- ΤΟ ΙΣΛΑΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ως καλος μουσουλμανος δεν ειμαι και πολυ δημοκρατικος.
Και που να δεις εμάς, τους καλούς χριστιανούς ''φίλε'' Tsepe Noyon...
Ειδικά όταν ο άλλος είναι απρόκλητα αγενής και πράγματι δεν απαντάει στις ίδιες του τις ερωτήσεις... Ξυπνάει ο Παπαδόπουλος μέσα μου!!!
Φιλικά,
*πρώην Kaizer
Κοιταει, γιατι αν δεν κοιτουσε το να πας με ανηλικο η με παιδι θα ηταν ερωτας και αγαπη και οχι παιδεραστια.
Κοιταει, γιατι αλλιως το ονειρο καθε γονιου θα ηταν το παιδι του να παντρευεται ανθρωπους με τα διπλα του χρονια, να εχουν και παραπανω χρηματα , εμπειρια, γνωση και να παρουν τη θεση τους.-πρακτικο και βολικο αν το δεις ετσι-
Κοιταει, γιατι οσο και να σου αρεσει η ιδεα της κατα πολυ νεοτερης σου γυναικας, τα παιδια σου θα σε βλεπουν παππου τους, και η γυναικα σου οσο και καλος να εισαι μαζι της, σε απατησει δεν σε απατησει, τα ανεκφυλιστα ομορφα κυτταρα νεαρων αντρων θα κοιταζει μεθαυριο και θα θαυμαζει και θα ποθει.
Κοιταει, γιατι αν το σκεφτουμε αντιστροφα, δεν νομιζω η ιδεα ενος 22-αχρονου με μια 50-ανταρα να μας αρεσει, κι ας μην ειναι συνηθες.(αυτο το double-standard ειναι φρικιαστικοτατο)
Το θεμα της Γαλλιας ειναι πολυδιαστατο. Το προβλημα ειναι στο εξης: οτι ο νομος τους υποστηριζει την ανεξιθρησκεια, οποτε λογικα οι μαντιλες θα επρεπε να επιτρεπονται. Απο την αλλη ομως απαγορευεται και ο προσυλιτισμος, που σε πολλες περιπτωσεις γινοταν με μεσο τις μαντιλες. Υπηρξε συγκρουση.
Υπηρξε επισης double standard εκ μερους καποιων μαντιλοφορων, διοτι απο τη μια επιδιωκουν μεσω της μαντιλας να ικανοποιουν το θρησκευτικο συναισθημα, απο την αλλη εκμεταλλευομενες το γαλλικο νομο ζητανε προστασια και ισα δικαιωματα, δεν γινεται.
Δεν γινεται να εισαι σε μια χωρα και να κρατας οποιους νομους σε βολευουν και να αγνοεις τους υπολοιπους. Σκεψου το αλλιως: εγω αμα παω σε καποια χωρα που το μαντηλι ειναι υποχρεωτικο θα το σεβαστω μου αρεσει δεν μου αρεσει, ειμαι στη χωρα τους. Δεν θα τους προκαλλεσω. Οταν λοιπον εισαι σε μια χωρα που μπορει και να εχει για καποιους χωρους dress code, ακομη και αν δεν ειναι υποχρεωτικοι με το νομο, θα τους σεβαστεις . Αν θελεις να εχεις δικαιωματα, θα σεβεσαι και τους αγραφους νομους μιας χωρας, κι αν δεν σου αρεσει, δρομο στη δικη σου πισω, ετσι παει.
Δεν εχω προβλημα με οσες φορουν μαντιλα στο πανεπιστημιο μου. Αλλα αν το φωναζουν για προσυλιτισμο εχω. Οταν απαιτουνε να εχουν ειδικο χωρο προσευχης και ολα να σταματησουν για να προσευχηθουν εχω προβλημα. Με την ιδια λογικη θα ζητησουν ολοι τετοιους χωρους και θα απαιτουν να φορολογηθω για να χτιστουν. Δεν ειναι το πανεπιστημιο γι’αυτο το σκοπο. Ουτε για να βλεπω τα οπισθια των μουσουλμανων οταν αρχιζουν να προσευχονται μεσα στα studios του πανεπιστημιου χωρις να λογαριαζουν κανεναν. Αυτο το τελευταιο τους κοπηκε και ζητησαν συγγνωμη και δεν επαναληφθηκε, τουλαχιστον εδω. Και οι νομοθεσιες θα αλλαξουν, θα τροποποιηθουν, θα γινουν και νεες, ειναι ακομη η αρχη.
