ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ψηλός60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
29/11/2008, 13:30:18
quote:
ar_ia -Η θρησκεία της Ελλάδας είναι ο Δωδεκάθεος (γι αυτό κάνετε τα αδύνατα δυνατά να τον σβήσετε) , όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ξένο σώμα.

ar_ia βασιζόμενος σε αυτό που γράφεις, δεν σου προκαλεί το ενδιαφέρων (περιέργεια) ότι πολλοί μεγάλοι φιλόσοφοι ακολούθησαν διαφορετικό μονοπάτι από την «θρησκεία» που είχε βάση πάνω στα έργα του Όμηρου και του Ησίοδου που έπλασαν ανθρωπομορφικούς μύθους σχετικά με του θεούς στους οποίους προσέδωσαν ανθρώπινες ανάγκες και ιδιότητες, προκείμενου να δώσουν τόνο και ποιητική αδεία στα ποιήματα τους ;

Βλέπε πχ, Ξενοφάνη, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Αναξίμανδρο, Πρωταγόρα, Σωκράτης, Αριστοτέλης και δεκάδες άλλοι…

29/11/2008, 14:31:52
quote:
Ξεφεύγοντας από την θρησκευτική χροιά του προσηλυτισμού, πιστεύω πως όταν έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί είτε στην προεφηβεία είτε στην εφηβεία, δε μπορούμε να είμαστε τόσο σίγουροι ότι δεν θα προσηλυτιστεί εάν δεν το θέλει ούτε να του περάσει κάποιος κάτι, εάν δεν το θέλει.

Και να προσηλυτιστει, έχει τη δυνατότητα πταν θα αποκτησει δικια του κρίση να απο-προσηλυτιστει. Αν δεν αποκτησει δικια του κριση τοτε ειναι καλυτερο κ πιο ασφαλές για τη κοινωνια κ για τον ιδιο να πιστευει στα διδαγματα του χριστιανισμου.

quote:
Ξεκινάει τη μέρα του με προσευχή
Εχει 2 ώρες την εβδομάδα θρησκευτικό προσηλυτισμό
Επιπλέον, ο προσηλυτισμός ενισχύεται από χριστιανικά θέματα στα υπόλοιπα μαθήματα (π.χ. γλώσσα, Μελέτη περιβάλλοντος, κτλ.)
Εχει εκκλησιασμούς

Ελα ντε.. Μα δε βλεπεις.. όλα τα έφηβα κοριτσακια είναι συνεχεια με μια βίβλο στο χέρι και φούστες μέχρι τη πατούσα μακριές..

quote:
-Η θρησκεία της Ελλάδας είναι ο Δωδεκάθεος (γι αυτό κάνετε τα αδύνατα δυνατά να τον σβήσετε) , όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ξένο σώμα.

12θεο ή πολυθεϊσμος? Μόλις θυμήθηκα οτι ο όρος "12θεο" αμφανίστηκε μετέπειτα..
30/11/2008, 11:24:19
Εγώ πάντως φίλοι, επειδή απο ότι είδα μέχρι
τώραστο παρόν θέμα, πιστεύω ότι δεν πρόκειται να υπάρξει
ουσιαστική αναφορά σε τέτοιες υποτιθέμενες ύβρεις,ή να αποδειχτούν,
άρα το θέμα να απενεργοοηθεί, καθώς όσα συζητάμε εδώ, τα λέμε κι
αλλού και θα είναι καλύτερα, με λιγότερα θέματα και περιεκτικότερη
συζήτηση...Νομίζω ότι αν συνεχιστεί το βθέμα πλατειάζουμε, δίχως λόγο..
Εκτός αν κάποιοι ασκούνται στη ρητορική και τη σοφιστεία με τέτοια
θέματα που είναι τουλάχιστον ανιαρά...
Ο διάλογος απαιτει καλύτερα θέματα και λιγότερα...
30/11/2008, 12:57:35
quote:
trexagireve
πιστεύω ότι δεν πρόκειται να υπάρξει
ουσιαστική αναφορά σε τέτοιες υποτιθέμενες ύβρεις,ή να αποδειχτούν

Κάνε λίγη υπομονή να ανοίξει το καινούριο ...

quote:
trexagireve
με τέτοια
θέματα που είναι τουλάχιστον ανιαρά...

