- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΑΛΗΘΕΙΑ - ΚΑΛΟ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Φίλε Εαρινέ χαίρε.
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.
Έχω πάντα στο νού μου ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητο εμείς οι άνθρωποι, οι αναζητητές της αλήθειας, να συμφωνούμε σε όλα. Υπάρχει και ο νόμος της Ανομοιότητας που διέπει όλη τη ΄δημιουργία. Αυτό στο οποίο δίνω βάση και θεωρώ σπουδαίο είναι να κατορθώνουμε να εναρμονιζόμαστε ώστε να καταλίγουμε σε αρμονία. Να γίνουμε εναρμονιστές ιδεών και πράξεων ώστε οι συμφωνίες μας να είναι πλουσιώτερες από τις αρχικές μας ιδέες.
Νομίζω ότι και αυτή τη φορά κάτι καταφέραμε.
Τι λες;
Νικόλαςngkinis
Καλημέρα φίλε Νικόλα...![]()
Πέραν κάθε αμφιβολλίας είμαι υπέρ των όσων ανέφερες και σε αντίθετη περίπτωση -ασχέτως μη σύμπτωσις ιδεών- προβάλλεται η αδυναμία συνεύρεσης και υπέρβασης των όποιων εμποδίων που εδράζονται εντός μας και ορθώνουν τείχη πρωτίστως σε μάς τους ιδίους , κάνοντάς μας να αισθανόμαστε την πλημμυρίδα εκείνη άσχημων συναισθημάτων τα οποία μας αναστατώνουν και μας θυματοποιούν και στην συνέχεια δεσμεύουν σκέψεις και συμπεριφορές που ορθώνουν τείχη ανάμεσα μας..!!!
Ας δώσουμε βήμα και ας θεριέψει μέσα μας , η επανάσταση της ελπίδας ... η επανάσταση του ιδίου του εαυτού μας έναντι των δεσμωτών του...ας δώσουμε την ευκαιρεία να ανθίσει το δένδρο της εμπιστοσύνης που οι ρίζες του στηρίζονται σε υγιείς εσωτερικές μας δυνάμεις και ας το πιστέψουμε ότι είμαστε -ή μπορούμε να γίνουμε- πολύ περισσότερα "πράματα" απ'οσο πιστεύουμε για τον εαυτό μας...!!!
Αλλα αυτό για να συντελλεσθεί , προϋποθέτει τον "απεγκλωβισμό μας" και τιν πίστη στον εαυτό μας και στις δυνατότητές του και την επανάκτηση του τιμονιού του εαυτού μας του ιδίου ... που τόσα χρόνια έχουμε εκχωρήσει σε "επιτηδείους"...ορίζοντας έτσι και την αδυναμία αλλα και την ανευθυνότητά μας...!!!
Εσύ και γώ και ο καθένας για τον εαυτό του ... !
Καλημέρα!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
ngkinis
quote:
Προτιμώ, ''ο καθένας για όλους''.ngkinis
Ως μια γενικόλογη αναφορά μπορεί κανείς να πεί ότι ακούγεται εύηχα φίλε μου αυτό κι υπο προϋποθέσεις θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου...η "συνέργεια" όντως απαιτείται για την επίτευξη μεγαλύτερων στόχων και συντελλείται δια μέσου αυτής!!!
Όμως συνεργασία επι της ουσίας , συντελλείται δια μέσου της συνεύρεσης , ωρίμων και ανεξαρτήτων ανθρώπων με υγιείς σκέψεις και γνωστικό περιεχόμενο...πέραν των καλών προθέσεων -που τελικά δεν επιφέρουν και κανένα αποτέλεσμα- χρειάζεται και η εσωτερική ισορροπία και ψυχική υγεία σε συνδυασμό με την γνώση , προκειμένου να υποστασιοποιηθεί αυτό που λές..."ο καθένας για όλους"...!!!
Άνθρωπος που δεν είναι "χρήσιμος" για τον εαυτό του , έχεις την αίσθηση ότι μπορεί να είναι χρήσιμος για τον οποιδήποτε άλλο..???

