- Περί του ατόμου μου (Έκφραση δυσαρέσκειας) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Meta apo polimini mou apousia apo to xwro afto me tin simerini mou episkepsi diapistwsa ekpliktos mia diamaxi pou exi xespasi sxetika me to pion mou.
Omologw na grapsw pws dilwnw afadasta enoxlimenos toso gia tin onomastiki epithesi kai anafora apo to melos EON sto Posted - 29/05/2003 : 13:55:57 kai Posted - 29/05/2003 : 15:06:20:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1473 to opio kai prarathetw:
quote:
αντιγράφω τα παρακάτω που βρήκα σε μια συζήτηση και τα αφιερώνω στον κύριο Εμμανουήλ Γεωργόπουλο (εμμανουήλ ? ακόμα δεν ξεβαφτίστηκες ?αχαχαχαχαχαχα) με πραγματική αγάπη ...Edited by - EoN on 30/05/2003 00:13:38
kai http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=425&whichpage=11&ARCHIVE=to Posted - 30/05/2003 :kai pou parathetw edw
quote:opou gia akoma mia fora sigxei tin taftotita mou me to melos tou esoterica helios kai exapolii onomastikes kai en-loges ivris gia to atomo mou.
έχει δίκιο ο Κέλσος ...Βασικά το θέμα είναι να του δυσκολέψουμε την εντετεταλμένη εργασία του κυριου Εμμανουήλ ...για να μη νομίζει οτι μασάμε και κουτόχορτο...
Μας ήρθε εδώ και μας έγραψε για ένα συνέδριο με κάτι παπάδες taliban και βάση αυτού πάει να βγάλει άκυρο τον Χριστιανισμό .... έ όχι ρε μεγάλε ...δε γίνεται...(για όσου γνωρίζουν και κάτι παραπάνω)Η μεγάλη μου απορία είναι πώς γίνεται ένας ΚΑΡΑ-ρατσιστής (μπήτε στο site που γράφει www.e-e-e.gr και δείτε με τι μίσος αναφέρεται σε Τούρκους και Εβραίους) ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ?
Είναι σαν να είναι κάποιος έγχρωμος μέλος της κουκλουξκλαν....
Αντε αναστήθηκα για λίγο και πάω να ξαναπεθάνω....
Den amfisvitw de tin simetoxi mou stis selides tou http://www.e-e-e.gr
Oso kai gia ta logia pou exapelise to melos Stavraetos gia to atomo mou.
Vlepe idio link alla Posted - 30/05/2003 : 15:43:07 kai sws kapia alla pou i ipefthini gia logous twn kanonismwn diagrapsanae i kai diorthosan opws kai o telefteos dilwni se polla apo ta minimata tou.
Vlepe : http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=425&whichpage=11&ARCHIVE= kai to http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1453" target="_blank"> http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1453 Posted - 29/05/2003 : 15:26:07.
Opws lipon kai simera apestila tous minima diamesou ilektronikou taxidromiou gia na zitisw toso exigisis oso kai na arnithw gia akoma mia fora tin opiadipote sxesi mou me to melos helios.
Dilwnw kai den to arnoume pws to psevdonimo afto to exrisimopiw se allous server alla edos tou esoterika oli me gnwrizoun kai arthrografw os dottore.
Parakalw lipon tous ipefthinous, exodas de ta stixia mou na epivevewsoun tin protasi mou afti kai na tous parakalesw therma na apodothi toso dikeosini oso kai fws stin sikofadia kai disfimisi tou ato mou mou apo ta anwterw meli.
Parakalw to sidonisti kelso pou se minima tou sto
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=425&whichpage=11&ARCHIVE= ekana xana anafora stin taftotita mou onomastika na anathewrisi twn apospewn tou mias kai opws exarxis dilwsa den exw oudemia sxesi me to melos tou esoterica helios kai i opies aposos kai minima ta tou me vriksoun apo adiaforo ews kai tromera enoxlimeno.
Telos parakalw to melos helios na dilwsi dimosia tin mi anamixi tou me to atomo mou kai pws den taftizomaste.
Lipoume de pws an den epanaferthi i fimi mou, opia kai afti ipirxe ws dottore edos tou esoterika tha nagastw na kinithe diamesou dikastikis odou gia sikofadiki disfimisi, diasiroi tou onomatos mou kai fisika i enoxi tha ine oxi i ipefthini tou esoterika alla ekini mou parapanw tolmisan kai anaferthikan sto ato mou prospathodas na plixoun to melos helios kai tou opiou tin taftotia epanalamvanw gia polosti fora pws agnow plirws.
Afta gia tin stigmi.
Ime anixtos se opiadipote epikinonia twn emplakodwn mias kai irtha se ilektroniki epafi mazi tous kai anamenw apdisi tous to sidomotero.
Efxaristw de tous ligous kai metrimenous sta daxtila tis palamis enos xeriou, ekinous pou den edosan oudepote simasia sta legomena twn 2 prwtwn proswpwn kai se ekinous pou me enimerwsan gia ta simia kai terata twn dio aftwn proswpwn.
Sigxwreste ta grekelish mou.
Dilwnodas dimosia pws den exw oudemia sxesi me to melos tou esoterica helios.
Meta ektimisews kai sevasmou.
Emmanouil A. Georgopoulos (pleon gnwstos)
dottore
One and only

ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΟΥΔΕΝ ΚΤΗΜΑ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ, ΟΥΔΕ ΒΕΒΑΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ
Κανένα κτήμα δεν είναι σεμνότερο και πιό βέβαιο από την αρετή.
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
Edited by - dottore on 05/06/2003 16:08:36
Θα ήθελα να θυμίσω σε όλους ότι εμείς οι υπεύθυνοι του Esoterica.gr δεν δώσαμε ούτε στιγμή την εντύπωση ότι συμφωνούμε με τον ΕΟΝ σε αυτό το θέμα.
Ένας σημαντικός λόγος που κλειδώθηκε και το topic με την κόντρα των ΕΟΝ-HELIOS είναι και αυτός. Ότι γίνονται εικασίες και συζητήσεις που αναφέρονται σε τρίτους.
Εγώ προσωπικά επειδή έχω επικοινωνήσει με τον Dottore στο παρελθόν και ξέρω το site του, ήμουν σίγουρος ότι ο Helios (μέλος του Esoterica) και ο Dottore (μέλος του Esoterica) είναι δύο διαφορετικά άτομα (και μάλιστα αρκετά διαφορετικά.
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον Dottore αν κάναμε κάποιο λάθος αλλά αυτό θα έγινε εν αγνοία μας και όχι από πρόθεση.

πρώτον δεν πήρα κανένα mail....
δεύτερον δεν με πείθεις....ότι "έτυχε" σήμερα και καλά να ξανακοιτάξεις το esoterica .....
τρίτον γιατι γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες ενώ στο www.e-e-e.gr με ελληνικά ?
να δώ αυτό πως θα το εξηγήσεις ....
thoth εσύ βγάλε κανα μπλουζάκι και άσε μας εμάς να μαλιοτραβιόμαστε....μην τρελαθούμε και τελείος δλδ ....φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων...και μετά τσούπ το κλειδώνουμε για να μη μας κράξουν....
Απο ποιές περιστάσεις φανηκα κατώτερος Thoth ?
και με ποια λογική μπένεις και κλειδωνεις το τοπικ ?
Είναι ανάρμοστη αυτή η διαμάχη για ένα site που μόνο πάρτι...με ούζα δεν έχει διοργανώσει ακόμα ?
Μην τρελαθούμε τελείος φίλe. Καταλαβαίνω να το κλειδώσεις αλλα όχι και να σχολιάσεις εσύ εμένα γιατι άμα αρχίσω και σχολιάζω εγώ εσένα δεν θα μας βγεί σε καλό....
Ευτυχώς που κρατώ και τα mail μου...
_________________________![]()
"Μαθαίνω ελεύθερα να ανασαίνω..."
Δηλαδή δεν έχεις καταλάβει ότι πήρες το όνομα ενός ανθρώπου και το συγχέεις με έναν άλλον;
Κατάλαβέ το!!!Ο DOTTORE που στέλνει αυτό το μήνυμα είναι άλλος από τον... δικό σου "HELIOS". Χρησιμοποιείς το πραγματικό όνομα ενός ανθρώπου και τον μπλέκεις σε μηχανορραφίες και δολοπλοκίες. Τον θίγεις προσωπικά και τον κατηγορείς δημόσια. Οποιοσδήποτε τον γνωρίζει με αυτό το όνομα, αν σε πιστέψει, θα τον παρεξηγήσει και θα του κολλήσει ρετσινιά. Έχω όλα τα στοιχεία και είμαι σίγουρος για αυτό. Ένας από τους λόγους που κλείδωσα εκείνο το topic ήταν γιατί χρησιμοποιούνταν το όνομα ενός ανθρώπου σε υπόθεση συνομωσιολογική χωρίς αποδείξεις. Κι όπως βλέπεις, είχα δίκιο. Τι άλλο θέλεις δηλαδή για να πειστείς; Και ποιος σε φίμωσε; Δεν γράφεις εδώ ότι θέλεις τώρα; Φίμωση είναι αυτό;
Συγκρίνεις και τα χιουμοριστικά σχόλια στα γενικά forums με το υβρεολόγιό σου και τις αλληλοκατηγορίες σου με τον HELIOS;;; Είναι δυνατόν;;;
Φίλε με έχεις απογοητεύσεις τελείως. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να συζητήσω λογικά μαζί σου και να κατανοήσεις ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια εχθές, αλλά βλέπω ότι χάνω τον χρόνο μου.
