ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

morent1160 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
26/01/2006, 18:33:56
quote:
Τι τους στοίχησε? Μήπως έχουν και ψυχολογικό τραύμα από αυτή την σοκαριστική εμπειρία?Μήπως από την στεναχώρια και από αυτή την βαριά πληγή στην ψυχή τους,δεν τρώνε και έχουν και αυπνίες κιόλας?

Kάποιοι έθεσαν θέμα .. πως αισθάνεται ενας admin οταν κατεβάζει τους διακόπτες.
Μα αυτή είναι η δουλειά του.

Εμένα αν θα με έβαζες στη θέση του.. δεν θα ήμουν ικανός να κάνω κάτι τέτοιο. Και γιαυτό και δεν είμαι στη θέση του.

Είμαι ενα απλό μέλος.. που θλίβομαι.. οταν βλέπω να απενεργοποιούνται οι συνομιλητές μου. Εχω εκφραστεί ανάλογα και σε αλλες περιπτώσεις.
Εσύ εχεις μπεί με εναν άγνωστο κωδικό και βγάζεις τα εσώψυχα σου.
Εγώ με τα κορίτσια αυτά.. μπορεί εχω παίξει μπουνιές.. αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν θα χαιρόμουν για κάτι κακό που τους συνέβει.

quote:
Δεν μπορεί να γίνεται πάντα ότι θέλει ο καθένας.Παρέβησαν τους κανονισμούς του forum και εισέπραξαν την κατάλληλη ποινή.

Kαι εγώ εχω παραβεί τους κανονισμούς των φόρουμς.
Απλά δεν ξεπέρασα κάποιο όριο και συμμορφώθηκα.. εγκαίρως.
Και αυτό ...γιατί κάποιοι καλοί φίλοι μου έβγαλαν stop.

Στις κοπέλες αυτές κανένας μ$#@@ς δεν έβαλε stop.
Tις αφήσαμε να οδηγηθούν σαν πρόβατα στη σφαγή και βάζω και τον εαυτό μου μέσα στους μ$%%$#ς.

Edited by - allzzaro on 26/01/2006 18:46:11

geoxΜέλος
26/01/2006, 18:55:45
quote:
Kάποιοι έθεσαν θέμα .. πως αισθάνεται ενας admin οταν κατεβάζει τους διακόπτες.
Μα αυτή είναι η δουλειά του.

Στο θέμα εκείνο η αντμινα δεν απήντησε ποτέ αν και βιάστηκε να το καλοσωρίσει ευγενικά με την υπόσχεση πως θα γράψει όταν έχει ώρα.

Όταν κάποιος σβήνει τα φώτα πρέπει να είναι καλα προετοιμασμένος να περπατήσει στο σκοτάδι.

"Σοφέ" αρχισα να σε συμπαθώ.
Λες να πα να κοιταχτώ;

"Κάποιοι"

26/01/2006, 19:04:31
Παρά το ότι στο χθεσινό μου μήνυμα δήλωσα ότι δεν έχει να προστεθεί κάτι άλλο επί της ουσίας--και συνεχίζω να το πιστεύω αυτό--παρατηρώ ότι, μετά και το μήνυμα του μέλους Zander, είναι αναγκαίο ίσως να γίνονται και κάποιες διευκρινιστικές παρατηρήσεις...

Παρατηρώ ότι το συγκεκριμένο μέλος, αφού ξεκίνησε με μια απαξιωτική στάση στις προηγούμενες σελίδες, χαρίζοντάς μας εκείνες τις όμορφες εικόνες από πίτσες και λέγοντάς μας ότι "το έχουμε δαγκώσει", συνεχίζει λέγοντας ότι λίγο πολύ έχει κουραστεί από τη συζήτησή μας.

Θα ήθελα λοιπόν να υπενθυμίσω τα εξής και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτό :

α) Το συγκεκριμένο τόπικ είναι το μοναδικό στο οποίο γίνεται αυτή η κουβέντα, της οποίας δεν μπορώ να πω ότι είδα "σημάδια" σε άλλα σημεία του φόρουμ...Ή τουλάχιστον, εδώ στο τόπικ αυτό έχει..."συμμαζευτεί", αν το προτιμάτε. Όποιος λοιπόν θεωρεί ότι έχει "βαρεθεί" να ακούει κάποια πράγματα, απλά, δεν το ανοίγει, "αλλάζει κανάλι" και δεν διαβάζει, εκτός πια κι αν έχει να καταθέσει κάτι καινούργιο στη συζήτηση.