Απο το διαδίκτυο...
Μου άρεσε και με βρίσκει σύμφωνο...![]()

Οι 10 μεγαλυτερες απατες. Ποιο ειναι το Νο2????
Ας δουμε
quote:
2. Μυστηριώδεις κύκλοι
Οι κύκλοι στα χωράφια δεν ήταν έργο των εξωγήινων ούτε του γεωμαγνητικού πεδίου της Γης, αλλά επιτήδειων φαρσέρ με εξαιρετικές γεωμετρικές ικανότητεςΕμφανίστηκαν ξαφνικά ένα πρωί σε χωράφια της Νότιας Αγγλίας στη δεκαετία του '70 και γρήγορα εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο. Απέκτησαν μεγάλη δημοσιότητα, έγιναν ντοκιμαντέρ και ταινία. Δεκάδες θεωρίες αναπτύχθηκαν για την προέλευσή τους: φυσικά φαινόμενα και εξωγήινη ευφυΐα, τηλεκατευθυνόμενο πλάσμα και γεωμαγνητικά ρεύματα στον πυρήνα της Γης, απόρρητα στρατιωτικά πειράματα και τοξικά αέρια στο υπέδαφος. Είπαν ακόμα και ότι πρόκειται για μυστήριες επιστημονικές φόρμουλες, θρησκευτικά σύμβολα ή θεραπευτικές δυνάμεις.
Μέχρι που το 1991, δύο ειδικοί στην κατασκευή τους έδειξαν τα μυστικά του επαγγέλματος σε δημοσιογράφους. Πολλοί... πράκτορες Μόλντερ όμως δεν πείστηκαν και εξακολουθούν να αναζητούν τα αίτια.
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Ποτέ δεν πίστευα ότι θα με «κολλούσε» κάτι τέτοιο και επειδή δεν μου αρέσει να μασάω ότι μου δίνουν θα ήθελα τις γνώμες σας.
Πέντε μέρες όμως μετά την εμφάνιση του προσώπου,χαράζεται μερικά μέτρα πιο δίπλα ένα ακόμη αγρογλυφικό με την μορφή του μηνήματος που είχε σταλεί από το Ραδιοτηλεσκόπιο του Arecibo στο Puerto Rico το 1974 – 27 χρόνια νωρίτερα.Το πιο περίεργο όλων είναι ότι αυτό το αγρογλυφικό δεν είναι ακριβώς αυτό που έστειλε ο Carl Sagan αλλά η ενδεχόμενη απάντηση που θα περιμέναμε από έναν άλλο πολιτισμό.Διαβάζοντας σειρά- σειρά την απάντηση με τις αναλύσεις που δίνονται θεωρώ πως αυτός που το κατασκεύασε για να παραπλανήσει έπρεπε είτε να έχει τρελλές γνώσεις ή να επιστράτευσε τρελλές γνώσεις και τώρα να γελάει με την καρδιά του.
Περιμένω γνώμες.
See you laseeeeer….
Τα συμπεράσματα από αυτό το αγρογλυφικό είναι τα εξής όπως τα περιγράφει το site http://www.wired.com/wired/archive/10.08/crop.html
1.Αλλαγμένη άλυσος του DNA
2.Πληθυσμός 21,3 δισεκατομμύρια
3.Αλλαγμένο ηλιακό σύστημα
4.Εικόνα ενός κοντύτερου ανθρωποειδούς με μεγάλο κεφάλι
5.Τελείως διαφορετικός μεταδότης (απ΄τον Arecibo).
To site http://www.worldofthestrange.com/cev1915.html μας περιγράφει το γεγονός , λέγοντας πως η περιοχή ανήκει στο Βρετανικό Υπουργείο Αμύνης
Και πως οι κάμερες παρακολούθησης δεν κατέγραψαν καμμία κίνηση στο έδαφος την στιγμή της χάραξής του
To έδειξε και ο Χάρδας πρόσφατα στην εκπομπή του.

http://www.ufocasebook.com/oliverscastle.rm
Θέλει τον Real Player για να το δείτε.
Ορίστε και το story του συγκεκριμένου video (ή τουλάχιστον αυτό που υποτίθεται ότι έγινε):
1996-Sunday 11th August 5.15 am Oliver's Castle, Wiltshire, UK. This tantalizing film captures several objects moving over a crop circle. A 21 year old student, doing a sleep over in a field, is awakened by a humming sound. He looks from his tent and spots lights crossing across the wheat field. He grabs his camera, and captures these small UFOs. The lights are over a formation called "The Snowflake."
και ένα ακόμα video λιγότερο γνωστό... πάλι τα μυστηριώδη φωτάκια εμφανίζονται πριν το cropcircle... συνεπώς ή ο ένας hoaxer αντέγραψε τον άλλο ή.......

http://www.ufocasebook.com/barbarycastle.rm
Εδώ τουλάχιστον ισχυρίζονται ότι το video είναι γνήσιο:
August 1999, Barbury Castle. This extraordinary video was taken by photographer Don Fletcher. The film shows luminosities over a crop circle known as the "Dolphins." This film first came to light in Spring of 2000. Fletcher is known as a genuine, trustworthy individual, and not one to attempt a hoax. This video is definitely worth a look see. Images, whether still or moving, are very rare over crop circles, and this one is probably the best of all, although not as well known.

