ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
quote:

Tι να περιμένεις βρε Γιώργο.
Δεν υπάρχει Αντίχριστος, δεν υπάρχει Χριστός.Ολα στο μυαλό των ανθρώπων είναι.

Δες την έτσι και προχώρα στην ζωή σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Περιμένω αυτες τις 20 μερες,να βγει το 2015,που ειναι το ετος των Μεγάλων Προσδοκιων,the year of Great Expectations!Ειτε ο Κωνσταντινιδης,είτε το κρανιο της γεροντισσας,ειτε ο χρονοταξιδιωτης,ειτε ο Αγιος Κωνσταντζας,περιμενουν την εκπληρωση τους,ακομα και την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ του 2015!!!

Eτσι ειναι...Τιποτα δεν τελειωσε στις 6 Δεκεμβρη!
Φταιω εγω που δεν το ειχα διατυπωσει καλα,απο τις 6 Δεκεμβρη ξεκιναει η ''περιοδος εμφανισης του Αντι-προφητων'' και οχι αν δεν εμφανιστουν 6 Δεκεμβρη,τελειωσαν τα παντα.....Συνεπως,μιλαμε για ''περιοδο,ξεκινημα περιοδου'' και οχι καταληκτικη ημερομηνια στις 6 Δεκεμβρη.....Το ολο σκεπτικο θα το εξηγησω αργοτερα,περιμενω να δω την εκβαση του 2015.....

12/12/2015, 18:12:26

Καλά τα λες.
Οχι δηλαδή που μερικοί νομίζανε πως γλυτώσανε!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

12/12/2015, 20:22:00
quote:
Eτσι ειναι...Τιποτα δεν τελειωσε στις 6 Δεκεμβρη!
Φταιω εγω που δεν το ειχα διατυπωσει καλα,απο τις 6 Δεκεμβρη ξεκιναει η ''περιοδος εμφανισης του Αντι-προφητων'' και οχι αν δεν εμφανιστουν 6 Δεκεμβρη,τελειωσαν τα παντα.....Συνεπως,μιλαμε για ''περιοδο,ξεκινημα περιοδου'' και οχι καταληκτικη ημερομηνια στις 6 Δεκεμβρη.....Το ολο σκεπτικο θα το εξηγησω αργοτερα,περιμενω να δω την εκβαση του 2015.....

το ίδιο ακριβώς πιστεύουνε νομίζω και στη Νέα Δημοκρατία,
και γι΄αυτό είχανε αυτή την ιστορία με τις εκλογές που όλο προγραμματίζονται αλλά ποτέ δεν γίνονται....

Το θέμα είναι τώρα ποιος θα βγει πρώτα στη σκηνή:

Ο 'Αδωνις ή ο Αντίς?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

13/12/2015, 00:13:52
quote:
Περιμένω αυτες τις 20 μερες,να βγει το 2015,που ειναι το ετος των Μεγάλων Προσδοκιων,the year of Great Expectations!Ειτε ο Κωνσταντινιδης,είτε το κρανιο της γεροντισσας,ειτε ο χρονοταξιδιωτης,ειτε ο Αγιος Κωνσταντζας,περιμενουν την εκπληρωση τους,ακομα και την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ του 2015!!!

Σαν συνωστισμός πάντως μου ακούγεται αυτό για 20 μέρες...

Αγαπητέ Χριστιανέ Ορθόδοξε, η πεποίθησή μου είναι ότι η ζωή μας είναι τόσο όμορφη κι αποτελείται από ξεχωριστές, μοναδικές, μικρές στιγμές που άλλοτε είναι πιο γλυκές, άλλοτε πιο πικρές κ.λπ.
Δεν είναι πιο ευχάριστο να κοιτάμε να απολαμβάνουμε, να ζούμε, να διδασκόμαστε από την κάθε στιγμή παρά να σκεφτόμαστε πότε θα έρθει η μέρα που θα συμβεί κάτι οδυνηρό, συντελειακό κι άσχημο;

In anticipation of my resurrection...

RedArrowZΜέλος
13/12/2015, 01:00:48
quote:

Δεν υπάρχει Αντίχριστος, δεν υπάρχει Χριστός.

Αντιαλλάχ ή αντιβούδας;

13/12/2015, 04:46:11
quote:

quote:

Δεν υπάρχει Αντίχριστος, δεν υπάρχει Χριστός.