Invader, δεν χρειαζεται να ανοιξουμε τα ματια σε ενα ατομο που κακοποιειται-μιλαμε περα απο την περιπτωση tsepe-ουτε να αφυπνισουμε ενα ατομο που βιωνει απο πρωτο χερι οτι το να εισαι γυναικα σου δινει λιγοτερα δικαιωματα σε σχεση με τον αντρα με τις ευλογιες τις θρησκειας.
Οσο για το δικαιωμα της επιλογης και των συνεπειων της, τα ειπαμε με πολλα παραδειγματα και προσπεραστηκαν ως απλες ακροτητες.-ελλειψη επιχειρηματων-
Edited by - the elder sister1 on 04/04/2005 00:34:02
quote:κυρίως βέβαια στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.
εννοεις αυτους τους Τουρκους που ουσιαστικα κυβερνανε την Τουρκια (οικονομικα και πολιτικα) και εχουν ασπρο δερμα, ξανθα μαλλια και γαλανα ή πρασινα ματια?
τους απογονους του παιδομαζωματος?
μα αυτοι ειναι ουσιαστικα εξισλαμισμενοι Ελληνες! ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΛΕΓΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΘΥΕΛΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ
Ο ΑΝΕΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!!
ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ"
ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΧΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ !!ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ!!
ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ
ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ !!
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ
ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΕΞΩ ?
ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ
ΑΠΙΣΤΟΥΣ Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ !!!
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ
gh
quote:quote:Αν είναι δυνατόν να θεωρείται ασθένεια ακόμη και στις μέρες μας η οποιαδήποτε ερωτική συμπεριφορά - και μάλιστα όταν αυτή έχει να κάνει με τις ηλικίες ώριμων ανθρώπων!
Αυτά πέστα στον Παπαχρόνη...
ενημερωτικα πρεπει να διευκρινησουμε πως "ομαλο" στις σεξουαλικες σχεσεις ειναι ο,τι γινεται με κοινη συναινεση μεταξυ ενηλικων!
αρα ανωμαλια ειναι μονο η παιδεραστεια, η κτηνοβασια, η νεκροφιλια και ο βιασμος!
τα θυματα του Παπαχρονη δεν συναινεσαν στον βιασμο ή την δολοφονια τους.
αν ο τσεπε δεν την αγορασε με προικα (30 καμηλες πχ) την κοπελια, αλλα αυτη ειναι ενηλικη και συναινεσε (για όποιον λογο και να τοκανε) στον γαμο, δεν υπαρχει κατι μεμπτο.
τα κινητρα του καθενος ειναι βεβαια αλλο θεμα...
Edited by - jonniebegood on 04/04/2005 00:47:21
quote:
]
Και που να δεις εμάς, τους καλούς χριστιανούς ''φίλε'' Tsepe Noyon...
Ειδικά όταν ο άλλος είναι απρόκλητα αγενής και πράγματι δεν απαντάει στις ίδιες του τις ερωτήσεις... Ξυπνάει ο Παπαδόπουλος μέσα μου!!!
Κι αλλος αγριος στην παρεα.
ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ
quote:Ασε που εμαθα επιτελους να κανω quote κατι για το οποιο πρεπει να ευχαριστησω τον jonniebegood γιατι ειχα φυλαξει τις οδηγιες που ειχε δωσει σε σενα, καποτε!
εμενα να με ευχαριστησεις οταν θα καταλαβεις οτι ο σουφισμος δεν εχει σβυσει και εχεις την ευκαιρια να τον γνωρισεις αν το θελησεις.
quote:Απανταω οπου θελω.
Ως καλος μουσουλμανος δεν ειμαι και πολυ δημοκρατικος.
επιτελους το παραδεχτηκες στρατηγε μου.
ενα πρωτο βημα προς την αυτοβελτιωση! ![]()
quote:
Tsepe, ο ερωτας χρονια κοιταει.
Κοιταει, γιατι αν δεν κοιτουσε το να πας με ανηλικο η με παιδι θα ηταν ερωτας και αγαπη και οχι παιδεραστια.