Edited by - skeptic on 08/12/2005 21:03:11
quote:
πως αυτός που το κατασκεύασε για να παραπλανήσει έπρεπε είτε να έχει τρελλές γνώσεις ή να επιστράτευσε τρελλές γνώσεις και τώρα να γελάει με την καρδιά του.
Σιγά τις τρελές γνώσεις που χρειαζόταν να επιστρατεύσει ο hoaxer.
Το μήνυμα του Αρεσίμπο απο τη στιγμή που αποκωδικοποιηθεί είναι πανεύκολο στην κατανόηση του γιατί έχει σχεδιαστεί με αυτό τον τρόπο. Το μήνυμα είναι σχεδόν ολόκληρο στο διαδικό αριθμητικό συστήμα.
Συνεπώς αυτό που έκανε ο hoaxer ήταν να αλλάξει λιγάκι τους διαδικούς αριθμούς και την εικόνα του εξωγήινου.
ΥΓ:Μήπως έχει κανείς σας τη φωτογραφία του πρώτου ιστορικά αγρογλυφικού που εμφανήστηκε στη δεκατία του 80;;; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη δομή στην κατασκευή του, αν είναι πολύπλοκο ή απλό στη σχεδίαση.

Όι εξωγήινοι είναι σχετικά κοντά (εάν λάβουμε κατά νου τα αγρογλυφικά pixel) περίπου 15 έτη φωτός μακριά. (Μετάδοση του μυνήματος και αποστολή από τους ΑΛΛΟΥΣ.)
Α. Πως είναι δυνατόν να μην έχουμε ακούσει ποτέ κάτι από αυτούς στα ραδιοτηλεσκόπια μας;
Β. Είναι βιτσιόζοι ή απλώς ιδιόρυθμοι και αντί να έρθουν να πουν, εδώ είμαστε, παίζουν κρυφτούλι στα σπαρτά; (Μήπως είναι φανατικοί φυσιολάτρες, παιδιά των λουλουδιών;)
Γ. Εάν ισχύουν οι θεωρείες μας για τις αρνητικές συνέπειες της πρώτης επαφής ΑΥΤΟΙ γιατί ουσιαστικά παίζουν με μας;
Δ. Γιατί πραγματικά δεν έχουν δείξει κάτι χειροπιαστό από πλευράς επιστήμης ή τέχνης ή κάτι άλλο μη γήινο; Ακόμα και το DNA σε αυτούς έχει την ίδια μορφή με την δική μας! Όταν δε εννοώ χειροπιαστό - κάτι από αυτούς. Αντί δηλαδή μια εικόνα ΜΑΣ, την μορφή τους ή την ζωή τους.
Παντως δεν μου φαινεται αδυνατο να δημιουργησουμε κατι τετοιο. Δεν εχω ασχοληθει πολυ με τα αγρογλυφικα αλλα εδω βαζουμε σε τροχια γυρω απο την γη δορυφορο και δεν μπορουμε να ζωγραφισουμε σε χωραφι???
Εχω τις απιφυλαξεις μου.
Φιλικα
ο Λεοναρντο ο Σκεπτικιστης

To ενδεχόμενο να έχουν γίνει από ανθρώπους είναι πιθανό αν και η σχεδίαση και η κατασκευή των αγρογλυφικών δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ υπόθεση και απαιτεί χρόνο και ειδικά εργαλεία.
Αν όμως τα έκαναν όλα αυτά άνθρωποι γιατί ποτέ δεν έχουν ποιαστεί επ'αυτοφόρω;
Eπίσης παραμένει μυστήριο η συνεχιζόμενη εμφάνισή τους απο τη δεκαετία του 80 σε παρα πολλές χώρες και ταυτόχρονα...
Σίγουρα αυτό απαιτεί ένα σημαντικό βαθμό προσυνενόησης και οργανωτικότητας.
Υπάρχει άραγε κάποια διεθνή λέσχη-ομάδα που τα κατασκευάζει;
Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί ορισμένοι που το ισχυρίστηκαν αυτό αλλά κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα ποιοί είναι και ποιός ο λόγος που το κάνουν......

