ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

alati1381 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
LoucasΜέλος
08/05/2003, 21:43:35
Φίλε ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ διαφωνώ μαζί σου.Με το ότι βρίσκεσαι εδώ και ενδιαφέρεσαι για αυτό το θεμα έχεις ήδη κανει πολλά φίλε μου.
Αδελφέ εμάς τους κύπριους αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο απο ολα τα άλλα ειναι να νιώθουμε οτι ο ελληνικός λαός είναι μαζί μας μας πονεί και μας νιώθει σαν αδέλφια του και θα βρίσκεται μαζί μας όποτε παραστεί ανάγκη γιατι οι περισσότεροι κύπριοι έχασαν την εμπιστοσυνη τους αυτή απο τα γεγονότα του 74.¨Εχουμε ανάνγη αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές να σας έχουμε δίπλα μας.
Αυτά που έχεις πει μου λένε πολλά φίλε μου ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ.
Σε ευχαριστώ και σε παρακαλώ να μήνεις μαζί μας.

Ποιο πάνω έχω αναφέρει ότι θα θέματα πολιτικής και τα τιαύτα έχει αναλάβει ο φίλος ¨ΑΡΧΩΝ(σαν συνδιμιουργός αυτού του θέματος) και μέχρι στιμής με βγάζει ασπροπρόσωπο με αυτά τα ενδιαφέροντα που λέει και οφείλω να αναφέρω οτι ο μέσος κύπριος δεν έχει ιδέα για αυτά(ούτε και εγώ είχα).

Σε ευχαριστώ φίλε ΑΡΧΩΝ για την σημαντική βοήθεια που δίνεις στο τοπικ και ελπίζω να συνεχίσεις να βοηθάς.

Σας ευχαριστώ όλους.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

08/05/2003, 22:28:56
ΦΙΛΕ ΛΟΥΚΑ
ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
Η ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΗΤΡΑΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΗΤΕΣ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΛΗΞΕΙΑΡΧΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΙΕΡΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

ΟΜΩΣ ΛΟΥΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΑΛΙ...ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΝΗΜΕΣ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

LoucasΜέλος
10/05/2003, 00:03:24
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΔΕΚΑΕΞΑΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.

ΦΙΛΕ ΑΡΧΩΝ ΕΙΠΕΣ:
ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΝΗΜΕΣ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΔΙΚΤΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ.ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ(ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ)ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΤΕ.

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΥΠΡΟΣ.
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΥΠΡΟΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΙΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΙΠΕΙ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ,Ο ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,Ο ΜΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΙ?ΝΑΙ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ..ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΡΙΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΤΕ.

ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1% ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΑΡΕΤΗΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 99%ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

Edited by - Loucas on 10/05/2003 00:06:02

LoucasΜέλος
10/05/2003, 00:10:01
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΟ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΩΠΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ.ΜΕΝΕΙ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ.ΧΑΜΕΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..............................

ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

10/05/2003, 12:54:30
ΦΙΛΕ ΛΟΥΚΑ

ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ..ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΔΕΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ..ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ; ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ; ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΚΛΙΣΗ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.
ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ..ΚΥΠΡΟΣ,ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ....
ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

ananasssΜέλος
10/05/2003, 13:18:25
quote:
ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ..ΚΥΠΡΟΣ,ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ....

Μία θετική ψήφος, καταχωρήθηκε...

Συγχαρητήρια Λουκά και Άρχοντα.

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

ananasssΜέλος
10/05/2003, 13:29:22
Θα μπορούσε μάλιστα να μεταφερθούν εκεί και όλα τα ήδη υπάρχοντα σχετικά θέματα που βρίσκονται διασκορπισμένα σε διάφορες ενότητες για την Ελλάδα, τον εκλεκτό (!) λαό, την Κύπρο κ.α.
Δουλειές με φούντες για τους Διαχειριστές...!
Έτσι όμως μπορεί να μπει μια σχετική τάξη τουλάχιστον σ' αυτό το επίπεδο...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

LoucasΜέλος
10/05/2003, 15:50:57
ΦΙΛΕ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΑΡΧΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ (ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ)ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ THOTH ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΙΣΩΣ ΛΟΓΟ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ.

ΦΙΛΕ ΑΡΧΩΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ:

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

LoucasΜέλος
10/05/2003, 16:03:09
ΦΙΛΕ ΑΝΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

Η ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΗΡΘΕ ΕΙΔΕ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ.
ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΦΤΑΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΠΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΘΥΘΙΑ ΣΑΣ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ?