Κοιταει, γιατι αλλιως το ονειρο καθε γονιου θα ηταν το παιδι του να παντρευεται ανθρωπους με τα διπλα του χρονια, να εχουν και παραπανω χρηματα , εμπειρια, γνωση και να παρουν τη θεση τους.-πρακτικο και βολικο αν το δεις ετσι-
Κοιταει, γιατι οσο και να σου αρεσει η ιδεα της κατα πολυ νεοτερης σου γυναικας, τα παιδια σου θα σε βλεπουν παππου τους, και η γυναικα σου οσο και καλος να εισαι μαζι της, σε απατησει δεν σε απατησει, τα ανεκφυλιστα ομορφα κυτταρα νεαρων αντρων θα κοιταζει μεθαυριο και θα θαυμαζει και θα ποθει.
Κοιταει, γιατι αν το σκεφτουμε αντιστροφα, δεν νομιζω η ιδεα ενος 22-αχρονου με μια 50-ανταρα να μας αρεσει, κι ας μην ειναι συνηθες.(αυτο το double-standard ειναι φρικιαστικοτατο)
Δεν νομιζεις οτι, πανω στην σπουδη σου "να μου την πεις" μπερδευεις λιγο τα πραγματα?
Για ξεχωρισε τα λιγο στο κεφαλι σου!!!!
Εκθετω τις αποψεις μου οπως ολοι μας. Εξεφρασες μια σκεψη και εξελαβες τους συλλογισμους μου. Σου ειπα απο την αρχη, αν εσυ εισαι ευχαριστημενος απο τις επιλογες σου-σε οποιοδηποτε επιπεδο-, μπραβο σου. Κι αν δεν κανω λαθος, εσυ ανοιξες θεμα και μιλησες για τα προσωπικα σου. Η κριτικη, ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι αναμενομενη, δεν προερχεται απο τη διαθεση καποιου να την πει σε εναν αγνωστο.
Απο εκει και μετα, οι κυριως ενστασεις που εκφραστηκαν απο τους συμμετεχοντες ηταν στο θεμα της θεσης της γυναικας στο Ισλαμ. Τα οσα παρεθεσες σε αυτο το θεμα εχουν να κανουν με το προσωπικο σου βιωμα. Κι αν υπηρξε στο σημειο αυτο σπεκουλα, οφειλεται σε παραλειψεις εκ μερους σου στη διηγηση σου, διοτι περα απο τα δικα, για τα αλλα δεν εκφραζεις καποιο επιχειρημα, καποιο συλλογισμο. Τα οσα σου εχουμε παραθεσει τα προσπερνας και δεν θα επρεπε. Εγω συγκεκριμενα σου μιλησα για το τι αντιμετωπιζουν πολλες γυναικες στη χωρα που ζω. Γυναικες που δεν ανηκουν σε μια μικρη ακραια μουσουλμανικη κοινοτητα, που δεν ειναι λιγες στον αριθμο, και που μεγαλωσαν εδω. Τις αμφισβητεις? Γιατι στο πλαισιο μεμονωμενων ακροτητων δεν κατατασσονται. Σου ειπα για καποια περιστατικα στο πανεπιστημιο σχετικα με το θεμα της προσευχης. Θεωρεις αυτη τη συμπεριφορα προοδευτικη?
quote:Εγω συγκεκριμενα σου μιλησα για το τι αντιμετωπιζουν πολλες γυναικες στη χωρα που ζω.
Σαν τι θα μπορουσα να σου πω για τις γυναικες στην χωρα που ζεις?
Φυσικα θα μιλησω για τις γυναικες στην χωρα που ζω εγω!!!
Η οποια στο κατω κατω ειναι αμιγως μουσουλμανικη, αρα κανενας δεν ειναι σε κατασταση αμυνας.
Σου ειπα δε, να εξεταζεις και σε ποιο εθνος/φυλη ανηκουν. Μην εξεταζεις με γνωμονα μονο την θρησκεια.
Αν αμφισβητω κατι, αυτο ειναι η διαυγεια και η διακριση σου.