Για σένα μπορεί να είναι ανιαρά ή δυσάρεστα. Για άλλους μπορεί να είναι διδακτικά.

quote:
trexagireve
άρα το θέμα να απενεργοοηθεί

Σα να φοβάσαι κάτι... σα να αγωνιάς για κάτι...

macedon

ar_iaΜέλος
30/11/2008, 16:05:04
trexagireve
quote:

Εγώ πάντως φίλοι, επειδή απο ότι είδα μέχρι
τώραστο παρόν θέμα, πιστεύω ότι δεν πρόκειται να υπάρξει
ουσιαστική αναφορά σε τέτοιες υποτιθέμενες ύβρεις,ή να αποδειχτούν,
άρα το θέμα να απενεργοοηθεί.

Εγώ δεν συμφωνώ να απενεργοποιηθεί το θέμα, εσένα ίσως να μην σε ενδιαφέρει τι θέλει να ανεβάσει ο macedon εμένα όμως με ενδιαφέρει!!!

Ποτέ μην λογομαχείς με ένα ηλίθιο.....θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγο Πείρας!!!!!!!

01/12/2008, 01:29:09
quote:

Εγώ δεν συμφωνώ να απενεργοποιηθεί το θέμα, εσένα ίσως να μην σε ενδιαφέρει τι θέλει να ανεβάσει ο macedon εμένα όμως με ενδιαφέρει!!!

Δεν του λες να σου τα κάνει πακέτο και να σου τα στείλει καλύτερα;

01/12/2008, 09:34:56
Επειδή όμως εδώ μετά απο 50 σελίδες του θέματος,
βγήκε ολίγον τι απο "πατάτα", θα ήθελα να μάθω στις πόσες
θα το συνειδητοποιήσει ο Μακεδόν... Στις 350, ας πούμε; Και
για να σοβαρευόμαστε, υπάρχει πληθώρα τέτοιων θεμάτων που
θαλασσοδέρνεται, δίχως αποτέλεσμα κι εμποδιζοντας την συζήτηση...
Καλά θα ήταν, λοιπόν, να μειωθούν, αφού ούτως ή άλλως το ίδιο αντικείμενο
έχουν, συκοφαντίες ειδωλολατρών κατά των χριστιανών, που ποτέ
δεν αποδεικνύονται...
Πιστεύω ότι οι συντονιστές θα λάβουν υπόψην τους αυτή την πληθώρα των
θεμάτων που μπερδεύουν παρά βοηθούν...
ar_iaΜέλος
01/12/2008, 13:48:30
trexagireve
quote:

ειδωλολατρών κατά των χριστιανών

Ειδωλολάτρες είστε οι χριστιανοί, μην μπερδεύεσαι!
(βλέπε χέρια, πόδια, μύτες, αυτιά κλπ κλπ κλπ αγίων)

Ποτέ μην λογομαχείς με ένα ηλίθιο.....θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγο Πείρας!!!!!!!

01/12/2008, 14:22:14
Αυτο ειναι το θέμα, αγαπητή ar_ia, ότι άλλο
να λατρεύεις πέτρες και ξύλα και άλλα ζαρζαβατικά
κι άλλο να βλέπεις μέσα απο μια εικόνα ή ένα αγιασμένο
λείψανο, που μπορει να φτάσει και τι μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος...
Αλλά αυτά πρέπει να κάθεται να τα σκέφτεται κανείς....
ar_iaΜέλος
01/12/2008, 14:52:35
trexagireve
quote:

Αυτο ειναι το θέμα, αγαπητή ar_ia, ότι άλλο
να λατρεύεις πέτρες και ξύλα και άλλα ζαρζαβατικά
κι άλλο να βλέπεις μέσα απο μια εικόνα ή ένα αγιασμένο
λείψανο, που μπορει να φτάσει και τι μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος...
Αλλά αυτά πρέπει να κάθεται να τα σκέφτεται κανείς....

Α, οκ, αφού δεν σου αρέσει η λέξη ειδωλολατρεία τότε να την πούμε νεκροφιλία!
Από την στιγμή που λατρεύετε πτώματα σίγουρα είναι και το πιο σωστό!!!

snoopyΜέλος
20/08/2005, 14:50:52
quote:
λυκοφρον:
ΦΙΛΕ SNOOPY ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ "ΑΓΙΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ...................

ΝΑΙ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!!
ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟ ΚΑΙ ΕΥΕΞΑΠΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ - ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΥΠΑΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΤΑΧΑ ΟΤΙ Η ΥΠΑΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΚΙΝΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ??
ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ... ΣΤΕΚΕΙ?
nikostheaterΜέλος
20/08/2005, 15:29:35
quote:
nikostheater, νομίζω οτι κι εσύ συμμετείχες σε αυτές τις κουνέντες...