εχεις δικιο. Οι επιστημονες που βαζουν σε τροχια δορυφορους δεν κα8ονται να ασχοληθουν να δημιουργουν ζωγραφιες. Εγω το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι καποιοι οργανωμενοι επιστημονες, ερευνητες κυριως θελουν να στειλουν με το δικο τους τροπο ενα μυνημα στο μελλον.
Μακαρι να ειναι οντα εξω απο την γη. Πολυ θα μου αρεσε η ιδεα.
Ομως εχω μια διαισθηση οτι δεν ειναι ετσι.
Οπως ειπε και ο/η OANNHSEA να ειχαμε κατι χειροπιαστο.!!!
Φιλικα ....ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.
Ο Λεοναρντο ο Σκεπτικιστης!!!

quote:
Μήπως η Φύση (Γαία) προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας?
Είναι ευρύτατα διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια η θεωρία που θέλει τη Γη μας ζωντανό οργανισμό...
Ίσως η σοβαρώτερη προσέγγιση του φαινομένου !...
Λιγάκι δύσκολο να είναι έργο κάποιων φαρσέρ...
Λιγάκι δύσκολο να αποδεχτεί κάποιος εύκολα τη δράση εξωγήινων...
Ας στρέψουμε το βλέμμα και τη ψυχή μας στη Μάνα Γη...
Ας μειώσουμε σε κάποιο βαθμό την αίσθηση παντοδυναμίας μας. Είμαστε φθαρτό είδος, με αρχή, ανάπτυξη, ωρίμανση, γήρανση και αναμενόμενο - όσο και μακρινό - τέλος...
Η Γαία θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τη δική μας απομάκρυνση...
ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΕΠΙΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (Bruce Dickinson - Balls To Picasso/Change Of Heart)
quote:
Η Γαία θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τη δική μας απομάκρυνση...
Mέχρι να "πεθάνει" καταβροχθιζόμενη από το πυρ του αποθνήσκοντος ήλιου μας.
quote:
Ίσως η σοβαρώτερη προσέγγιση του φαινομένου !...
Mάλλον η γελιότερη..... δίχως στοιχεία, αφηρημένη θεωρία ανθρώπινη αχαλίνωτη φαντασία.