Δεν ειπα πως για τα δεινα του κοσμου φταιει το Ισλαμ. Αυτο ανηκει στο δικο σου ισοπεδωτικο πνευμα, που περα απο τους ανθρωπους που γνωρισες αγνοεις επιδεικτικα τις ιστοριες και τις εμπειριες εκατομυριων γυναικων και εκ. ανθρωπων που εχουν επαφη με μουσουλμανικο στοιχειο στις χωρες τους, και οι εντυπωσεις δεν ειναι θετικες. Δεν ειναι προκαταληψη να βλεπεις τι συμβαινει και να εχεις αποψη. Ελλειψη διαυγειας ειναι να εχεις γνωρισει μια ιδιατερη αποψη μιας θρησκειας, και να παραβλεπεις ολα τα υπολοιπα που γινονται με τις ευλογιες της. Στα πανεπιστημια σου φαινεται λογικο να μην λογαριαζουν κανεναν και να προσευχονται εν μεσω μαθηματων σε χωρο που οι αλλοι σπουδαζουν? Σου φαινεται προοδευτικο να απαιτουν να πληρωσουμε για ειδικους χωρους προσευχης γι’αυτους? Ειναι προοδος ο τροπος με τον οποιο επιβαλλουν στις γυναικες να ζουν χωρις δικαιωμα επιλογης και χωρις ελευθεριες που αντιστοιχα οι ιδιοι απολαμβανουν? Και μιλαμε στην Αγγλια και η καταγωγη τους δεν ειναι απο θεωκρατικα καθεστωτα. Διαβασε καμια ερευνα, διαβασε τυπο, ανοιξε τα ματια σου περα απο το χωρο που ζεις. Δεν ειναι κακο που δεν τα ξερεις. Κακο ειναι που δεν κανεις τον κοπο να ενημερωνεσαι και επειδη αυτο που βλεπεις εκει που εισαι σε κανει να πιστευεις πως παντου ειναι το ιδιο.
Edited by - the elder sister1 on 04/04/2005 09:27:10
quote:
Απανταω οπου θελω.
Tsepe,
ο άνθρωπος που δεν απαντά σ' ερωτήσεις -που ο ίδιος έχει προκαλέσει- είναι ο άνθρωπος που δεν γνωρίζει την απάντηση.
A, και ένα λιγάκι καθυστερημένο σχόλιο:
σε αρκετά προηγούμενο ποστ σου, έγραψες το απερίγραπτο: ότι οι Μουσουλμάνες καλύπτονται λόγω του ήλιου.
Και στην Ινδία έχουν τρομερό καύσωνα, αλλά δεν το έκαναν θρησκευτικό δόγμα να καλύπτονται οι γυναίκες!
Και στα βάθη της Αφρικής έχουν ερήμους και καύσωνα, αλλά επίσης δεν το έκαναν δόγμα να καλύπτονται οι γυναίκες!
Και στο Μεξικό έχουν ίδιο καιρό με τις Μουσουλμανικές χώρες, αλλά ούτ' εκεί το έκαναν δόγμα να καλύπτονται οι γυναίκες!
Άστοχο (και άσχετο) λοιπόν το σχόλιό σου.
περα απο τους ανθρωπους που γνωρισες αγνοεις επιδεικτικα τις ιστοριες και τις εμπειριες εκατομυριων γυναικων και εκ. ανθρωπων που εχουν επαφη με μουσουλμανικο στοιχειο στις χωρες τους, και οι εντυπωσεις δεν ειναι θετικες.
Εδω δεν νομιζεις παλι οτι τα παραλες?
Επιμενω οτι η νηφαλιοτητα δεν ειναι απο τα δυνατα σου σημεια, ενω η αμετροεπεια και η αδιακρισια ειναι.
Στα υπολειπα τωρα:
Λυπαμαι αλλα επιμενω να κραταω ανωνυμια. Υποτιθεται αλλωστε οτι ο χωρος ειναι ανωνυμος. Αν νομιζεις οτι αυτο μειωνει το κυρος των λεγομενων μου, δεν εχεις παρα να σταματησεις να μου μιλας.
Ειμαι σιγουρος οτι η πληροφορηση και η ενημερωση σου τρεχουν απο τ' αυτια. ΑΛΛΑ...
...τυγχανει η χωρα στην οποια βρισκεσαι, να ειναι απο τις πρωτοστατουσες στην δαιμονοποιηση του ισλαμ.
Υπαρχει ενας ορος, που λεγεται προπαγανδα (propaganda λατινιστι) και αναφερεται σε μηχανισμους παραπληροφορησης.