Κρίμα...

Πρέπει να προστατευθεί η υπόληψη ενός ανθρώπου που δεν έχει καμιά σχέση με το θέμα αυτό. Αυτό έχει προτεραιότητα.

Epaniltha sto parwn thema gia na thesw ena telos apo merias mou toulaxiston stin diasiroi katexakolouthisin tou onomatos mou.
Epaalamvanw gia kathe imimathi kai amathi pws den exw oudemia sxesi me to melos tou esoterika helios kai ews kai extes dilwna pliri agnia gia to oti exelixtike me ta atoma ou ixa anaferi sto prwto mou minima.
Ston Eon apadw pws grafw padaa me latinikous xaraktires dioti to litourgiko sistima den iostirizi elliniki gramatosira kai ston diavlo fwtos kai epikinonias me ellinikous mias kai oti kimeno exw se latinikous xaraktires pada postelete kai diorthonete kai metatrepete apo tous diaxiristes tou diavlou aftou.
Efxaristw to diaxiristi thoth gia tin ameristi simparastasi tou me proigoumeno tou minima kai gia tin energi simetoxi tou se afti ti sizitisi afou dilwse kai o idios pou den ifistate oudena simio epafis kai taftistis me to melos tou esoterica helios.
Parakalw xana ton telefteo na erthi se pafi mazi mou an efoson to epithimi kai na dwsi tin exigisi se oli afti tin fasaria pou dimiourgithike kai eneplextike kai to onoma mou onomastika pleon.
Parakalw ton Admin na min diagrapsi ta minimata dioti etsi tha iparxi pada i efkeria se kathe episkepti mellodiko na thavmasi ton vaveliko kosmo pou dimiourgisan me tis egrafes tous ta meli EON, Stavraetos kai helios.
Den apodesmevw alla gia tin stigmin.
I alithia xana tha lampsi.
Meta ektimisews kai sevasmou..
Onomastikws pleon...
Emmanouil A. Georgpoulos
The one and only dottore

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
Ζει στην ίδια ιταλική πόλη που ζω και εγώ. Χτες ΕοΝ με το Λινκ που άφησες βρήκα το τηλέφωνο του και του μίλησα… Έπεσε από τα σύννεφα…. Βγήκαμε για καφέ σήμερα το απόγευμα, και μιλήσαμε σχεδόν 3 ώρες….
Δεν έχει καμία σχέση με τον HELIOS που γράφει στο εσωτερικά….
Σκέψου μόνο, πως δεν γνώριζε…. καν τον Κρισναμουρτι….
Άμα δεν σε πείθουν τα λόγια μου…λυπάμαι, μα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο!
Εύχομαι στο Dottore…καλή επιτυχία στο μάθημα που δίνει, και να μας συγχωρεί... που τον αναστατώσαμε…
Πλατωνας.
Το άκουσα πρόσφατα σε ταινία με τον Ξανθόπουλο (
) και μου άρεσε:
Το να κάνεις ένα λάθος, είναι ανθρώπινο.
Το να παραδέχεσαι το λάθος αυτό και να ζητάς συγνώμη, είναι θεϊκό...
αυτή...που τα κατάφερε!
σου οφείλω και γω μία συγνώμη, μιάς και πίστευα ότι είχες κάποια σχέση με τον helios (λόγω του email σου) και αυτό το είχα ανφέρει σε κάποιο μήνυμά μου, που μετά από μία μέρα το έσβησα.
αυτό βέβαια το είπα, χωρίς να κατηγορώ ούτε τον helios, μα ούτε και εσένα, γιατί ποιά είμαι εγώ να κρίνω και να κατηγορήσω? η αλάνθαστη?
εύχομαι να λυθεί αυτή η παρεξήγηση, να ηρεμήσουν τα πνεύματα και θα πω και το εξής, λίγο μπανάλ, αλλά πάντα σωστό!
όταν σου προτείνουν ξίφος, πρότεινε την αγάπη...
αυτοί που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά σου θετικά, θα είναι φίλοι σου, αυτοί που θα προτείνουν πάλι το ξίφος, θα είναι εχθροί, ή τουλάχιστον άτομα ανάξια της προσοχής σου. ωστόσο, αν δεν το κάνεις αυτό, δηλαδή δεν προτείνεις την αγάπη, ενώ εχθρούς θα συνεχίσεις να έχεις, δεν θα μπορέσεις να τραβήξεις στο δρόμο σου συντρόφους.
οι άνθρωποι είμαστε πλάσματα ευαίσθητα, παρεξηγούμαστε και μαλώνουμε, γιατί μέσα μας δεν έχουμε γνωρίσει την αγάπη του συνάνθρωπού μας. έτσι, το μόνο που χρειάζεται, είναι αυτό!
ένα χαμόγελο, λίγα λόγια συμπαράστασης και ειλικρινή και ανιδιοτελή αγάπη!
εύχομαι καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου, και να μην αγχώνεσαι γιά αυτό που γίνεται εδώ, είναι περαστικό!
Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα μέλη σαν τον dottore. Όταν τα forums είχαν πολύ λιγότερα άτομα η παρουσία του ήταν ιδιαίτερα "λαμπερή"-ουσιαστική στα θέματα συζήτησης.
Τώρα για σένα Eon δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Βλέπεις τα μυνήματά σου πέρασαν απαρατήρητα για μένα σε σχέση με αυτά του dottore και ας είναι και πολύ περισσότερα. Βέβαια αυτό δε σημαίνει τίποτα. Είναι απλά μια προσωπική άποψη. Σαν δύσκολος αναγνώστης λοιπόν σου "εκμυστηρεύομαι" ότι δε ξεχνώ εύκολα τα μέλη που με "άγγιξαν" με τα λόγια τους. Ένα από αυτά είναι και ο dottore.
Έτσι λοιπόν σου ζητώ όταν καταλάβεις το λάθος σου να ανοίξεις ένα θέμα και με μεγάλα κόκκινα γράμματα να γράψεις ένα ΣΥΓΓΝΩΜΗ...και που ξέρεις; Μπορεί να μη χάθηκε τελικά το φιλότιμο.
Με εκτίμηση στους Ανθρώπους,
Secondborn

Κάθισα και διάβασα βλέπεις όλα τα σιχαμερά και τρισάθλια μυνηματάκια στο www.e-e-e.gr και θα ήθελα να σε ρωτήσω απο που αντλείς τόσο μίσος για τους άλλους ανθρώπους.Πραγματικά τόσο μίσος μαζεμενο δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου....
Βασικά οτιδήποτε έχω πεί στο Χέλιο ισχύει 100% και για εσένα μιας και ένα συνάφι είστε όλοι...
Οσο για τον Thoth που απαγοητεύτηκε ...δεν του ζήτησε κανένας να γοητευτεί...
και όσο για τον secondborn ...η Χρυσή Αυγή φίλε κάνει νέες εγγραφές ...αν ενδιαφέρεσαι.....εκεί όλοι είναι σαν τον Εμμανουήλ και τον Χέλιο και μπορείς να πάς και να σε αγγίζουν συνέχεια με τα λόγια τους...
Η μεγαλύτερη ίσως παρανόηση που έκανα είναι οτι σε έναν χώρο που μιλάμε για το ΘΕΙΟ δεν σκέφτηκα ποτέ οτι θα έβρισκα ανθρωποφοβικούς ρατσιστές και νεοναζί .... Βασικά για εμένα το ένα αποκλείει το άλλο...Δεν γίνεται να είσαι εσωτεριστής και ψυχανώμαλος μαζί...Να ονομάζεις Εβραιοχριστιανούς και ότι άλλο σου κατέβει μια μερίδα ανθρώπων και μετά να μιλάς για τον Θεό που εμπεριέχει τα πάντα.
Τέλος πάντων its a free country και ο καθένας μπορεί να λέει το ποίημα του....
Πάντως Εμμανουήλ σου ζητώ χίλια συγνώμη για την υπέρτατη παρανόηση που έκανα και σου υπόσχομαι οτι τώρα θα κάτσω και θα σβήσω οτιδήποτε έχω γράψει και έχει σχέση με εσένα.
Σκατά στους φασίστες
ΕΝΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΕΝΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ
Μακάρι στην ηλικία του, να ήταν έτσι όλοι οι ΝΕΟΙ….
Ζήτω συγνώμη φίλε Μανόλη, αν κάποιοι συλλογισμοί σε ξανά στεναχωρήσουν. Αδιαφόρησε και επικεντρώσου στο μάθημα σου, ειλικρινά αν ήξερα πως αυτό τον καιρό έδινες εξετάσεις, καν δεν θα σου τηλεφωνούσα…
Συγχώρα με για όλα….
