- "'Αθέλητες Θραύσεις (εκρήξεις) κρυστάλλων και Ανεξήγητες Σωτηρίες απο Θάνατο" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πριν ένα μήνα περίπου καθισμένος σε τραπέζι με άλλα δύο πρόσωπα, συζητούσα γεμάτος ένταση και θυμό επί προσωπικού θέματος. Τελειώνοντας τις σκέψεις μου, ακούγεται μια έκρηξη σαν από θραύση κρυστάλου. Τιναζόμαστε και κατευθυνόμαστε στην κουζίνα. Περίμενα κάποιο ποτήρι να έχει πέσει στο πάτωμα. Αυτό που είδα ήταν λίγο σπαζοκεφαλιά. Το ποτήρι είχε διαλυθεί σε πολύ μικρά κομμάτια, με τον πάτο του ποτηριού να παραμένει ανέπαφος πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Κυριολεκτικά είχε εκραγεί στέλνοντας μικρά κομμάτια ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις.
Και το ποτήρι έσπασε τελειώνοντας τις άσχημες σκέψεις μου...
Όταν πριν μερικά χρόνια συνειδητοποίησα πως για την πνευματική μου "επιβίωση" και εξέλιξη χρειάζομαι ανώτερη καθοδήγηση, συνέβη ένας κατακλυσμός γεγονότων. Μέσα σε αυτά τα γεγονότα ερχόταν διάφορες πληροφορίες και κατευθνσεις εξέλιξης. Αυτό γινόταν ώστε να μην μου αφαιρεθεί το δικαίωμα της επιλογής. Έπρεπε να επιλέξω...
Αργότερα κατανόησα πως από όλες τις "προσευχές" του ανθρώπου, αυτήν που καλεί για ανώτερη καθοδήγηση θεωρείται ύψιστης σημασίας αίτημα. Εξετάζεται από τις αγίες υποστάσεις, αν σε αυτόν τον άνθρωπο έχει περάσει "ουσία" που φέρει μέσα της δύναμη μεταβολής. Αν όντως δεν έχει περάσει τέτοια "ουσία" από τον άνθρωπο αυτό, τότε ο Θεός στέλνει το ανώτερο δυνατό σε αυτόν τον άνθρωπο. Στέλνει το ανώτερο, το πέραν πάσης φαντασίας!!!
Θα πρέπει να γνωρίζεις πως οι μεταβολές στα πνευματικά πεδία του ανθρώπου λαμβάνουν χώρα και ολοκληρώνονται σε 7 ετής κύκλους. Τρεις κύκλοι των 7 χρόνων δίνουν 21. Η δυνατότητα μεταβολών κλείνει στα 21. Η ηλικία αυτήν αποτελεί ορόσημο, ένα τέλος αλλά συνάμα και δύναμη για μια νέα αρχή.
Από κει και πέρα τα γεγονότα της ζωής ακολουθούν τους "νόμους" οι οποίοι εκφράστηκαν μέσα από την ενσαρκωμένη ποιότητα που μέσα σου έσπειρες, καλλιέργησες, και θέρισες μέσα σε αυτούς τους τρεις 7ετής κύκλους...
Αν στα πεδία των εντολών σου γράφηκε η "σωτηρία" από πάσης φύσεως ατυχήματα, τότε αυτό βιωματικά επιβεβαιώνεται συνεχώς. Έχει εκφραστεί σε νόμο που καθορίζει το βιωματικό της υπάρξεώς σου.
Αν είσαι κοντά στο Θεό τότε δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις τί πρέπει να κάνεις. Εύχομαι όλες οι Αγίες Δυνάμεις να σε οδηγήσουν εκεί που επιθυμείς να βρεθείς!
quote:
Διαβάζοντας τις εμπειρίες σας θυμήθηκα το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο:πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο:(μηχανική ενέργεια σε έναν κρύσταλλο
μετατρέπεται σε ηλεκτρική και αντίστροφα).Λογικά εάν εφαρμόσεις ικανή διάφορα δυναμικού σε ένα κρύσταλλο μπορείς να τον καταστρέψεις.
Οι ανθρώπινες σκέψεις λαμβάνουν χώρα με μετάδοση ηλεκτρικών σημάτων μεταξύ των διάφορων νευρώνων (νευρικά κύτταρα).