Τυγχανει επισης η χωρα στην οποια βρισκεσαι να ειναι μια απο τις πλεον ανελευθερες που υπαρχουν. (Σας εχω επισκεφθει πανω απο 30 φορες και ξερω. Εχω εναν αδελφο πανεπ/κο εκει και τον επισκεπτομαι συχνα)
Σε τετοιου ειδους χωρες η προπαγανδα ανθει! Θυμισου μονο τι λεγανε για τους ΟΑ της Αθηνας. Το καλο στην ιστορια ειναι οτι την σχετικη προπαγανδα οι πρωτοι που την ειχαν "φαει" ησασταν οι ιδιοι οι Ελληνες εκει (Ο αδελφος μου εξαιρειται)
Μια και κοπτεσαι τοσο για πληροφορηση κι ερευνες, ασε εμενα κι αν εχεις δορυφορικη κατσε και δες τον Κουλογλου. Θα μαθεις πολλα!!!
Οπως καταλαβαινεις (?) δεν χρειαζομαι ερευνες απο βρετανικα ιδρυματα. Ζω σε μια ισλαμικη χωρα και βλεπω τι γινεται απο πρωτο χερι.
quote:"...κατσε και δες τον Κουλογλου. Θα μαθεις πολλα!!!"
ναι, θα μαθει για την πολιτικη εκμεταλευση του φανατισμου του Ισλαμ απο την Αμερικη, για να προωθησει τα συμφεροντα της.
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!
για την σαρια που εφαρμοζεται σε τοσες χωρες (εσυ επεσες στην εξαιρεση, απο οσα λες) ποιος θα μας πει αν οχι εσυ?
Οποτε προσπαθουμε να μιλησουμε με καποια βαση και καποια στοιχεια που αν μη τι αλλο μπορει καποιος να ελεγχξει και να ενημερωθει γι’αυτα.
Στο θεμα της Αγγλιας εισαι βαθια νυχτωμενος. Στο θεμα των μουσουλμανων, οι αντιδρασεις υπηρξαν οταν τους γυρισαν καποια φερετρα απο στρατιωτες τους που πολεμησαν με τους Αμερικανους. Στη χωρα τους, οι Αγγλοι ειναι απο τους λιγους που δινουν με τοση ανεση υπηκοοτητα και περιθαλπουν μουσουλμανικο στοιχειο. Οι εμπειριες και οι μαρτυριες –κυριως γυναικων-ζουν εδω, 2-3ες γενιες και λενε τις ιστοριες τους, δεν εχουν πεσει θυμα προπαγανδας, ουτε δαιμονοποιηθηκαν απο τους Αγγλους που τις εχουν στη χωρα τους. Αν ειχαν προβλημα τρελο με το Ισλαμ, πολυ απλα δεν θα τους αφηναν να ζουν σε τετοιους αριθμους εδω. Ακομη και τους Πακισταντους που στις επαρχιες εχουν συγκρουσεις με νεαρα Εγγλεζακια τους ανεχονται και δεν τους διωχνουν. Αν θεωρεις προπαγανδα το να τους θυμιζουν να σεβονται τους νομους τους, η τις μαρτυριες γυναικων αναμεσα μας, τοτε παραλογιζεσαι. Στα πανεπιστημια λες να δεχονται μουσουλμανους ενω κανουν προπαγανδα εναντιον τους? Δεν χρειαζεται να παραπληροφορησουν, τους εχουν αναμεσα τους και τους αφηνουν να ζουν στη χωρα τους, και βλεπουν και βλεπω τις οποιες αμεσες συνεπειες, δεν χρειαζεται να με παραπληροφορησουν, μην εισαι αφελης! Και δεν τους εχουν μονον στα πανεπιστημια, σε ολα τα φασματα της ζωης, και μονο αδικημενοι και ριγμενοι δεν ειναι.ακου ανελευθεροι!και τι κανουν εδω και δεν πανε στο μουσουλμανικο τους παραδεισο? Και τι να μου λεει το οτι εχεις εναν αδελφο, και ακαδημαικο, και εχεις ερθει και 30 φορες εδω? Κι αμα ο αδερφος σου θεωρει την Αγγλια ανελευθερη, τι κανει εδω? Τι πνευμα εκπροσωπει στο πανεπιστημιο και τη ζωη ζει ανελευθερος? Γιατι δεν ερχεται στο μαγικο κοσμο το δικο σου? Ζησε πρωτα εδω tsepe και μετα να μιλας. Οσο για τις αντιδρασεις τους στο θεμα Ο.