ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΙΣΛΑΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΤΟ ΙΣΛΑΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Invader60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
05/04/2005, 11:35:47

quote:

Τελικα μαλλον εχεις δικιο, sis. Το ψοφησες το θεμα.

εχεις την ταση να κατηγορεις τους ανθρωπους που συμμετεχουν στα τοπικ σου οτι στα "καταστρεφουν".

ανοιξε ενα τοπικ λοιπον ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ωστε να ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, να δουμε ποσο θα κρατησει και τι πληροφοριες θα ανταλλαξεις με τον εαυτο σου!

παντως γνωμη πολλων εδω μεσα ειναι οτι εσυ τα καταστρεφεις τα τοπικ σου, με την συμπεριφορα σου!

quote:

Να σε ευχαριστησω για μια ακομα φορα μια κι αισθανομαι δικαιωμενος μεσα απο τα οσα εγραψες.

ε, αμα νιωθεις δικαιωμενος, μπραβο σου!

quote:

Αλλωστε κι εγω απο σημερα πρεπει να δικοψω την παρουσια μου για μερικες μερες. Εφτασε η ωρα!!!

αφου μας ελυσες ολες τις αποριες, μπορεις να παντρευτεις με την ησυχια σου!

quote:

Δεν μπορεσα, ομως, να αντισταθω στον πειρασμο και μετεφερα στην γυναικα μου μερικες απο τις αποψεις που διατυπωθηκαν εδω μεσα και που την αφορουν.
Ακομα κυλιεται απο τα γελια!!!

αν κρινω απο το πως απαντας επιλεκτικα οπου σε συμφερει, τοτε καποιο καλο ανεκδοτο θα της ειπες.

ΥΓ. αληθεια θα κανεις μπαρτσελορ παρτυ?

γινεται μονο με αντρες?

για προσεχε τους τους Μπουσλιμ!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

ΝεφέληΜέλος
06/04/2005, 16:03:42
Στο θέμα «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ» (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5389), ο κατά τ’ άλλα φιλήσυχος και ειρηνικός Μουσουλμάνος Tsepe, έγραψε:
<<οφειλω να πω οτι ειμαι εχθρος του χριστιανισμου. Κατα την γνωμη μου ειναι η μεγαλητερη καταρα που επληξε την ανθρωποτητα. Αν ποτε ο ανθρωπος απαλαγει απο αυτο το μιασμα, οι ιστορικοι του μελλοντος θα απορουν πως βρεθηκαν ανθρωπινα οντα, να πιστευουν πραγματα τοσο εξοφθαλμα πνευαματοφθορα, ψυχοφθορα και ανοητα. Και μαλιστα να μιλανε για "χριστιανικη φιλοσοφια"!!!!
Πραγματικα θαυμαζω αυτους που προσπαθουν να μιλησουν λογικα με τους χριστιανους. Αν και ο αγωνας ειναι ματαιος.>>

Και συνεχίζει:
<<Εχω βγαλει το συμπερασμα, οτι ο χριστιανισμος, δεν ειναι παρα μια ασθενεια του ανθρωπινου πνευματος (οχι μονο αυτος, αλλα εδω μιλαμε για τον χριστιανισμο*) και οι οπαδοι του πνευματικα ασθενεις, γι αυτο και λεω οτι ειναι ματαιος ο αγωνας.>>

* Προφανώς οι άλλες θρησκείες που δεν αναφέρει ο Tsepe, είναι ΟΛΕΣ πλην του Μουσουλμανισμού...

Πάρακατω γράφει:
<<Δεν εχω προσωπικα με κανενα και ουτε σκοπευω να αποκτησω.>>
Εδώ γελάμε, έτσι;
Να υποθέσω ότι απαξιεί ν’ απαντήσει σε εμένα και τον jonnie, αλλά δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί μας!

Και πάρακατω:
<<Κι αν δεν υπηρχαν οι Αραβες θα ειχαν χαθει σχεδον τα παντα!!>>
Ώπα, νάτα! Εκτός από παντελώς ανιστόρητη δήλωση, είναι και απόδειξη αυτού που ανέφερα πρωτύτερα, ότι δηλαδή για τον Tsepe όλοι μα όλοι σκάρτοι είμαστε... εκτός των Μουσουλμάνων.

Και τέλος:
<< Ο χριστιανισμος ειναι δογματικος και το δογμα, ανελευθερο εκ φυσεως, αποκλειει το φιλοσοφειν...>>
...είπε ο Μουσουλμάνος!
Εδώ σας αφήνω για να πάω να κατουρηθώ από τα γέλια...

Νά ‘σαι καλά ρε Tsepe! Τέτοιο γέλιο είχα μέρες να ρίξω!

e_shadowΜέλος
06/04/2005, 18:46:32
Βρε παιδιά μη γινόμαστε κακοί!
Ας τον αφήσουμε να χαρεί τον έγγαμο βίο του με τη 22 χρονών γυναικούλα του και μόλις γυρίσει ξανά κοντά μας θα απαντήσει σε όλα και σε όλους !
Δε καταλάβατε??????
Είχε το μυαλό του στη πρώτη νύχτα του γάμου και Δε μπορούσε να σκεφτεί για να απαντήσει !
μόλις όμως περάσει και έρθει θα μας τα εξηγήσει όλα!!
Απλά λίγη υπομονή!

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!

PHILOSOFOS-1Μέλος
06/04/2005, 22:45:15
ΕΦΟΣΟΝ TSEPE ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ?

joohny φιλαράκια είσαστε με τον tsepe γιατι πολύ στο γέλιο

το ρίξατε πέστε μου να γελάσω και εγώ γιατί δεν κρατιέμαι απο τα

γέλια αρε TSEPE ΠΛΑΚΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ!!

Ο ΕΡΕΘΙΣΜΌΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ!!

gh

06/04/2005, 22:50:35

quote:

<< Ο χριστιανισμος ειναι δογματικος και το δογμα, ανελευθερο εκ φυσεως, αποκλειει το φιλοσοφειν...>>
...είπε ο Μουσουλμάνος!

Εδώ σας αφήνω για να πάω να κατουρηθώ από τα γέλια...

εγραψες γλυκυτάτη!!!

εγω του τοχα πει παραπανω οτι αν και αυτος εχει δηλωσει πως με αντιπαθει, εγω τον συμπαθω κι ας μην καταλαβαινει γιατι!

πως να αντιπαθησεις καποιον που σου χαριζει γελιο???

06/04/2005, 23:05:40

quote:

[purple]Ας τον αφήσουμε να χαρεί τον έγγαμο βίο του με τη 22 χρονών γυναικούλα του και μόλις γυρίσει ξανά κοντά μας θα απαντήσει σε όλα και σε όλους !

αμ δε!

μετα το χανυ μουν θα αρχισουν τα οργανα.

εγω εβαλα στοιχημα οτι θα τον πιεσει να μετακομισουν στην Ελλαδα!

quote:

Δε καταλάβατε??????
Είχε το μυαλό του στη πρώτη νύχτα του γάμου και Δε μπορούσε να σκεφτεί για να απαντήσει !

πως δεν καταλαβαμε!

αφου οπου αμφιβαλαμε ο τσεπε μας το επιβεβαιωνε!!!

wendigoΜέλος
07/04/2005, 00:51:33
Φτου, ρε Tsepe που για λίγο έλπιζα πως όντως μπορεί να μαθαίναμε και κάτι! Όχι τίποτε άλλο αλλά εγώ δεν νιώθω καθόλου δικαιωμένος!
Είναι σοβαρό γιατρέ μου;

No Method, No Guru, No Teacher

IppomaxosΝέο Μέλος
09/04/2005, 21:59:50
Ellhnas kai mousoulmanos einai enoies antifatikes kapou den kolaei to zitima , tora an to doume apo alli apopsi exei thn plaka tou to 8ema , eipes oti upir3es kai Xristianos kai Boudisths etsi den einai ? loipon shmera touristes uparxoun pantou .... giati oxi kai sthn 8reiskia ! :-)
09/04/2005, 23:01:11

υπηρξε, αλλα τον μαγεψε ο φερετζες!

τσεπε ακους ειδησεις?

εκατονταδες συλληψεις γυναικων στο Ιραν για μη σωστο τροπο εφαρμογης της μαντηλας, και για μακιγιαζ!!!

και οι πρωτες 400 μουσουλμανες αστυνομικινες στο Ιραν θα ασχολουνται με την "εγκληματικοτητα των γυναικων".

στο τρεϊλερ τις εκπαιδευαν σαν κομαντο - ετσι θα την πεφτουν στις μακιγιαρισμενες???

κρυψε το καζαλ απ την δικια σου, γιατι θα στην συλλαβουν!

e_shadowΜέλος
09/04/2005, 23:52:43
Είναι τόσο μπροστά τελικά οι μουσουλμάνοι και ας λεμε όλοι μας!

