- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
geostar , ευτυχως για ΣΕΝΑ η μερα μου ηταν κακιστη , οποτε ο κακο σου ο καιρος και να σε βρεχει μεχρι να βγαλει ηλιο ΧΑΧΑΧΑ νασαι καλα (σβυσε το καλα) χαρουμενος φιλε μου ;)...αρα γιατι να σκαω για τον θανατο και αν τον θεωρω ως "κακο" αφου μονο "ΚΑΛΑ" θα μου φερει ? ΧΑΧΑΧΑ
καλο σας βραδυ !!!
[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Τα καζάνια δεν τα υπολόγισες όμωςςςςς....![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
οκ τα καζανια ... και αυτα ΚΑΛΟ θα ειναι , θα μου αποδειξουν οτι υπαρχει εκτος απο θεος και το παιδι του ο διαολος !!!
τελικα το μεγαλο ταξιδι ισως να αποδειχθει ποιο ενδιαφερον απο το μικρο ειτε το αντιφθούμε ειτε ΟΧΙ !!!
ολα ανθηρα λοιπον φιλε εαρινε , συμφωνεις ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
χαζος ειμαι ? ΧΑΧΑΧΑοκ τα καζανια ... και αυτα ΚΑΛΟ θα ειναι , θα μου αποδειξουν οτι υπαρχει εκτος απο θεος και το παιδι του ο διαολος !!!
τελικα το μεγαλο ταξιδι ισως να αποδειχθει ποιο ενδιαφερον απο το μικρο ειτε το αντιφθούμε ειτε ΟΧΙ !!!
ολα ανθηρα λοιπον φιλε εαρινε , συμφωνεις ?
M'Αρέσεις ρε...![]()

μας εχουν βαλει σε ενα λουκι , μη το ενα μη το αλλο , δεν πρεπει , δεν κανει , κακο αυτο κακο το αλλο , μη μιλας μη γελας μη τρως , θα σε καψει θα σε φαει θα σε καταπιει ... οτι και να κανεις θα σου βρουν και ενα κακο ... που στο διαλο ειναι αυτο το κακο στην φυση ... ( κοιτα τωρα φραση ,,,, στο διαλο το κακο , ο διαλος ειναι το κακο χαχαχα πλακα εχει)... μετα φταιμει εμεις που ειμαστε ολοι για τον ψυχιατρο ??? !!!
η φυση δεν εχει ουτε καλο ουτε κακο ...
υπαρχουμε και αντι να απολαυσουμε οσο ποιο "ομορφα" αυτο το λιγο που θα ζησουμε το εχουμε γεμισει με ενα σωρο "βλακειες" γιατι ετσι ΒΟΛΕΥΕ και ΒΟΛΕΥΕΙ καποιους ...
αντι να απλωνουμε το χερι σκεφτομαστε τι "κακο" θα παθει το χερι ... βρε τιποτα δε παθαινει , απλωσε το εσυ και θα δεις θα σου αρεσει ...
αντι να δινουμε μαζευουμε , κραταμε για μας και στο τελος ? μια τρυπα μεσα στο χωμα ... βρε μοιρασε τα ολα ... αν μη τι αλλο θα κανεις και τους αλλους χαρουμενους , ασε που θα λυσουμε το οικονομικο προβλημα του πλανητη ΧΑΧΑΧΑ
εεε οχι ρε σεις (οχι εσεις , αλλα εκεινοι που μας θελουν απο κατω), εγω θα τα βλεπω ολα ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ και θα χαμογελαω και στο καλο σας και στο κακο σας ... γιατι ολα ειναι ΑΝΘΗΡΑ και εαν δεν ειναι ΘΑ ΤΑ ΑΝΘΗΣΩ ΕΓΩ, ΕΜΕΙΣ ρε σεις χαχαχα και δεν εχω αναγκη ουτε το καλο ΣΑΣ ουτε το κακο ΣΑΣ ...

