ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Skull & Bones, Vote for Republicrats!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Skull & Bones, Vote for Republicrats!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

skeptic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Xotchipilli2Μέλος
30/10/2004, 17:24:11
quote:
Τώρα αν σου πέσει και κανά βιβλίο στα χέρια περί συμβόλων ή κάποιο αντίστοιχο του Carl Jung...ε, ρίξε καμμία ματιά...

Έχω ρίξει κάποια ματιά...Βασικά,έκανα ολόκληρο course ευτυχώς ή δυστηχώς πάνω στον κύριο Jung τον οποίο τον βρήκα απολαυστικότατο!

Εκεί που εστιάζω όμως είναι οτι "Πρώτο και καλύερο απο όλα η αποφυγή εντοπισμού"

Δεν πα κάποιος να έχει σε έναν πόλεμο ένα αεροπλάνο κινητό φρούριο που να μπορεί να ανταπεξέλθει και κάτω απο σωρία πυρών? Έ ,δεν θα το βγάλει στην μάχη έτσι...ΤΟν συμφέρει πρώτα απο όλα να μην το πιασουν τα ραντάρ...

Και αν εδωμέσα μπορούμε να εντοπίσουμε τα συμβολάκια τους τότε δεν κάναν καλή δουλειά μη εντοπισμού...Αν μπορώ να το εντοπίσω εγώ έσυ η οποιοσδήποτε άλλος ,θα μου πείς οτι δεν κινδυνεύει καμμια παράταξη...Στην τελική όσα σύμβολα και να μου δείξεις τι θα τους κάνω? Το θέμα είναι οι "αντίπαλες μεγάλες παρατάξεις" να μην τους εντοπίσουν.

Έτσι για κερασάκι αφήστε με να πώ οτι πολλά γεωμετρικά σύμβολα καθώς και αρ΄χετυπα (πχ φίδια,αετοι) έχουν χρησιμοποιηθεί ανα τους αιώνες απο τάγματα ,κινήσεις μυστικιστές...Τα σημερινά λογότυπα όποιο σχήμα και να χρησιμοποιήσουν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί...Αστέρια θέλετε? Κύκλους? Αετούς ? Φίδια? Ε...Πολλές φορές ένα σχήμα μπορεί να είναι άσχετο...

Μικρός θυμάμε δεν μπορούσα να ζωγραφίσω αστεράκια και στις ζωγραφιές μου έβαζα το ποιό εύκολο,τα δύο τριγωνάκια,το εβραικό αστέρι.Όχι,ούτε σιωνιστής είμουν παιδάκι 4 χρονών ούτε χωμένος σε μεγάλα κόλπα! Παρόλαυτα το αστείο ήταν οτι υπήρξαν "σενάρια" για μένα που φαντάστηκαν κάποιοι δάσκαλοί μου....Η οικογένεια μου γελούσε για μήνες όταν τους τα ανακόινωσαν...

Reality: A serotonine induced Hallucination?

30/10/2004, 17:31:20
Άει γειά σου...!!!

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

mysticΜέλος
01/11/2004, 11:22:44
Καλημέρα σε όλους,

σήμερα στην ΝΕΤ δεν θυμάμαι συγκεκριμένη ώρα αλλά είναι βραδυνή, υπάρχει εκπομπή αφιερωμένη στην οργάνωση skull&bones.

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
01/11/2004, 17:32:24
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 22.00 ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Skull & Bones

mysticΜέλος
02/11/2004, 11:04:49
Πατάτα η εκπομπή. Δίκιο είχες Open Mind ήταν αφιερωμένη στις εκλογές και απλά αναφέρθηκε στην οργάνωση αυτή. Ουσιαστικά είπε ότι και ο skeptic.

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
02/11/2004, 13:11:01
Τί θα περιμέναμε να μάθουμε από μία τηλεοπτική εκπομπή άραγε ή από μία συζήτηση σε ένα Forum;

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

02/11/2004, 17:31:52
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

osalΜέλος
02/11/2004, 17:53:08
Η εκπομπή είχε στόχο να μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στην Αμερική
λίγο πριν τις εκλογές και πιστεύω το πέτυχε...
Ειδικά ο ταξιτζής ήταν όλα τα λεφτά

Φιλικά, osalonikios...

03/11/2004, 18:01:20
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 60 minutes
ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ link http://www.cbsnews.com/stories/2003/10/02/60minutes/main576332.shtml

03/11/2004, 18:17:56
ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ link ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ
skull & bones http://www.biblebelievers.org.au/bones.htm