Νομιζω οτι θα εχεις αντιλιφθει οτι μαρεσει ο διαλογος κι οχι ο τσακωμος.Απο την αλλη ομως εδω μεσα συμβαινουν ολα οσα περιεγραψα τοσο παραπανω οσο και σε αλλα ποστ μου.Εδω μεσα πια δεν εχει νοημα να αραδιαζεις επιχειρηματα και να κανεις κουβεντα,καποιος θα βρεθει να πεταξει μια ανοησια και θα γινει το θεμα χιροσιμα.
Αν δεν το εχεις καταλαβει ακομα,τοτε κριμα...
Απορω γιατι ειναι τοσο δυσκολο να γινει σωστη,ουσιαστικη κουβεντα εδω και ολοι να σεβονται ολους..δλδ οταν πρεπει να επισημαινονται τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ τοτε χαιρετισματα..
Οπως ειπα και πριν,αν το φορουμ απευθυνοταν σε ηλιθιους θα ηταν πιο συμμαζεμενο.Δυστυχως οι "εξυπνοι",οι "φωστηρες" και οι "εχοντες επιστημονικη γνωση και ιστορικα στοιχεια" κανανε το ιστοχωρο αυτον τσιρκο..Αμα σας αρεσει το τσιρκο τοτε ενταξει,παω πασο.Μην παριστανετε ομως οτι σας ενδιαφερει η αληθεια και λοιπες καραμελες γιατι αν σας ενδιεφερε το πρωτο που θα κοιτουσατε ειναι να μην προσβαλλετε τους αλλους..Ακομα και δικιο να εχεις σε ολα σου τα επιχειρηματα,οταν επιτιθεσε γενικα στα πιστευω των αλλων,οταν δεν σεβεσαι τον συνομιλητη σου και οταν συμπεριφερεσαι σαν καφρος (δεν μιλαω για σενα,εσυ κρατας επιπεδο,αλλα καταλαβαινεις που αναφερομαι),τοτε να το βρασω και το δικιο σου και την "αληθεια" που ανακαλυψες.
20/08/2005, 19:04:12
nikowtheater, γενικά αν έχεις παρατηρήσει κι εσύ αποφεύγω άσχημους χαρακτηρισμούς και προσβολές σε άλλα μέλη και τις κατακρίνω όταν γίνονται.
Κι εμένα μου αρέσει ο διάλογος με επιχειρήματα και χωρίς ο ένας να επικρίνει τον άλλον κι αυτό ζητάω κι εγώ.
Τον τελευταίο καιρό βλέπω κι εγώ ακραίες συμπεριφορές.
Σου προτείνω να κάνεις ό,τι κάνω εγώ.
Μίλα μόνο με τα άτομα που προωθούν τον διάλογο κι όχι να μιλάς με άτομα που τον υποβιβάζουν γιατί δεν θα βγεί άκρη.
Σε κάλυψα, αγαπητέ μου?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

nikostheaterΜέλος
20/08/2005, 19:21:56
Φυσικα με καλυψες.Δυστυχως ομως δεν το βλεπουν ολοι ετσι..
20/08/2005, 22:16:51
Ας ελπίσουμε να το κάνουν!
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, φίλε μου!

20/08/2005, 23:18:25
Ψηλός:
«Σοβαρά μιλάς, από το πρώτο μήνυμά μου δεν φάνηκε το τι πιστεύω;;
Οπότε γιατί με ρωτάς για τις προθέσεις μου;;»

Άλλο εννοούσα. Εφόσον προσπαθείς να πείσεις περί της ορθότητας του δόγματος σου, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις και τον αντίλογο περί του ότι αποτελεί λάθος αυτή η κοσμοθέαση.

Μην προσάπτεις «σκοτεινούς σκοπούς» λοιπόν στους συνομιλητές, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.

Ψηλός:
«Αλήθεια ποια είναι η ερμηνεία που ανταποκρίνεται στην τωρινή πραγματικότητα;; Από πότε οι ερμηνείες προσαρμόζονται και με τις διάφορες πραγματικότητες;;»

Από τότε για παράδειγμα που φέρατε στο προσκήνιο την συσχέτιση της Θεάς Αφροδίτης με…..τα αφροδίσια νοσήματα ή από τότε που ο δαίμων, που στον Όμηρο είναι ταυτόσημο με τον Θεό και ενίοτε είναι χθόνια γονιμικά πνεύματα, κατάντησε να σημαίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το κακό, και ειδικότερα….τις Ελληνικές ασθένειες που εντόπιζαν οι «Άγιοι Πατέρες» σας!