Μπροστα μου στη σειρα στεκοταν μια γιαγια κρατωντας το εγγονακι της στην αγκαλια...Κανεις μα κανεις δε παραχωρουσε τη σειρα του παρα της εκκλησης της γιαγιας.Ακουω τοτε τη γιαγια να λεει στο μωρο:Κοιτα κοιτα σε τι κοσμο μεγαλωνεις(Αντε ναι χριστιανικο,μα δεν υπηρχε κανεις εκει σκεπτομενος με ελληνικη παιδεια;)
Σε μια αλλη συζητηση μου λεει ο συνομιλητης μου:Ετσι οπως εχουμε γινει δεν ξερεις αν πρεπει να στειλεις το παιδι σου να μαθει πιανο ή πολεμικες τεχνες.
Συζητωντας καποια στιγμη με τη γυναικα μου τις λεω:Για πιο λογο να φορτωσουμε τα παιδια μας με ηθικες αξιες και να μη τα μαθουμε να παιρνουν αυτο που θελουνε γκρεμιζοντας οτι σταθει στο δρομο τους...
Η απαντηση της αυθορμητη και στιγμιαια:Γιατι ισως βρει μπροστα του τον αδερφο του!
Μπροστα στην αναγκη(και μιλαμε για μια απλη καταιγιδα με ψοφοκρυο,που να διακυδευεται και η υπαρξη μας)πηγαν ολα στραφι'ηθικες αξιες παιδεια αντικατασταθηκαν απο το ενστικτο,το σημαδι του καϊν αρεσκονται να το λενε οι χριστιανοι.
Λες εαρινε:ή στις γενεσιοποιούς καταστάσεις -του-
Ποια θεωρεις εσυ ως γεννησιουργο αιτια,την καταιγιδα ή το ενχάρακτο;

quote:
Πριν αρκετα χρονια ετυχε να βρεθω στο σταθμο των υπεραστικων λεοφορειων με μια τρομερη καταιγιδα να μαινεται σε ωρα αιχμης και ταξι με το σταγονομετρο...
Μπροστα μου στη σειρα στεκοταν μια γιαγια κρατωντας το εγγονακι της στην αγκαλια...Κανεις μα κανεις δε παραχωρουσε τη σειρα του παρα της εκκλησης της γιαγιας.Ακουω τοτε τη γιαγια να λεει στο μωρο:Κοιτα κοιτα σε τι κοσμο μεγαλωνεις(Αντε ναι χριστιανικο,μα δεν υπηρχε κανεις εκει σκεπτομενος με ελληνικη παιδεια;)
Σε μια αλλη συζητηση μου λεει ο συνομιλητης μου:Ετσι οπως εχουμε γινει δεν ξερεις αν πρεπει να στειλεις το παιδι σου να μαθει πιανο ή πολεμικες τεχνες.
Συζητωντας καποια στιγμη με τη γυναικα μου τις λεω:Για πιο λογο να φορτωσουμε τα παιδια μας με ηθικες αξιες και να μη τα μαθουμε να παιρνουν αυτο που θελουνε γκρεμιζοντας οτι σταθει στο δρομο τους...
Η απαντηση της αυθορμητη και στιγμιαια:Γιατι ισως βρει μπροστα του τον αδερφο του!
Μπροστα στην αναγκη(και μιλαμε για μια απλη καταιγιδα με ψοφοκρυο,που να διακυδευεται και η υπαρξη μας)πηγαν ολα στραφι'ηθικες αξιες παιδεια αντικατασταθηκαν απο το ενστικτο,το σημαδι του καϊν αρεσκονται να το λενε οι χριστιανοι.
Λες εαρινε:ή στις γενεσιοποιούς καταστάσεις -του-
Ποια θεωρεις εσυ ως γεννησιουργο αιτια,την καταιγιδα ή το ενχάρακτο;You've got to fight for your right to fight
Θα προσπαθήσω όσο πιο απλά μπορώ να απαντήσω...
Όσο και να πιέζει κάποιος το μπουτόν της μίζας προκειμένου να εκ-κινήσει η μηχανή , αν δεν υπάρχει ο μηχανισμός της μίζας δεν πρόκειται ποτέ να να γίνει οτιδήποτε...
