- ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ PLEASE - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ένα μέλος δε θυμάμαι το ψευδώνυμο του, είχε γράψει ένα topic που κλειδώθηκε επειδή το θέμα του ήταν "Τραγούδια" και μέσα έλεγε το κάθε μέλος να γράψει το τραγούδι που του αρέσει. Πήγα να γράψω το αγαπημένο μου τραγούδι και ξαφνικά είδα ότι ήταν κλειδωμένο. Δεν είναι σπαστικό αυτό? Πείτε μου τη γνώμη σας το θέμα "Τραγούδι" έπρεπε να κλειδωθεί ή να πάει στο "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού. Πιστεύω πως όσο μα όσο άσχετο και αν είναι ένα θέμα πρέπει να μεταφέρεται στο "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού" γι' αυτό δεν είπα όχι και ούτε που διαμαρτυρήθηκα που μάλλον έπρεπε επειδή τα δύο θέματά μου, τα οποία είναι στο "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού" ("Είδα ένα παράξενο όνειρο" και "Λογοπαίγνιο") δεν έπρεπε να πάνε στο "Το Παράξενο" και στο "Απόψεις, προτάσεις" αντίστοιχα το κάθε θέμα?
Έχει μεγάλη διαφορά το topic της Amalias που είναι στο "Απόψεις και προτάσεις" και ο τίτλος είναι "Κανένα ανέκδοτο να γελάσουμε" με το "Λογοπαίγνιο"? Και τα δύο αστεία δεν είναι? Ε λοιπόν γιατί πήγε στο "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού" το δικό μου? Έχω άδικο βρε παιδιά? Δεν είναι λογικά αυτά που λέω? Χωρίς φιλοσοφίες, πείτε μου αντικειμενικά και με επειχηρήματα... Πιστεύω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΛΩΝ (πχ απέναντι στο wicca ή σε εμένα) ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ 1000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ 14, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ... Ε ΠΛΩΤΙΝΕ ΚΑΙ RAMOGLOU????
Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...
Το τι θεωρείς εσύ καλό θέμα ή όχι αυτό αφορά εσένα, και ΟΧΙ τον χώρο. Ως μικρός δείξε λίγο ανοχή για πράγματα που ΔΕΝ καταλαβαίνεις.
Εγώ ΔΕΝ έχω 1000 μυνήματα αλλά πολύ λιγότερα, και ΔΕΝ θεωρώ τον χώρο δικό μου, διότι απλά ΔΕΝ τον δημιούργησα εγώ.

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Αν ΔΕ κάνω λάθος, στο μήνυμα που σου έστειλα στην παιδική ερώτηση "σε ποιό σχολείο πηγαίνω", ξέχασα να σου απαντήσω και θα το πράξω εδώ...
Πήγαίνω (πιά) στο σχολείο που λέγεται ΖΩΗ...
Στο Μεγάλο Σχολείο κατα πολλούς...
Σε αυτό το σχολείο λοιπόν, με έχουν μάθει να ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ με τους άλλους...\
Ειδικά με του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ...
Στο είπα και στο άλλο θέμα σου, ότι στο δικό σου σχολείο, στο Ζηρίδιο, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ...
Μην λοιπόν γίνεσαι ΑΓΕΝΗΣ με ανθρώπους που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...
Στο θέμα για το σχολείο σου απάντησα, αλλά εσύ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, πράγμα που επιβεβαιωνει την ΑΓΕΝΕΙΑ...
Ρωτάς τώρα κάτι που σίγουρα ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ, δε κατανοής...
Πώς λοιπόν να σου το δώσω να καταλάβεις;;;;
Με ποιό τρόπο;;;;
Ζητάς μάλιστα ΚΑΙ επιχειρήματα....
Μα καλά, τι επιχειρήμα να σου δώσω;;;;
'Οτι και αν σου πώ, όπως ΗΔΗ έκανα, πάλι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, οπότε...
Λοιπόν, κάνεις λάθος σε αυτό που λές ότι υπάρχει ΔΙΑΚΡΙΣΗ σε εσένα & τον άλλο πιτσιρικά της παρέας, τον Wicca...
Απόδειξη;;;;
Δές ΑΠΛΑ τον αριθμό των μηνυμάτων σας...
Και μιάς και έχω γράψει περισσότερα απο τα 1000 μηνύματα, θεωρώ ότι έχω ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ τον χώρο των συζητήσεων, ΜΑΖΙ με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ...
Ξεκαθάρισε λοιπόν μικρέ μου φίλε, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ...
Εάν θέλεις ΑΚΡΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, μιάς και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ, στο Esoterica.gr
Καλό είναι λοιπόν να μάθεις να "υπακούς" στους "νόμους" και να ΜΗΝ περιθωριοποιήσαι...
Στη διάθεσή σου για όποια απορία έχεις...
Κέλσος
quote:
... όχι να βγαίνει ο κάθε συντονιστης η διαχειρηστης και να λέει από μεσα του "Α, αυτό είναι άχρηστο ας το κλειδωσουμε για την πλάκα"
Εάν θεωρείς κάτι τέτοιο αγαπητέ Rock Boy, τότε μάλλον ολάκερος ο Τόπος είναι για σένα της πλάκας, κατά βάση επειδή αυτοί οι άνθρωποι που αναφέρεις τον φτιάχνουν, τον συντηρούν και τον "φροντίζουν".
Θα σου πω ένα πράγμα μέσα από την καρδιά μου: οι άνθρωποι αυτοί το κάνουν από Αγάπη και με Αγάπη! ![]()
Τώρα αυτό το:
quote:που προφανώς, από τα Smileys κρίνοντας, έγραψες με περισσή ικανοποίηση και χαρά (!!), να συμπεράνω ότι έχει "Λογική"; Είναι η "φοβερή" σου Αποκάλυψη/Ανακάλυψη; Ε, λοιπόν, επειδή πολύ με χαροποίησε και εμένα (τουλάχιστον σε κάποιο... φανταστικό επίπεδο) αποφάσισα να σου "κόψω" ένα μικρό μερίδιο (μικρό, επειδή είμαι κι εγώ άπληστος!). Πες μου μόνον εάν το θέλεις σε Check ή στον Τραπεζικό σου Λογαριασμό!
... θέλω συζητήσημα και όχι άπληστα άτομα που νοιάζονται μόνο για το χρήμα!
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους εξαιρετικούς Φίλους Kelso και ΠΛΩΤΙΝΟ για τις απαντήσεις τους! Rock Boy, διάβασέ τις προσεκτικά. Δώσε μεγάλο βάρος στα θέματα της Ανοχής και της Ευγένειας που εκθέτουν οι Συντονιστές μας!
Όπως βλέπεις, αυτό το Θέμα παραμένει στο συγκεκριμένο Forum καθώς είτε σχετίζεται με την Ευρύτερη Θεματολογία του Τόπου, είτε με την Λειτουργία και την Ροή των Συζητήσεων. Δεν μεταφέρεται σε άλλο Forum, όπως τα άλλα που άνοιξες (διάβασε παρακαλώ τα μηνύματά μου εκεί):
Για όσους αγαπάνε τo ελληνικό Rock
Εσείς σε ποιο σχολείο πάτε?
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Λοιπόν, κάνεις λάθος σε αυτό που λές ότι υπάρχει ΔΙΑΚΡΙΣΗ σε εσένα & τον άλλο πιτσιρικά της παρέας, τον Wicca...
Απόδειξη;;;;
Δές ΑΠΛΑ τον αριθμό των μηνυμάτων σας...
ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ!
Ο ΑDMIN ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΣΒΙΣΕ 50 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΙΣΗ? ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ?![]()
Πέθανε μια άλλη μέρα
ΒΛΕΠΩ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!
quote:
ας το κλειδωσουμε για την πλάκα".
ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΓΙΗ ΧΩΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!
quote:
πρέπει να γίνεται συζήτηση μεταξύ των μελών
ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΙΓΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.ΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
quote:
Πιστεύω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΛΩΝ (πχ απέναντι στο wicca ή σε εμένα) ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ 1000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ Η ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΛΩΤΙΝΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.ΜΗΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ.
quote:
και ΔΕΝ θεωρώ τον χώρο δικό μου, διότι απλά ΔΕΝ τον δημιούργησα εγώ.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΘΟ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ,ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟ ΧΤΙΣΜΑ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ (ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ) ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ.
quote:
ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ!
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΤΙ.ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΝΜ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΜΝΜ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ.ΩΣΤΕ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ/ΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΝΜ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΘΜΟΣ ΜΝΜ ΤΟΥΣ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΝΜ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ,ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ Η "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" (ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ,Ε;),ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ,ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΜΝΜ ΜΑΣ.
ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΠΑΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΕ (ΡΟΚ ΜΠΟΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝΦΕΡΟΜΑΙ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΕΙΝΑΤΕ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Μιλάς για κλείδωμα (πράγμα που δε θα συμφωνούσα αν γινότανε) και κλείδωμα δε βλέπω, αντίθετα βλέπω μεταφορά ενός θέματος εκεί που ακριβώς ανήκει...
Μιλάς για θέματα που ανοίγονται και έχουν χρειαστεί χρόνο και κόπο για να γραφούν και που κλειδώθηκαν ... θέλεις να μας πεις μερικά? ή μήπως χρειάστηκε ιδιαίτερη έρευνα και μελέτη το τόπικ "σε ποιό σχολείο πάτε?"
Αυτός ο χώρος είναι χώρος εσωτερικής αναζήτησης. Το φόρουμ "μεταξύ τύρου και αχλάδου" είναι βαλβίδα διαφυγής και εκτόνωσης από τα υπόλοιπα "σοβαρά" θέματα. Εκεί χαλαρώνουμε γνωριζόμαστε καλύτερα, λέμε αστεία... όμως δεν είναι η κεντρική ιδέα του esoterica και γι'αυτό το λόγο δεν πρέπει κατά τη γνώμη μου πάντα να υπερβεί το 10% του όγκου των συνολικών θεμάτων που υπάρχουν στο χώρο αυτό. Αν αυτό το ποσοστό φτάσει το 50% το esoterica θα έχει αποτύχει το στόχο του και θα πρέπει είτε να μετονομαστεί σε site "Περί Ανέμων και Υδάτων" ή να σταματήσει να υπάρχει...
Αν αυτό δε σου είναι κατανοητό είσαι μάλλον "εκτός θέματος".
Επιπλέον θα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι και συ τους άλλους όπως και οι άλλοι σε σέβονται και δε σου κλείδωσαν το θέμα είτε είναι συνομίληκοί σου είτε μεγαλύτεροί σου... άλλωστε ξέρουμε ότι ο σεβασμός είναι κάτι το οποίο κερδίζεται... γι'αυτό το λόγο και μόνο θα έπρεπε να σκεφτείς καλύτερα πριν μιλήσεις έτσι στον Πλωτίνο.
Τι να κάνουμε βρε αδερφέ? Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιοι από μας δεν έχουμε το μπαμπά και τη μαμά να μας παρέχουν τροφή και στέγη, έτσι πρέπει να φροντίζουμε μόνοι μας για τα προς το ζειν... Ισως κάποτε να το καταλάβεις αυτό...

Edited by - Avallon on 30/06/2003 09:26:27
Rock boy εγώ έχω την πολυτέλεια να μην ανήκω στους συντονιστές – διαχειριστές αυτού του τόπου .
Τι εννοώ ;
Μα απλά ότι μπορώ να πω τη γνώμη μου χωρίς να σκεφτώ αν κάποιο από τα μέλη με χαρακτηρίσει φασίστα γιατί του κλείδωσα το θέμα ή του διέγραψα κάποιο πόστ .
Σαν μέλος λοιπόν αποδέχτηκα τους όρους λειτουργίας αυτού του τόπου .
Αφού λοιπόν τους αποδέχτηκα ΔΕΝ έχω το δικαίωμα να κάνω ότι μου κατέβει στο κεφάλι , αλλά θα πρέπει να ΣΕΒΟΜΑΙ αυτούς που με φιλοξενούν .
Από εκεί και πέρα άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία !
Κάποτε θα πρέπει να γίνει αντιληπτό απ όλους ότι δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα μέσα στο ίδιο τσουβάλι .
Στο σχολείο σου ή στην οικογένεια σου θα ΕΠΡΕΠΕ να σε έχουν μάθει ότι πρέπει να ΣΕΒΕΣΑΙ .
Κατά την γνώμη μου αυτός ο χώρος ανήκει σε κάποιους , ε αυτοί οι κάποιοι έχουν και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τον διαχειρίζονται όπως τους αρέσει , όταν σε προσκαλούν σε ένα σπίτι δεν μπαίνεις μέσα και τα κάνεις όλα μπάχαλο αλλά κάθεσαι και ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ τα προνόμια της φιλοξενίας , αν δε σου αρέσει το περιβάλον έχεις το δικαίωμα να σηκωθείς να φύγεις αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να καταπατήσεις τα δικαιώματα αυτού που το σπίτι του ανήκει .
Ίσως αυτοί που σου πήραν το PC θα έπρεπε να σου έχουν μάθει ότι σε μια συντεταγμένη κοινωνία έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , όχι μόνο δικαιώματα .
Αν θέλεις υπενθύμισε μου πού ακριβώς έθιξα την ηλικία σου γιατί δεν θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο .
Προς όλους
Φίλοι νομίζω πως σε αυτό το διαδυκτιακό τόπο δεν μας κάλεσε ΚΑΝΕΙΣ , ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ , ας αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος τα επαναστατικά περί ελευθερίας κλπ κλπ ( νομίζω έχει αρκετή ελευθερία ο συγκεκριμένος τόπος ) και με ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ας προχωρήσουμε .
Ο κακός λύκος
quote:
Όλοι μιλάτε λες και είδατε πρώτη φορά άσχετο θέμα!!!
Eίδες λοιπόν που έρχεσαι στα λόγια μου?
Το λες και μόνος σου ότι το θέμα σου ήταν άσχετο, τι πιο λογικό λοιπόν να μεταφερθεί σε ένα χώρο όπου να είναι σχετικό? ![]()
Μη βλέπεις συνομωσίες εκεί που δεν υπάρχουν... είναι κρίμα να φυλακίζεις μ'αυτό τον τρόπο την ψυχή σου... που είναι ήδη φυλακισμένη ![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο Rock Boy,ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ FORUM.
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΑΝ Η ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.
ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ESOTERICA,ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΑ(ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΑΣ!
ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ FORUM, ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ(ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ),ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..
ΗΤΑΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΙΛΙΑΣΑ..
ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..
ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΟΜΑΧΗΣΑ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ..ΟΠΟΤΕ "ΜΙΚΡΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ" ROCK BOY KAI WICCA ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ(ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ...
Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ...
ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ...![]()
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
Το να ακούμε ότι πραγματικά προσφέρουμε κάποια υπηρεσία στους Έλληνες Αναζητητές είναι κάτι που μας γεμίζει αισθήματα ολοκλήρωσης!
Σχετικά με την "Διάκριση" που αναφέρεις (αν και αντιλαμβάνομαι ότι χρησιμοποιείς τον όρο με άλλη έννοια), μπορώ να σου πω το εξής:
Οι Διαχειριστές, αλλά και οι Συντονιστές των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA, προσπαθούμε να αναπτύξουμε πράγματι την Διάκριση...
Προσπαθούμε να είμαστε ικανοί - και να βελτιώσουμε αυτήν την ικανότητα - να διακρίνουμε τι πρέπει να ειπωθεί και τι πρέπει να γίνει σε κάθε διαφορετική κατάσταση που παρουσιάζεται, σε κάθε διαφορετική χρονική στιγμή, με κάθε διαφορετική προσωπικότητα (και με τις ποικίλες και πολλές φορές μεταβαλλόμενες διαθέσεις της) των Μελών των Forums.
Η Διάκριση αυτή καθορίζεται, πάνω απ'όλα, από τους Σκοπούς του Τόπου αυτού και τις Αρχές που πρεσβεύει και από τον βαθύ Σεβασμό προς την Προσωπικότητα, τις ανάγκες και κυριώς την Ψυχή των Μελών, ομαδικά αλλά και ατομικά.
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Ίσως δεν έχεις καταλάβει τί σημαίνει παρεμβατισμός και αυταρχισμός σε ένα forum...Εκ πείρας θα μιλήσω κι έχοντας διαγραφεί από άλλο forum, και μάλιστα όχι για πράγματα που έγραψα ο ίδιος, αλλά επειδή "υπερασπίστηκα" με τα λόγια μου το δικαίωμα άλλων μελών να πουν την άποψή τους. Σου λέω λοιπόν ότι, εδώ στο Esoterica δεν έχω συναντήσει την ωμή παρέμβαση που κάνουν οι διαχειριστές σε άλλα forum, και, πίστεψέ με, κάποιες φορές θα είχαν κάθε δικαίωμα αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι το συγκεκριμένο είναι "ειδικής θεματολογίας". Υπάρχουν πολλά μέλη, μεταξύ των οποίων κι εγώ στο μεγαλύτερο μέρος των μηνυμάτων μου, που ουσιαστικά δεν ασχολούνται με την "παράξενη θεματολογία", είτε από άγνοια, είτε από έλλειψη ενδιαφέροντος, κι όμως, οι διαχειριστές μας αφήνουν να "υπάρχουμε" δίπλα τους και να εκφράζουμε ελεύθερα την άποψή μας. Πιστέυω ότι όπου κι αν έγιναν παρεμβάσεις που να έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου, αυτές ήταν απόλυτα δικαιολογημένες και γίνονταν πάντα με καλή διάθεση κι ευγενικό ύφος. Τέτοια ήταν και η παρέμβαση που έγινε σε σένα, και η οποία, πίστεψέ με, θα ήταν πολύ πιο "δυναμική" σε κάποιο άλλο forum...Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να τα ξεχάσουμε για λίγο αυτά και να κοιτάξουμε να διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο, πέρα από καυγάδες και ανούσιους διαξιφισμούς...Έχεις μία πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα...Μην την χαλάσεις εν ονόματι του δικαιολογημένου παιδικού σου ενθουσιασμού κι εγωισμού...Έχεις ανοίξει πολλά και καλά θέματα και θα πρέπει να ομολογήσω ότι το συγκεκριμένο ήταν ίσως η μοναδική σου "παραφωνία". Ελπίζω να δεχτείς τα λόγια μου ως μία καλόπιστη κριτική απέναντί σου, από κάποιον που δεν θέλει να είναι ούτε μαμά σου ούτε μπαμπά σου, αλλά φίλος σου.
Edited by - durden_alie on 30/06/2003 19:24:04
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΠΕΡΕΜΒΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ..
ΑΛΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΕ ΜΟΥ ADMIN ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ.ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ESOTERICA,ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ,ΑΦΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ "ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟ"
ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ! 
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
Edited by - lencolas on 30/06/2003 19:58:17
Ευχαριστώ πάντως!
Θα ήθελα να σου πω ότι η μη συμμετοχή από κάποιους ανθρώπους ίσως και να μην δηλώνει κάποια επιφυλακτικότητα προς τα Νέα Μέλη παρά άλλα πράγματα, όπως έλλειψη χρόνου, ενασχόληση με άλλα τμήματα του Τόπου(δεν είμαστε μόνον τα Forums... κι εσύ το γνωρίζεις εφόσον επισκεπτόσουν τα υπόλοιπα τμήματα πριν ανακαλύψεις τις Ομάδες Συζήτησης) κ.ά.
Δεν αμφιβάλλω φυσικά ότι υπάρχει και αυτή η τάση που αναφέρεις, όμως η άποψή μου είναι ότι όλοι εδώ μέσα δοκιμαζόμαστε, υπό την έννοια ότι μας δίνονται οι ευκαιρίες να βελτιώσουμε την επικοινωνιακή μας δυνατότητα και τη διάθεση προσφοράς. Στο χέρι μας είναι να το κάνουμε ή όχι...
Εσύ από την πλευρά σου πάντως καλό είναι να γίνεσαι "ενοχλητική", όμως μην αισθάνεσαι έτσι! Αρκετά παράδοξο έτσι; ![]()
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός, όμως οι άνθρωποι του καιρού μας χρειάζονται αρκετή "Ενόχληση"... Συνειδητή "Ενόχληση" και μάλιστα μεγάλης διάρκειας!! ![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Rock Boy και Wicca νομίζω ότι οι προηγούμενοι φίλοι και μέλη είπαν κάποια πράγματα σημαντικά και ουσιαστικά και δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι εγώ.
Ας πω την άποψη μου χιουμοριστικά ελπίζοντας να μην παρεξηγηθώ...
Όποιος έχει τα... γένια έχει και τα χτένια
και είναι λογικό στο... "χτένισμα" μερικές φορές να "κόβονται" κάποιες τρίχες που δεν έπρεπε να κοπούν. Ταπεινή μου γνώμη, μην βλέπετε μόνο τις καυμένες τις τρίχες που πέφτουν αλλά και το... μούσι (το οποίο μεγαλώνει και ομορφαίνει).
Τώρα για μερικές άδικες επεμβάσεις μου... θα σας υποσχεθώ να είμαι πιο προσεκτικός αλλά χωρίς να χαθεί το μέτρο και ο στόχος του forum αυτού.
Στο δικαστήριο των Ψυχών όταν αρχίσει η "αρνητική εξομολόγηση" με τις 42 ερωτήσεις που θα μου κάνει ο Όσιρης θα ήθελα να έχω καθαρή την συνείδησή μου όσο μπορώ περισσότερο...
Να είστε καλά και να συνεισφέρετε δημιουργικά...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ....
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΙΣΩΣ Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.
ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ",ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ADMININOYLINI MH ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΙΛΩΣΑ KAI ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ...
!!!!ΦΙΛΙΚΑ
The Truth Is Out There..
Edited by - lencolas on 30/06/2003 22:29:27