β) Επειδή και πάλι γίνεται λόγος από το μέλος Zander για "παραβίαση των κανονισμών" και για "ποινές", θα ήθελα να το παρακαλέσω να ξαναδιαβάσει ολόκληρο το τόπικ, αλλά και την ανακοίνωση του Admin σύμφωνα με την οποία τα συγκεκριμένα μέλη απενεργοποιήθηκαν, για να συνειδητοποιήσει, αν δεν το έχει κάνει ακόμη, ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ μελών, αλλά με ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και υπό προϋποθέσεις επανενεργοποίηση των εν λόγω λογαριασμών...Για πολλοστή φορά λοιπόν θα πω--και ελπίζω και πάλι να 'ναι η τελευταία--ότι το να πιπιλίζουμε την καραμέλα του "δημιουργήστε έναν καινούργιο λογαριασμό αν σας ενδιαφέρει πραγματικά" είναι τουλάχιστον άτοπο, από τη στιγμή δε που δεν υπάρχει καμία τέτοια απαίτηση ή οδηγία ή προτροπή ή κάτι τελοσπάντων από τους ίδιους τους υπευθύνους του χώρου, παρά μόνο η τελευταία δήλωση του Admin για την επανενεργοποίση υπό τον όρο της προσωπικής συνάντησης.

Αυτά κι εύχομαι και πάλι να μην αναγκαστούμε να ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια...

Edited by - durden_alie on 26/01/2006 19:07:57

26/01/2006, 19:09:37
quote:
Στο θέμα εκείνο η αντμινα δεν απήντησε ποτέ αν και βιάστηκε να το καλοσωρίσει ευγενικά με την υπόσχεση πως θα γράψει όταν έχει ώρα.

Eσύ είσαι βρέ.. και το μυαλό μου πήγε αλλού.
Γιατί να μην με συμπαθείς.. τον τρελό της γειτονιάς ολοι τον συμπαθούν...

Ενταξει με την πιτυρίδα??

26/01/2006, 19:20:32
quote:
Επειδή και πάλι γίνεται λόγος από το μέλος Zander για "παραβίαση των κανονισμών" και για "ποινές", θα ήθελα να το παρακαλέσω να ξαναδιαβάσει ολόκληρο το τόπικ, αλλά και την ανακοίνωση του Admin σύμφωνα με την οποία τα συγκεκριμένα μέλη απενεργοποιήθηκαν, για να συνειδητοποιήσει, αν δεν το έχει κάνει ακόμη, ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ μελών, αλλά με ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και υπό προϋποθέσεις επανενεργοποίηση των εν λόγω λογαριασμών...

Μα εκεί βασίζομαι και εγώ.. εαν είχαν απενεργοποιηθεί οριστικά.. δεν θα χτυπιόμουνα... στο κάτω κάτω.. δεν εκαναν κάποια προκλητική ενέργεια..ούτε προέβησαν σε ακρότητες κανονισμών ώστε να απενεργοποιηθούν.
Εννοήθηκε οτι απενεργοποιήθηκαν ωστε να μην προβούν σε ακρότητες με σκοπό να προστατευτούν.. απο τυχόν απενεργοποίηση.

Είμαι της γνώμης οτι η ενεργοποίηση τους θα συμβάλλει στην καλυτέρεψη των σχέσεων των τριών κοριτσιών.
Αυτό δεν θέλουμε ολοι μας.. ή μήπως υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να τις βλέπουν να σφαγιάζονται...??

27/01/2006, 11:07:16
quote:

Εχω ομως να κάνω μια πρόταση..

Το σκέφτηκα σήμερα το μεσημέρι.
Είμαστε κάπου 4.000 μέλη.. ίσως και παραπάνω.
Δεν εχουμε εναν Πρόεδρο..

Εναν ``Πρόεδρο μελών esoterica``.

Mιά λαμπερή ιδέα καλέ μου φίλε τα θερμά μου συγχαρητήρια. Να τι λείπει!!! Σοφέ κι εκλεκτέ συνταξιδευτή σε χειροκροτώ με σθένος.
΄Ενα πρόεδρος, ή γιατί όχι; Δύο προεδρίνες...Λοιπόν σοφό θα ήταν να αποτελέσουμε πρόεδρο -δύο σε ένα- Η ANGI ΚΑΙ ΕΓΩ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΙΔΕΑ. ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΡΕΜΟΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΚΑΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΝΕΣ.
ANGI,
ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΤΙ ΘΥΣΙΑ!
Τι λες;
Οι συντονιστές;
Η Αμαλία μας;
Ο Αdmin;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

27/01/2006, 11:10:40
quote:
Είμαι της γνώμης οτι η ενεργοποίηση τους θα συμβάλλει στην καλυτέρεψη των σχέσεων των τριών κοριτσιών

Να είσαι σίγουρος αγαπητέ allzzaro ότι αυτές τα έχουνε βρει...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
27/01/2006, 11:54:11
quote:

Εγώ με τα κορίτσια αυτά.. μπορεί εχω παίξει μπουνιές.. αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν θα χαιρόμουν για κάτι κακό που τους συνέβει.

allzzaro τώρα σιγά σιγά χαμηλώνουν οι τόνοι.
Μέσα από την ψυχή μου ζητώ να επανέλθουν οι απενεργοποιημένοι-ες...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ADMIN ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΙΩΠΑ...
ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ - ΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...
ΣΥΝΕΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΞΥΠΝΑΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΙΜΟΙ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΑΣ.
ΟΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ.
ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.
ΑΠΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ ΜΑΣ -ΕΣΤΩ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ- ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΜΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΤΟΛΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΛΑΜΠΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΝΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΧΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΦΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ...
ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ.
ΑΛΛΑ Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΞΥΝΣΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΤΙΑΣ ΜΑΣ. -ΛΑΜΠΕΡΗΣ ΄Η ΜΗ- ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΥΦΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.
ΟΛΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΤΑΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΑΥΤΟΥ...

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.
ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.
ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
ΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ.
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.
ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ.

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΜΑΣ - ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Η ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.
ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΜΑΣ. ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΖΩΗ.

ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΥΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ... ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ...

ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ.ADMIN...ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.
=))=II=((=
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

=))=II=((=

27/01/2006, 16:26:55
quote:
Να είσαι σίγουρος αγαπητέ allzzaro ότι αυτές τα έχουνε βρει...

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο avallon.

Τελικά οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές ...

27/01/2006, 16:31:23
quote:
ANGI,
ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΤΙ ΘΥΣΙΑ!

Φιλαράκια και εσείς.. τι ευτυχία.. ??

Φίλοι μου αγαπημένοι..

17/02/2009, 12:33:22
Πρέπει να γράψουμε πολλα μηνύματα να αλλάξει η σελίδα να φύγει ο γκαντέμης
17/02/2009, 12:34:31
Εντάξει έφυγε
17/02/2009, 12:52:17
ναι... εφυγε... κοιτα μονο μην "ξαναγυρισει"

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
IsoldeΜέλος
17/02/2009, 14:37:53
Καλημέρα!

quote:
Αλλα τι λέω αφού έβαλα τον Μητσοτάκη στη σελίδα καλα να πάθω αν δεν αλλάξουμε Σελίδα να μην βλέπουμε τη φάτσα του δεν θα σταυρώσουμε πελάτη

quote:
Eγω τι να πω... που σε 60 ωρες εχω μονο 5 ωρες υπνου?????

Να πας να κοιμάσε ποιο νωρίς!

Love wothout genelove is like an important question without answer.

loukritiaΜέλος
17/02/2009, 16:46:43
Ορίστε, έφυγε ο γκαντέμης ο τρομακτικός και μπόρεσα να μπω

Καλησπέρα σε όλους!

quote:
Eγω τι να πω... που σε 60 ωρες εχω μονο 5 ωρες υπνου?????
Να κόψεις κάτι, θα βαρύνεις απ'τον πολύ τον ύπνο

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
17/02/2009, 19:31:35
Καλησπέρα τελικά έφταιγε ο γκαντέμης απ την ώρα που έφυγε είδαμε φως .
18/02/2009, 08:16:16
Καλή μέρα σε όλους!!!
Μία ερώτηση:
Η μαϊμουδίτσα που είναι βρε παιδιά;;;

18/02/2009, 09:23:57
Kαλημερα σε ολους... σε μιση ωρα γραφω.. οποτε σας "χαιρετω" νωρις νωρις

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
18/02/2009, 09:24:07
Καλημέρα σε όλους!

Ελπίζω να είστε καλά και να αντέχετε το κρύο γιατί προβλέπεται να πέσει κι άλλο η θερμοκρασία.

Τον τελευταίο καιρό έχει πέσει πολλή δουλειά στο γραφείο οπότε από ελεύθερο χρόνο άστα...
Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο ευτυχώς.

Φίλε OANNHSEA, κι εγώ έχω να δω καιρό τη μαιμουδιτσα.
Ελπίζω να είναι όλα καλά και να την έχουμε σύντομα κοντά μας...

In anticipation of my resurrection...

18/02/2009, 14:06:36
Χαιρετώ την παρέα .

quote:
Kαλημερα σε ολους... σε μιση ωρα γραφω.. οποτε σας "χαιρετω" νωρις νωρις

Ελπίζω να τα πηγές καλά .

quote:
Η μαϊμουδίτσα που είναι βρε παιδιά;;;

quote:
Φίλε OANNHSEA, κι εγώ έχω να δω καιρό τη μαιμουδιτσα.
Ελπίζω να είναι όλα καλά και να την έχουμε σύντομα κοντά μας...

Ναι έχει καιρό να γράψει