Το ίδιο συμβαίνει και με το τιμόνι...αν δεν υπάρχει κρεμαγιέρα , όσο και να στρίβεις το τιμόνι το όχημα δεν θα ανταποκρίνεται στα κελεύσματα του οδηγού...
Το ίδιο και με τα φρένα ή τα φώτα...ή τον συμπλέκτη..κοκ!
Αυτά που αναφέρεις ως εν-χάρακτα -πολύ σωστά κατ'εμέ- αποτελούν τους μηχανισμούς ... οι οποίοι ενεργοποιούνται απο ανάλογα ερεθίσματα...!!!
Το πώς ο οδηγός όμως θα αναλύσει κάθε ερέθισμα στο δρόμο του , ποικίλει ....
Άλλος σε μια στροφή -σε πιθανό εμπόδιο ή ολισθηρότητα- μπορεί να πατήσει φρένο...άλλος περισσότερο γκάζι και αναάποδο τιμόνι...άλλος μπορεί να τα χάσει εντελώς ή και να τραβήξει χειρόφρενο...
Σε κάθε περίπτωση και εφόσον το όχημα εκ-τραπεί δεν θα ευθύνονται οι επιμέρους μηχανισμοί αλλα ο οδηγός και η έλλειψη εμπειρίας ή ακόμα και οι λάθος χειρισμοί...κοκ!
Άρα λοιπόν μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε ότι όντως υπάρχει το εν-χάρακτο ή τα εν-δυνάμει κατα την Αριστοτελική αντίληψη...
Οι λάθος χάρτες-ερμηνείες/αξιολογήσεις- μιας κατάστασης απο κάθε ψυχολογικό υποκείμενο...μπορεί να ενεργοποιήσουν πολλούς μηχανισμούς εντός του...που σε μια περίπτωση μπορεί να επιφέρουν την καταιγίδα-συγκινησιακές πειρατείες- και σε άλλη τον ήλιο ολό-λαμπρο...
Το όμορφο κατα μιαν έννοια ή το ψυχοφθόρο άλλως Κακό..!!!
Τι γνώμη έχεις Geo-stat..???

Εαρινε,
Μου το γυρισες παλι στον περιβαλοντα χωρο,στο παραδειγμα σου θα επεμενα στην υπαρξη ESP ABS LSD ktl.Εδω μετα θα σου ελεγα,για ρωτα και τους οδηγους αγωνων ποτε παιρνουν τις μεγαλυτερες συγκινησεις;
Οταν οδηγουν ενα αυτοκινητο με ολα τα παραπανω + traction control ή οταν εχουν ενα αδαμαστο μηχανημα που το πιο πιθανον ειναι να τους στειλει στις μπαριερες σαν τον ημιθεο Σεννα;
Μετα θα σου ελεγα,τη μανα και τον πατερα του Σεννα τους ρωτησες;
Δεν θυμαμαι πως ελεγαν εναν οδηγο των αμερικανικων αγωνων(ιντιαναπολις κτλ) που ενω ειχε βγει το συστημα υποστηριξης αυχενα(ΗΑΝS) δεν το φορουσε λεγοντας:αυτα ειναι για αδερφες!!!
Το υποστηριξε μεχρι που καρφωθηκε στις μπαριερες και κοπηκε ο αυχενας του.
Συγκινηση ή ασφαλεια;
Ταξη ή Αταξια;
Ποιος εβαλε το δικαιωμα στην επιλογη;
Ποιος σκεφτηκε οτι μπορει να λυθει ενας τετοιος γριφος;
(μετα το ποιος ειχα βαλει πουστης αλλα κολλησε το μηχανημα και ως ενδειξη μεταμελειας το απεσυρα)
Υπαρχει καποιος λογος που ο ανθρωπος μπαινει σε τετοια διλληματα;
quote:
Αν και πισω στην ουρα φωναξα στους μπροστινους να παραχωρησουν τη σειρα τους,στο κατω κατω δεν ειχα αμεσες επιπτωσεις!
