ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/06/2015, 23:57:01
Τί έγινε τελικά? Υπάρχουμε?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

01/07/2015, 00:03:32
Τώρα?

01/07/2015, 02:20:37
Είπαμε, περίμενε να αλλάξει η μέρα στο Αμερικα

Η τραγική ειρωνεία είναι οτι τωρα που θα "απογοητευτεί" ο ΧΟ
και θα χρειαστεί να βγει στην αγορά εργασίας... δεν υπάρχουν δουλειές
Εύχομαι οτι καλύτερο.

01/07/2015, 03:01:09
Τί λες μωρέ Αιθέρα? Ήξερε ο Ιωάννης από Αμέρικες και Γκρήνουιτς? Πολύ προχώ ο άτομας...

01/07/2015, 08:54:46
Δώστε του 10 μέρες παράταση του παιδιού.
Και οι προφήτες κάνουν λάθη.

Είσαι εντάξει Χρ.ΟρΘ. μέχρι της 10/7 να ξεκινήσουν τα μπαμπούματα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Πηγε 1η Ιουλίου....Ο πόλεμος,οπως ειχα προβλεψει για τον Ιουνιο δεν ξεκινησε.....Δεν το πιστευω ότι ξαναεκανα ΛΑΘΟΣ!Ολη η προηγουμενη θεωρεια ήταν λάθος,ΛΑΘΟΣ και αυτή;;;;Δεν μπορω,δεν δυναμαι,να καταλαβω τι συμβαινει!Βαζω παλι κατω τα δεδομενα να δω τι πηγε στραβα:6 Δεκεμβρη εχουμε την εμφανιση του Αντι.1η Ιουλιου σημερα και δεν ξεκινησε ο πόλεμος που προηγείται της εμφανισης Αντι.Αυτο μας κανει 5 μηνες και 9 μερες απόσταση (όπου μηνας=30 μερες).Το δεδομενο από την Αποκάλυψη είναι ότι σιγουρα,πρεπει να παρελθει το 5μηνο και μετα να εμφανιστεί,στις επομενες 27 μερες του πολέμου......Από αυτές,μονο 9 είναι διαθέσιμες.Αρα,οδηγουμαστε εκ των πραγματων,στην προφητεια του Αγίου Κωνσταντζας:''ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ,ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ''
Αυτό είναι και σιγουρα το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΙΟ!Η 8η Ιουλίου....

OmasEpsilonΜέλος
02/07/2015, 22:11:55
Γιατί τόσο μανία με την ημερομηνία? Σημεία των καιρών δώσανε οι Γεροντάδες και όχι ημερομηνίες, νομίζω φίλε έχεις πέσει σε πολύ μεγάλη πλάνη με τις ημερομηνίες, εντωμεταξύ πλέον μιλάνε στην τηλεόραση για χρεωκοπία, χρεωκοπήσαμε και επίσημα από ότι φαίνεται...
πόσο δίκιο είχαν οι Γεροντάδες..... και ακόμα δεν είδαμε τίποτα...

8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...

quote:

Γιατί τόσο μανία με την ημερομηνία? Σημεία των καιρών δώσανε οι Γεροντάδες και όχι ημερομηνίες, νομίζω φίλε έχεις πέσει σε πολύ μεγάλη πλάνη με τις ημερομηνίες, εντωμεταξύ πλέον μιλάνε στην τηλεόραση για χρεωκοπία, χρεωκοπήσαμε και επίσημα από ότι φαίνεται...
πόσο δίκιο είχαν οι Γεροντάδες..... και ακόμα δεν είδαμε τίποτα...

8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...

Nαι,μπορει οι Γεροντάδες να μην δωσανε ημερομηνίες,αλλα υπαρχει και ένα χρονικο πλαισιο για την εναρξη των γεγονοτων,δεν μπορούμε δηλαδή να τα εχουμε οποτε εμεις θέλουμε....Το χρονικο πλαισιο λοιπον,λεει αυτή την στιγμη ότι ο πόλεμος πρεπει να εχει ξεκινησει και να εχει τελειωσει μεσα στο 2015!Το μισο 2015 εχει φυγει ηδη,μπηκαμε εδώ και 3 μερες στο β'εξαμηνο.....Από την Αποκάλυψη παιρνουμε την βεβαιη πληροφορια για πολεμο 5 μηνων,αρα;;;;Δεν εχουν μεινει παρα λιγες μονο μερες για την εκκίνηση....Εφόσον δεν θα παρει χρόνο από το 2016,και αναγκαστικα τον Δεκεμβρη να εχει τελειώσει.....Τα κουκια είναι μετρημένα.....