Α, τη συγγνωμη τους τη ζητησαν και αν επηρρεασαν Ελληνες, επηρρεασαν ατομα ανασφαλη και ακαλλιεργητα. Ειδικα σε αυτο το θεμα, δεν σηκωνω κουβεντα, γιατι λογω επαγγελματος συμμετηχα και στα εργα, και στην προσπαθεια ενημερωσης στην Αγγλια-και οι αντιστασεις υπηρξαν λιγες και σχετικα ανωδυνες-και τωρα που διεκδηκουν οι ιδιοι για το 2012, κανουν σαν τρελοι για την εμπειρια μας, στο bid τους. Δεν με παραπληροφορει κανεις, ειμαι μεσα στα γεγονοτα και κρινω, πολυ περισσοτερο απο εναν επισκεπτη που βλεπει παντου εχθρους τους Ισλαμ.και οι ερευνες αφορουν την εδω κατασταση, σε αυτες αναφερομαι, και οπως να χει, απο σενα ξερουν και ξερω καλυτερα τι συμβαινει στη εδαφη τους. Σε αυτα αναφερομαι. Το βρηκαμε τωρα, μολις καποιος εκφρασει γνωμη γι’αυτα που ζει σε επαφη με μουσουλμανικο στοιχειο στη χωρα ΤΟΥ κανει προπαγανδα, κι εσυ απο το μακρινο σου παραδεισο θα το ονομασεις παραπληροφορηση και ανελευθερια! Στα αδερφια σου πεστα αυτα που ειναι εδω να σε ακολουθησουν στην μουσουλμανικη υπεροχη γη που ζεις, διοτι οπως το θετεις, δεν εχουν κανεναν λογο να ειναι εδω, στη Γαλλια, και γενικοτερα στην μη-κατεξοχην μουσουλμανικη Ευρωπη. Βλεπεις τι γινεται απο πρωτο χερι στη χωρα σου, που οσο παραμενει ανωνυμη, παραμενει ικασια. Για τις αλλες, μονον αορατους εχθρους βλεπεις, διοτι απο τα μεχρι στιγμης γραπτα σου, η αυτο-θυματοποιηση ειναι το πιο δυνατο σου επιχειρημα.
Σαν υστερογραφο: αποτομη παντως η μεταστροφη σου...απο εκει που πριν απο μερικα ποστς ελεγες, μα πως να μου μιλησεις για τις γυναικες στη χωρα που ζω, ξαφνικα εχεις ερθει 30 φορες, εχεις αδερφακι ακαδημαικο(ετσι για να εισα μεσα στα “χωραφια” μου)και εχεις και αποψη και κανουμε και προπαγανδα...στρατηγε, το story σου μπαζει απο παντου...
Edited by - the elder sister1 on 04/04/2005 16:27:26
Οπως ολοι οι φανατικοι αμφισβητεις τα παντα.
Στο μυαλο σου εχει φυτευτει για τα καλα η ιδεα οτι οι μουσουλμανοι ειναι τερατα και βαλε και δεν σου ξεκολαει ουτε με λοστο.
Εχεις την ταση να αφισβητεις οτιδηποτε σου λεω, κατι δεν προαγει τον διαλογο.
Οσο για το τι συμβαινει στην χωρα ΣΟΥ, οσες φορες και να εχω ερθει, δεν μπορω να ξερω πως την βγαζουν οι εκει μουσουλμανες, ουτε και με ενδιαφερει στο κατω κατω. Σ' οτι αφορα στην ελευθερια στην χωρα ΣΟΥ, εχω και προσωπικες εμπειριες, τις οποιες ευκολα μπορω να παραμερισω και αγνοησω, επιδη ακριβως ημουν παντα επισκεπτης. Κατα τα αλλα ομως θα εμπιστευτω την γνωμη του αδερφου μου που βρισκεται εκει 31 χρονια. (Οντως δεν το συμπαθει το μερος. Φανταζομαι οτι αν ηξερες ποιος ειναι θα τον εδιωχνες απο την χωρα ΣΟΥ).