Εαρινε,
Μου το γυρισες παλι στον περιβαλοντα χωρο,στο παραδειγμα σου θα επεμενα στην υπαρξη ESP ABS LSD ktl.Εδω μετα θα σου ελεγα,για ρωτα και τους οδηγους αγωνων ποτε παιρνουν τις μεγαλυτερες συγκινησεις;Οταν οδηγουν ενα αυτοκινητο με ολα τα παραπανω + traction control ή οταν εχουν ενα αδαμαστο μηχανημα που το πιο πιθανον ειναι να τους στειλει στις μπαριερες σαν τον ημιθεο Σεννα;
Μετα θα σου ελεγα,τη μανα και τον πατερα του Σεννα τους ρωτησες;
Δεν θυμαμαι πως ελεγαν εναν οδηγο των αμερικανικων αγωνων(ιντιαναπολις κτλ) που ενω ειχε βγει το συστημα υποστηριξης αυχενα(ΗΑΝS) δεν το φορουσε λεγοντας:αυτα ειναι για αδερφες!!!
Το υποστηριξε μεχρι που καρφωθηκε στις μπαριερες και κοπηκε ο αυχενας του.
Συγκινηση ή ασφαλεια;
Ταξη ή Αταξια;Ποιος εβαλε το δικαιωμα στην επιλογη;
Ποιος σκεφτηκε οτι μπορει να λυθει ενας τετοιος γριφος;
(μετα το ποιος ειχα βαλει πουστης αλλα κολλησε το μηχανημα και ως ενδειξη μεταμελειας το απεσυρα)
You've got to fight for your right to fight
Ποιον περιβάλλοντα χώρο μου τσαμπουνάς ρε Geo-stat{ike}...ε???
![]()
Το "καλό" και το "κακό" προκύπτουν λέωωωωω...σαν τα καυσαέρια του αυτοκινήτου....
Άμα η μηχανή είναι καινούργια και δεν καίει λάδια ... όλα καλά..άρα "αποτέλεσμα καλό"..
Αν όμως έχει κάψει ελατήρια...πηγαίνει ντουμάνι το καυσαέριο και τα καμμένα έλαια...και 20/50 να βάλεις άνθρακες...
.."αποτέλεσμα κακό".
Εκ των έσω προέρχονται ... απόνερα????
Θές αναλυσούλα ε???
Όχι όλα στο πιάτο..Geo-stat{ike} μου...σιγά σιγά...![]()
Ερωτήσεις...![]()
![]()
![]()
-(μετα το ποιος ειχα βαλει πουστης αλλα κολλησε το μηχανημα και ως ενδειξη μεταμελειας το απεσυρα)
ΥΓ:"Δεν το απέφυγες τελικά όμως ε"???

Edited by - Εαρινός on 14/10/2010 15:05:43
Edited by - Εαρινός on 14/10/2010 15:08:00
Edited by - Εαρινός on 14/10/2010 15:08:41
quote:και επεται η αντιδραση!
σε μια στροφή -σε πιθανό εμπόδιο ή ολισθηρότητα-
quote:
Αν όμως έχει κάψει ελατήρια...πηγαίνει ντουμάνι το καυσαέριο και τα καμμένα έλαια...και 20/50 να βάλεις άνθρακες....."αποτέλεσμα κακό".
Προύποθεση
Με την υποθεση τι γινετε!
Ειμαι νεο μελος στο forum και φανατικος με τα παραξενα φαινομενα.Επειδη τωρα τελευταια ακουω διαφορα για τους ολυμπιακους αγωνες, αποφασησα να ανοιξω το θεμα και οποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει.Ακουσα πριν απο λιγες μερες στην τηλεοραση για να ειμαι ειληκρινης (απο γνωστους ελληνες επιστημονες) οτι την ημερα της εναρξης των ολυμπιακων αγωνων αλλα και στις επομενες που θα ακολουθησουν θα πληξει τη χωρα αλλα κυριως την Αθηνα μια σφοδρη κακκοκαιρια με σκοπο τη διακοπη των ολυμπιακων αγωνων.Δεν ξερω ακριβως κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο αλλα αν κρινω απο τα λεγομενα των επιστημωνων, το φαινομενο αυτο ισχυριζονται οτι θα πραγματοποιηθει σιγουρα... παρακαλω αν γνωριζει καποιος-α κατι η εχει ακουσει κατι αντιστοιχο να μου απαντησει.