Αντιαλλάχ ή αντιβούδας;

Οχι φίλε.
Μόνο βλήματα υπάρχουν.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:

quote:

Σαν συνωστισμός πάντως μου ακούγεται αυτό για 20 μέρες...

Αγαπητέ Χριστιανέ Ορθόδοξε, η πεποίθησή μου είναι ότι η ζωή μας είναι τόσο όμορφη κι αποτελείται από ξεχωριστές, μοναδικές, μικρές στιγμές που άλλοτε είναι πιο γλυκές, άλλοτε πιο πικρές κ.λπ.
Δεν είναι πιο ευχάριστο να κοιτάμε να απολαμβάνουμε, να ζούμε, να διδασκόμαστε από την κάθε στιγμή παρά να σκεφτόμαστε πότε θα έρθει η μέρα που θα συμβεί κάτι οδυνηρό, συντελειακό κι άσχημο;

In anticipation of my resurrection...

Oχι,δεν ειναι,αν περιμενεις κατι με ΑΓΩΝΙΑ!Γιατι εγω,με αγωνια περιμενω την αφιξη εκεινου,που δεν στεκομαι ικανος να βρω το ακριβες της εμφανισης του....Γιατι,ολο ''ξεγλιστραει'',ολο ''ξεγλιστραει''....

13/12/2015, 11:15:11
quote:
Γιατι,ολο ''ξεγλιστραει'',ολο ''ξεγλιστραει''....

Αίλουρος ο δικός σου!

Είχε ένα κορμί σαν ...χέλι

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Eιναι το θεμα,οτι οποιον υπολογισμο και να κανω,πεφτει στο κενο!Ωστοσο,δεν εχουν τελειωσει τα παντα ακομα,γιατι ενδεχεται να εχουμε παραταση.Παντα στην Ελλαδα,δινουμε παραταση,γιατι οχι και στο εξωτερικο;

27/09/2005, 21:23:28
Πόνους που τραβάει η δόλια η ψυχή. ΄Αντε να κάνεις τον μάγκα και τον σκληρό όταν σου τύχει.
Ακούγεται απλό. Καθημερινό. Συνηθισμένο. Χιλιοειπωμένο. Βιώνεται ως κάτι δυσβάσταχτο. Φοβερό.
Αφορμή το δακρύβρεχτο e-mail μιάς φίλης που ένοιωσε τη μαχαιριά ή τις μαχαιριές της προδοσίας. ΄Εξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται και μάλιστα καθόλου φάλτσα.
Από κείνη την ώρα προβληματίστηκα.
Σε κανέναν και ουδεμία δεν ταιριάζει τόσος πόνος. ΄Η το βίαιο χαστούκι της απόρριψης αν θέλετε..
Οι στιγμές μοιάζουν με την αστραπή στο χρώμα και την βιάση. Αλλά η αστραπή συνήθως την καταιγίδα δεν προμηνάει;
Ποιός μπορεί να πει πως η αλήθεια της αφοσίωσης ή της αγάπης κρύβεται στα λόγια τα μεγάλα;
Στις πράξεις υπάρχει. Εκεί μόνο.
Τι κάνεις; Παγώνεις; Φεύγεις; Μένεις;
Βρίσκεσαι σε άλλο σταυροδρόμι αναζητήσεων.
Ψάχνεις νέο όνειρο να στεργιώσεις τις ελπίδες.
Ταλαντεύεσαι τι δρόμο να διαλέξεις;
Τα οδοφράγματα της θλίψης είναι πυκνά. Και το περίσσευμα της πρώην αγάπης θυμίζει ένα απέραντο κενό.
Αντικρίζεις περίλυπα την εγκατάλειψη.
΄Η περήφανα;
Λες θα τιθασεύσω το παράπονο και θα προχωρήσω παρακάτω,
συγχωρείς μισείς.
Το χάδι της αξιοπρέπειας διώχνεται από τις ρωγμές που χάραξε αδιάκριτα μέσα τους ένα ξένο σώμα, μιά άλλη παρουσία.
Το αμείλιχτο πέρασμα του χρόνου τι λέει;
Φτάνει μιά συγνώμη;
Η ψυχή της φίλης μοιάζει -έτσι είπε- καράβι ακυβέρνητο...
Εγώ βλέπω ένα παράθυρο ανοιχτό στο σταυροδρόμι της απάτης.
Που πας; Πως αντιδράς; Ακολουθάς την φωνή της ανήσυχης καρδιάς
ή ταξιδεύεις κι εσύ γιά μακρινούς ανέμους;