Είναι αυτή η ηλεκτρική ενέργεια ικανή να διαλύσει ένα ποτήρι?
Η μήπως ήσασταν σε ένα περιβάλλον φορτισμένο ηλεκτρικα,το οποίο σας δημιουργούσε εκνευρισμό και αυτά τα φορτία ηταν υπεύθυνα τοσο για τις θραύσεις των υαλικών όσο και για τον εκνευρισμό που νιώθατε?
Όσο για το πόσο μπορεί να φορτιστεί ένας άνθρωπος από το περιβάλλον…σας αναφέρω ότι υπήρξε περιοδος στο εργαστήριο όπου δούλευα κατά την οποια δεν μπορούσαμε να αγγίξουμε ο ενας τον άλλον γιατί μας τίναζε το ρεύμα (ειμασταν φορτισμενοι ηλεκτρικα και όταν ακουμπούσαμε ο ενας τον αλλον τα ηλκετρικα φορτια ταξιδευαν από το ένα σώμα στο άλλο και τζιζ)…
Όχι αγαπητέ Medtech δεν υπήρχε κανένα ιδιαίτερο ηλεκτρικά φορτισμένο πεδίο γύρω μου.
Τι ιδιαίτερο πεδίο να υπάρχει στην πλατεία μιας καφετέριας στην κουζίνα μιας ταβέρνας, σε μια ρεσεψιόν, στον εσωτερικό χώρο μιας καφετέριας ή σε ένα κατάστημα ρούχων?
Άρα, πάμε στην επιλογή "ρεύμα-νευρώνες"? Δηλαδή, δημιουργώ εγώ αυτό το "ηλεκτρικό πεδίο" που κάνει τα κρύσταλλα να "εκρήγνυνται"?
Θα θυμίσω εδώ ότι, όταν οι τζαμάδες "χτυπάνε" τα τζάμια, αυτά σπάνε σε θρύψαλλα μεν αλλά "καταρρέουν προς τα κάτω". Δεν εκρήγνυνται σαν "χειροβομβίδα με θραύσματα προς τα έξω". Δυστυχώς στην περίπτωσή μου πρόκειται περί "έκρηξης".
Τι κάνουμε λοιπόν για να "ελέγξουμε" την κατάσταση?
Ευχαριστώ ειλικρινά για τις "παραμέτρους που βάλατε".
quote:
Φίλοι μου!
Τί μου θυμήσατε τώρα...
Υπήρξε μια φορά ένα ανάλογο περιστατικό στην ζωή μου... όμως μέχρι αυτή την στιγμή το είχα σχεδόν ξεχάσει...
Ημουν 18 ετών τότε... νέος δραστήριος, (από αυτούς που λέμε ότι το αίμα τους βράζει!) ,σπούδαζα και εργαζόμουν ταυτόχρονα.
Πάντα ,μέχρι και σήμερα, φορτιζόμουν έντονα συγκηνησιακά με οτιδήποτε είχε να κάνει με την ζωή και τον θάνατο... (σε άλλα θέματα έχω αναφέρει πόσο έχουν επηρρεάσει την ζωή μου από όταν ήμουν παιδί ακόμα... ας μην επαναλαμβάνω πάλι τα ίδια...)
Μία από εκείνες τις ημέρες λοιπόν... είχα μάθει οτι ο παππούς μου έπασχε από καρκίνο... και πως δυστυχώς σε λίγο καιρό δεν θα ήταν πια μαζί μας... καταλαβαίνετε λοιπόν την "φόρτηση" που είχα μέσα μου. Εκείνο το βράδυ πήρα τους δρόμους τρέχοντας. Εφυγα από το σπιτι μου στον Αγιο Βασίλη Πειραιά και έφτασα τρέχοντας χωρίς να σταματήσω στο σπίτι της κοπέλας μου που ήταν στην Καστέλλα. Αρκετά μεγάλη απόσταση, και αν λάβουμε υπ'οψιν πως πάντα είχα μερικά παραπάνω κιλά, θα ήταν αδύνατον να την κάνω υπό κανονικές συνθήκες! Εκεί ούτε περπατώντας δεν πήγαινα!
