- Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
γμτ... με τις "Νεες Τεχνολιγιες στην Διοικηση Τουριστικων Επιχειρησεων" εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας ...CRS, CRM, GDS, DMS, ΤΕΠ, ΗΣΔΠΠ και δεν συμμαζευεται

quote:
Ελπίζω να είστε καλά και να αντέχετε το κρύο γιατί προβλέπεται να πέσει κι άλλο η θερμοκρασία.
OOOεεεεε, οεοεοεεοεεεε
Θα είμαστε υπέροχα εάν πέσει και άλλο η θερμοκρασία!!!
Για την ακρίβεια να πιάσει πάτο - κάτω από τους -10...
Και να μείνει εκεί για κάνε μήνα, να το ευχαριστηθούμε βρε παιδί μου, γιατί έρχεται το καλοκαίρι με τους καύσωνες του...

quote:
Σημερα εχω και γεννεθλια εν τω μεταξυ... αισιως τα 25 (εγινα "μεσηλιξ")

Να τα εκατοστίσεις
Φίλε PREDATOR χρόνια πολλά! Έχεις και γεννέθλεια την ίδια μέρα με κάποιον που γνωρίζω ![]()
Love wothout genelove is like an important question without answer.

Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλη την παρέα ![]()

Ελπίζω να είστε καλά και να περάσατε καλά εχθές σε ό,τι κι αν κάνατε.
Το θέμα βασικά είναι ότι επειδή εχθές αρκετοί θα ξενυχτήσαμε, ίσως να μην σηκωνόμασταν εύκολα το πρωί.
Εγώ πάντως μετά βίας μπόρεσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. ![]()
Φίλε PREDATOR, χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου!
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και να ευοδωθούν οι στόχοι σου. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Αχχχ - το στομαχάκι μου...
Πέντε κιλά κρέας θα πρέπει να έφαγα χτες το βράδυ..
quote:
Φίλε PREDATOR, χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου!
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και να ευοδωθούν οι στόχοι σου.
Και ένα εκατομμύρια ευχές από μένα...
Ακόμα να χωνέψω από χθες το βράδυ.Τα παϊδάκια έχουν στήσει τρελό χορό στο στομάχι μου.
Φίλε predator Χρόνια Πολλά και από μένα.
![]()

Love wothout genelove is like an important question without answer.
Τι προτιμάει ο λαός, σόδα για να χωνέψουμε μετά την χθεσινή κραιπάλη …
ή μήπως καφεδάκια…

Καλημέρα σήμερα κερνάω εγώ φραπεδακια
Ελπίζω να περνάτε ένα όμορφο και ξεκούραστο διήμερο. ![]()
Αν κι η Ε.Μ.Υ. είχε ανακοινώσει ότι σήμερα θα είχαμε χιόνια ακόμα και μέσα στην Αθήνα, εγώ δεν έχω δει ούτε νιφάδα χιονιού.
Έχει μια ωραία λιακάδα αλλά αρκετό κρύο πάντως.
Είχα μια ελπίδα ότι θα στρώσει το χιόνι και θα γλιτώσουμε καμία μέρα από την δουλειά... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying_Incubus-Αν κι η Ε.Μ.Υ. είχε ανακοινώσει ότι σήμερα θα είχαμε χιόνια ακόμα και μέσα στην Αθήνα, εγώ δεν έχω δει ούτε νιφάδα χιονιού.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τα δούμε όλα άσπρα αύριο, μήπως και φανούμε τυχεροί και το κάνουμε τριήμερο…
Αν πάντως η Ε.Μ.Υ πέσει έξω για άλλη μια φορά, το δηλώνω κατηγορηματικά πως από εδώ και πέρα το μόνο δελτίο καιρού που θα παρακολουθώ είναι αυτό του STAR που είναι και πιο μορφωτικό…![]()