Μιας και το ΜΑΙΛ που μου έστειλε, λέει πιο πολλά από κάθε άλλο λόγο, το θέτω στην κρίση του καθενός για το ποιον του…
quote:
Agapite file kai sin-heliinie xristo se efxaristw gia to minima sou kai gia tin xtesini mas epikinonia.
apestila mail se stavraeto, eon kai helio kai afisa kapio minima sto forum to opio kai tha vris sto:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1506
Ta ipolipa apo koda.
Βλέπω γύρω μου όνειρα να γκρεμίζονται, κόσμους να καταστρέφονται, αυτοκρατορίες
καταστρoφής να χτίζονται...
Μετά σκέφτομαι αν αξίζει να ζω σε έναν κόσμο με ψεύτικα όνειρα, με απατηλές ελπίδες, με ισοπεδωμένα ιδανικά...
Δεν επέλεξα να ζω, και σίγουρα ο θάνατος είναι λιγότερο οδυνηρός, μα δεν έχετε κανένα δικαίωμα να σβήνετε και τις τελευταίες ελπίδες στις οποίες στηρίζω τα ονειρά μου...Αγαπώ να είμαι μόνος γιατί ποτέ δεν βρήκα την σύντροφο που να έχει τόση συντροφικότητα όση και η μοναξιά μου...
Με εκτιμηση και σεβασμo...
dottore
( συλλέκτης ονείρων )
Συγκηνήθηκες απο τις απόψεις του για τους Εβραίους , τους Τούρκους και λοιπούς ?
Συγκηνήθηκες απο τις απόψεις του περι ομάδος Ε και ανωτερότητας του ελληνικού dna ?
Πλατωνάκο ?
μελανοχιτών και σύ ?
Δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό...
Σέβομαι τις εξετάσεις που δίνει ο Ανθρωπος αλλιώς θα αντέγραφα όλες τις ρατσιστικές ανθρωποφοβικές δηλώσεις του απο το e-e-e.gr
Tέλος πάντων κάποτε είχα πεί οτι στο τέλος θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε και μάλλον είχα δίκιο...
σκατά στους φασίστες
Ακολουθει επεξηγηση.
1. ΡΑΤΣΑ - ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.
Η λέξη Ράτσα προέρχεται από την πρώτο Ελληνική γλώσσα. Είναι η λέξη "ΡΑΤΣΑ" η διαφοροποίηση της λέξεως ΡΙΣ - ρισός (ριζός) = ρίζα στην Αχαϊκή διάλεκτο της Χάλκης. Ενώ "ρίς" στην πρώτο Ελληνική γλώσσα σημαίνει "ρίζα μικρή άγρια", το "ράς" σημαίνει στην πρώτο Ελληνική γλώσσα "ρίζα φυτού χρήσιμη, ανθρώπου χρήσιμη" και αυτή η λέξη "ΡΑΣ - ΡΑΤΣΑ" διασώθηκε μόνον στην Αχαϊκή Ελληνική προφορική διάλεκτο..
Στο παρών δοκίμιο θα αναφέρεται σαν Αχαϊκή διάλεκτο, η διάλεκτος των Ελλήνων κτηνοτρόφων και σαν Δωρική η διάλεκτος των Ελλήνων παραγωγών σιτηρών.
Επειδή οι Αχαιοί του Λατίου διδάχθηκαν από τούς Αχαιούς Χαλκείς γραφή, χρησιμοποιούσαν δικής τους χρήσεως αλφάβητο όπου το -Σ- γράφεται -C- και η λέξη γράφεται RΑC - RΑCΑ.
Στην Ρώμη (Λάτιο) όπου μετοίκησαν σαν πρώτοι εποικιστές με αλφάβητο οι Αχαιοί Χαλκείς, στην δεύτερη εποικιστική μετανάστευση Ελλήνων μετά την πλημμύρα της Μεσογείου, η γλώσσα τους έγινε πιο τραχιά παίρνοντας την προφορά των Ελλήνων Αχαιών πρώτο κατοίκων του Λατίου, που ήρθαν με την πρώτη εποικιστική μετανάστευση των Ελλήνων και με το πέρασμα των αιώνων το -C- προφέρεται -τσ-, εξ αυτού το "ράσα" να προφέρεται "Ράτσα".
Αργότερα οι Αχαιοί (κτηνοτρόφοι) του Λατίου γίνονται Δωριείς (σιτοκαλλιεργητές) αλλά η διάλεκτος εξακολουθεί να είναι Αχαϊκή ονομαζόμενη "Λατινική".
Στην αρχαία Ελληνική Αχαϊκή διάλεκτο η λέξη "ράς", "ράσα", "Ράτσα" σήμαινε ρίζα όπως έχει προαναφερθεί και η λέξη "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" ήταν ο χαρακτηρισμός του ευγενούς υποστηρικτή της ρίζας του, του γένους του.
Το πόσο είναι δεμένο το αρχαίο με το νέο φαίνεται στην Αχαϊκή φυλή της Μακεδονίας, όπου ακόμη και τώρα οι άνθρωποι ονομάζουν χάριν αστειότητας τις τρίχες στον πώγωνα "ράσα" = γένια ή "γένια" = γενιά. (Βλέπε "ράσα τράγου".).
Αυτές οι δύο λέξεις αλληλοσυμπληρώνονται ή λέγονται μαζί, ρίζα του γένους, γένος, ρίζα. Λέγονται επιπλέον μεταφορικά και χάριν αστειότητας στους νέους όταν βγάλουν τρίχες (ρίζες) στον πώγωνα ότι είναι καιρός να βάλουν την δική τους "ράσα" (ρίζα) και γενιά (οικο-γένια) στην Μακεδονική, Αχαϊκή, Ελληνική Κοινωνία.
Στα αρχαία χρόνια ήταν τιμή στους νέους Αχαιούς να είναι τιμητές της Ράτσας τους δηλαδή ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Αυτό το απέδειξε ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Έλλην Αχαιός, όταν ξεκίνησε ολόκληρη εκστρατεία για να τιμωρήσει τους εχθρούς του γένους του, τους Πέρσες, για το κακό πού έκαναν αυτοί με τον πόλεμο στους Έλληνες, με όρκο πού έδωσε στη συνέλευση των Ελληνικών πόλεων στην Κόρινθο. Το πόσο σκληρά τιμωρήθηκε, όταν άλλαξε τον Αχαϊκό τρόπο ζωής και σκοπό και όταν σταμάτησε να είναι Ρατσιστής τιμητής των προγόνων του και εμπιστεύθηκε σε αλλόφυλους την ζωή του, το δείχνει ο θάνατος από δηλητηρίαση που έπαθε.
Το ότι ο γιος του Μέγα Αλεξάνδρου ήταν μιγάς, "βαστά-άρδ-ός" (φέρεται ως μίγμα ροής σταθερής επιμειξιών), δεν του το συγχώρεσαν οι Μακεδόνες Αχαιοί γι' αυτό και τον γιο του, θανάτωσαν στην πρώτη ευκαιρία, όταν έφθασε ο γιος του στην Μακεδονία.
Από αρχαιότατους χρόνους όποιος είναι γέννημα από δύο διαφορετικές ρίζες (Ράτσες) επιμειξίας, λέγεται "Βαστά-αρδός" στην σημερινή ομιλούμενη κατά σύντμηση της αρχαίας Αχαϊκής Ελληνικής διαλέκτου. Χαρακτηρίζει η λέξη σαν "ΒΑΣΤΑ-αρδός" το "μίγμα" που προέρχεται από διαφορετικές Ράτσες. "Άρδην" στα αρχαία Αττικά Ελληνικά ερμηνεύεται "υλικό ριγμένο χωρίς τάξη σε περιβάλλον που διαφέρει του υλικού (σίτος σε χωράφι, Ράτσα σε άλλη Ράτσα)".
Αυτήν την χρονική περίοδο η λέξη "βαστά-αρδός" χρησιμοποιείται στα σκυλιά κυρίως, για να τα ξεχωρίσει από τα σκυλιά ρίζας (Ράτσας), φυλής και γονέων με όνομα συγκεκριμένο, δηλαδή όνομα που πέρασε από κρίση ως προς το γένος (την ρίζα, ράσα, ράτσα) και ομοιάζει το γένος (η ρίζα, ράσα, ράτσα) του πατρός και της μητρός.
Στην αρχαιότητα επειδή οι ίδιοι δεν επέτρεπαν επιμειξίες ράτσας "βαστά-άρδ-ός", "βάσταρδος" ή "μπάσταρδος" σε ανθρώπους, ονόμαζαν οι Αχαιοί τα "μιγαδικά" σκυλιά πού χρησιμοποιούσαν στην εργασία τους. Τα σκυλιά αυτά με τα γαυγίσματα τους προσπαθούσαν να εντοπίσουν ζώα, να σηκώσουν πουλιά σε κυνήγι ή να μαζέψουν τα πρόβατά των Αχαιών και ήταν πολύ αγαπητά στους Αχαιούς. Σιγά-σιγά όμως τα "βάσταρδος" με τις ιδικές ικανότητας και με συστηματική ξεχωριστή γονιμοποίηση των ιδίων ικανοτήτων σκύλων, έγιναν ιδιαίτερες Ράτσες όπως "κοπαδιού (σέφερ)", "κυνηγιού", κ.τ.λ.
