ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αυτόματη γραφή - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αυτόματη γραφή - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

meri28meri36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/09/2004, 10:01:36
quote:

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤO:

(...)

ΔΕΝ ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ... ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ (athakandr ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ).

Έχεισ δίκιο.
Και τη επιχειρηματολογία του ath ήταν πάρα πολύ καλή.
Έχω την εντύπωση, οτι η συζήτηση γυρνά συχνά προς τα κεί, επειδή μερικοί πιστεύουν οτι η ανωτερότητα και η καταγωγή λειτουργούν σαν ... επιχειρήματα μπαλαντέρ : οτι και να πεί κανείς, όπως και να το πεί, άμα πέσει η "ανωτερότητα" στο τραπέζι, τα "χτυπάει" όλα !!!

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

junk95Μέλος
13/09/2004, 13:22:55
quote:

Ο Junk95 έχει ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ οτι είναι Αλβανός κατα το ύμισυ στο topic Ελληνισμός vs Εβραισμός- η Αιώνια μάχη, για αυτό και το αναφέρω.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

Για την (χιλιογαμημένη από τα γραφόμενά σου) ακρίβεια έχω "παραδεχθεί" (λες και είναι κάποιο φοβερό
έγκλημα) ότι είμαι

25%
Αρβανίτης

Η
Λ
Ι
Θ
Ι
Ε
!

13/09/2004, 21:29:40
Θα ήθελα να διευκρινήσω οτι οι Βορειοηπειρώτες είναι καθαροί Ελληνες.
Το οτι η μοίρα το έφερε να χωριστεί η Β. Ηπειρος απο την υπόλοιπη Ελλάδα , αυτό δεν τους κάνει μισούς Αλβανούς, ούτε το οτι δεν έχουν πλήρη ελληνική υπηκοότητα. Εγώ απο μία επίσκεψη μου στην Β. Ηπειρο το 1980 διαπίστωσα ιδίοις όμασιν οτι μιλούσαν Ελληνικά. Μέσα σε ενα καθεστώς καθαρά κομμουνιστικό οπου τους απαγορευόταν να μιλούν ελληνικά αυτοί μιλούσαν. Δεν την ξέχασαν.
Ας μην μπερδεύουμε λοιπόν τους Αρβανίτες που ζούν αρκετούς αιώνες στην Ελλάδα οπου ΕΧΟΥΝ την ελληνική υπηκοότητα αλλά δεν εχουν ελληνική εθνικότητα με τους Βορειοηπειρώτες οι οποίοι ΔΕΝ εχουν ελληνική υπηκόοτητα αλλά εχουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΌΤΗΤΑ..

13/09/2004, 21:51:10
quote:
Το γεγονός και μόνο οτι είμαστε 100% απόγονοι του Περικλή και του Αχιλέα μας δίνει το δικαίωμα να του πούμε να μας κάνει και καμιά μπουγάδα ο Junk.

Σκεφτόμουν τώρα, ευτυχώς που ο Περικλής ήταν στην ίδια οικογένεια με τον Αχιλέα. Σκέψου τι θα γινόταν, αν ο Περικλής δεν ήταν 100% Έλληνας. 'Η π.χ. ο Αλέξανδρος της Μακεδονίας.

Αγαπητέ φίλε vril επέτρεψε μου ....

Δεν νομίζω να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ακριβή μας καταγωγή ειδικά μετά τα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας , Ενετοκρατίας, Ρωμαικής Αυτοκρατορίας, κατοχή 1941. Γνωρίζεις τι λέγουν οι Τούρκοι , πόσοι μη Ελληνες έγιναν Ελληνες , ή μήπως γνωρίζεις τη πιο διάσημη σαλάτα που σερβίρεται σε ολη την Ευρώπη?? Λέγεται macedonia και ξέρεις γιατί την ονομάζουν έτσι??? Γιατί έχει μέσα ``ολα τα λαχνικά`` Αυτό τι σημαίνει?? Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ...
Να είσαι σίγουρος λοιπόν οτι οι πιθανότητες να είναι κάποιος απόγονος του Ωγύγη ή του Φορονέα ή του γιού του Προμηθέα του Ελληνα είναι πολύ λίγες ισως μάλιστα μηδαμινές..
Μετά νομίζω οτι είναι προσβολή προς τον junk95 μάλλον θα αισθάνεται πολύ άσχημα μετά απο αυτό. Μαλλον το καλύτερο που θα έχεις να κάνεις είναι να του ζητήσεις συγνώμη .

