- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
skartados :
quote:
δηλαδη ο παγετωνας ηταν βιοτοπος και εβοσκαν στον παγο;
Οχι φυσικά .
Απλα η παγετωνική περίοδος , είχε μετατρέψει σχεδον όλη την Ευρώπη σε μία τεράστια τούνδρα , μέσα στην οποία το είδος ευημερούσε .
Με το τέλος της εποχης αυτης η τουνδρα περιορίστηκε πολύ , και τα ζώα έγιναν ευκολότερος στόχος για τους ανθρώπους .
Είναι συνδυασμός γεγονότων η εξαφανιση τους , και ίσως υπάρχει και άλλος λόγος που δεν γνωρίζουμε . Π.Χ. κάποια ασθένεια .
quote:
Το μέγεθος τους δεν ήταν ικανό να τα βοηθήσει να επιβιώσουν , γιατί βρέθηκαν αντιμέτωπα με εναν υπερ-θηρευτή που πολαπλασιαζόταν πολύ γρηγορότερα απο τα ίδια .Και φυσικά δεν ήταν το μόνο είδος που εξαφανίστηκε την περίοδο εκείνη , αλλά και πολλά άλλα που βρεθηκαν αντιμέτωπα με τον άνθρωπο .
Σε μενα μην τα λες αυτα αλλα στον αλλον.Απλως τοτε δεν υπηρχαν φιλοζωικες οργανωσεις...Σκεφτομαι τον αγγελο μετα απο χιλιαδες χρονια που θα λεει οτι οι φαλαινες εξαφανιστηκαν γιατι ηταν αδυναμες και η φυση τις εξαφανισε....Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα;Και πουσαι τα μαμουθ ζουσαν και στην ελλαδα....
Δες ποιος μιλαει για ΕΓΩ και τι λεει!
Με το ? θα μεινεις!
Αντε να συζητησεις με τον εβραιοπεο,γιατι αυτος ειναι του επιπεδου σου(οταν τελειωσετε να κοντραρετε τις βιβλιοθηκες σας πιαστε κατι πιο ευκαιρο)
Φιλια,

quote:
Τι να με ενοχλησει απο αυτα που γραφεις; Για την πουτσα καβαλα εισαι, για να σπαω πλακα.lolΜαλλον εσενα ενοχλουν αυτα που γραφω.
Την καληνύχτα μου και περαστικά σου .
Κάποια γκόμενα θα σου κάτσει και εσένα .
Μην απογοητευεσαι .
Α , και μην έχεις αυτο το Π...ράγμα συνέχεια στο στόμα σου , γιατί θα παρεξηγηθείς ...
quote:
Σκεφτομαι τον αγγελο μετα απο χιλιαδες χρονια που θα λεει οτι οι φαλαινες εξαφανιστηκαν γιατι ηταν αδυναμες και η φυση τις εξαφανισε
Ζώα εξαφανίζονταν και ΠΡΙΝ εμφανιστεί ο άνθρωπος. Οι δεινόσαυροι για παράδειγμα. Εσύ ΠΩΣ εξηγείς την εξαφάνισή τους; Θέλω να δω πού θες να καταλήξεις... Ότι η φυσική επιλογή δεν ισχύει ας πούμε;;; Και τότε τι ισχύει; Γιατί εξαφανίζονταν είδη; Τα βαριόταν ο Θεός;
Και τις κατσαρίδες τις κυνηγάμε να τις εξοντώσουμε αλλά τίποτα δεν έχουμε καταφέρει σε αντίθεση με τις φάλαινες... Συγκριτικά κατσαρίδες και φάλαινες διαφέρουν στην ικανότητα επιβίωσης στο περιβάλλον που δημιουργεί ο άνθρωπος με τη δραστηριότητά του...
quote:
Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα;Και πουσαι τα μαμουθ ζουσαν και στην ελλαδα..
Ναι...άρα;;;;;;

Στο σημειο!

Διά στόματος Mariah Carey

Τα συμπεράσματα δικά σας...