Οι σκύλοι αυτοί Ράτσας, ο καθένας έχει συγκεκριμένα γνωρίσματα σωματικά και ψυχοσύνθεσης, δηλαδή χαρακτήρα, προς παράδειγμα επιθετικός, μαλθακός, ήπιος, νευρικός, θορυβώδης, ήσυχος, έξυπνος, αποβλακωμένος και άλλα.
Αυτές οι ιδιότητες παρατηρούνται και σε ανθρώπους ίδιου γένους, κατά μέσο όρο, όπως χαρακτηριστικά τραγούδησε και ο Ελληνικός λαός με το στόμα της Σοφίας Βέμπο και στοίχους - μουσική των θαυμαστών Γ.Φτέρη - Θ.Σακελλαρίδη στην "Χωριάτα".
"Γενιά σε νιώθω σαν πιοτό, σαν το κρασί το δυνατό και σαν το πετιμέζι (Πατώ - μάζα, σταφυλιού). Εδώ ΡΑΤΣΑ (ρίζα) αγαπημένη είσαι σε όλα σκορπισμένη, στο νερό με το κανάτι, στην βελέντζα (ΦΕΛ - ΠΕΛ - VΙLLΟSΑ - ΠΙΛΟΖΑ - ΠΙΛΟΤΗ κεφαλής, τριχωτή) την φλοκάτη (FLΟΚUS, FLΙΕΚΕΝ (Αχαϊκή Γερμανίας), ΦΛΟΚΟΣ, "πλέκω-ΠΛΟΚΟΣ-δολοπλόκος", συνΔΕΣΗ, συνΡΑΦΗ) και όπου να σταθώ και γύρω νιώθω το δικό σου μύρο, τα δρεπάνια που θερίζουν, όλα ΡΑΤΣΑ μου θυμίζουν".
Μερικοί ανόητα πιστεύουν ότι δεν ισχύει αυτό στους ανθρώπους, παρά μόνον στα άλλα ζώα, δηλαδή η Ράτσα να έχει κοινά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς, ευφυούς σκέψεως και διαφορετικού τρόπου αντιμετωπίσεως καταστάσεων. Είναι όπως ένας δίδυμος λέγει ότι δεν θέλει να είναι αδελφός του άλλου, νομίζοντας ότι είναι στην θέλησή του να ορίσει αυτό το αμετάκλητο φυσικό γεγονός. Αυτό το φυσικό γεγονός θα υπάρχει πάντα, σαν φυσικό γεγονός, είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε, είτε το αρνούμαστε.
Όμως στην Ευρώπη όπου οι Ελληνικές ρίζες των Διαλέκτων προέρχονται ή από την Αχαϊκή ή Δωρική ή από την Αττική ή Ιωνική ή Αιολική ή Κρητική ή Αταλαντική ή από μίγματα αυτών, όταν οι άνθρωποι θυμώνουν υπερβολικά και δεν ορίζουν τι θα εκστομίσουν, αποκαλούν τον αντίπαλο "βαστα-αρδό (μπάσταρδο)", "bastard".
Η λέξη "βαστά" προέρχεται από την πρώτο Ελληνική "βαστά-σζω ή βαστά-σζομαι", πού σημαίνει "κρατώ", "στηρίζω", "στηρίζομαι". Στην προστακτική κλίση γίνεται "βάστα`ζε (Αττική)", ενώ στην Αχαϊκή "βάστα" = "ΒΑSΤΑ" χωρίς "-ζε", και χρησιμοποιείται στην σημερινή Ιταλική διάλεκτο με την ίδια έννοια και χλευαστικά "βάστα", "κρατήσου", "στηρίξου", "σταμάτα, κράτα τα λόγια σου".
Οι λέξεις "βαστά`ζομαι" ή "φέρομαι" της Αττικής διαλέκτου στην Αχαϊκή διάλεκτο τού Λατίου λέγονται FΕRΟ = φέρω ή φέρομαι = προέρχομαι εκ γεννήσεως - στην παθητική φωνή), συν την λέξη "άρδην - αρδος" πού σημαίνει, υλικό ατάκτως ριγμένο σε διαφορετικό υλικό από το αρχικό (Λεξικά Ι. Σιδέρη.), δημιουργούν την σύντμηση "βαστά-αρδός, bastardo, bastard".
Στην πρώτο Ελληνική "μίγμα - μίγ΄μας - μιγάς" σήμαινε το υλικό από το οποίο γίνεται ο "βαστά-αρδός", ενώ "βαστάρδος" σήμαινε το ζώο που έγινε από το υλικό. Στην μετέπειτα εξέλιξη της Ελληνικής γλώσσας το "μιγάς" μένει να χαρακτηρίζει στην Ελληνική Αττική διάλεκτο την αρχή ενός ζώου νέας Ράτσας πού διαφέρει της παλαιάς πολυπληθούς Ράτσας, ενώ το ίδιο σημαίνει η λέξη "βάσταρδος" στις υπόλοιπες Ελληνικές Αχαϊκές διαλέκτους. Όπως φαίνεται οι Ελληνικές Αχαϊκές διάλεκτοι αν και προφορικές μάλλον όλες, δίνουν πιο αρχαιοπρεπή την έννοια της λέξεως.
Επίσης η Αττική Ελληνική σύντμηση "ΑΠ` ΟΛΟΤΗΤΑΝ" λέγεται "ΑΠΣ` ΟΛΟΥΤΙΟΝ" στα Αχαϊκά Ελληνικά του Λατίου.
Έτσι η σύντμηση "βαστά-αρδος" σημαίνει προέρχεται από μίγμα, είναι μίγμα από διαφορετικές Ράτσες ή "μιγάς" στην αρχαία Αττική Ελληνική διάλεκτο. Σε αντίθεση προς το χΆριος, (χΑRΙUS), ή με την πρόθεση "κατά" πού στην αρχαιότητα προ δασέως φωνήεντος (χ) γίνεται "καθά" και προ τού δασέως "χΑριος" γίνεται "καθ`Άριος", (ΑΡS`ΟLUΤ = από ολότητα-ΑRΙUS) ή κατα-καθ-Άριος (ΑΡSΟLUΤ-ΑΡSΟLUΤ-ΑRΙUS) ή πεντακαθ Άριος (πέντε φορές ολοκληρωτικά - Άριος), λέξη πού σημαίνει ότι δεν έχει καμία πρόσμιξη αυτός ο άνθρωπος, από ξένη Ράτσα προς την δική του (ή το υλικό για το οποίο αναφέρεται η λέξη).
Θεωρείται δε θανάσιμη προσβολή η προσφώνηση "ΒΑSΤ-ΑRD" ή "ΒΑSΤΑ-ΑRD" ή "Βαστά-αρδος" ή "Μπάστα-αρδος" στις Ελληνικές διαλέκτους, αρχαίες και νέες, η οποία έπρεπε να ξεπλυθεί με μάχη πού θα έφερνε την αποδοχή της "καθ-Αριό-τητας (ΑΡSΟLUΤΙΟΝ - χΑRΙUS = από ολότητα χΑΡΙΟΣ" ή αίμα.
Επίσης σαν προσβολή και μάλιστα επί ολόκληρης οικογένειας ή Φυλής θεωρείται η λέξη "εκ-Φυλισμός". Για τούς αρχαίους Έλληνες και συγκεκριμένα τούς Αχαιούς της Σπάρτης αυτό ήταν μια από τις κατηγορίες για την θανάτωση τού βασιλέως στρατηγού αυτοκτονίας Παυσανία, ακόμη και από την μητέρα του.
Στην Γερμανική Αχαϊκή (διάλεκτο) χρησιμοποιείται η λέξη "εντ-ΑΡ-τετε" η οποία επειδή προέρχεται από την αρχαία Αχαϊκή σύντμηση "αντι-ΑΡιο-τητη" μένει άκλιτος και μετέωρη. Σημαίνει ότι και στα Ελληνικά τα νεώτερα, έχασε την "Αριό-τητα" της Ράτσας ή έχασε την "καθ-ΑΡΙΟ-τητα" η Ράτσα και αυτή την στιγμή ο λαός της είναι μίγμα από Ράτσες και προσπαθεί να δημιουργήσει με μίξη αυτών, μια καινούργια ομογενή Ράτσα.
Αυτή την χρονική στιγμή σε πολλά και διαφορετικά κράτη δημιουργείται αυτό το πείραμα της δημιουργίας μιας νέας Ράτσας από μιγαδικά, βάσταρδος (bastard), κράτη. Ένα από αυτά είναι η ΗΠΑ, άλλο η Τουρκία με τούς Κούρδους, Έλληνες και άλλες εθνότητες πού κατοικούν εκεί, άλλο η Αυστραλία και πολλά άλλα.