ευχαριστω.
akros endiaferousa apopsi
pios to eipe?
pou?
to dikaiologisan?
Καλώς ήρθες και εσύ στο χώρο...
Σου παραθέτω το παράλληλο θέμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3406&whichpage=1&ARCHIVE=
Κατ'αρχας να σαςευχαριστησω για το ενδιαφερον που δειξατε στο θεμα που εθεσα οπως και για τη διευθυνση στην οποια με παρεπεμψε ο φιλος πριγκηπας.Εχω διαβασει αυτα που ειπωθηκαν στη συγκεκριμενη διευθυνση αλλα δεν εβγαλα καποιο τελικο συμπερασμα,ακομα.Επισης φιλε _PiNhEaD_ αυτο το θεμα το εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο να το συζητανε και οι δημοσιογραφοι του περιοδικου "Ε" με το αρθρο τους "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (αν κανω λαθως για το περιοδικο συγχωρεστε με γιατι εχω καιρο που το διαβασα)αλλα και απο γνωστες εφημεριδες.Τελος μου εκανε εντυπωση καποια ατομα τα οποια ηταν σιγουρα για το φαινομενο αυτο (αναφερομαι στην εκπομπη:ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ του κυριου Κωστα Χαρδαβελα οπου οι προσκεκλημενοι του ανεφεραν τελευταια στιγμη την καταστροφη των ολυμπιακων αγωνων.)Παρακαλω αν γνωριζετε τιποτα περισσοτερο για το θεμα των ολυμπιακων αγωνων ενημερωστε με.
ευχαριστω.
Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές. Δεν παρακολούθησα την εν λόγω εκπομπή αλλά δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο, όσες "ενδείξεις" κι αν παρουσιάσουν οι θιασώτες αυτής της άποψης. Παραείναι υπερβολικό. Οι ημέρες 14-29 Αυγούστου θα είναι κλασικές Ελληνικές καλοκαιρινές ημέρες και οι Ολυμπιακοί θα πραγματοποιηθούν όπως έχει εδώ και καιρό προγραμματιστεί.
Φιλικά,
sparverius
My Karma ran over your Dogma ![]()
Ας μην μας διακατέχει πάντα η καταστροφολογία.Έτσι κι αλλιώς πληρώσαμε και θα πληρώσουμε..
Φίλε notis,δύσκολο αυτό που ζητάς..
quote:
Παρακαλω αν γνωριζετε τιποτα περισσοτερο για το θεμα των ολυμπιακων αγωνων ενημερωστε με.
Όπως και ο ίδιος έγραψες,αυτό για την ματαίωση των ολυμπιακών αγώνων,αφέθηκε στην εκπομπή προς το τέλος.Χωρίς καμμιά εξήγηση.
Αλλά και εξηγήσεις να σου δώσουν κάποιοι,νομίζεις πως θα σε πείσουν?
Ακούστηκε πως δεν θα γίνουν επειδή δεν θα το επιτρέψουν άλλες χώρες.
Ακούστηκε για άσχημες καιρικές συνθήκες.Τί να υποθέσω? Χιόνι στο κατακαλόκαιρο?
Εμένα δε με πείθουν.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Δεν πιστεύω στα λόγια των εν λόγω επιστημόνων όμως βάση της εμπειρίας μου (που βασίζετα κυρίως στο θυμητικό μου) δεν μπορώ να το αποκλείσω. Ακόμα και με την παραδοχή πως δεν θα βάλει το χέρι της κάποια άγνωστη δύναμη....
Αναζητώντας την αλήθεια
Edited by - Beholder on 29/02/2004 22:07:09
Θα τα προκαλέσουμε λοιπόν είπαν,όλοι εμείς,συγκινησιακά!
Έφερε το παράδειγμα των ινδιάνων και το χορό της βροχής,και τις περιφορές εικόνων Αγίων μας,σε περιόδους ξηρασίας.
Τί γνώμη έχετε γι'αυτό?
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ (ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΧΕΧΕ !!)
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος