ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ... (Σχετικά με την εύρεση ενός βιβλίου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ... (Σχετικά με την εύρεση ενός βιβλίου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

GIORGOS8331 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
nediBΜέλος
28/01/2015, 10:34:33
Θελετε και τεταρτο γυρο;;
Δεν σας φτανουν τα μεχρι τωρα ρεζιλικια
Sesostris με γελασες και πιστεψα οτι κατι εχεις διαβασει,αλλα .......
Με εκανες ομως και γελασα με την παραθεση σου για τους αρχιερεις.
Μολις ευκαιρισω θα σας πω.
Καλημερα σας

321

nediBΜέλος
28/01/2015, 10:45:34
Ξεκαρδιστηκα στα γελια επισης και με μια χθεσινοβραδυνη παραθεση καποιου αιθεροβαμονα.
Μου θυμισε κατι που γνωριζουμε απο το 1983 και πραγματοποιειται στις μερες μας
«Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή. Τότε όμως θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί, αλλά και το ΚΚΕ»!
«Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί(ολους τους πολιτικους) και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί»!

321

28/01/2015, 12:50:24
Μετά το σπάσιμον της τρίτης σφραγίδος της αποκαλύψεως εξ ενός υπουργού ονόματι Βαρουφάκιον (αθέτησις χρέους θα λεχθεί, απόκρυφη αποκάλυψη Ιωάννου, μυστικά αρχεία Βατικανού), θα ξεχυθούν ιπτάμενες Γερμανικές ψωλ... απο το πουθενά, ωσαν τα ντρόνς του Αμαζόνα (άγνωστο σε τι αναφέρεται). Μέρη να κρυφτείς θα υπαρχουν ελάχιστα και η βαζελίνη θα έχει ήδη εξαφανισεί απο τα φαρμακεία και τα περίπτερα. Μακάριοι οι προνοήσαντες, οι έχοντες κατασκευάσει τσίγκινα άμφια, ως αυτοί οι διαφυλάτοντες την αληθινή των παρθενίαν. Αμην

28/01/2015, 13:28:28
quote:
Μετά το σπάσιμον της τρίτης σφραγίδος της αποκαλύψεως εξ ενός υπουργού ονόματι Βαρουφάκιον (αθέτησις χρέους θα λεχθεί, απόκρυφη αποκάλυψη Ιωάννου, μυστικά αρχεία Βατικανού), θα ξεχυθούν ιπτάμενες Γερμανικές ψωλ... απο το πουθενά, ωσαν τα ντρόνς του Αμαζόνα (άγνωστο σε τι αναφέρεται). Μέρη να κρυφτείς θα υπαρχουν ελάχιστα και η βαζελίνη θα έχει ήδη εξαφανισεί απο τα φαρμακεία και τα περίπτερα. Μακάριοι οι προνοήσαντες, οι έχοντες κατασκευάσει τσίγκινα άμφια, ως αυτοί οι διαφυλάτοντες την αληθινή των παρθενίαν. Αμην

heretic Δεν είναι έτσι τα πράματα. Η Γερμανία είναι υποχρεωμένη να κάνει πίσω, αλλιώς η ψ..ή που θα μας ρίξει θα μεγαλώσει τόσο που θα κάνει τον γύρο της γης, και εν τέλει θα της μπει στην.. πίσω πόρτα της αγάπης.

Πολλά θα κριθούν από το τι θα γίνει και στην Ισπανία.
Με το να μας ρίξει πορτα και ουσιαστικά να μας βγάλει από το ευρώ, όχι λεφτά δεν θα πάρει, αλλά και θα χάσει την σταθερότητα στην Ευρώπη. Για το καλό όλων μας, να κάνει πίσω. Αλλιώς προφητεύω τον ΧΟ να πανηγυρίζει εν τέλει και εν ερήμην του. Και δεν έχω καμία όρεξη για αντάρτικα.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

28/01/2015, 14:19:43
quote:
nediB

Σαν χριστιανός που είσαι nediB, έχεις πάει να σε διαβάση κανένας παπάς;

*

28/01/2015, 14:53:08
quote:

Καλόοοοοο!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

28/01/2015, 15:38:10
quote:

heretic Δεν είναι έτσι τα πράματα. Η Γερμανία είναι υποχρεωμένη να κάνει πίσω, αλλιώς η ψ..ή που θα μας ρίξει θα μεγαλώσει τόσο που θα κάνει τον γύρο της γης, και εν τέλει θα της μπει στην.. πίσω πόρτα της αγάπης.

Με το να μας ρίξει πορτα και ουσιαστικά να μας βγάλει από το ευρώ, όχι λεφτά δεν θα πάρει, αλλά και θα χάσει την σταθερότητα στην Ευρώπη. Για το καλό όλων μας, να κάνει πίσω. Αλλιώς προφητεύω τον ΧΟ να πανηγυρίζει εν τέλει και εν ερήμην του. Και δεν έχω καμία όρεξη για αντάρτικα.

Πολιτικά δεν είμαι με τους μνημονιακούς, το αντίθετο θα έλεγα, εως και πιο ακραίες θέσεις (εκτός Ε.Ε). Το κομμάτι αυτό της απόκρυφης αποκάλυψης που σας μετέφερα, προήλθε απο επικοινωνία με το πνεύμα του Ιωάννη, και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Μάλλον ο Ευαγγελιστής είναι με τους πρώην

nediBΜέλος
28/01/2015, 18:49:59
quote:

quote:

Πολιτικά δεν είμαι με τους μνημονιακούς, το αντίθετο θα έλεγα, εως και πιο ακραίες θέσεις (εκτός Ε.Ε). Το κομμάτι αυτό της απόκρυφης αποκάλυψης που σας μετέφερα, προήλθε απο επικοινωνία με το πνεύμα του Ιωάννη, και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Μάλλον ο Ευαγγελιστής είναι με τους πρώην

Το βαρουφακιον δεν αρμενιζει στραβα,αλλα οπως λεει και ο Ιταλος ειναι στραβος ο γυαλος.
Οσο για τον Ιωαννη τον Θεολογο και Ευαγγελιστη αστο καλυτερα.
Ειναι ο δευτερος αντιμνημονιακος μετα τον πρ.Δανιηλ

321

nediBΜέλος
28/01/2015, 18:53:57
quote:

quote:
nediB

Σαν χριστιανός που είσαι nediB, έχεις πάει να σε διαβάση κανένας παπάς;

*

Ελα τωρα,μην κρυβεσαι.Γυρω,γυρω απο τις γραφες μας και τους παπάδες φερνεις.
Ειναι θεμα ποιοτητας για να παρεις την σωστη θεση.Αυτο που σου μενει ειναι να συνεχισεις την μελετη

321

28/01/2015, 20:50:10
quote:

Το βαρουφακιον δεν αρμενιζει στραβα,αλλα οπως λεει και ο Ιταλος ειναι στραβος ο γυαλος.
Οσο για τον Ιωαννη τον Θεολογο και Ευαγγελιστη αστο καλυτερα.
Ειναι ο δευτερος αντιμνημονιακος μετα τον πρ.Δανιηλ

321

Εκεί στο υπερπέραν χιούμορ μηδέν έτσι; Εδω μου ελεγε τις προάλλες ενας φιλος μου εξωγήινος οτι κάνουν συλλογή τα έργα του Douglas Adams. Εσείς τίποτα;

nediBΜέλος
28/01/2015, 21:18:56
quote:
Εδω μου ελεγε τις προάλλες ενας φιλος μου εξωγήινος

Σε τι γλωσσα;;Μηπως μμμμμμμμουουου

321