Edited by - skeptic on 13/12/2005 21:55:54
Η εκδοχή των ζώων είναι η παλαιότερη. Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή οι κυκλικοί σχηματισμοί που εμφανίζονταν στα χωράφια οφείλονται σε μικρά συνήθως ζώα όπως σκαντζόχοιροι, κουνάβια και κουνέλια τα οποία κυλιόντουσαν στα σπαρτά για να καλέσουν τους συντρόφους τους σε ερωτικά παιχνίδια. Σε κάποιες περιοχές δεν είναι μόνο τα μικρά ζώα στα οποία χρέωσαν τα συμβολα.Συγκεκριμένα στην Σκωτία υπήρχε η πεποίθηση ότι τους κύκλους τους σχηματίζουν τα λευκά άλογα που θεωρούσαν σύμβολο προστασίας. Αυτή η εκδοχή όμως γρήγορα απορρίφτηκε γιατί οι κύκλοι άρχισαν να παίρνουν τόσο μεγάλες διαστάσεις που θα έπρεπε να υπάρχουν εκατοντάδες ζώα.
Η εκδοχή των μυκήτων αυτή η εκδοχή είναι αρκετά πρόσφατη γιατί κάποτε ο άνθρωπος δεν διέθετε τα μέσα για να εξετάσει μικροοργανισμούς. Παρατηρήθηκαν μύκητες οι οποίοι απλώνονταν κυκλικά στα χωράφια και ανάγκαζαν τα φυτά να γείρουν προς το έδαφος.
Αυτή η εκδοχή ήταν καλή διότι οι μύκητες ήταν δυνατόν να απλωθούν σε ολόκληρα στερέματα γης κι έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα με το μέγεθος του κύκλου.Όμως μια άλλα παρατήρηση διέψευσε αυτή την εκδοχή. Παραιτήθηκε μικρό ποσοστό ηλεκτρισμού και ένα απειροελάχιστο ίχνος ραδιενέργειας στους κύκλους.
Η εκδοχή των όπλων και του ανέμου ήταν η επόμενη που ακούστηκε,
Και τα δυο από τα παραπάνω,δηλαδή και τα όπλα και ο αέρας, θα μπορούσε να δημιουργήσουν κύκλους σε σπαρτά μεγάλου μεγέθους και φυσικά και τα δύο θα μπορούσαν να αφήσουν πίσω tον ηλεκτρισμό και ραδιενέργια.Κάθως όμως οι επιστήμονες είχαν επαναπαυθεί με την αυτήν την εκδοχή οι κύκλοι άρχισαν τα ‘‘παιχνίδια’’. Στους σχηματισμούς προστέθηκαν ευθείες γραμμές και παραστάσεις και το πιο παράξενο το σιτάρι αντί απλά να συμπιέζεται προς το έδαφος άρχισε να πλέκεται.
Η εκδοχή του ανθρώπου αφού λοιπόν δεν είναι ζώα, ούτε μύκητες, ούτε όπλα, ούτε ο άνεμος τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Βέβαια αυτή την εκδοχή την απέρριψαν αμέσως. Παρόλο που έχουν κατασκευαστεί crop circles από ανθρώπους είναι αδύνατο να φτιάξει κάποιος ένα crop circle τόσο μετρικό και μέσα σε τόσο λίγο διάστημα. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω την ήμερα που η Βρετανία ξυπνώντας ανακάλυψε 58 σχηματισμούς στα χωράφια της. Για να κάνουν οι άνθρωποι τόσο crop circles μέσα σε 7μόλις ώρες πρέπει να εργαστεί όλος ο πλανήτης.
Η εκδοχή των εξωγήινων πρόκειται για μία εκδοχή που λεγόταν από την αρχή καθώς όμως δεν είχαν γίνει έρευνες μήπως είχαν δημιουργηθεί από γήινους οργανισμούς δεν την είχα υιοθετήσει πολλοί. Πρόκειται για μια εκδοχή που βασίζεται απολύτως στα πιστεύω του άλλου διότι μπορεί κάποιος να μην δέχεται την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών.Αν υποθέσουμε όμως ότι το κάνουν εξωγήινοι ποιος είναι ο λόγος που το κάνουν; Θέλουν να μας πούνε κάτι ή μήπως απλά θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους;
Τέλος η εκδοχή των μαγησών,των νεράιδων και των ξωτικών είναι και αυτή μια παλιά εκδοχή που βασίζεται αυστηρά στα πιστεύω του καθενός από εμάς. Και σε αυτήν την εκδοχή δημιουργούνται τα παραπάνω ερωτήματα αν υποθέσουμε ότι ισχύει. Η μονή διαφορά αυτής της εκδοχής και τής εκδοχής των εξωγήινων είναι ότι παλαιότερα είχε περισσότερους υποστηρικτές σε σχέση με σήμερα.
Αυτές είναι οι πιο γνώστες και αναγνωρισμένες εκδοχές προέλευσης των crop circles όμως υπάρχουν κι άλλες που δεν θα αναφέρω γιατί δεν αξίζουν τον κόπο τέτοιες είναι παραδείγματος χάριν η εκδοχή της γαίας η οποία υποστηρίζει ότι η γη μας στέλνει μηνύματα μέσα από τα αγρογλυφικά. Βέβαια δεν απαγορεύεται να πιστεύει κάποιος ακόμα και αυτήν την εκδοχή
Επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με αύτο το θέμα θέλω να τονίσω το εξής τα σπαρτά δεν σπάνε αλλα λυγίζουν με τετοιό τροπό ωστε να είναι σχεδόν παράλληλα με την γη και πολλέσ φορέσ πλέκονται κιολας επίσης μέτα την δημιουργία του κύκλου το σιτάρι συνεχίζει να αναπτύσεται κανονικα
Όπου δεν πέφτει φως είναι σκοτάδι
μα όπου δεν πέφτει σκοτάδι...