Εκεί μου άνοιξε η αδερφή της κοπέλας μου, και τρόμαξε που με είδε υδρομένο και λαχανιασμένο και μου έβαλε ένα ποτήρι νερό! Ηταν χειμώνας και το νερό ήταν από την βρύση και το ποτήρι ήταν σε θερμοκρασία "δωματίου" όπως το έβγαλε από το ντουλάπι.
Το ακούμπησε στο τραπέζι. Μόλις το άγγιξα για να το φέρω στο στόμα μου, ακούστε τί παράξενο έγινε! Το ποτήρι κόπηκε σαν από διαμάντι ακριβώς στο υψος που ήταν μέσα το νερό! Στο χέρι μου έμεινε μόνο ένας κύλινδρος από γυαλί!!! Το γυα΄λί είχε κοπεί με απόλυτη ακρίβεια... και μάλιστα αν το έπιανες γύρω γύρω με το χέρι σου... δεν έκοβε!
Η αδερφή της κοπέλας μου είχε μείνει "κόκκαλο". Ποτέ όμως δεν μου έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Ευτυχώς, δεν έχει τύχει από τότε να είμαι ξανά τόσο πολύ "φορτισμένος"
Ενδιαφέρουσα η εμπειρία σου φίλε μου. Είσαι όμως σίγουρος ότι δεν σου ξανασυνέβη παρόμοια εμπειρία ή τουλάχιστον κάτι άλλο "παραξενο" που να σου τράβηξε την προσοχή?
quote:
Καταπληκτικά αυτά που λέτε, 3 άτομα έχουν δει γυαλί να σπάει χωρίς λόγο!Το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο χρησιμοποιείται μαζικά, σε συσκευές όπως τα ρολόγια μας (quartz), αλλά πρόκειται για συγκεκριμένους τύπους κρυστάλλων που μόνο αυτοί κάνουν αυτό που λέει medtech, αλλάζουν σχήμα υπό την επήρεια τάσης (σε μικροσκοπική βέβαια κλίμακα).
Λειτουργούν και αντίστροφα, δηλαδή όταν πιέζονται παράγουν τάση, και αυτό προκαλεί την ταλάντωση σε συγκεκριμένη συχνότητα στα ρολόγια, συμπεριλαμβανομένου και του ρολογιού του υπολογιστή μας.
Δεν νομίζω το ίδιο φαινόμενο να μπορεί να συμβεί και στο γυαλί, όσες προσμίξεις κι αν έχει.
Πάντως ο τεχνικός όρος είναι piezoelectric effect, απίθανο να βρεις αναφορά του σε κρύσταλλο άλλο από τους συγκεκριμένους κρύσταλλους της βιομηχανίας ηλεκτρονικών.
Ατιθάσευτη τηλεκίνηση, θυμίζει αυτό που ζήσατε.
Στην περίπτωση του Σταμάτη, η επιφάνεια του νερού είναι πιθανό σημείο απότομης αλλαγής θερμοκρασίας, και άρα το αδύνατο σημείο του γυαλιού.
Dare To Dream
Και πως γίνεται "τιθασευόμενη τηλεκίνηση" αγαπητέ Gentleman? Διότι εδώ είναι το πρόβλημα. Αν άρχισε 20 χρόνια πριν απο ποτηράκι και έφτασε 3 χρόνια πριν σε τεράστια βιτρίνα ασφαλείας, σήμερα "που έχει φτάσει"? Άθελά μου δηλαδή, τι μεγέθους κακό μπορεί να κάνω?
Καταλαβαίνετε φαντάζομαι γιατί αναζητώ τρόπο να το "ελέγξω".
quote:καταρχήν σύμφωνα με την παρακάτω εξήγηση θα έπρεπε ο καθείς να αναλογιστει εάν τα φαινόμενα είναι τυχαία, ενδογενή, ή εξωγενή ή συνδυασμός των παραπάνω. η προσωπική μου γνώμη είναι(κι ας με χλευάσουν οι σκεπτικιστές) ότι είτε κάποιος βιώνει μία ψυχική επίθεση έντονου τύπου, αλλά αυτό δεν μπορεί να διαρκεί φυσικά για πάντα και αφ ετέρου πιθανά το άτομο που τα βιώνει βιώνει την ζωή του πιθανώς με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεται αρνητικά ή να υποβάλεται αρνητικά αλλά σε εξαιρετικό βαθμό που να ερεθίζεται το αιθερικό του ρευστό το οποίο είναι ικανό να προκαλεί τέτοια φαινόμενα.