υ.γ. Ποτέ σε σχέση μου δεν πρόδωσα κάποιον. Δεν μπόρεσα. Δεν μου [έβγαινε μωρέ]. Τα κέρατα δεν ταιριάζουν σε μερικούς ανθρώπους. Κι εγώ σεβόμουνα τα άτομα που δέθηκα και δόθηκα. Γιατί να τους φυτρώσω στο κεφάλι κεραίες; Το μέγεθος δεν μετράει. Συνήθως υπάρχουν άτομα που κάθε βήμα ουπς!!!Και χτύπημα σε πόρτα. Μη πω σε ουρανοξύστη... Για να σοβαρευτώ: Από πεποίθηση θέλετε από ηθική από πίστη από αγάπη από αφοσίωση από σεβασμό στην Αφροδίτη πρώτα-πρώτα, από εγκράτεια; Χιλιάδες οι λόγοι να μένεις πιστός σε ένα σώμα ένα μυαλό ένα φιλί ένα κορμί μιά γεύση μιά ανάσα ένα χαμόγελο μιά ηδονή ή και μυριάδες. Αλλά αρκετοί κι οι λόγοι να την [κάνεις με ελαφρά]...΄Η να παίξεις την παρτίδα σου και να επιστρέψεις. Ανώδυνα πραγματάκια. Απλά που γίναν τα πάντα φιλαράκια. Τι να της πω; Πως να μιλήσω γιά κάτι που πονάει και συνθλίβει; Απλά η καθαρή συνείδησή μου έκλαψε γιά λογαριασμό της. Συμπαράσταση. Φιλία. Αγάπη. Δύσκολα...Δύσκολα...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!

DidoriumΜέλος
27/09/2005, 22:19:02
Απιστία λοιπόν..

Όταν ο άλλος αναζητήσει ότιδιποτε κάπου αλλού σημένει ότι δεν τον γεμίζεις ή εσύ δεν τον αφήνεις να σου προσφέρει αυτά που θέλει.
Οπότε γιατί να γυρίσει πίσω? Τα παιδια παίζει? Δεν παίζει!

Όταν ραγίσει το γυαλλί δεν ξανακολλά.

Πάντως κάποιες φορές είναι καλύτερο.. απ'το να κατηγοράς αυτον/αυτήν που σε απάτησε να ψάξεις να βρείς τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν τον άλλο να "κοιτάξει" αλλού........

-/

Better to save the mystery than surrender to the secret..

27/09/2005, 22:47:18
quote:

Απιστία λοιπόν..
Όταν ραγίσει το γυαλλί δεν ξανακολλά.
Πάντως κάποιες φορές είναι καλύτερο.. απ'το να κατηγοράς αυτον/αυτήν που σε απάτησε να ψάξεις να βρείς τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν τον άλλο να "κοιτάξει" αλλού........

Mπορεί να φταίνε χίλια δύο πράγματα. Η ανασφάλεια, η αδύναμη αγάπη ή αφοσίωση, το ότι κάποιες κι ωρισμένοι πάντα ψάχνονται γιατί χρειάζονται διαρκή επιβεβαίωση, ίσως φταίει η σιγουριά που εμπνέεις στον άλλον και σκέφτεται, [έλα αυτό το άτομο είναι δικό μου, ότι κι αν γίνει θα είναι εκεί, οπότε παίζει μπάλλα ελεύθερα].
΄Οταν σπάσει το γυαλί δεν κολλά βεβαίως, ποτέ δεν γίνεται όπως πρώτα κι αν είναι και κρύσταλλο, αμάν, αμάν, σπάει σε χίλια δύο κομμάτια.
Πάντως δεν χρειάζεται αυτολύπηση. Διότι κάνει το άτομο τούτη παθητικό.
Θέλω να πιστεύω ότι το ευγενές πάθος μεγαλουργεί. ΄Ιδωμεν...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!

28/09/2005, 02:01:59
quote:
΄Η να παίξεις την παρτίδα σου και να επιστρέψεις. Ανώδυνα πραγματάκια.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ...ΔΡΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΑ.

Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ.
ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ...ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΝΟΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΜΟΥ ΛΑΙΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;

ΦΤΕΡΩΤΑ...ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΟΝΗΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΗΡΑ;
ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ...ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΙΑ!!!!

ΗΡΕΜΑ...ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

..