"Κονξ Ομ Πανξ"
ATVA, ο καθένας έχει τον χαβά του....
Αυτό θα έλεγα στην εν λόγω κυρία!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
«Όταν βλέπω όλα αυτά τα παιδάκια του Τρίτου Κόσμου, πόσο αδύνατα είναι στεναχωριέμαι!!! Δηλαδή θα ήθελα κι εγώ να είμαι τόσο αδύνατη αλλά όχι με όλες αυτές τις μύγες πάνω μου!»
Διά στόματος Mariah Carey
δεν μπορω να παρω στα σοβαρα κατι που αιμοραγει για πεντε μερες και δεν πεθαινει [σεξιστικη δηλωση!] και ιδιως οταν εχει κοψει και τις φλεβες του...!
ok incubus, για την πλακα το 'γραψα ετσι κι αλλιως... εγω κανω τοσα ορθογραφικα λαθη, λες και δεν εχω τελειωσει δημοτικο... [λες;;;]
οργη, που εισαι!;
Θεωρείται αμαρτία με την έννοια οτι δεν επιβαλλόμαστε στο σώμα μας?
Δεν είναι αμαρτία τότε και να καπνίζουμε?
Να πίνουμε ένα ποτό επειδή το θελήσαμε?
===
στο εν λόγω θέμα νομίζω ότι η κατάχρηση θεωρείται αμαρτία αλλά και γιατί το σώμα κυριαρχεί πάνω στο πνεύμα.
Σχετικά με το κάπνισμα που αναφέρεις ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο να αναπνέει οξυγόνο κι όχι πίσσα, νικοτίνη και τα ρέστα. Διαφορετικά αντί για πνεύμονες θα μας έβαζε 2 φουγάρα στο κεφάλι και θα τελείωνει η υπόθεση.
Για το 1,2 ποτά δεν τίθεται θέμα, η κατάχρηση όμως φέρνει μέθη με τα γνωστά επακόλουθα και πολλές φορές κήρωση του ήπατος και ζημιές στο πάγκρεας, ακόμη δε και νεοπλασίες στα συγκεκριμένα όργανα.
οργη, που εισαι!;
====
πήγε να ξεσπάσει την οργή του στην Carey μου φαίνεται, πλάκα κάνω.
Τι πετάνε ώρες ώρες κι αυτές οι...σταρ!
Αλλά δυστυχώς αναπνέουμε καυσαέριο επίσης, τρώμε συντηρητικά, το νερό ακόμα δεν είναι και το καθαρότερο κτλ κτλ.
Και κάτι άλλο...
Τα πνευμονάκια μου μου τα έδωσε η φύση, όχι ο Θεούλης που λές!
Πρός αποφυγή παρεξηγήσεων αυτό...

quote:
Διαφορετικά αντί για πνεύμονες θα μας έβαζε 2 φουγάρα στο κεφάλι και θα τελείωνει η υπόθεση.
εγραψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςς!!!!!!!
quote:
Τα πνευμονάκια μου μου τα έδωσε η φύση, όχι ο Θεούλης που λές!
Πρός αποφυγή παρεξηγήσεων αυτό...
εγραψες παρισσοτεροοοοοοοο
παντως συμφωνω οτι το πνευμα πρεπει να επιβαλεται του σωματος... οχι οτι ειναι και ευκολο... μου εφερε ενας φιλος απο την αυστρια ενα davidoff μεντα, και καπνισα το μισο πακετο σε μια μερα, αν και δεν καπνιζω περισσοτερο απο τεσσερα τσιγαρα τη μερα...
Το κάπνισμα κάνει αρκετό κακό στην υγεία μας, πόσο μάλλον το υπερβολικό.
Το ποτό όταν ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια πάλι κάνει κακό.
Όμως, πιστεύω πως ακόμα κι αν κάνουμε την πιο υγιεινή ζωή που μπορούμε πάλι κινδυνεύουμε επειδή ακόμα κι ο αέρας που αναπνέουμε, τα τρόφιμα που τρώμε, το νερό που πίνουμε δεν είναι και τα καλύτερα...
Η ρύπανση του περιβάλλοντος έχει κάνει εμφανή την παρουσία της στα πάντα!

===
Αυτό έγκειται στα πιστεύω του καθενός για μένα ο Θεός για σένα η φύση κτλ.
Πάντως σχετικά με την κατάχρηση θέλω να σημειώσω το εξής. Πηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ για τα απαραίτητα (και μόνο) βλέπω κάτι οικογένειες με κάτι παιδάκια με κάτι καρότσια πραγματικά ξεχυλισμένα με 50 ειδών σοκολάτες, πατατάκια και γενικώς άχρηστες μπούρδες και τροφές που μάλλον βλάπτουν τον άνθρωπο παρά τον ωφελούν.
Τα Ε Incubus είναι ίσως στο χέρι μας να τα αποφεύγουμε, για όσα ξέρουμε τουλάχιστον. Είπαν ότι δεν γράφουν πια οι ετικέττες π.χ. Ε456 αλλά την κανονική ονομασία. Γιατί άραγε; Μήπως για να μην καταλαβαίνουμε τι τρώμε;
Για το καυσαέριο συμφωνώ στη γενική ιδέα. Αλλά το να ρουφάω κατευθείαν πίσσα και νικοτίνη είναι μάλλον χειρότερο. Αλήθεια ρε παιδιά πως το μπορείτε το τσιγάρο; Εγώ και στον καπνό αλλάζω δωμάτιο.
Αυτό που είπες για τα σούπερ μάρκετ και τα παιδιά, νομίζω πως φταίνε οι γονείς.
Οι γονείς πρέπει να έχουν την φροντίδα των παιδιών, άρα εκείνοι ευθύνονται και για το αν τα παιδιά τους θα γίνουν υπερτροφικά....