Όλα όσα είπες φίλε Yngwie είναι εκπληκτικά. Κρατάω όμως τις δύο πιθανότητες.
"Ψυχική επίθεση" που λογικά λες απορρίπτεται λόγω μακρού χρονικού διαστήματος αναφοράς, και
"οξύτατο ερεθισμό του αιθερικού ρευστού" που μοιάζει νάναι και το πιο πιθανό.
Που οδηγούμαστε λοιπόν φίλε μου όσον αφορά τα "αντίμετρα"?
quote:
Μήπως θα έπρεπε, να μην δίνεις τόσο μεγάλη αξία σε τέτοια συμβάντα ;Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος εκτιμήσεις και να έχεις δίκιο, έτσι κι’ αλλιώς εσύ ξέρεις καλύτερα που τα βιώνεις.
Να ‘σαι καλά !
Στράτος
Αγαπητέ Ευστράτιε,
όταν είναι 1 - 2 περιστατικά, λές , πάει στο καλό.
Όταν όμως είναι όλη σου η ζωή γεμάτη απο δαύτα, και μάλιστα έχουν κινδυνέψει - προπάντων - κι άλλοι άνθρωποι πέραν απο εσένα, τότε δεν "δικαιούσαι" να αδιαφορήσεις.
Πρέπει "πάση θυσία" να βρείς λύση.
ίσως γιατί ήταν μία από τις λίγες φορές στην ζωή μου που αισθανόμουν έτσι! Πραγματικά ένιωθα μεγάλη ενέργεια μέσα μου που κάπου έπρεπε να εκτονωθεί!
Ισως το σπάσιμο αυτού του ποτηριού να ήταν η εκτόνωση αυτής της ενέργειας!
quote:
Και πως γίνεται "τιθασευόμενη τηλεκίνηση" αγαπητέ Gentleman? Διότι εδώ είναι το πρόβλημα. Αν άρχισε 20 χρόνια πριν απο ποτηράκι και έφτασε 3 χρόνια πριν σε τεράστια βιτρίνα ασφαλείας, σήμερα "που έχει φτάσει"? Άθελά μου δηλαδή, τι μεγέθους κακό μπορεί να κάνω?Καταλαβαίνετε φαντάζομαι γιατί αναζητώ τρόπο να το "ελέγξω".
Καταλαβαίνω το λόγο που αποζητάς έναν τρόπο στο να ελέγξεις αυτό το φαινόμενο το οποίο θεωρείς οτι προέρχεται από σένα.
Εσύ, φίλε μου, με ποιόν τρόπο πιστεύεις οτι μπορείς να το περιορίσεις?
Πως πιστεύεις οτι μπορείς να επιβληθείς σ' αυτό και να μην το αφήσεις να δρα ανεξέλεγκτα τις φορές που αυτό το φαινόμενο κάνει την εμφάνιση του?

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αγαπητέ AvarisHawk, αναφέρεις:quote:
Και πως γίνεται "τιθασευόμενη τηλεκίνηση" αγαπητέ Gentleman? Διότι εδώ είναι το πρόβλημα. Αν άρχισε 20 χρόνια πριν απο ποτηράκι και έφτασε 3 χρόνια πριν σε τεράστια βιτρίνα ασφαλείας, σήμερα "που έχει φτάσει"? Άθελά μου δηλαδή, τι μεγέθους κακό μπορεί να κάνω?Καταλαβαίνετε φαντάζομαι γιατί αναζητώ τρόπο να το "ελέγξω".
Καταλαβαίνω το λόγο που αποζητάς έναν τρόπο στο να ελέγξεις αυτό το φαινόμενο το οποίο θεωρείς οτι προέρχεται από σένα.
Εσύ, φίλε μου, με ποιόν τρόπο πιστεύεις οτι μπορείς να το περιορίσεις?