Μερικές θρησκείες πού έχουν σχηματισθεί επάνω στην βάση των "χΙερός" = (κοινής ιδιοκτησίας, Δημόσιο κτήμα, κοινό φαγητό πανήγυρης, κ.τ.λ.) των Αχαιών, όπως οι θρησκείες της Θεογονίας των Δωριέων, τού Χριστιανισμού, του γραμματέα ΕΣΔΡΑ των ΕΣΔΡΑηλιτών και Μουσουλμάνων, χρησιμοποιούν την λέξη καταχρηστικώς "ΒΑΣΤΑΡΔΟ" για τα παιδιά πού γεννήθηκαν από γάμο πού δεν έκανε η θρησκεία τους, παρόλο πού αυτό είναι καθαρά Ρατσιστικό γνώρισμα και όχι θρησκευτικό.
Επίσης χρησιμοποιείται η λέξη "Ρατσισμός" από αμόρφωτους δημοσιογράφους πού θέλουν να δώσουν ιδιαίτερο δυνατό νόημα στην λέξη "διαφοροποίηση". Στο ίδιο λάθος πέφτουν και διάφοροι αυτό ονομαζόμενοι (ενώ είναι θεμελιακά αμόρφωτοι) γλωσσολόγοι (βλ. "βούλ΄γαρος" και "Βούργαρος" σε λεξικά), πού παίρνοντας αφορμή από τούς αμόρφωτους δημοσιογράφους ισχυρίζονται ότι η λέξη σημαίνει την βιαία κοινωνική διαφοροποίηση, ενώ στην πραγματικότητα, στην βιολογία, η λέξη σημαίνει καθαρά και μόνο "Φυσική συντείνουσα ομογενοποίηση σωματική και δημιουργίας διαύλων πνεύματος (προόδου, DNA) στο μυαλό (ακόμη και στα φυτά, στο μυαλό του κυττάρου, DNA), σε όλα τα μέλη της Ράτσας, κατά μέσον όρον".Κάτι ανάλογο με την λέξη "κομουνισμός ή χριστιανισμός
".
Μ.Α.Σ
quote:
....είναι άλλωστε δύσκολο να ξεχωρίσεις τα σκατά...όλα μοιάζουν μεταξύ τους....και όποτε διαβάζω τις απαίσιες ρατσιστικές ανθρωποφοβικές κορόνες σας είναι σαν ακούω το ίδιο άτομο να μιλάει...αυτό με την χωρίστρα και το μουστάκι....
To paravlepw dioti an kai den piga katixitiko (to misousa dioti to pragmatiko sxolio ito kai parameni i idia i zwi )
Na toy thimisw pws i porni istoria mas didaxe pws o Xitler ito evreos kathoti i mitera toy itan evrea kai ws gnwston opoios adras me evrea stefete (an stefete vlepe diaforous prwin-ellines poitikous, epixirimaties ) katadikazetai ewniws sto varitero eglima olwn ton epoxwn.
Tin ethnki prodosia...
Twra to giati kynigoyse toys omothriskoys toy afto einai mias allis epoxhs thema mias akoma kai stas evraikas sinagwgas iparxoun vathmi kai ipoomades pou meletw aftin tin periodo.
Me alla logia exoun kai eki tis emfilies tousdiamaxes.
Exalou o polemos pada tini na lamvani megethi nosou se pagosmia klimaka.
Etsi loipon tha ton parakaloysa na afisi katameros tis vizadino-para-logies kai tis lipes vizadino-mpar-ufo-logies kai na ipodixi se olous mas poso Hel-lin thewri ton eafto toy.
An vevea tou axizi enas tetios endoxos kai ieros xaraktirismos dedomenoy pws emesws plin safws katigorodas emena kai ton isto http://www.e-e-e.gr gia ratsistes.
Asxetos den an den ton thewrw gnwsti tis erminias twn ellnikotatwn lexews ethnikistis,patriotis,ethnos kai ethnismos.
Ginode dekta kai idietera mathimata anef amivis kathoti ine stagones gnwsewn pou prepi oli na exoume prosvasi.
Exaloy dia-mesw tou telefteoy ( istou e-e-e.gr)vgazoume tis vromes twn evrewn kai twn prokatoxwn toys me polapla apodiktika stixia pou kathe alla para gia iperaspisi axizoun.
An loipon tous agapas, asxetos an den xerw se pio theo i kalitera tagma katalixews ismoy (xristanismos-talmoudismos-satanismos-islamismos-voudismos-k.a.) pistevis-energis, giati den pernis tas kariolas sou (elliniki apodosi gia tous padaxou imimathis kai amathis tou krevatiou) kai na peripatisis pros to ISRAIL kai na aggaliasis aderfia, omothriskous, omideates kai filirinistes-anthrwpistes tetia ka8armata ( oros pou exw kata kerous apodixi gia pio logw kosmi tin aian kefalin tous )pou ine?
Episis thewrw terastis prosvoli na me taftizi me ipostiriktes tis parataxews tis xrisis avgis tis opias i idieologia me vriski adiaforo kai enadio legodas pws
quote:
Βασικά οτιδήποτε έχω πεί στο Χέλιο ισχύει 100% και για εσένα μιας και ένα συνάφι είστε όλοι...και όσο για τον secondborn ...η Χρυσή Αυγή φίλε κάνει νέες εγγραφές ...αν ενδιαφέρεσαι.....εκεί όλοι είναι σαν τον Εμμανουήλ και τον Χέλιο και μπορείς να πάς και να σε αγγίζουν συνέχεια με τα λόγια τους...
Tou ipenthimizw de pws se enan polemo to oplo den ine pada i anarxia kai i via - tromokratia.
Epanalavmanw pws to melos tou esoterica helios den to xerw kai agnow plirws tin opoia ideologia toy.
Oloklironodas, sin-xairw to melos mas71 dioti akoumpise ekines tis lexis pou poli mas agnooun tin pragmatiki tous erminia.
Etsi lipon ta ta teleftea digmata ektimisews kai sevasmou sto atomo sou se protrepw na anathewrisis twn apopsews sou peri tou atomou mou.
I signwmi pou sto telos tou mnimatos sou afinis ginete dexti apo merias mou me monadiko oro na min xanathixis tin proswpikotita mou, to onoma mou kai tin opoia ethelodiki ergasia (kai oxi epagelma opws paleotera ixes dilwsi) epitelo.
To an tha svisis ta minimata sou pou emperiexoun to onoma mou kai tis ivris enantion mou me afini adiaforo.
I opoii episkeptes to simperasma to evgalan kai epistamai epi aftou.
Patriotika kai onomastikws pleon
Emmanouil A. Georgopoulos
dottore
The one and only

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
Edited by - dottore on 06/06/2003 12:42:36
( Ελληνικοτατοι χαρακτηρες με την χρηση λογισμικου απο τον ιστο http://212.107.6.18/com/index2/greeklish/default.aspκαι ζητω συγνωμη για την οποιαν παρουσια λοιπων ορ8ογραφικων λα8ων )
Μετα απο πολυμηνη απουσια μου, για κα8αρα προσωπικους λογους, απο τον χωρο του ιστου εσωτερισμου Εσωτερικα.gr, βρε8ηκα την χ8εσινη ημερα & εν αγνοιαν μου, αντιμετωπος με εναν κυκαιωνα υβρεων και δυσφημησεων του ατομου μου και των οποιων ιδεολογιων μου μαχομαι δια-μεσου του δυαυλου επι-κοινωνιας και ΦWΤΟΣ e-e-e.gr.
Κατηγορη8ηκα και διασυρ8ικα σαν προσωπικοτητα, απο δυο αγνωστα για εμενα ατομα, με τα πρωσονυμια ΕΟΝ και ΣΤΡΑΥΡΑΕΤΟΣ, κα8ως οι τελευταιοι ταφτισαν λαν8ασμενα μεν και προκλητικα δε το παρων ( & εντως του e-e-e.gr ) προσωνυμιο μου, με το αντιστοιχο μελους του ιστου Εσωτερικα.gr και του οποιου τελευταιου, αγνοω σκοπιμως, τοσο την ταυτοτητα οσο και την ιδεολογια, κα8ωτι δεν την ασπαζομαι.
Δεν χρειαζεται να πολυλογω επι αυτου μιας και 8α παρα8εσω εν συντομια το τι συναιβει οταν το μελος ΕΟΝ στις 29/05/2003 και 13:55:57, εν αγνοιαν μου & με εγραφη του, εξιβρισε το βαφτιστικο μου ονομα και προκλητικως - σαρκαστικως και με καλουσε δε να επαναβαφτιστω δηλωνονταs:"...(εμμανουήλ ? ακόμα δεν ξεβαφτίστηκες ?αχαχαχαχαχαχα) με πραγματική αγάπη ....".!
Στην συνεχεια και ακομα εν αγνοια μου, μου επιτη8εται μαλλον λεκτικα και πι8ανως βωμολοχικα, πραξη δε που για λογους δεοντολογιας και ανάρμοστων και εμπρηστικών εκφράσεων, ασυμβίβαστων με τους κανονισμούς λειτουργίας και τις σκοπιμότητες του Εσωτερικα.gr, δεν εχω λοιπα στοιχεια, μετα απο επεμβαση του υπε8υνοντα ADMIN.