Edited by - pixeldream on 28/09/2005 02:09:24

Deepest_EmotionΝέο Μέλος
28/09/2005, 04:25:25
Καλημέρα...Απο οτι καταλαβα στη μεση ειναι απιστία και δε χερεις πως να συμπαρασταθεις. Θα σου πω την αποψή μου στο θέμα κ μετα θα σου δώσω μια συμβουλή που ελπιζω να σε βοηθείσει.

Μεχρι στιγμής στη ζωή μου έχω μάθει "ποτε μη λες ποτε" και θα στο εξηγησω. Όπως είπες ποτέ δεν πρόδωσες κανέναν για τους λόγους που είπες. Το ίδιο μέχρι στιγμης έχω κάνει κι εγω...για τους ίδιους λόγους.Δεν ξέρω στο μέλλον αν θα το κάνω αυτό...Δε ξέρω αν θα αναγκαστω να το κάνω η απο αντιδραση η ηθελημενα. Έχω πεί πολλές μεγάλες κουβέντες παλιότερα...Πχ σε ερώτηση τι θα έκανα αν έβρισκα το αγόρι μου με άλλη τι θα έκανα.Απαντούσα οτι θα κρατηθω στο υψος μου. Θα περιμένω μέχρι να με δει και θα φύγω σαν κυρία. Μου έτυχε στη τελικη αυτό και δεν εκανα τιποτα απο όσα είπα. Έτυχε σε φίλη μου...η οποια έλεγε οτι αν γινόταν αυτό δε θα ξαναγύριζε κοντά του...Κι όμως είναι ακόμα μαζί. Πιστεύω ότι αυτά που ίσως απάντάς σε διαφορες ερωτήσεις η στις σκέψεις σου ακόμα προέρχονται απο το μυαλό...αλλά στη πράξη προέρχονται απο τη καρδιά σου...πράγματα που ουτε καν τα φανταζόσουν...

Επειδή όπως σου είπα πιο πανω έτυχε κ σε μένα αλλά κ σε φιλη κ ισως να μπορώ να καταλάβω...Το μόνο που πρέπει να κάνεις κατα τη γνώμη μου είναι να μην την αφήνεις μονη της...Αυτο που οπως είπες εκανες ειναι σωστό...και πιστευω πως σε ενοιωσε διπλα της...Αυτό ειναι το συμαντικοτερο...Να νιωθει καποιον διπλα της...Τώρα αν θελει να το συζητησει μαζι σου ενοειται οτι θα πεις τη γνωμη σου σαν φίλη..αλλα το σπουδαιοτερο ειναι οτι σε τετοια θεματα οτι κι αν πεις πχ. να την προτρεψεις να μη γυρισει η το αντιθετο, μπορει να σου απαντησει το σωστο,αλλα μεσα της δε θα εχει καταλαβει αν οντως ειναι σωστο.Κατα καρδίας μερια.Γιατι...πως να το πω...ειναι μεσα στα πραγματα και δε μπορει να τα δει καθαρά...ενω εσυ εισαι απ εξω και μπορει να βλέπεις πιο ειναι το σωστο...Γι αυτο το τι θα κανει ειτε αργα ειτε γρήγορα θα το καταλαβει μονη της.

Αυτή ειναι η αποψή μου...Και φυσικά συμφωνω και με τους υπολοιπους.Υπαρχουν αμετροιτοι λογοι που μπορει να οδηγηθεις σε οτιδηποτε ειτε απιστια λεγεται αυτο.Απλα εσυ μπορει να εχεις ενα ταδε σκεπτικο για κατι αλλα ποτε δε ξερεις πως θα σου τυχει...

If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...

28/09/2005, 08:27:14
Ωραίο θέμα, Αφροδιτάκι!
Σίγουρα η απιστία βαραίνει και τους 2 τις πιο πολλές φορές.
Ευθύνες πρέπει να καταλογιστούν και στις 2 πλευρές για το γεγονός οτι ο ένας από τους 2 απάτησε τον άλλον.
Πιστεύω οτι σπανίως, αν και συμβαίνει, κάποιος άνθρωπος έχει την απιστία "στο αίμα του".
Τότε οτι και να κάνει ο/η σύντροφος του εκείνος/η θα την κάνει.
Το γεγονός οτι δεν έχεις απατήσει κάποιον σύντροφο σου μου δείχνει πρώτα απ' όλα έναν αυτοσεβασμό κι ένα σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο σου.
Κι έτσι πρέπει να είναι απ' όλους μας.
Για να απαντήσω και στο θέμα, όχι!
Δεν θα συγχωρούσα την απιστία.
Σίγουρα θα γνώριζα οτι θα είχα κι εγώ μερίδιο ευθύνης που η κοπέλα μου αναζήτησε αλλού κάτι που δεν της έδινα αλλού.
Δεν θα έβγαζα την ουρά μου απέξω.
Όμως θα πληγωνόταν η περηφάνεια μου, ο εγωϊσμός μου σε τέτοιο βαθμό που δεν θα την συγχωρούσα.
Ίσως να πονούσα όμως δεν θα γύριζα πίσω.
Δεν δέχομαι την απιστία με την δικαιολογία οτι ήταν μία αδυναμία της στιγμής.
Όταν σέβομαι θέλω να με σέβονται.
Ίσως ακούγομαι απόλυτος αλλά αυτή είναι εν κατακλείδι η άποψη μου!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