Πως πιστεύεις οτι μπορείς να επιβληθείς σ' αυτό και να μην το αφήσεις να δρα ανεξέλεγκτα τις φορές που αυτό το φαινόμενο κάνει την εμφάνιση του?In anticipation of my resurrection...
Μακάρι να ήξερα αγαπητέ Dying Incubus. Ειλικρινά μακάρι να ήξερα. Αυτό ψάχνω. Ιδέες. Προτάσεις. Σκέψεις. Πιθανότητες. Ερμηνείες. Κάτι, οτιδήποτε που θα με σπρώξει προς "κατευθύνσεις ερεύνης".
Μακάρι να είχα κάτι χειροπιαστό. Αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το "ψάχνω". Δηλαδή, ψάρεμα σε θολά νερά.
quote:quote:Έτσι έφυγε από τα χέρια μου η Σολωμονική και βρέθηκα με ένα βιβλίο περί εξασκησης της Αυτοσυγκέντρωσης και «λοιπών ιδιοτήτων» διαλογισμού.
ΦΙΛΕ AvarisHawk.
ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ;
ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;
Edited by - ellovos on 07/10/2006 14:01:29
Φίλε Ellovos,
ναι. Αλλά, μόλις ξεκινώ αυτοσυγκέντρωση, νοιώθω ότι "κάτι περίεργο συμβαίνει", ότι "χάνω τον έλεγχο", "ότι κάπου πάω να φύγω" (χωρίς να ξέρω για που), με πιάνει "τρόμος" και φυσικά "επανέρχομαι απότομα". Έτσι, κάθε φορά διέκοπτα "άδοξα". Μέχρι που σταμάτησα τελείως (απο φόβο φυσικά).
Εαν σου λένε κάτι αυτά που σου περιέγραψα και μπορείς να βοηθήσεις σε κάτι (ερμηνευτικά ή αλλοιώς) στείλε μου pm σε παρακαλώ αν θέλεις.
Σε Ευχαριστώ πολύ
quote:
Και σε εμένα έχουν συμβεί τα παρακάτω περιστατικά.1. Είναι το ποτήρι πάνω στο τραπέζι και εγώ βλέπω τηλεόραση. παράλληλα διψάω αλλά η ταινία έχει ενδιαφέρων και δεν πάω να πιω νερό. Τελικά αποφασίζω να σηκωθώ. Μόλις ξεκινάω την κίνηση να σηκωθώ το ποτήρι γίνετε θρυψαλα.
2. Στο σχολείο (2α γυμνασίου) έχουμε μάθημα. Κλασσικά δεν παρακολουθούσα και έκανα διάφορα. Κάνω την κίνηση σαν να έχω πιστόλι και να πυροβολώ προς τον μαυροπίνακα. Και μόλις κάνω την κίνηση του πυροβολισμού, πέφτει κάτω ο σπόγγος. Ολοι με κοιτούσαν!!!
3. Καθόμαστε με την παρέα για καφέ. Νιώθω δυσφορία. Σε κάποια στιγμή η δυσφορία είναι τόσο μεγάλη που αρχίζω και κοιτάζω δεξιά-αριστερά σαν να ψάχνω, αλλά δεν ηξερα τι. Και κρακ, σπάει στα δύο το ματάκι που φορούσα στον λαιμο.
4. Το προηγούμενο μου συνέβηκε και 3-4 χρόνιο αργότερα. Πάλι το ίδιο συναισθημα. Αλλά αυτή την φορά δεν είχα ματάκι, όμως φορούσα έναν σταυρό σε δερμάτινο σχοινάκι. Μόλις έκανα να κοιτάξω δίπλα μου, κόβετε το σχοινάκι και ο σταυρός πέφτει κάτω.
Τα πρώτα δύο είναι από ενέργεια δική μου, ενώ τα άλλα δύο από ενέργεια τρίτων.
Αυτό πιστεύω. Πως όλα είναι διοχέτευση με κάποιον τρόπο και σε δεδομένες, αλλά άγνωστες σε εμένα, συνθήκες κάποιας ενέργειας.
Τώρα τι ενέργεια είναι αυτή?
Προσωπικά δεν γνωρίζω.
The love is like a ball. Ul c
.|.
Φίλε μου ,
το "έψαξες" αργότερα? έβγαλες κάποια άκρη?