Με νεα του αναφορα λοιπον το μελος ΕΟΝ στις 29/05/2003 και 15:06:20 επανερχεται, ακομα εν αγνοιαν μου, στο ατομο μου δηλωνοντας :"…απλά ο συγκεκριμένος (ο Εμμανουήλ) κάνει το επαγγελμά του ( να serfaρει όλη μέρα στο internet και να προπαγανδίζει εναντίων κυρίως των Εβραίων και μετά του Χριστού με διαφορετικά ψευδώνυμα όπως αυτά που ανέφερες ) αλλά ...δεν το κάνει καλά...”.!
Τελος στην εκρυ8μη αυτη συζητηση επεναιβει και το μελος ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ , προσωνυμιο το οποιο δεν ξερω, h’ & αν εχει καποια σχεση με το ταγμα του σταυραετου που “ανοιξε” πριν λιγο καιρο τα διαδικτυακα φτερα(;) του μεσα απο το http://www.stavraetos.grκαι του οποιου ταγματος ο ρολος μελετατε ακομα ....
Ετσι λοιπον με το παρων ανακοινω8εν δηλωνω επωνυμα πλεον, πως δεν εχω ουδεμια σχεση, ιδεολογικη και προσωπικη με το μελος του Εσωτερικα.gr helios, και ταυτοχρονα αφανταστα ενοχλημενος για την ασυστολη διαβολλη της προσωπικοτητας μου, απο λογια τριτων.
Eιμαι πλεον σιγουρος, πως οι τελευταιοι, δεν ξερουν παρα μονον να βαζουν ταμπελες σε καποιους για να αισθανοντε ποιο σιγουροι για την δικια τους “αναπηρια”, μα ειληκρινα διερωτουμε... αν ξερουν πως πονανε, αν ξερουν οτι θα θελανε να νοιωθουνε ποιο δυνατοι ποιο συναισθηματικοι;
Tελικα ομως αυτο που ποιο πολυ δεν γνωριζουνε, ειναι πως να ορισουμε το φυσιολογικο και τελικα ποια ειναι η ουσια αυτου του διαχωρισμου στην πραξη & στην καθημερινοτητα μας & τους.
Tελικα καποιοι εχουν γεννηθει, κατα καποιον τροπο που επιρρεαζει μετεπειτα αυτο που ειναι τις αντιδρασεις τους, τις προτιμησεις και τις παρορμησεις τους.
Aναζητουν κατω απο την κυριαρχια του πονου, την ικανοποιηση που ποτε δεν ερχεται.
Zουνε, η πληοψηφια, με σκεψεις, ιδανικα και πιστευω, ανικανα να αισθανθουν και να ικανοποιησουν σωστα τις οποιες πρwιμες αναγκες τους...
Aποτελεσμα το κλεισιμο σε εναν ιδιαιτερο κοσμο, αλλωτε φαινομενικα ποιο ενεργητικο και αλλωτε παρατημενο, οπως εκεινον που τα μελη του Εσωτερικα ΕΟΝ, ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ & helios τοσο ανευ8υνα και ανωριμα, κατ’ με, εχουν δημιουργησει με τις οποιες εως σημερα πραξεις τους εναντιον μου.
Πριν κλεισω την παρουσα επιστολη μου, 8α η8ελα να εκφρασω ενα μεγαλο ευχαριστω για την αμεριστη συμπαρασταστη τον κ. Wριωνα Δημητρακοπουλο, διαχειριστη και υπευ8υνο του δυαλου επι-κοινωνιας και Φωτος http://www.e-e-e.gr, οπως και την ικανοποιηση μου για τις οποιες κινησεις αποκαταστασεως αλη8ειας απο μερους των υπε8υνων του παροντως ιστου Εσωτερικα.gr Admin & Thoth και του μελους Πλατωνας, lilith, amalia, mas71 & secondborn....
Βλέπω γύρω μου όνειρα να γκρεμίζονται, κόσμους να καταστρέφονται, αυτοκρατορίες
καταστρoφής να χτίζονται...
Μετά σκέφτομαι αν αξίζει να ζω σε έναν κόσμο με ψεύτικα όνειρα, με απατηλές ελπίδες, με ισοπεδωμένα ιδανικά...
Δεν επέλεξα να ζω, και σίγουρα ο θάνατος είναι λιγότερο οδυνηρός, μα δεν έχετε κανένα δικαίωμα να σβήνετε και τις τελευταίες ελπίδες στις οποίες στηρίζω τα ονειρά μου...
Αγαπώ να είμαι μόνος γιατί ποτέ δεν βρήκα την σύντροφο που να έχει τόση συντροφικότητα όση και η μοναξιά μου...
Με εκτιμηση και σεβασμo...
dottore

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
Edited by - dottore on 06/06/2003 12:45:59
Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928.
ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage
"Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι' αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά. Το έχω ξανακούσει αυτό και πάνω από μια φορά, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Και γνωρίζω επίσης, ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά -"εμένα" εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα- όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σαν εσάς. Η μικρή αυτή εξαίρεση δεν με γεμίζει, ωστόσο, με ευγνωμοσύνη -αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για τώρα. Είναι το επιθετικό, ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε- αυτούς, που με μια λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ τη δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ.
Μα το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντι-Εβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι η πλήρης έλλειψη θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε, μεταχειριζόμενοι τέτοιες διάτρητες δικαιολογίες που φαίνεστε να πάσχετε από προβλήματα ευσυνειδησίας τόσο έντονα, που αν η όλη παράσταση δεν ήταν τόσο τραγελαφική, θα ήταν εκνευριστική.
Δεν είναι ότι είστε ερασιτέχνες: ασχολείστε με αυτό πάνω από δεκαπέντε αιώνες. Όμως παρακολουθώντας και ακούγοντας τα παιδικά σας προσχήματα, σχηματίζει κανείς την εντύπωση ότι εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε για πιο πράγμα πρόκειται. Μας σιχαίνεστε, αλλά δεν μπορείτε ξεκάθαρα να πείτε το γιατί. Σκέφτεστε μια νέα δικαιολογία -αιτία την ονομάζεται- κάθε μέρα. Έχετε συσσωρεύσει δικαιολογίες για τον εαυτό σας αυτά τα εκατοντάδες χρόνια και κάθε νέο σας εύρημα είναι περισσότερο γελοίο από το προηγούμενο και κάθε καινούρια δικαιολογία αντιφάσκει και εξουδετερώνει την προηγούμενη.
Πριν από λίγα σχετικά χρόνια, συνήθιζα να ακούω ότι ήμαστε σκαφτιάδες χρημάτων και εμπορικοί υλιστές. Τώρα διαδίδεται το παράπονο ότι κανένα έργο τέχνης και κανένα επάγγελμα δεν είναι ασφαλές ενάντια στην Εβραϊκή εισβολή.
Εμείς είμαστε, αν σας πιστέψει κανείς, συγχρόνως και προσηλωμένοι στη φυλή μας και αφιερωμένοι σε αυτήν και μη αφομοιώσιμοι επειδή δεν συνάπτουμε γάμους με σας, και ταυτόχρονα είμαστε αναρριχητές και καταπιεστές και μια απειλή στην φυλετική σας ακεραιότητα.
Το επίπεδο διαβίωσής μας είναι τόσο χαμηλό που εμείς δημιουργούμε τις δικές σας εξαθλιωμένες συνοικίες και τις απάνθρωπες βιομηχανίες σας, και ταυτόχρονα τόσο υψηλό που σας διώχνουμε από τις ακριβότερες περιοχές σας.
Αποφεύγουμε το πατριωτικό μας καθήκον σε καιρό πολέμου γιατί είμαστε ειρηνόφιλοι από τη φύση μας και από παράδοση, αλλά ταυτόχρονα είμαστε οι αρχι-συνωμότες των συμπαντικών πολέμων και οι κύριοι χρηματοδότες των πολέμων αυτών - ανατρέξατε στο τελευταίο Dearborn Independent καθώς και στα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών.
Είμαστε συγχρόνως οι ιδρυτές και ηγέτες του καπιταλισμού αλλά και οι κύριοι υποκινητές των επαναστάσεων εναντίον του καπιταλισμού.
Δίχως αμφιβολία, η ιστορία δεν έχει να επιδείξει άλλο παράδειγμα, σαν εμάς, για την προσαρμοστικότητα!
Και ναι! Παρ' ολίγο να ξεχάσω την αιτία όλων των αιτιών. Εμείς είμαστε οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι που ποτέ δεν δέχθηκαν τον χριστιανισμό, και εμείς είμαστε οι εγκληματίες που σταύρωσαν τον ιδρυτή του.
Όμως μπορώ να σας πω ότι αυτόαπατάστε. Σας λείπει είτε η αυτογνωσία είτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα τα γεγονότα και να σταθείτε μπρος στην αλήθεια. Απεχθάνεστε τον Εβραίο όχι επειδή, όπως ίσως κάποιοι από σας να νομίζουν, αυτός σταύρωσε τον Ιησού αλλά γιατί αυτός τον γέννησε. Η πραγματική αντιμαχία σας με μας δεν είναι γιατί εμείς απορρίψαμε τον Χριστιανισμό, αλλά γιατί σας τον επιβάλλαμε!
