά, αν είναι να γίνει πόλεμος, όσους δεν έχουν πάει ακόμα φαντάροι λόγω σπουδών, πως τους κατατάσσουν; Πρέπει να γίνει μια εκπαίδευση πρώτα έτσι;
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Πάντως σαν πολλά δένουν με αυτά που μας είπε απόψε ο Χρύσανθος,η απειλή για εμπλοκή και θερμό επεισόδιο στην Κύπρο,η κρίση για τα όπλα που δεν αφήνουν να περάσουν από τη Βουλγαρία οι Τούρκοι και που μπορεί να οδηγήσει σε γενικότερη κρίση,ο καλός καιρός του τριημέρου κ.λ.π.
Συνεχώς στην τσίτα θα είμαστε από εδώ και πέρα. Για κανά δυό χρόνια.
Ίσως δεν μας κάνει καλό η ενασχόληση με τις προφητείες.
Παρασκευη,Σαββατο και Κυριακη ή Σαββατο,Κυριακη και Δευτερα;
quote:
Πας 20 μέρες ταχύριθμη εκπαίδευση σε κέντρο νεοσύλλεκτων και μετά στο μέτωπο,αλλά μέχρι τότεεε....οι Τούρκοι θα έχουν γίνει πρωταθλητές στο μαραθώνιο!
Πάντως σαν πολλά δένουν με αυτά που μας είπε απόψε ο Χρύσανθος,η απειλή για εμπλοκή και θερμό επεισόδιο στην Κύπρο,η κρίση για τα όπλα που δεν αφήνουν να περάσουν από τη Βουλγαρία οι Τούρκοι και που μπορεί να οδηγήσει σε γενικότερη κρίση,ο καλός καιρός του τριημέρου κ.λ.π.
Όπως είδαμε πάντως, η Βουλγαρία θα φάει το ******, και ο στρατός της θα διασκορπιστεί από τον Ρωσικό μέσα στα ελληνικά σύνορα.
----------------------
ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!!
Αν άκουσαν τις δηλώσεις του Κάρολου και του επίσκοπου Κύκκου όταν επισκέφθηκε ο πρόεδρος την μονή της Παναγίας του Κύκκου τότε σίγουρα θα τα πείραν οι πελλοταραμένοι - τρελλοταραγμένοι.
Αλλά θα βρούν τον αντίπελλο τους σύντομα....
Το κλίμα στη μονή ειδικά είταν απερίγραπτο!
quote:
ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ,
ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!!
ε;
ΣΤΙΤΣ, μήπως είχες ακούσει για το περιστατικό που πήγε ένας αξιωματικός του στρατού να χαιρετήσει τον Γέροντα Παίσιο στο Άγιο Όρος, και όταν τον ρώτησε για την Πόλη, αυτός του είπε ότι θα είναι στο άγημα που θα παρελαύνει μέσα στην πόλη;
----------------------
quote:
Τι ακριβως λεγεται;Για τις 3 μερες εννοω!
Παρασκευη,Σαββατο και Κυριακη ή Σαββατο,Κυριακη και Δευτερα;
Δεν ξέρω,πάντως πρόσφατα κάποιος αδελφός εδώ μας είπε ότι μια προφητεία λέει ότι θα ξεκινήσει Σάββατο ο πόλεμος.
Toν στρατιωτικό που λές wwaker,κάντον δύο.