28/09/2005, 11:17:07
Αναλόγως... Αν ήμουν παντρεμένη 15 χρόνια κ ήταν κάτι τύπου "ξεπέτα", υποθέτω πως ναι. Σίγουρα όχι εύκολα, ούτε ανώδυνα --κυρίως για τον "κύριο" αλλά μετά από κάποιο διάστημα σε δένουν τόσα πολλά με τον άλλον που νομίζω πως τα "ζυγίζεις" αλλιώς τα πράγματα....
Σε μια σχέση "απλή"... σε καμοία περίπτωση/ αν κάποιος είναι άπιστος στα 2 χρόνια πχ. είναι ο τύπος που όταν δεν τον καλύπτει κάτι δεν κάνει τον κόπο να το τελειώσει, απλά κάνει μ******ιες!
Αυτά. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου ΣΗΜΕΡΑ. Άυριο δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτομαι...

*αλήθεια, γιατί σ'ενδιαφέρουν τόσο πολύ αυτά τα θέματα;

28/09/2005, 12:53:03
quote:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ...ΔΡΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΑ.

Σε βρίσκω λίγο προκλητικό και πολύ αληθινό.
Βέβαια η εικόνα -άκρως αποκαλυπτική- οφείλω να πω, λέει πολλά, ας ευχηθούμε τα χαριτωμένα συγκεκριμένα κέρατα να μην φυτρώσουν στα ωραία μας κεφάλια.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

28/09/2005, 13:03:10
quote:

Ωραίο θέμα, Αφροδιτάκι!
Σίγουρα η απιστία βαραίνει και τους 2 τις πιο πολλές φορές.
Ευθύνες πρέπει να καταλογιστούν και στις 2 πλευρές για το γεγονός οτι ο ένας από τους 2 απάτησε τον άλλον.
Πιστεύω οτι σπανίως, αν και συμβαίνει, κάποιος άνθρωπος έχει την απιστία "στο αίμα του".
Τότε οτι και να κάνει ο/η σύντροφος του εκείνος/η θα την κάνει.
Το γεγονός οτι δεν έχεις απατήσει κάποιον σύντροφο σου μου δείχνει πρώτα απ' όλα έναν αυτοσεβασμό κι ένα σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο σου.
Κι έτσι πρέπει να είναι απ' όλους μας.
Για να απαντήσω και στο θέμα, όχι!
Δεν θα συγχωρούσα την απιστία.
Σίγουρα θα γνώριζα οτι θα είχα κι εγώ μερίδιο ευθύνης που η κοπέλα μου αναζήτησε αλλού κάτι που δεν της έδινα αλλού.
Δεν θα έβγαζα την ουρά μου απέξω.
Όμως θα πληγωνόταν η περηφάνεια μου, ο εγωϊσμός μου σε τέτοιο βαθμό που δεν θα την συγχωρούσα.
Ίσως να πονούσα όμως δεν θα γύριζα πίσω.
Δεν δέχομαι την απιστία με την δικαιολογία οτι ήταν μία αδυναμία της στιγμής.
Όταν σέβομαι θέλω να με σέβονται.
Ίσως ακούγομαι απόλυτος αλλά αυτή είναι εν κατακλείδι η άποψη μου!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Deepest Emotion σε ευχαριστώ,