Καλέ στο Ιράν οι αστυνομικίνες θα δουλεύουν με το τσαντορ!!!!!!!!!!!

Ναι σοβαρά μιλάμε τώρα!!!!!

Στο βίντεο τις έδειχνε να κατεβαίνουν από κτήρια μες τη μαυρίλα ήταν με το τσαντορ και την μαντίλα ευτυχώς χωρίς φερετζέ!!

Άkου κομάντος με τσαντορ!!
Τι άλλο θα δούμε??????

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!

Edited by - e_shadow on 09/04/2005 23:55:43

25/12/2005, 12:41:53
Σβάμπε,
ναι, όπως τα λες είναι. Τώρα μπορείς να ξυπνήσεις για να αλλάξεις πλευρά!

Φιλικά όπως πάντα

25/12/2005, 13:05:44
Ψηλός:
«Σβάμπε,
ναι, όπως τα λες είναι. Τώρα μπορείς να ξυπνήσεις για να αλλάξεις πλευρά!»

Ψηλέ, για ρίξε μια ματιά γύρω σου, στην Ευρώπη, τι βλέπεις??

Βλέπεις προτάσεις και μέτρα για την ισχυροποίηση εκκλησιών & κράτους ή το αντίστροφο? Βλέπεις στην Γερμανία να γεμίζουνε οι εκκλησίες ή να νοικιάζονται διότι δεν τα βγάζουνε πέρα με τα έξοδα πλέον??

Στη Γαλλία τι βλέπεις? Στην Ολλανδία? Στο Βέλγιο? Στην Σουηδία?

Πάρτο χαμπάρι Ψηλέ, το τρένο έχει από πολλού ξεκινήσει. Προσπαθούνε απλά να διαπραγματευτούνε καλύτερους όρους, καλύτερες κληρονομιές, μια καλύτερη προίκα για την «μαγκουφιά».

Να είσαι λίγο πιο ρεαλιστής.

Στα δικά μας, το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της χώρας, με ποσοστό που καλύπτει σχεδόν το ήμισυ των ψηφοφόρων, εκφράζει πλέον ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ την άποψη του για τον οριστικό διαχωρισμό. Και να’σαι σίγουρος ότι οι απόψεις αυτές βρίσκουμε απήχηση και σε ένα σεβαστό κομμάτι της δεξιάς παράταξης.

Εξάλλου, ήδη αρκετά στελέχη της κυβέρνησης αφήνουν σχετικούς «ψίθυρους».

Εάν ΤΩΡΑ ψήφιζε ο κόσμος, η εκκλησία θα αποτελούσε παρελθόν από την δημόσια εικόνα. Αλλά και αργότερα, μέσω των θεσμικών οργάνων, το ίδιο θα ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ.

Απλά, πρέπει πρώτα ορισμένα πράγματα να προετοιμαστούνε ώστε να μπορούνε να επιζήσουνε για ένα εύλογο χρονικό διάστημα οι «εκπρόσωποι του Θεού επί της γης».

Βλέπεις, ο Θεός θέλει και λιμουζίνες και φρουρούμενα διοικητικά κτήρια……

25/12/2005, 13:35:52
Έχεις δίκιο Σβάμπε για αυτά που λες ότι συμβαίνουν στην Ευρώπη!!

Βλέπω τους κυβερνητικούς μηχανισμούς, των χωρών που ανέφερες, να προωθούνε μέτρα και να αποφασίζουν ερήμην του λαού τους.

Να είσαι σίγουρος και να περιμένεις τα αποτελέσματα όλων αυτών των "δημοκρατικών" μέτρων, δεν θα αργήσουν να έρθουν!
***Μια μικρή γεύση την πήραμε με τα γεγονότα στη Γαλλία που έγιναν πριν λίγο καιρό.

***Πάντως, αναφορικά με τη Γερμανία, αυτό που είδα όταν ανέβηκε ο Πάπας στην Κολωνία, πριν μερικούς μήνες, έγινε ο χαμός από νέους ανθρώπους!! Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό κατ’ εμέ! Οι νέοι, θέλω να πιστεύω, αφυπνίζονται και αρχίζουν να συνειδητοποιούν τα φούμαρα και τις μεταξωτές κορδέλες που τους τάζει το σύστημα και η νέα τάξη πραγμάτων που και εσύ ευαγγελίζεσαι.

Σβάμπε μου, ο λαός δεν είναι τόσο χαζός όσο κάποιοι θεωρούν ότι είναι.