Οι χλιαρές, αντικρουόμενες κατηγορίες σας εναντίον μας δεν είναι ένα μπάλωμα στην μαυρίλα της αποδεδειγμένης ιστορικής μας επιθετικότητας. Μας κατηγορείτε για την ανακίνηση της επανάστασης στη Μόσχα. Ας υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε την κατηγορία. Και λοιπόν; Συγκρινόμενο με το τι κατάφερε ο Παύλος, ο Εβραίος της Ταρσού, στη Ρώμη, ο ρωσικός ξεσηκωμός δεν αποτελεί παρά ένα καβγά του δρόμου.
Δημιουργείτε πολύ θόρυβο και εκφράζετε μεγάλη οργή για την ανάρμοστη Εβραϊκή επιρροή στα θέατρα και στους κινηματογράφους σας. Πολύ καλά. Δεκτό, το παράπονό σας, είναι βάσιμο. Αλλά τι είναι αυτό συγκρινόμενο με την συγκλονιστική μας επιρροή στις εκκλησίες σας, στα σχολεία σας, στους νόμους σας και στις κυβερνήσεις σας, και ακόμα και στις ίδιες τις σκέψεις σας που κάνετε κάθε μέρα;
Ένας αδέξιος Ρώσος παραχαράζει ορισμένα έγγραφα και τα δημοσιεύει σε ένα βιβλίο με το όνομα Τα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών, που δείχνουν ότι εμείς συνωμοτήσαμε για να επιφέρουμε τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εσείς πιστεύετε αυτό το βιβλίο. Εντάξει. Για χάρη της συζήτησης εμείς υπογράφουμε την κάθε λέξη του. Είναι γνήσιο και αυθεντικό. Αλλά τι είναι αυτό πέρα από την αναμφισβήτητη ιστορική συνωμοσία που έχουμε πραγματοποιήσει, που δεν έχουμε ποτέ αρνηθεί γιατί εσείς δεν είχατε ποτέ το θάρρος να μας κατηγορήσατε γι' αυτό, και του οποίου η πλήρης καταγραφή υπάρχει για τον οποιοδήποτε να διαβάσει;
Αν πράγματι εννοείτε αυτά που λέτε όταν μιλάτε για Εβραϊκά σχέδια, να μην σας στρέψω την προσοχή σε ένα που αξίζει να αναφερθεί; Σε τι ωφελεί να χάνετε τα λόγια σας για τον ισχυριζόμενο έλεγχο της δημόσιας γνώμης από Εβραίους χρηματοδότες, ιδιοκτήτες εφημερίδων και κινηματογραφικούς μεγιστάνες, όταν μπορείτε πολύ απλά δίκαια να μας κατηγορήσετε για τον αποδεδειγμένο έλεγχο ολόκληρου του πολιτισμού σας από τα Εβραϊκά Ευαγγέλια;
Δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει να εκτιμάτε το πραγματικό βάθος της ενοχής μας. Εμείς είμαστε παρείσακτοι. Εμείς είμαστε ταραξίες. Εμείς είμαστε υπονομευτές. Έχουμε πάρει τον φυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας, τον προορισμό σας και έχουμε προκαλέσει τον όλεθρο. Εμείς βρισκόμαστε πίσω όχι μόνο από τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο αλλά πίσω σχεδόν από όλους σας τους πολέμους , πίσω όχι μόνο από τη Ρωσική αλλά και από κάθε μεγάλη επανάσταση της ιστορίας σας. Εμείς έχουμε επιφέρει τη διχόνοια και τη σύγχυση και την αγανάκτηση στην ιδιωτική και στην δημόσιά σας ζωή. Εξακολουθούμε να το κάνουμε. Κανείς δεν μπορεί να πει για πόσο καιρό θα εξακολουθούμε να το κάνουμε.
Ανατρέξετε λίγο πίσω και αναλογιστείτε τι έχει συμβεί. Δεκαεννέα αιώνες πριν, ήσαστε μια αθώα, ανέμελη, παγανιστική φυλή. Λατρεύατε αναρίθμητους θεούς και θεές, τα πνεύματα του αέρα, των τρεχούμενων νερών και του δάσους. Νιώθατε αδιάντροπη περηφάνια στη ομορφιά των γυμνών σας κορμιών. Χαράζατε μορφές των θεών σας καθώς και του προκλητικού ανθρωπίνου σώματος. Γοητευόσαστε με τις μάχες στις πεδιάδες, στις αρένες και στα πολεμικά εδάφη. Πόλεμος και σκλαβιά αποτελούσαν καθιερωμένους θεσμούς στα κοινωνικά σας συστήματα. Διασκεδάζοντας στις βουνοπλαγιές και στις πεδιάδες της εξοχής, ασχοληθήκατε με τη θεώρηση του θαύματος και του μυστηρίου της ζωής και θέσατε τα θεμέλια της φυσικής επιστήμης και φιλοσοφίας. Είχατε μια ευγενική, αισθησιακή κουλτούρα, ανεπηρέαστη από τις όποιες ενοχλήσεις μιας κοινωνικής συνειδήσεως ή από οποιεσδήποτε συναισθηματικές αμφισβητήσεις περί ανθρώπινης ισότητας. Ποιος ξέρει ποιο μεγάλο και δοξασμένο πεπρωμένο θα ήταν δικό σας αν σας αφήναμε ήσυχους.
Αλλά δεν σας αφήσαμε ήσυχους. Σας πήραμε από το χέρι και γκρεμίσαμε το όμορφο και ευγενικό οικοδόμημα που είχατε εγείρει, και αλλάξαμε ολόκληρη την πορεία της ιστορίας σας. Σας κατακτήσαμε όπως ποτέ καμιά δικιά σας αυτοκρατορία δεν υπέταξε την Αφρική ή την Ασία. Και το καταφέραμε αυτό δίχως στρατούς, δίχως σφαίρες, δίχως αίμα και αναταραχές, δίχως κανένα είδους εξαναγκασμού. Το καταφέραμε αποκλειστικά και μόνο με την ακαταμάχητη δύναμη του πνεύματός μας, των ιδεών μας, της προπαγάνδας μας.
Σας κάναμε τους πρόθυμους και ασυνείδητους φορείς της αποστολής μας σε ολόκληρο τον κόσμο, στις βαρβαρικές φυλές της γης, στις αναρίθμητες αγέννητες γενιές. Χωρίς να καταλάβετε πλήρως το τι σας κάναμε, γίνατε οι ενεργοί πράκτορες της φυλετικής μας παράδοσης, μεταφέροντας το ευαγγέλιο μας στις ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου.
Τα έθιμα της φυλής μας έχουν γίνει ο πυρήνας του ηθικού σας κώδικα. Οι νόμοι της φυλής μας έχουν μορφοποιήσει τη βάση όλων των συνταγμάτων σας και των νομικών σας συστημάτων. Οι θρύλοι μας και τα λαϊκά μας παραμύθια αποτελούν την ιερή, (απόρρητη) από γενεά σε γενεά γνώση, την οποία σιγοτραγουδάτε στα νήπιά σας. Οι ποιητές μας έχουν γεμίσει τα υμνολόγιά σας και τα προσευχητάριά σας. Η εθνική μας ιστορία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των παστόρων σας και των ιερέων σας και των μελετητών σας. Οι βασιλιάδες μας, οι πολιτικοί μας, οι προφήτες μας, οι πολεμιστές μας αποτελούν τους ήρωές σας. Η μικρή αρχαία μας χώρα είναι ο Ιερός σας Τόπος. Η εθνική μας λογοτεχνία είναι το Ιερό σας Βιβλίο (Βίβλος). Αυτά που σκέφτηκε και δίδαξε ο λαός μας έχουν ανεξίτηλα ενσωματωθεί τόσο στην ίδια σας την ομιλία όσο και στην παράδοσή σας, ώστε κανείς από σας δεν μπορεί να αποκαλείται μορφωμένος αν δεν γνωρίζει την εθνική μας κληρονομιά.
Εβραίοι τεχνίτες και Εβραίοι ψαράδες αποτελούν τους δασκάλους και τους αγίους σας, με αμέτρητα αγάλματα λαξευμένα με την μορφή τους και αναρίθμητες εκκλησίες αναγερμένες στην μνήμη τους. Μια Εβραία παρθένα ενσαρκώνει το ιδανικό σας για την γυναίκα. Ένας εβραίος επαναστάτης-προφήτης είναι η κεντρική μορφή της θρησκευτικής σας λατρείας. Έχουμε γκρεμίσει τα είδωλά σας, έχουμε παραμερίσει την εθνική σας κληρονομιά, και τα έχουμε αντικαταστήσει με το δικό μας Θεό και τις δικές μας παραδόσεις. Καμία κατάκτηση στην ιστορία μπορεί έστω αμυδρά να συγκριθεί με αυτήν την απόλυτη κατάκτησή μας πάνω σε σας.