δεν είναι φως!
quote:
Mέχρι να "πεθάνει" καταβροχθιζόμενη από το πυρ του αποθνήσκοντος ήλιου μας.
Με το δεδομένο ότι ο ήλιος μας είναι ένα άστρο μέσης ηλικίας, μένουν περίπου 2-3 δισεκατομμύρια χρόνια...
Ο...ανθρωπόμορφος ιός, που της προκάλεσε τεράστια καταστροφή θα έχει εξουδετερωθεί σε σύντομο - με τα κοσμικά μέτρα - χρονικό διάστημα.
Λιγότερη έπαρση αγαπητέ φίλε...
Ένα λογοπαίγνιο, με χιουμοριστική μάλιστα διάθεση, ήταν η άποψή μου για τη συγκεκριμένη προσέγγιση...
Οι crop circls είναι βέβαια πραγματικότητα... τα σχήματά τους καθόλου ευκαταφρόνητα...και οι παρατιθέμενες εξηγήσεις πολύ πιο γελοίες από τη δική μου θέση.
Άρα δια της εις άτοπον απαγωγής...που ξέρεις ;...όλα είναι μέσα στο παιχνίδι...)))
Απλά, σαν ένζωο είδος είμαστε ότι το χειρότερο, που πέρασε πάνω από τον στερεό φλοιό του τρίτου πλανήτη...τουλάχιστον η "λευκή" του εκδοχή...για να μην ρίχνουμε στο σωρό και τους άμοιρους των εγκλημάτων που διαπράττονται...
Όσον αφορά την αποκαλούμενη..."επιστημονική κοινότητα" και τα πρόθυμα να την υπερασπίσουν φερέφωνά της, ας βράσει στο εκχύλισμα της υποκρισίας της, της σιωπής της για τα πολλαπλά εγκλήματα στα οποία συνδράμει με τις "γνώσεις" της...
Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι θρησκόληπτος...μακράν εμού ο χαρακτηρισμός...άλλα νούμερα και του λόγου τους...
Όχι ότι παρακάμπτω τις φωτεινές εξαιρέσεις του είδους...
Λίγες, ελάχιστες όμως αγαπητέ φίλε και με ειδικό βάρος συνεχώς μειούμενο εν σχέσει με την προοδευτικά ραγδαίως αυξανόμενη αχρειότητα...
Άλλη ελπίδα δεν υπάρχει φίλε μου ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, για ΤΗ ΓΑΙΑ...από την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ αυτού του τέρατος που λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Θα μας πάρει και μας η μπάλα, θα μου πεις...Εμ, τι να γίνει;...
Μια και η, ως τώρα, καταγεγραμμένη δράση μας είναι ένα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ, άλλη λύση ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.
Πονάει η τοποθέτησή μου, αλλά όπως και να το κάνουμε Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...
Έχεις, μήπως, την εντύπωση ότι δικαιούμεθα περισσότερον τι από τα υπόλοιπα ένζωα είδη...αστείο θα ήταν...
ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ...
ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ "ΠΕΙΡΑΜΑ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ...ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ, ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΩΗ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣ...
Καλό Ξημέρωμα...
ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΕΠΙΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (Bruce Dickinson - Balls To Picasso/Change Of Heart)
εγώ θα συνεχίσω να το πιστεύω...
Είναι γεγονός ότι ο άνθρωπος λειτουργεί παρασιτικά στον οργανισμό που λέγεται ΓΑΙΑ και γι'αυτό τα χρόνια του εδώ είναι μετρημένα.
Φαντάσου ένα σκύλο γεμάτο τσιπούρια και πως προσπαθεί αυτός με διάφορα κόλπα να τα πετάξει από πάνω του...
Τώρα όσον αφορά στο θέμα των αγρογλυφικών αν εκλάβουμε την ΓΗ ως ζωντανό οργανισμό θα πρέπει και οι θεωρίες μας να ακουμπούν εκεί...
Τα ανθρώπινα στίγματα που δημιουργούνται στον άνθρωπο είναι ψυχωσωματικές κρίσεις στις οποίες για τον άλφα ή βήτα λόγο ο άνθρωπος προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή πάνω του, να τραβήξει βλέμματα και προσοχή. Ετσι έχουν "εξηγήσει" οι επιστήμονες το φαινόμενο - όσο μπορούν βέβαια - τη στιγμή που δεν μπορούν να εξηγήσουν τι είναι ψυχή και τις διάφορες άγνωστες λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Παρομοίως λοιπόν πιστεύω ακράδαντα ότι η ΓΑΙΑ προσπαθεί να μας δείξει ότι είναι ένας οργανισμός που καταννοεί,έχει μνήμη, γνώσεις και που πάνω απ'όλα νοιώθει και νοσεί...

quote:
Παρομοίως λοιπόν πιστεύω ακράδαντα ότι η ΓΑΙΑ προσπαθεί να μας δείξει ότι είναι ένας οργανισμός που καταννοεί,έχει μνήμη, γνώσεις και που πάνω απ'όλα νοιώθει και νοσεί...
Πάλι καλά που δεν μας είπες ότι μιλάει, τρώει και κάνει και sex...