Σου το ξαναλέω και πάλι ..... 400 χρόνια τούρκικης σκλαβιάς και δεν λύγισαν το θρησκευτικό φρόνημα των Ελλήνων.
Μην τρέφεσαι με αυταπάτες, δεν μπορεί μια χούφτα αρχαιοκάπηλων να αλλοιώσει την ταυτότητα του Έλληνα σήμερα.
Και βίαια να ενεργήσει, μόνο βία και πόνο θα εισπράξει.

****Επί της ευκαιρίας, θα ήθελα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.

Φιλικά όπως πάντα

25/12/2005, 13:43:39
*****Θα ήθελα να αναφέρω ένα γεγονός που με εξέπληξε.

Στις συζητήσεις για το διαχωρισμό κράτους-Εκκλησίας, το κουμμουνιστικό κόμμα είναι της γνώμης ότι, και να γίνει ο διαχωρισμός, η πολιτεία δεν πρέπει να σταματήσει να μισθοδοτεί τους κληρικούς.

Το άκουσε μήπως και κάποιος άλλος αυτό;;;;;;;

Μήπως τελικά η Εκκλησία θα πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις της περί "εχθρών και φίλων";;;;;;;

Φιλικά όπως πάντα

25/12/2005, 14:19:35
quote:
Οι νέοι, θέλω να πιστεύω, αφυπνίζονται και αρχίζουν να συνειδητοποιούν τα φούμαρα και τις μεταξωτές κορδέλες που τους τάζει το σύστημα και η νέα τάξη πραγμάτων που και εσύ ευαγγελίζεσαι.

Αυτό λέγω και εγώ αγαπητέ μου φίλε ψηλέ. Οι νέοι ξυπνούν, αφυπνίζονται και αγνοούν τα φούμαρα με τις μεταξωτές κορδέλες που προσέφερε εδώ και 2.000 χρόνια η θρησκεία που εσύ συνεχώς ευαγγελίζεσαι. Αρχίζουν και της γυρίζουν την πλάτη και μάλιστα σε επιταχυνόμενο βαθμό, περάσανε για τα καλά οι παλιές καλές σου εποχές όπου ο κάθε ιερέας, και η κάθε φράση της βίβλου ήταν νόμος θεικός και απαράβατος.
Να χαιρετήσω με την σειρά μου και την σημερινή τεράστια γιορτή κοροιδία με ένα έστω τυπικό Χρόνια Πολλά σε όλους τους αγαπητούς φίλους και φίλες. Την ημέρα γέννεσης του υποτιθέμενου Θεανθρώπου που δέν υπήρξε ποτέ.

Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα

dimitris2Μέλος
25/12/2005, 16:24:43
Ο χωρισμός εκκλησίας κράτους θα ήταν ότι καλύτερο για την εκκλησία.
Δε νομίζω να είχε κάποιο όφελος το κράτος αλλά τα οφέλη για την εκκλησία στο θρησκευτικό τομέα θα ήσαν μεγάλα.

Νομίζω, δεν επιμένω, ότι και το εκκλησιαστικό δίκαιο δεν είναι σύμφωνο με την υπάρχουσα σχέση εκκλησίας κράτους.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά.

25/12/2005, 17:43:20
Εγώ πάλι θα έλεγα, βρέ παιδιά, να αφήναμε κατά μέρος σήμερα τις θεωρίες περί αναγκαιότητας διαχωρισμού Εκκλησίας - Κράτους και τις όποιες διαφορές μας και να ασχοληθούμε λίγο με την χώνεψη της γαλοπούλας ή όποιου άλλου λουκούλλειου γεύματος....
Τόσους μήνες άκρη δεν βγήκε από όλες αυτές τις συζητήσεις, δεν τις αφήνουμε για σήμερα...?

In anticipation of my resurrection...

25/12/2005, 18:21:40
Ψηλός:
«Πάντως, αναφορικά με τη Γερμανία, αυτό που είδα όταν ανέβηκε ο Πάπας στην Κολωνία, πριν μερικούς μήνες, έγινε ο χαμός από νέους ανθρώπους!! Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό κατ’ εμέ!»

Και ένα ποπ συγκρότημα ρε Ψηλέ να έρχονταν, τα ίδια και χειρότερα θα συνέβαιναν! Και λοιπόν?

Επίσης, μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μια χώρα με πληθυσμό ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αλλά καθώς και ότι σε τέτοιες συναθροίσεις μαζεύονται με εκδρομές και κάτι δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων από κάθε γωνιά των γειτονικών χωρών.