Ξέρεις πολύ καλά λοιπόν ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ, και τζάμπα μην αλιεύεις στα θολά.

Ψηλός:
«Και μια που, απ' ότι φαίνεται έχεις βραχεία μνήμη, μήπως δεν είσαι εσύ ένας από αυτούς που επιμένει, σε κάποια άλλη συζήτηση, ότι η ερμηνεία της λέξης "αδελφός"…»

Σωστά. Μόνο που το ένα με το ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ. Δεν πέφτουμε φίλτατε στην παγίδα της υπεραπλούστευσης, αλλά αναλύουμε τα θέματα ένα προς ένα.

Ψηλός:
«Πώς εδώ τώρα λοιπόν μας μιλάς για διάφορες ερμηνείες όρων, ανάλογα με το πότε;»

Ελπίζω να το έχεις κατανοήσει, σύμφωνα και με τα απλά παραδείγματα που σου έδωσα.

Σε κάθε περίπτωση, η λέξη δόγμα (δοκέω) σημαίνει την γνώμη, δόξα, μια φιλοσοφική δοξασία, επίσης ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ. Δογματίζω, σημαίνει επίσης ότι ΑΠΟΦΑΙΝΟΜΑΙ, προτείνω κάτι συγκεκριμένο.

Το να ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ λοιπόν να «κολλήσεις» τις χριστιανικές δοξασίες, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ», σε μια εξόχως επιλεκτική και βολική πλευρά των πολλών ερμηνειών που ΜΠΟΡΕΙ να έχει αυτή η λέξη, αποτελεί ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και προφανή προσπάθεια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ του αδαή θρησκευόμενου ή αναγνώστη.

Σου συνιστώ λοιπόν είτε να συνετιστείς είτε να επιλέγεις με περισσότερη ειλικρίνεια τις ερμηνείες που δίδεις, και προπάντων, ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΤΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Με άλλα λόγια φίλτατε, το δόγμα ετούτο, το χριστιανικό, είναι ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ, ένα πνευματικό δηλητήριο, το οποίο καθιστά την αμφισβήτηση και την γνώση αχρείαστη, και την λογική περιττή.

Ψηλός:
«Άλλωστε το είπες και μόνος σου, από δαύτους έχει γεμίσει ο κόσμος σήμερα.»

Το κακό δεν είναι μονάχα αυτό. Το κακό είναι ότι ΑΠΟ «ΓΝΩΣΤΕΣ» ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ. Η αίρεση των Γαλιλαίων ή Ναζαρινών, που αργότερα κατέληξε με τον εξελληνισμένο όρο «χριστιανοί», υπήρξε από την πρώτη μέρα κατακερματισμένη και κάθε άλλο παρά μια κοινή άποψη.

Κάτι, που δεν άλλαξε αλλά και ούτε πρόκειται να αλλάξει ποτέ………

λυκοφρονΝέο Μέλος
21/08/2005, 17:22:42
ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο SNOOPY Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ?

λυκοφρον

21/08/2005, 21:09:49
λυκοφρον
Το ότι εσύ σήμερα μιλάς ακόμη τη γλώσσα σου και έχεις και διαβάζεις ακόμη συγγράμματα από τους αρχαίους σου προγόνους, το χρωστάς κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο Χριστιανισμό!!!!

Υπήρξαν στιγμές στην ιστορία, όπου αν δεν υπήρχε ο Χριστιανισμός και οι αντιπρόσωποί του, εσύ σήμερα μπορεί να μιλούσες είτε λατινικά ή ιταλικά, ή στη χριρότερη περίπτωση θα ήσουν ένα Γιουσουφάκι τώρα και θα έτρωγες σουτζούκ λουκύμ μέρα νύχτα.

****Αυτά μόνο, τουλάχιστον για τη χώρα μας.
Φιλικά όπως πάντα

Edited by - Ψηλός on 21/08/2005 21:14:52

snoopyΜέλος
21/08/2005, 21:17:51
quote:
λυκοφρον:
ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο SNOOPY Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ?

ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΨΗΛΟΣ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΨΕΛΝΕΣ ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ.
21/08/2005, 21:55:02
λυκοφρον, ακόμα και τα συγγράματα των προγόνων σου που ρίχτηκαν στην πυρά και δεν θα τα διαβάσεις ποτέ, πάλι στους Χριστιανούς το οφείλεις αυτό...
Τόσα και τόσα έκαψαν τα παιδιά!