ΘΥΜΩΣΑ ΠΑΛΙ

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

LoucasΜέλος
11/05/2003, 11:25:53
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ,ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΝΕΙ ΑΠΑΘΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΕΝΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

01/12/2008, 10:09:44
Καλή σου μέρα φίλε μου alfa-omega,πιστεύω ότι έχεις
προσέξει ότι μερικές φορές, κοιτώντας ένα άλλο άτομο,
παρατηρώντας μιας θετική ή αρνητική λειτουργική του κίνηση,
μπαίνουμε σε φάση που ελέγχουμε ανάλογα και τον εαυτό μας, σε πράγματα
που αλλοιώς μπορεί να μη μας απασχολούσαν...
Εκτός απο την αυτοπαρατήρηση, η παρατήρηση των άλλων, μπορεί να μας
απελευθερώσει απο πολλά, όπως η μυθοποίηση καταστάσεων και ενεργειών...
Στην ηλικία των 11 χρονών, θυμάμαι τον εαυτό μου ότι πήγαινα σε ένα πάρτυ,
όπου ενώ είχα άγχος, αποφάσισα να κοιτάζω τους άλλους κι όταν ειδα ότι είχαν
το ίδιο ή και περισσότερο ή διαφορετικό άγχος με μένα, απορροφήθηκα τόσο πολύ
απο αυτό, που έχασα το άγχος μου και πέρασα υπέροχα...
Αυτό το εφαρμόζω γενικά απο τότε και με έχει βοηθήσει πολλάκις...
PsychopomposΝέο Μέλος
02/12/2008, 00:09:42
Πράγματι, συντελείται μελέτη στη συμπεριφορά των χαρακτήρων και των προσωπικοτήτων γενικότερα του ατόμου ή ομάδας ατόμων, όμως όχι υπό την έννοια του αυτοσκοπού όσον αφορά την προσωπική εσωτερική αυτό-έρευνα, καθώς με κάλυψε πλήρως η παραπάνω τοποθέτηση του trexagireve, αλλά με πρόθεση της κατανόησης διαφόρων τάσεων και κρυφών ελατηρίων της δράσης σε ατομικό ή κοινωνικό επίπεδο. Στον όρο προσωπικότητα, διευκρινίζω ώστόσο πως δεν αποδίδω σε καμιά περίπτωση τις εκφάνσεις του αληθινού, εσωτερικού Είναι, αλλά ούτε θα μπορούσα να το παρομοιάσω ως προσωπικότητα. Αυτό όσον αφορά τη προσωπική μου αντίληψη των πραγμάτων, προς αποφυγή συγχύσεων των όρων. Πιστεύω πως θα έπιανε χώρο στην εποικοδόμηση της συζήτησής μας, η παράθεση μιας παραγράφου σχετικής με το θέμα, από ένα από τα κορυφαία βιβλία ενός μεγάλου συγγραφέα:
"Αυτή την εποχή (1974) μελέτησα μια ομάδα μεταναστών. Εδώ στο Μεξικό σ’ αυτούς τους ανθρώπους δίνουν την περίεργη ονομασία «Αλεξιπτωτιστές». Είναι γείτονες από τον αγροτικό οικισμό Τσουρουμπούσκο και βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το σπίτι μου, ένας λόγος για τον οποίο μπόρεσα να τους μελετήσω από κοντά… Το ότι είναι φτωχοί, δε μπορεί ποτέ να θεωρηθεί έγκλημα. Δεν είναι αυτό το πιο σοβαρό αλλά το Υπαρξιακό Επίπεδο… Καθημερινά μαλώνουν, μεθάνε,βρίζονται μεταξύ τους, γίνονται δολοφόνοι των ίδιων των συντρόφων στην ατυχία τους, ζουν βέβαια σε βρώμικα καλύβια όπου αντί της αγάπης βασιλεύει το μίσος…
Πολλές φορές έχω σκεφτεί πως αν κάποιος από αυτούς, περιόριζε μέσα του το μίσος, την οργή, την ασέλγεια, τη μέθη, την αισχρολογία, την σκληρότητα, τον εγωισμό, τη συκοφαντία, τον φθόνο, τη φιλαυτία, την υπεροψία κ.λ.π. θα ήταν στους άλλους αγαπητός, θα συναναστρεφόταν μ’ανθρώπους πιο εκλεκτούς, πιο πνευματικούς, σύμφωνα πάντα με τον απλό νόμο της Ψυχολογικής Συγγένειας. Οι νέες αυτές σχέσεις θα ήταν καθοριστικές για μια οικονομική και κοινωνική αλλαγή…
Αυτό θα ήταν το σύστημα που θα επέτρεπε στο άτομο να εγκαταλείψει τον “σταύλο” το βρωμερό “υπόνομο”…"