Το θέμα είναι τι γίνεται ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, και εκεί τα πράγματα δεν μοιάζουνε καθόλου για «εορταστικό κλίμα»…..

Ψηλός:
«Οι νέοι, θέλω να πιστεύω, αφυπνίζονται και αρχίζουν να συνειδητοποιούν τα φούμαρα και τις μεταξωτές κορδέλες που τους τάζει το σύστημα και η νέα τάξη πραγμάτων που και εσύ ευαγγελίζεσαι.»

Οι νέοι, βλέπουνε ότι οι παπάδες και τα μισαλλόδοξα κείμενα περί μιας πολυφορεμένης αγάπης δεν μπορούνε να τους συνοδεύσουνε στον κόσμο της νέας χιλιετίας, οι νέοι βλέπουνε ότι η μακραίωνη ιστορία του χριστιανισμού δεν έχει να επιδείξει ενότητα αλλά διαχωρισμό και λυσσαλέες διαμάχες για εξουσία και χρήμα. Από την απαρχή τους έως και σήμερα.

Αυτογνωσία είναι το μήνυμα Ψηλέ και όχι ποίμνιο και δογματισμοί.

Ψηλός:
«Σβάμπε μου, ο λαός δεν είναι τόσο χαζός όσο κάποιοι θεωρούν ότι είναι.»

Συμφωνώ. Ο λαός αντιλαμβάνεται πλέον ότι τα ράσα δεν κάνουνε τον παπά αλλά και ότι όσα ακούγονται με ιεροπρέπεια δεν επιτυγχάνουνε τελικά και έναν αντίστοιχο σκοπό.

Το αντίθετο θα λέγαμε.

Ψηλός:
«Σου το ξαναλέω και πάλι ..... 400 χρόνια τούρκικης σκλαβιάς και δεν λύγισαν το θρησκευτικό φρόνημα των Ελλήνων.»

Και ποιος μίλησε γι’αυτό?

Μιλάμε για ένα εξουσιαστικό καρκίνωμα, για μια βρόμικη συναλλαγή. Από κει και πέρα, ο καιρός θα δείξει κατά πόσο έχει ανάγκη ο Α ή ο Β θρησκευόμενος την οργανωμένη εκκλησία.

Διότι, πολλοί μα πάρα πολλοί συγχέουνε την εορταστική παράδοση με την πίστη. Το μεν ένα το εκτελούνε σχεδόν μηχανικά οι Έλληνες, το δε άλλο έχει περάσει στην προσωπική κρίση του καθενός καθώς και την ευρύτερη αντίληψη που διαμορφώνει βάση των πληροφοριών που αντλεί για το «μετα-φυσικό».

Ψηλός:

«το κουμμουνιστικό κόμμα είναι της γνώμης ότι, και να γίνει ο διαχωρισμός, η πολιτεία δεν πρέπει να σταματήσει να μισθοδοτεί τους κληρικούς.»

Απόψεις ακούγονται και θα ακουστούνε πολλές ακόμα. Είπαμε, οφείλουμε να διασφαλίσουμε για εύλογο χρονικό διάστημα μια αξιοπρεπή διαβίωση. Θέλουμε «βελούδινο» διαζύγιο Ψηλέ.

Έχε υπομονή, πολλά θα δεις ακόμα. Εδώ έως και…..Ομοφυλόφιλους δέχεται πλέον ο Αρχιεπίσκοπος ως άξιους ιερείς!!

Να’σαι καλά και’συ ρε Ψηλέ.

25/12/2005, 20:25:01
quote:
Μηδενιστής
quote:
Οι νέοι, θέλω να πιστεύω, αφυπνίζονται και αρχίζουν να συνειδητοποιούν τα φούμαρα και τις μεταξωτές κορδέλες που τους τάζει το σύστημα και η νέα τάξη πραγμάτων που και εσύ ευαγγελίζεσαι.

.......... Αρχίζουν και της γυρίζουν την πλάτη και μάλιστα σε επιταχυνόμενο βαθμό, .....

Για την πλάτη των νέων μας είπες, για το βλέμα τους όμως δεν μας είπες;;;;;;;;;;

Φιλικά όπως πάντα

26/12/2005, 03:13:09
ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΒΛΑΒΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. ----->

ΔΕΝ ΡΩΤΩ ΠΟΙΟ ΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΑ, ΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΕΚΟΥΣΙΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΟΒΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΦΤΑΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝΥΨΩΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ.

**** off