ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
22/06/2015, 21:42:22
Που μετακομίζεις ρε χαμένε?

Σε κανένα μοναστήρι, να γλυτώσεις?
Αμ δε, όπου και να πας, θα σε βρώ και τότε θα...λογαριαστούμε!

Με ανθίζεσαι κυρ-Μάνο?

Οτι και να κάνεις, υπό την προστασία των διδύμων θα τεθείς, καθώς και της καραμπίνας του...νότου.Τσάρλς δηλαδή.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/06/2015, 21:48:55
Χριστ.Ορθόδ.

Μήπως έστειλε ο θεός κανένα περιστέρι στο ηλιακό μας σύστημα?

http://ufosightingshotspot.blogspot.gr/2015/06/ufo-which-has-shape-of-bird-spotted.html

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/06/2015, 21:58:42
Έχω να μεταφέρω ένα πλυντήριο και ένα ψυγείο. Δεν φεύγω από τα Εξάρχεια. Την Ίνγκα βοηθάω.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Από σήμερα μπαινουμε στην τελικη ευθεια για την εναρξη του πολέμου....Πόσες μερες ειρηνης μας μενουν;Αυτο θα εξαρτηθεί από την σημερινη συνοδο Κορυφης.Το οριο είναι σαφες στις 30 Ιουνιου,αλλα είναι πολύ πιθανο να μην το εξαντλήσουνε.προσωπικα,το βλεπω αυριο ή το Σαββατο να συμβαινει το ποθουμενο,αλλα σιγουρα μεχρι και την Τρίτη.....

25/06/2015, 12:44:09
quote:
προσωπικα,το βλεπω αυριο ή το Σαββατο να συμβαινει το ποθουμενο

... το τερμάτισες
5 μερες εμειναν.....Ή σημερα,ή αυριο,ή μεθαύριο,ή την Δευτερα,ή την Τρίτη....Ο καιρος εφτασε!

OmasEpsilonΜέλος
26/06/2015, 19:16:54
Μετά από καιρό ξαναγράφω, απορώ όσοι πριν χρόνια εδώ μέσα χλεύαζαν τα των προφητειών, το κάνουν ακόμα? Μυρίζει μπαρούτι από παντού. Πλέον όλοι μας απειλούν ανοικτά χωρίς να κρατάνε ούτε τους τύπους!

8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...

OmasEpsilonΜέλος
26/06/2015, 19:19:04
quote:

5 μερες εμειναν.....Ή σημερα,ή αυριο,ή μεθαύριο,ή την Δευτερα,ή την Τρίτη....Ο καιρος εφτασε!

κάποια στιγμή φίλε θα γίνει, αλλά το να δίνουμε ημερομηνίες νομίζω είναι λάθος. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι για να ξεβρωμίσει ο τόπος ίσως είναι η μόνη οδός.

8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...

quote:

quote:

κάποια στιγμή φίλε θα γίνει, αλλά το να δίνουμε ημερομηνίες νομίζω είναι λάθος. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι για να ξεβρωμίσει ο τόπος ίσως είναι η μόνη οδός.

Απλως λεω ότι ΤΩΡΑ είναι αυτή η στιγμή!Σημερα,αυριο ή μεθαύριο....Ο Κρουγκμαν ήταν σαφης:Την ιδια ή την προηγουμενη μερα της συμφωνίας της κυβερνησης με τους δανειστες,θα μενει ''ξεκρεμαστη'' γιατι θα ανακοινωθεί σε ολους ότι ξεκίνησε ο Γ'Παγκόσμιος Πόλεμος!

Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 26/06/2015 19:26:19

Ούτε σήμερα!Αυριο είναι η τελευταια μερα του Ιουνιου,οπου απο την αρχη του χρονου λεω οτι θα ξεκινησει ο πόλεμος!Αυριο λοιπον,κρινονται όλα....

29/06/2015, 18:26:36
Βάστα γερά, μωρέ! Τί σήμερα, τί αύριο, τί τώρα? Ας καθαρίσουμε μια ώρα αρχύτερα. Του χωρισμού μας έφτασε η ώρα, μπορεί και για τους δυο να 'ναι καλύτερα.

29/06/2015, 21:13:09
quote:
DSM
Βάστα γερά, μωρέ! Τί σήμερα, τί αύριο, τί τώρα? Ας καθαρίσουμε μια ώρα αρχύτερα. Του χωρισμού μας έφτασε η ώρα, μπορεί και για τους δυο να 'ναι καλύτερα.

Κι αν δεν έλθουν Μάνο οι βάρβαροι? Τι θα γίνουν τα παλικαράκια μας δίχως τους βαρβάρους?

*

Φτάσαμε,φτάσαμε,φτάσαμε!30 Ιουνίου σήμερα!Η αποφραδα μερα της εναρξης του 3ου παγκοσμίου πολέμου είναι σήμερα!Η ''D-day'' όπως την εχουν ονομασει κάποιοι!Μεχρι και τα ξημερώματα αυριο το πρωι ώστε και στην Αμερική να εχει αλλαξει η μερα,θα εχουμε εναρξη ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ!Οι ωρες είναι κρίσιμες,και οριακες.Το deadline εκπνεει και μαζι με αυτό,η ειρηνη στον πλανήτη!

30/06/2015, 15:01:28
Άσε που απόψε το βράδυ, ακριβώς στις 00.00, θα υπάρξει ένα δευτερόλεπτο φάντασμα, προκειμένου να διορθωθεί η διάρκεια του έτους. Αλλά δεν τα λες αυτά! Μας αφήνεις στο σκοτάδι. Τί θα συμβεί εκείνο το δευτερόλεπτο?

quote:

Άσε που απόψε το βράδυ, ακριβώς στις 00.00, θα υπάρξει ένα δευτερόλεπτο φάντασμα, προκειμένου να διορθωθεί η διάρκεια του έτους. Αλλά δεν τα λες αυτά! Μας αφήνεις στο σκοτάδι. Τί θα συμβεί εκείνο το δευτερόλεπτο?

Δηλωνω αγνοια για το συγκεκριμενο....Η αγωνια μου ολη εχει να κανει με τον πόλεμο.....

30/06/2015, 15:12:41
http://www.skai.gr/news/technology/article/272606/to-2015-tha-diarkesei-1-deuterolepto-perissotero-apo-to-2014/

Ένα δευτερολεπτο δεν είναι τίποτα!Λεπτα και ωρες να μην προσθετουν,,,,

30/06/2015, 15:22:04
Πόση ώρα χρειάζεται για να πατήσεις ένα κουμπάκι?

quote:

Πόση ώρα χρειάζεται για να πατήσεις ένα κουμπάκι?

Ένα δευτερολεπτο....

30/06/2015, 15:32:28
Οσα δευτερόλεπτα και να προστεθούν DSM
το ποθούμενο θα πραγματοποιηθεί!
αύριο 8 το πρωί θα σου λυθεί το δίλημμα ...της Κυριακής ΝΑΙ ή ΟΧΙ

Αχ βρε ΧΟ, αν δεν είχαμε κι εσένα τέτοιες ώρες... βάλσαμο είσαι!