Dying Incubus μου αρέσουν οι απόψεις σου όχι γιατί με συμφέρουν στην προκειμένη περίπτωση, γενικά διαβάζοντάς σε βρίσκω αντιδράσεις του φίλτατου εαυτού μου. Μιλάς σωστά. Είναι ωραίο να σέβεσαι, κι αν απορρίψεις τον άλλον να το κάνεις [έντιμα] χωρίς να τον κουρελιάσεις και να τον ταπεινώσεις να τον δουλέψεις και να του ραγίσεις την προσωπικότητα. Πραγματικά δεν απάτησα ποτέ κανένα άτομο, ίσως γιατί σεβόμουν και τον ίδιο αυτόν τον άνθρωπο. Αν μάλιστα μάθαινα πως [μου φόρεσε ένα ωραίο διπλό κέρατο στο κεφαλάκι μου, σαφώς δεν θα έκανα ποτέ το ίδιο γιά να τον τιμωρήσω.Μπορεί να έκλαιγα και μπροστά του ακόμη, δεν το ξέρω αυτό, αλλά δεν θα άφηνα το σώμα μου στα χέρια ενός άλλου έτσι γιά να του κάνω [τα ίδια που λένε]. Μου φαίνεται γελοίο και ανώριμο. Θα έφευγα με το κεφάλι ψηλά, κι ας βρίσκανε τα κέρατα σε πολυκατοικία πέντε ορόφων. Θα έσκυβα όσο μπορούσα.
Ξέρεις ή γεννιέσαι πιστός ή άστο καλύτερα. Είναι θέμα ποιότητας και πάστας χαρακτήρα. Δεν κατηγορώ το άτομο που θα απαντήσει και θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Εγώ δεν μπορώ. Μακάρι να μπορούσα. Θα έσπαγα φράγματα άκαμπτων δομών. Ετών.

*΄Οταν λέτε τη λέξη αγάπη μπορεί να συλλαμβάνετε την αίσθηση η ουσία της όμως είναι αδύνατον να περιγραφεί.

*Η πιό αμιγής αγάπη βρίσκεται εκεί που κανείς δεν την περιμένει. Στην ελευθερία.

*Η αγάπη δεν είναι απλώς ένα συναίσθημα, αλλά μιά κοσμική δύναμη και ως τέτοια θα πρέπει να περικλείει την αλήθεια.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

28/09/2005, 13:11:02
quote:

Αναλόγως... Αν ήμουν παντρεμένη 15 χρόνια κ ήταν κάτι τύπου "ξεπέτα", υποθέτω πως ναι. Σίγουρα όχι εύκολα, ούτε ανώδυνα --κυρίως για τον "κύριο" αλλά μετά από κάποιο διάστημα σε δένουν τόσα πολλά με τον άλλον που νομίζω πως τα "ζυγίζεις" αλλιώς τα πράγματα....
Σε μια σχέση "απλή"... σε καμοία περίπτωση/ αν κάποιος είναι άπιστος στα 2 χρόνια πχ. είναι ο τύπος που όταν δεν τον καλύπτει κάτι δεν κάνει τον κόπο να το τελειώσει, απλά κάνει μ******ιες!
Αυτά. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου ΣΗΜΕΡΑ. Άυριο δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτομαι...

*αλήθεια, γιατί σ'ενδιαφέρουν τόσο πολύ αυτά τα θέματα;

Valnta καλή μου. Με τρελλαίνει με μαγνητίζει με φλογίζει και με απογειώνει η αλήθεια στις ανθρώπινες σχέσεις.
Το ψέμα η υποκρισία και τα διπρόσωπα παιχνίδια, μου φέρνουν αλλεργία. Το μίσος η ζήλεια ο πόνος η αδιαφορία θέλω να πεθάνουν μέσα μου. Εντελώς. Να μην εμφανιστούν ποτέ ξανά.
Μα άλλωστε, ο καθρέφτης της αγάπης είναι ένα υπέροχο μονοπάτι απομάκρυνσης από το εγώ, αλλά μόνο αφότου έχουμε εμείς παραδοθεί στην αγνή ροή του είναι. Του ΕΙΝΑΙ, που κρύβεται σαν ένα πολύτιμο πετράδι πίσω από κάθε τρυφερό συναίσθημα.

*΄Οταν λέτε τη λέξη αγάπη μπορεί να συλλαμβάνετε την αίσθηση, η ουσία της όμως είναι αδύνατον να περιγραφεί.

* Η πιό αμιγής αγάπη βρίσκεται εκεί που κανείς δεν την περιμένει: Στην ελευθερία.

*Η αγάπη δεν είναι απλώς ένα συναίσθημα, αλλά μία κοσμική δύναμη και ως τέτοια θα πρέπει να περικλείει την αλήθεια.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]