Το θεμα μας ομως δεν ειναι οι συνθηκες ζωης στην χωρα ΣΟΥ, αλλα η δαιμονοποιηση καθε τι ισλαμικου. Και πανω σ' αυτο εισαι ενα θαυμασιο δειγμα!!! Σε ευχαριστω για την παρουσια σου στο θεμα.
Μπορεις να φαντασιωνεσαι οσα μεγαλεια θελεις. Σε περιπτωση που δεν το εχεις αντιληφθει, ισως ειμαι η μονη εδω και αρκετα ποστς που σε παιρνει στα σοβαρα, τους υπολοιπους συνομιλητες τους εχεις εξαντλησει με αφορητα προβλεψιμα βρισιδια, που απο ο.τι βλεπεις τον διαλογο τον εκοψαν. Τελοσπανων, εγω σου ευχομαι καθε ευτυχια στο δρομο σου και στο γαμο σου, να ζησετε! Κι αν ποτε οι δρομοι μας διασταυρωθουν, να ξερεις πως ο,τι και να μου πεις, εγω μια φορα δεν θα σε διωξω και δεν θα εξαπολυσω κυνηγητο εναντιον σου. Αποχωρω για την ωρα γιατι αρχισα να βαριεμαι και μαλλον κι εσυ. Ας δουμε τη συνεχεια...
Δεν πειραζει ομως. Να σε ευχαριστησω για μια ακομα φορα μια κι αισθανομαι δικαιωμενος μεσα απο τα οσα εγραψες.
Αλλωστε κι εγω απο σημερα πρεπει να δικοψω την παρουσια μου για μερικες μερες. Εφτασε η ωρα!!!
Δεν μπορεσα, ομως, να αντισταθω στον πειρασμο και μετεφερα στην γυναικα μου μερικες απο τις αποψεις που διατυπωθηκαν εδω μεσα και που την αφορουν.
Ακομα κυλιεται απο τα γελια!!!
quote:
Δεν μπορεσα, ομως, να αντισταθω στον πειρασμο και μετεφερα στην γυναικα μου μερικες απο τις αποψεις που διατυπωθηκαν εδω μεσα και που την αφορουν.
Ακομα κυλιεται απο τα γελια!!!
Δηλαδή θες να μας πεις ότι την βλέπεις και πριν το γάμο?????
Όσο για το έσκασε στα γέλια μπορούσε να κάνει αλλιώς??
Μπορούσε να διαφωνήσει μαζί σου???
Μπορούσε να κρίνει πως ζουν οι γυναίκες εκτός της χώρας της και της θρησκείας της?????
quote:
Το να πεις σε ποια χωρα βρισκεσαι δε συνεπαγεται αρση της ανωνυμιας σου.
quote:
Εχω γινει εδω και καμποσο καιρο μουσουλμανος.
Ζω σε μια μουσουλμανικη χωρα, σε μια μικρη πολη, οπου ειμαι ο μοναδικος ξενος και μαλιστα μουσουλμανος.
Αν μας πεις δηλαδή που είσαι θα καταλάβουν ποιος είσαι στη χώρα που σε φιλοξενεί??
Είναι τόσο πολύ εξελιγμένοι που όλοι στο μικρό χωριό είναι on line και μάλιστα
Στο esoterica????
Σε παλιότερα μηνύματα σου έγραφες Mongolia τώρα γιατί Δε γράφεις λοιπόν που είσαι????
Ααααα και κάτι που θυμήθηκα λες ότι οι μουσουλμάνες καλύπτονται λόγω του ήλιου!!
Εγώ επειδή είμαι ξανθιά και με ενοχλεί ο ήλιος ακόμη και εδώ στην Ελλάδα να βάλω μπουργκα καλύτερα?????
Τέλος πάντων επειδή Δε ξέρω τι εύχονται οι μουσουλμάνοι σε τέτοιες περιπτώσεις εγώ θα σου ευχηθώ Καλά Στέφανα !
ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ
Υ.Γ
Μόλις έρθετε στην Ελλάδα μαζί με το Γλυκύτατο jonniebegood θα βάλω και εγώ μια γουρουνοπούλα και άφθονο κόκκινο καρσί να σας καλοδεχτούμε!!!

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!