thyamisΝέο Μέλος
14/09/2004, 12:50:03
www.abc.net.au/mediawatch/transcripts/s161096.htm - 30k www.mainstreamweekly.com/ issue9aug/content/general14.asp
Αυτο το μπουμπουκι μας εκανε υποδειξεις....;
Οσοι αχολουνται με Βρετανικη επικαιροτητα (εζησα εκει 6 χρονια) γνωριζουν τι ρατσιστικο κουμασι ειναι....(Λακες των Τοριες)

Με την φυλετιη καθαροτητα.
Εστω οτι υπηρχαν μουλικα...Τι πιθανοτητα ειχαν να ζησουν σε μονογονεϊκη οικογενεια, οταν και τωρα τα εγκληματα τιμης σε βαρος δυστυχων κοριτσιων που γκαστρωθηκαν εκτος γαμου ειναι φαινομενο οχι και τοσο σπανιο; Τρακοσια χρονια πριν πια γυναικα θα τολμουσε να κρατησει ενα προϊον βιασμου; Τωρα παλι οσοι τουρκεψαν απλως εφυγαν με ανταλλαγη των πληθυσμων, και ο Ζερβας με τον πολεμο καθαρισε την Ηπειρο απο τους Τσαμηδες. Οι Πομακοι αυτοαποκαλουνται Αγριανες (Αγριάν) που αποτελουσαν αρχαιους κατοικους της Θρακης. Οι Γυφτοι ειναι ξενοφερτη ρατσα αλλα δεν εχουν την παραμικρη επιθυμια για μειονοτικο ζητημα....Ειναι απλο. Οι Βλαχοι ειναι Ελληνες περα απο καθε αμφιβολια συνεπως.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΘΝΟΣ.
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

14/09/2004, 14:11:20
Οχου! Δεν έχετε βαρεθεί να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια;!

Το ζήτημα δεν είναι ποιός είναι γνήσιος Ελληνας και ποιός όχι, αλλά τι κάνουμε όλοι εμείς για μας και για την Ελλάδα! Και όχι για να μας αναγνωρίσουν αξία οι ξένοι (ποιός του χ... αυτούς, ας κοιτάξουν τα δικά τους χάλια), αλλά για να ζούμε εμείς καλύτερα και να νοιώθουμε εμείς άξιοι.
Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουν και πράγματα που πρέπει με κάθε κόστος να τα κρατήσουμε ως έχουν. Να γίνουμε πιό παραγωγικοί χωρίς να μεταμορφωθούμε σε ρομποτάκια, να ξεμπερδεύουμε με αυτή την καιροσκοπική νοοτροπία που έχουμε, με τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, να αρχίσουμε να αναγνωρίζουμε τους πραγματικά άξιους σε όλους τους τομείς και όχι όποιον πλασάρεται ή μας πλασάρουν ως επαίοντα και ικανό, να μάθουμε να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας...
Και ταυτόχρονα, να μην χάσουμε τον αυθορμητισμό μας, την κοινωνικότητά
μας, να συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε (άντε για τους πιό κουλτουριάρηδες να ψυχαγωγούμαστε), να χαιρόμαστε την ζωή, να ξενυχτάμε, να διαλεγόμαστε, να φιλοσοφούμε...

Το πιό σημαντικό ίσως, είναι να καταφέρει το Κράτος να μας κάνει να το εμπιστευτούμε και να καταφέρουμε εμείς να το κάνουμε να μας εμπιστευτεί. Είμαστε άνθρωποι που το μυαλό μας κατεβάζει ιδέες και είναι κρίμα να μην μπορούμε να βρούμε χρηματοδότες που να ρισκάρουν (μέσα σε λογικά όρια) λεφτά για να πραγματοποιήσουμε μερικές από τις ιδέες μας. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από εμπιστοσύνη, σωστό προγραμματισμό και λεπτομερή έλεγχο. (σε όλα αυτά χωλαίνουμε όμως)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

14/09/2004, 21:54:22
quote:

Μετά νομίζω οτι είναι προσβολή προς τον junk95 μάλλον θα αισθάνεται πολύ άσχημα μετά απο αυτό. Μαλλον το καλύτερο που θα έχεις να κάνεις είναι να του ζητήσεις συγνώμη .