tyfonasΝέο Μέλος
03/07/2015, 13:12:58
όπως φαίνεται ο γιαπιτζής ντολμάς δε έχει να κάνει κάτι καλύτερο στη ζωή του και βγάζει ημερομηνίες έχει βάλει όνομα χριστιανός ορθόδοξος και κάνει ότι κάνανε παλιά η ιαχωβάδες ο χριστιανός δε ψαχουλεύει ημερομηνίες είπε ο χριστός να είστε πάντα έτοιμη θα έρθω σα το κλέφτη και είναι νομίζω εγωιστικό πολύ αυτό που κάνει επειδή δε μπορεί να φτιάξη τι ζωή του θέλει να σκοτωθούμε όλοι και νομίζει θα τι γλιτώσει αυτός και το ωραίο να μας πει πόσο φοβάται μι και δε βγούνε αυτές η παλαβομάρες που θέλει ας αφήσουμε τι ζωή να τα φέρει όπως θέλει και ο καθένας να κάνει ότι μπορεί και μι περιμένει ημερομηνίες γιατί έτσι υπάρχει ο φόβος μι και δε βγούνε όλα αυτά και χάνουμε πολύτιμο χρόνο να βρίσκουμε ημερομηνίες αντί να κάνουμε κάτι άλλο πιο εποικοδομητικό

quote:

όπως φαίνεται ο γιαπιτζής ντολμάς δε έχει να κάνει κάτι καλύτερο στη ζωή του και βγάζει ημερομηνίες έχει βάλει όνομα χριστιανός ορθόδοξος και κάνει ότι κάνανε παλιά η ιαχωβάδες ο χριστιανός δε ψαχουλεύει ημερομηνίες είπε ο χριστός να είστε πάντα έτοιμη θα έρθω σα το κλέφτη και είναι νομίζω εγωιστικό πολύ αυτό που κάνει επειδή δε μπορεί να φτιάξη τι ζωή του θέλει να σκοτωθούμε όλοι και νομίζει θα τι γλιτώσει αυτός και το ωραίο να μας πει πόσο φοβάται μι και δε βγούνε αυτές η παλαβομάρες που θέλει ας αφήσουμε τι ζωή να τα φέρει όπως θέλει και ο καθένας να κάνει ότι μπορεί και μι περιμένει ημερομηνίες γιατί έτσι υπάρχει ο φόβος μι και δε βγούνε όλα αυτά και χάνουμε πολύτιμο χρόνο να βρίσκουμε ημερομηνίες αντί να κάνουμε κάτι άλλο πιο εποικοδομητικό

tyfona,
από την πρωτη στιγμη που εγραψα για πρωτη φορα σε φορουμ,το 2010,παντα εχω και μια ημερομηνια να δωσω.Αυτο όμως θα σταματησει σε 9 μερες ΟΡΙΣΤΙΚΑ,αν δεν εχει ξεκινησει μεσα σε αυτές τις 9 μερες ο πόλεμος.Μετα,δεν εχω άλλες ημερομηνίες,δεν εχω άλλο χρονοδιάγραμμα.Βρισκομαι σε μια απιστευτη δινη μη εκπληρουμενων ''προφητειων'':Τι εχει ειπωθεί μεχρι τωρα και δεν εχει γίνει;Παρακατω η λίστα:
1)Πεινα (δεν εχει γινει ακομα)
2)Σεισμος 9 ριχτερ στην Ελλαδα (δεν εχει γίνει ακόμα)
3)Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος (δεν εχει ξεκινησει ακομα)
4)Αντίχριστος (δεν εχει εμφανιστεί ακομα)
5)Δευτερα Παρουσια (δεν θα γινει το 2018,σιγουρα πλέον)
6)Αποκάλυψη (δεν εχει συμβει ακομα τιποτα από τα εσχατα που περιγραφει)
7)Πολιτειακη ανωμαλια Ιωσηφ Βατοπαιδινου (δεν εχει τραβηξει πισω το κεφαλαιο,δεν εχουν απολυθει οι δημόσιοι Υπάλληλοι)

Να συνεχίσω;
Ε,τετοια αστοχια,μεχρι σημερα,Ιουλιος του 2015,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!

george1989Νέο Μέλος
18/02/2004, 22:01:42
Βασικά θα ήθελα να πω ένα γεια σε όλα τα μέλη.

