- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΑΛΗΘΕΙΑ - ΚΑΛΟ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Πάλι καλά που δεν μας είπες ότι μιλάει, τρώει και κάνει και sex...
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται...![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα που μου άνοιξες την όρεξη για γέλοιο θα επισκεφτώ το τόπικ σου με την παράξενη απομαγνητοφώνηση...![]()

skepticΜέλος
Νηστικός εγώ; Το ...στομάχι μου έχει άλλη άποψη... 
Καλά θα κάνεις. Εγώ να δεις τι γέλοιο έριξα όταν διάβασα τις δηλώσεις για την ...Γαία και πολλά άλλα εδώ μέσα. Άλλωστε το γέλοιο μακραίνει τη ζωή. Γελάτε γιατί χανόμαστε!

quote:
Τώρα που μου άνοιξες την όρεξη για γέλοιο θα επισκεφτώ το τόπικ σου με την παράξενη απομαγνητοφώνηση...
Καλά θα κάνεις. Εγώ να δεις τι γέλοιο έριξα όταν διάβασα τις δηλώσεις για την ...Γαία και πολλά άλλα εδώ μέσα. Άλλωστε το γέλοιο μακραίνει τη ζωή. Γελάτε γιατί χανόμαστε!

skepticΜέλος
Με έναν όντως ειρωνικό τρόπο θέλησα να σου δείξω πόσο αστείο είναι κανείς να πιστεύει ότι η Γη είναι ζωντανή(μια νεοεποχίτικη μπούρδα) και αυτό έχει να κάνει με το μπέρδεμα βασικών εννοιών της επιστήμης.
Στην επιστήμη για να χαρακτηριστεί κάτι ως ζωντανό θα πρέπει να έχει (εκτός των άλλων) και ως βασικότατο και υποχρεωτικό του γνώρισμα την δυνατότητα αναπαραγωγής. Η Γη προφανώς δεν ...αναπαράγεται
συνεπώς δεν είναι ζωντανός οργανισμός.
Στην επιστήμη για να χαρακτηριστεί κάτι ως ζωντανό θα πρέπει να έχει (εκτός των άλλων) και ως βασικότατο και υποχρεωτικό του γνώρισμα την δυνατότητα αναπαραγωγής. Η Γη προφανώς δεν ...αναπαράγεται
Αλλά ας δεχτούμε (ποιητική αδεία) ότι κάτι τέτοιο είναι ορθό, τότε με την ίδια λογική(ένας θεός να την κάνει λογική) μπορούμε κάλλιστα να δεχτούμε ότι και οι υπόλοιποι πλανήτες είναι ζωντανοί(!) άρα και κατ'επέκταση ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ είναι ζωντανό(!), πράγμα που οδηγεί αλλού την βαλίτσα, ξεφεύγουμε πλέον τελείως από τα όρια του ανθρώπινου ορθολογισμού και καταλλήγουμε, μα που αλλού, στη θρησκεία.