Σαμαέλ Αούν Βεόρ: Διατριβή της Επαναστατικής Ψυχολογίας

02/12/2008, 07:30:04
Αγαπητοί trexagireve & psychopompos , με την παρατήρηση και ενδεχομένως μελέτη των προσωπικοτήτων γύρω μας , διαπιστώνουμε ένα γεγονός που αφορά Έμεσα και την δική μας προσωπικότητα .
Μπορούμε να βγάλουμε ένα χρήσιμο συμπέρασμα .
Ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βελτιώνουμε την δική μας προσωπικότητα .
Το παράδειγμά σου trexagireve είναι χαρακτηριστικό και για τις προσωπικότητες ,που έχουνε περάσει στην ώριμη ηλικία .
Πόσοι από εμάς δεν έχουνε το αίσθημα της κατωτερότητας , όταν βρισκόμαστε μεταξύ προσωπικοτήτων με ογκώδη εξωτερικά επίκτητη γνώση ?
Σίγουρα όχι όλοι, αλλά η πλειοψηφία .
Τι είναι όμως αυτό που κομπλάρει την προσωπικότητα μας ,όταν κολυμπάμε σε ύδατα που δεν τα γνωρίζουμε .
Δεν είναι η ιδέα μας ,ότι μειονεκτούμε απέναντι σε τόσο μεγάλη γνώση ?
Γιατί όμως νιώθουμε μειονεκτικά ?
Δεν είναι το γεγονός ,ότι η εξωτερικά επίκτητη γνώση, είναι η σημαντικότερη για την πλειοψηφία των προσωπικοτήτων του πλανήτη μας ?

Αυτό βέβαια το γεγονός σπανίως συμβαίνει ,διότι όπως εμπεδώσαμε ,μέσω των καθημερινών μας βιωμάτων ,ποτέ (σχεδόν ποτέ ) δεν θα πάει ένα άτομο με ανύπαρκτη ,η έστω ελάχιστη εξωτερική γνώση , σε έναν χώρο, όπου συχνάζουνε προσωπικότητες με άφθονη εξωτερική γνώση .

Εσάς προσωπικά σας προβληματίζει αυτό αγαπητοί φίλοι ?
Ασχέτως αν ποτέ στο μέλλον , συμβεί να βρεθείτε σε αυτήν την θέση, μπορείτε να βρείτε…. ,βρούμε κάποιον τρόπο , ώστε να είμαστε και εμείς άνετοι , όπως ο trexagireve στο παράδειγμά του ?

Το μόνο δύσκολο ,είναι να προσπαθήσει ένα άτομο να διαβάζει βιβλία γενικού ενδιαφέροντος (κοινωνικά, πολιτικά , θρησκευτικά ,αθλητισμού ) ώστε να αναβαθμίσει την γνώση του και να έχει άποψη για τα θέματα αυτά και μάλιστα με επιχειρήματα .
Όσο βέβαια θα διαβάζει και θα μελετάει, τόσο περισσότερο θα ανεβαίνει την σκάλα της γνώσης .

Μήπως θα ήτανε ποιο εύκολο αν το άτομο αυτό ,είχε αποκτήσει την ικανότητα της διάκρισης ;

02/12/2008, 14:47:57
Εδώ όμως είναι το θέμα φίλε μου alfa-omega, μπορεί κανείς
να διακρίνει; Γιατί όταν λές διάκριση, σήμερα έχει παρεξηγηθεί και
διάκριση θεωρείται το να δεις αυτά που ειναι, δλδ, οικονομική κατάσταση,
ομορφιά,κοινωνική θέση, προσωπικότητα,κλπ.Αυτό λέγεται αδιακρισία...
Διάκριση είναι να μπορείς να δεις μέσα απο ένα άνθρωπο, όχι απλα τι
δείχνει, αλλά και τι θα γίνει, ποιος είναι πραγματικά κι εκεί έχει το
ρόλο της η προσωπική συμπεριφορά...
Διάκριση, σημαίνει να μπορείς να δεις, όχι να χωρίσεις...
Μεγαλυτέρα πασών των αρετών η διάκρισης, φίλε μου, πολύ σημαντικό.. Είναι
μεγάλη ικανότητα η διάκριση, κιόχι η αυθαίρετη, αλλά η υπάρχουσα που πρέπει
κανείς να μπορεί να δει...
Αγαπητέ Psychopompos, σίγουρα είναι άλλο πράγμα η προσωπικότητα που υπάρχει
ατον καθένα, αλλά υπάρχουν ενδείξεις, αποχρώσες, μάλιστα, του ότι επηρεάζεται
σημαντικά...Αν δε, υπήρχε ένα καλό περιβάλλον, τότε η προσωπικότητα, θα
μπορούσε να είναι χαρακτηριστική, κυριολεκτικά...Ο άνθρωπος είναι σαν λουλούδι,
πρέπει να έχει καλό περιβάλλον για να ανθίσει...
Χρειάζεται ένα όμορφο κόσμο γύρω του...
03/12/2008, 10:08:53
quote:

Εδώ όμως είναι το θέμα φίλε μου alfa-omega, μπορεί κανείς
να διακρίνει;

Ας πάρουμε ως συγκεκριμένα παραδείγματα την δική σου ,την δική μου και επίσης την προσωπικότητα του Psychopompos .
Μπορούμε να διακρίνουμε τις προσωπικότητες του οικογενειακού μας περιβάλλοντος ,με τις οποίες έχουμε στενές επαφές ;

03/12/2008, 10:40:19
Για να το πετύχεις αυτό φίλε μου alfa-omega,
πρέπει να μπορείς να δεις το χρώμα..Έχει πολύ σημασία
το χρώμα που απορρέει απο τον καθένα μας...Αυτό πάλι ,
φαίνεται απο την συνολική εικόνα του ατόμου, αν μπορεί να κανείς
να δει γενικά και να μην παρασύρεται απο τα ειδικά...
Πρέπει να μπορείς να δεις μακρυά κιόχι κοντά...
04/12/2008, 11:20:08
quote:

Για να το πετύχεις αυτό φίλε μου alfa-omega,
πρέπει να μπορείς να δεις το χρώμα..Έχει πολύ σημασία
το χρώμα που απορρέει απο τον καθένα μας...Αυτό πάλι ,
φαίνεται απο την συνολική εικόνα του ατόμου, αν μπορεί να κανείς
να δει γενικά και να μην παρασύρεται απο τα ειδικά...
Πρέπει να μπορείς να δεις μακρυά κιόχι κοντά...

1 .ερώτηση :Για να μπορεί να δει κάποια προσωπικότητα το χρώμα μίας άλλης προσωπικότητας , πόσο μακριά θα έπρεπε να μπορεί να δει ;
2.ερώτηση : Ο γονιός , πότε γνωρίζει τον χαρακτήρα του παιδιού του ,δηλαδή θα πρέπει να δει το χρώμα του ,η μήπως μέσα από την παρατήρηση της συμπεριφοράς του ,μπορεί να διακρίνει τον χαρακτήρα του .

Εδώ βέβαια προκύπτει ένα καινούργιο ερωτηματικό :
Πότε (σε ποια ηλικία ) διαμορφώνεται πλήρως ο χαρακτήρας ενός ατόμου ;

Εσύ φίλε μου έχεις διαμορφώσει πλήρη προσωπικότητα και χαρακτήρα ,η μήπως είναι ανόμοια και δεν πρέπει να τα βάλουμε σε ένα καλάθι ?

04/12/2008, 14:42:40
Θα πρέπει να μπορέι να δει ολοκληρωμένη και χαρακτηριστική την προσωπικότητα
του άλλο, για να μπορεί να δει το χρώμα και την πορεία του καθενός...
Θα πρέπει να ξέρει τους τύπους των ανθρώπων, ώστε να τους εντάσσει εκεί
και να βλέπει χοντρά φίλε μου alfa-omega...
Και όταν καταφέρει και φτάσει εκεί, θα πρέπει τότε να μπορεί
να χάσει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του, για να μπορεί να είναι
αυθεντικός, φίλε μου... Θα πρέπει να μπορεί να γίνει αυτό που θα χάσει,
ώστε ούτε να φοβάται να μην το χάσει,αλλά και να το έχει, γιατί θα
είναι...
05/12/2008, 11:32:59
Εσύ μπορείς να είσαι αυθεντικός ;
05/12/2008, 12:01:40
Ναι φίλε μου alfa-omega, αν κι είναι επώδυνο πλέον,
γιατί δεν εκτιμά κανείς την σωστή συμπεριφορά και σε βλέπουν
πια σαν παράξενο...
Αλλά πέρα απο τους άλλους, περισσότερο έχει να κάνει με τον
εσωτερίκό μας εαυτό, που αν τον αφήσεις να βγει στο πρόσωπο σου,
τότε θα δείς πόσο εύκολο είναι...
θέλει δρόμο βέβαια και πεσίματα και ανορθώσεις...