Το έγραψα επιτηδες έτσι για να προκαλέσω.
Το έπιασες το νόημα, περι της 100% καταγωγής.
Από τον junk δεν θα ζητήσω συγνώμη, για΄τι ο junk είναι εκεί έξω και ξέρει να διαβάζει. ΟΚ junk ?

Αυτό που έγραψα ήταν κλωτσια στα @@ των εθνικιστών και όχι του ... Junk.

Φιλικά...
έ, με κακία ήθελα να πώ,
Vril

14/09/2004, 22:04:45
OK Vril..

junk95Μέλος
15/09/2004, 00:39:00
quote:

quote:

Το έγραψα επιτηδες έτσι για να προκαλέσω.
Το έπιασες το νόημα, περι της 100% καταγωγής.
Από τον junk δεν θα ζητήσω συγνώμη, για΄τι ο junk είναι εκεί έξω και ξέρει να διαβάζει. ΟΚ junk ?

Φυσικά .
Allzaro έπρεπε να είχες υποψιαστεί ότι αφού πέρασαν
δύο ώρες και δεν απάντησα με τον χμμ, συνήθη άκομψο τρόπο μου,
μάλλον δεν υπήρχε λόγος να τσαντιστώ .

Πάντως η περίπτωση του Kaizer με έχει προβληματίσει. Νομίζω ότι
θα έπρεπε να ελεχθεί η (βιολογική) ηλικία του.

15/09/2004, 09:01:40
quote:

Πάντως η περίπτωση του Kaizer με έχει προβληματίσει. Νομίζω ότι
θα έπρεπε να ελεχθεί η (βιολογική) ηλικία του.

Πρέπει τα εθνικοφαστιστικά παραλληρήματα να τα κόβεις όταν είναι ακόμα ... μικρά.

Έτσι και φουντώσουν, καήκαμε...!

alazzaro, junk,

15/09/2004, 19:14:14
Εγώ νομίζω καλοί μου φίλοι , οτι με τη συζήτηση και με καλή θέληση, μπορούμε να λύσουμε τα πάντα.

Δεν νομίζω ο kaizer να ανήκει σε αυτή την ομάδα των εθνικοφασιστών , τώρα αν είναι εθνικιστής αυτό δεν είναι κακό.
Ολοι μας αγαπάμε την πατρίδα μας, μπορεί ομως η αγάπη μας και το πάθος μας για το εθνος μας να γίνει μπούμερανγκ .

junk95Μέλος
15/09/2004, 19:43:37
quote:

Εγώ νομίζω καλοί μου φίλοι , οτι με τη συζήτηση και με καλή θέληση, μπορούμε να λύσουμε τα πάντα.

Αγνοείς το True Believer Syndrom.

quote:

Δεν νομίζω ο kaizer να ανήκει σε αυτή την ομάδα των εθνικοφασιστών , τώρα αν είναι εθνικιστής αυτό δεν είναι κακό.
Ολοι μας αγαπάμε την πατρίδα μας, μπορεί ομως η αγάπη μας και το πάθος μας για το εθνος μας να γίνει μπούμερανγκ .

Ας πούμε απλά πως όποιος δηλώνει δημόσια ότι θα σκοτώσει κάποιον
επειδή είπε το Μ. Αλέξανδρο gay[*] έχει κάποιου είδους σοβαρό
πρόβλημα.

[*](για την ακρίβεια το μόνο που
είπε ο άλλος ο κακομοίρης είναι ότι "αν ο ΜΑ ήταν gay αυτό μόνο
ο κώλος του το ξέρει", δηλ. σε απλά ελληνικά "είναι προσωπικό
του θέμα")

15/09/2004, 19:50:14
jung φαίνεται οτι εκείνη την εποχή το να ερωτοτροπούν ομοφυλικά .. δεν αποτελούσε ταμπού. Εξαρτάται λοιπόν πως το επισημαίνει κανείς..

junk95Μέλος
15/09/2004, 21:37:47
quote:

jung φαίνεται οτι εκείνη την εποχή το να ερωτοτροπούν ομοφυλικά .. δεν αποτελούσε ταμπού.

Κι εσύ... Ανθέλληνας;

15/09/2004, 22:41:15
quote:
Κι εσύ... Ανθέλληνας;

Απλά .. Ελληνας..

16/09/2004, 11:34:07
quote:

quote:
Κι εσύ... Ανθέλληνας;

Απλά .. Ελληνας..

Απλά .. Έλληνας.. ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