Παρολο το νεαρο της ηλικιας μου η σκεψη μου ψαχνει ιδεες για να κρατησει το μυαλο μου ζωντανο σε αυτο τον κοσμο που μας παραπλανει..

Η θρησκεια και τα πιστευω μας γυρω απο το θεμμα του θεου ειναι ενα κεφαλαιο που αναλαμβανει η οικογενεια μας απο τη στιγμη που γεννιομαστε το πως εμεις τα δεχομαστε ειναι ενα θεμμα προσωπικο και απορριτο στον καθε ανθρωπο.
Χιλιαδες γεννιες και χιλιαδες θρησκειες μας περιτριγυριζουν και εμεις καλουμαστε να ειμαστε καλοι και αξιοι της δικια μας με αποτερο σκοπο να βρεθουμε, ο καθενας , στην πρωσοπικη του γη της επαγγελειας.
Το να πιστευεις σε καποιον δεν σημενει οτι ο δικος σου καποιος ειναι ο σωστος και ο μοναδικος αυτο εξαρταται απο το ποσο βαθια ειναι η πιστη σου. Εαν ομως αν δεν εισαι εσυ ο σωστος ανθρωπος τοτε τα παντα χαλανε , εαν σου μπει η εννοια στο μυαλο τοτε αλλαζεις θεωρεις τους αλλους εχθρους και κλινεις προς τα μεσα και γρηγορα το ανοιχτο σου μυαλο γινεται πολυ στενο για να καταλαβει οτι δεν εχει σημασια να κατακρινουμε και κατηγορουμε το διαφορετικο απλα πρεπει να το δεχομαστε κρατοντας ακεραια και σιωπηλη τη γνωμη μας.
ΠΧ Μια αιρεση που ειναι αντιθετη στην ορθοδοξια θα κατηγοριθει και αποκλιστει θα προσπαθησουν να μας κανουν να νιωσουμε μισος για τα συγκεκριμενα ατομα και απο την αλλη μερια και αυτα θα κανουν το ιδιο και ετσι καταληγουμε στον ανοφελο ανταγωνισμο και μισος το οποιο μας χωριζει αντι να μας ενωνει
Για να υπαρξει ενοτητα ολοι θα πρεπει να κανουμε θησιες και καλητερα να ειμαστε ,αυτοι που θα το σκεφτομαστε, αυτοι που θα ειναι ετοιμοι για το πρωτο βημα...

_Μέλος
19/02/2004, 23:00:00
Η ανοφελής και ασυνηδιτή σύγκρουση των πιστεύω μας

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά εγώ δεν το πιστεύω μας. - Άσχετο.

Κάτω Πάυλας

20/02/2004, 15:01:43
Πολύ ωραίες οι σκέψεις σου αγαπητέ george1989!

Θα σε παρακαλούσα πολύ να μην δημοσιοποιείς προσωπικά σου δεδομένα μέσα στα Forums.

Έκανα μία πολύ μικρή τροποποίηση του μηνύματός σου, οπότε νομίζω θα καταλάβεις τι εννοώ.

Θα σου στείλω και e-mail για διευκρινήσεις...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

ΓιώργοςΜέλος
20/02/2004, 17:30:45
Συμφωνώ μαζί σου φίλε george1989 είναι ανώφελη και ασυνείδητη…

Βλέπεις φίλε μου ο περισσότερος κόσμος βλέπει το πιστεύω σαν σκοπό και όχι σαν εργαλείο που μπορεί να το χρησιμοποιήσει....

Το ερώτημα είναι ποιος επωφελείται από την όλη κατάσταση;..

Υπάρχει και ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα για τα πιστεύω.. {ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ - ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤE}
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1477

Γιώργος.
Big budget κοιλιό-δουλος

katiaΜέλος
21/02/2004, 12:25:20
ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ.ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΙΑ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΤΗ ΦΡΑΣΗ <ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ>.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΝΗΔΙΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΝΟΦΕΛΗΣ ΓΙΑΤΙ?