Πώς το καταφέραμε; Σχεδόν κατά λάθος. Περίπου δύο χιλιάδες χρόνια πριν, στην μακρινή Παλαιστίνη, η θρησκεία μας είχε παραπέσει στην παρακμή και στον υλισμό. Έμποροι-χρηματιστές είχαν στην κατοχή τους τον ναό. Διεφθαρμένοι, εγωιστές ιερείς επέβαλλαν πρόστιμα στον λαό μας και πάχαιναν. Τότε ένας νεαρός ιδεαλιστής-πατριώτης ήρθε στην επιφάνεια και περιόδευσε τη χώρα καλώντας για μια αναγέννηση της πίστεως. Δεν είχε καμία πρόθεση να ιδρύσει κάποια νέα εκκλησία. Όπως όλοι οι προφήτες πριν από αυτόν, ο μόνος του στόχος ήταν να εξαγνίσει και να αναζωογονήσει την παλιά θρησκεία. Επιτέθηκε στους ιερείς και απομάκρυνε τους εμπόρους-χρηματιστές από τον ναό. Αυτό τον έφερε σε σύγκρουση με την καθιερωμένη τάξη και τα στηρίγματά της. Οι Ρωμαϊκές αρχές, που είχαν υπό την κατοχή τους τη χώρα, φοβούμενοι την επιθετική του επαναστατικότητα και εκλαμβάνοντάς την ως μια πολιτική προσπάθεια απομακρύνσεώς τους, τον συνέλαβαν, τον πέρασαν από δίκη και τον καταδίκασαν σε θάνατο δια της σταυρώσεως, έναν συνηθισμένο τρόπο εκτέλεσης της εποχής εκείνης.
Οι ακόλουθοι του Ιησού της Ναζαρέτ, κυρίως σκλάβοι και φτωχές γυναίκες, μέσα στο πένθος και την απογοήτευσή τους, στράφηκαν μακριά από τον κόσμο και μετασχηματίστηκαν σε μια αδελφότητα αποτελούμενη από ειρηνιστές μη-αντιδρώντες, μοιράζοντας την μνήμη του εσταυρωμένου ηγέτη τους και διαβιώνοντας μαζί κατά τρόπο κομμουνιστικό. Δεν ήταν παρά μια νέα αίρεση στην Ιουδαία, δίχως δύναμη και σημασία, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.
Μόνο μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους, η νέα αυτή πίστη απέκτησε σημασία. Τότε, ένας πατριώτης Εβραίος ονομαζόμενος Παύλος ή Σαούλ συνέλαβε την ιδέα να ταπεινώσει την Ρωμαϊκή ισχύ καταστρέφοντας το ηθικό των στρατιωτών της με δόγματα αγάπης και μη-αντίστασης, κηρυγμένα από την μικρή αίρεση των Εβραίων Χριστιανών. Έγινε ο Απόστολος των Εθνικών, αυτός που μέχρι τότε ήταν από τους πλέον δραστήριους διώκτες αυτής της ομάδας. Και τόσο καλά εκτέλεσε ο Παύλος την αποστολή του ώστε μέσα σε τέσσερις αιώνες η μεγάλη αυτοκρατορία που είχε κυριέψει την Παλαιστίνη μαζί με τον μισό κόσμο, μετατράπηκε σε σωρό από ερείπια. Και ο νόμος που βγήκε από τη Σιών έγινε η επίσημη θρησκεία της Ρώμης.
Αυτή ήταν η αρχή της κυριαρχίας μας στον κόσμο σας. Μα ήταν μόνο μια αρχή. Από αυτό το σημείο και μετά, η ιστορία σας δεν παρά μια διαμάχη για κυριαρχία μεταξύ της παλαιάς παγανιστική σας ψυχή και της δικής μας Εβραϊκής ψυχής. Οι μισοί σας πόλεμοι, μεγάλοι και μικροί, είναι θρησκευτικοί πόλεμοι, που έχουν πραγματοποιηθεί βασιζόμενοι στην ερμηνεία ενός ή άλλου εδαφίου της διδασκαλίας μας. Δεν προλάβατε καλά καλά να απελευθερωθείτε από την πρωτόγονη θρησκευτική σας απλοϊκότητα και να επιχειρήσετε την εξάσκηση της παγανιστικής Ρωμαϊκής διδασκαλίας όταν ο Λούθηρος, οπλισμένος με τα δικά μας ευαγγέλια, σηκώθηκε να σας ρίξει κάτω και να ενθρονίσει την δική μας κληρονομιά. Πάρτε τις τρεις κύριες επαναστάσεις των σύγχρονων καιρών - την Γαλλική, την Αμερικάνικη και την Ρωσική. Τι αποτελούν παρά τον θρίαμβο της Εβραϊκής ιδέας για κοινωνική, πολιτική και οικονομική δικαιοσύνη.
Και το τέλος είναι ακόμα πολύ μακριά. Εξακολουθούμε να κυριαρχούμε πάνω σας. Αυτήν ακριβώς τη στιγμή οι εκκλησίες σας είναι τεμαχισμένες από τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Φανατικών και Μοντερνιστών, ή με άλλα λόγια μεταξύ αυτών που κρέμονται κατά γράμμα στις διδασκαλίες μας και στις παραδόσεις μας και αυτών που προσπαθούν με αργά βήματα να μας αποβάλλουν. Στην Dayton, Tennessee, μια κοινωνία μεγαλωμένη με την Βίβλο, απαγορεύει την διδασκαλία της επιστήμης σας γιατί έρχεται σε αντίθεση με την δική μας Εβραϊκή εκδοχή για την προέλευση της ζωής. Και ο Mr.Bryan, ο αρχηγός του αντί-Εβραϊκού Ku Klux Klan στο Εθνικό Δημοκρατικό Συνέδριο, δίνει την υπέρτατη μάχη της ζωής του για δικό μας λογαριασμό, χωρίς να αντιληφθεί την αντίφαση. Ξανά και ξανά η Πουριτανική κληρονομιά της Ιουδαίας ξεσπά κατά κύματα στην λογοκρισία των θεαμάτων, σε Κυριακάτικους ηθικούς νόμους και σε εθνικά απαγορευμένες πράξεις. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, εσείς σαχλαμαρίζετε με την Εβραϊκή επιρροή στις ταινίες!
Είναι να απορεί κανείς γιατί μας απεχθάνεστε; Έχουμε βάλει εμπόδιο στην πρόοδό σας. Σας έχουμε επιβάλλει ένα ξένο βιβλίο και μια ξένη πίστη που δεν μπορείτε να χωνέψετε, που βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την γηγενή σας ψυχή, που σας έχει μόνιμα σε μια κατάσταση ασθενείας και που δεν έχετε τη δύναμη ούτε να απορρίψετε ούτε όμως και πλήρως να αποδεχτείτε.
Στην ουσία, βέβαια, ποτέ δεν δεχτήκατε τα Χριστιανικά μας διδάγματα, Στην καρδιά σας παραμένετε παγανιστές. Εξακολουθείτε να αγαπάτε τον πόλεμο, τις χαραγμένες μορφές και τον ανταγωνισμό. Εξακολουθείτε να περηφανεύεστε για το γυμνό ανθρώπινο σώμα. Η εθνική σας συνείδηση, παρ' όλη την δημοκρατία και τις κοινωνικές επαναστάσεις, παραμένει ένα αξιολύπητο ατελές αντικείμενο. Εμείς απλά έχουμε διαιρέσει την ψυχή σας, έχουμε προκαλέσει σύγχυση στις ορμές σας, έχουμε παραλύσει τις επιθυμίες σας. Στη μέση της μάχης είστε υποχρεωμένοι να γονατίζετε κάτω σε αυτόν που σας πρόσταξε να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, που είπε να μην Αντισταθείτε σε κανένα κακό και Ευλογημένοι είναι οι ειρηνοποιοί. Μέσα στον πόθο σας για απόκτηση, ενοχλείστε ξαφνικά από κάποια ανάμνηση από τις ημέρες του κατηχητικού περί καμία έγνοιας για την επόμενη μέρα. Στις βιομηχανικές σας μάχες, όταν θα τσακίζατε μια απεργία δίχως τύψεις, ξαφνικά θυμόσαστε ότι οι φτωχοί είναι ευλογημένοι και ότι οι άνδρες είναι αδέλφια στην Πατρότητα του Κυρίου. Και καθώς είστε έτοιμοι να υποκύψετε στον πειρασμό, η Εβραϊκή σας εξάσκηση ακουμπά ένα αποτρεπτικό χέρι στον ώμο σας και εκσφενδονίζει το υπερχειλισμένο ποτήρι μακριά από τα χείλη σας. Εσείς οι Χριστιανοί δεν έχετε ποτέ εκχριστιανιστεί. Σε αυτό το σημείο έχουμε αποτύχει. Αλλά όμως έχουμε καταστρέψει για πάντα τη χαρά του παγανισμού για σας.
Έτσι λοιπόν γιατί να μην μας απεχθάνεστε; Αν βρισκόμαστε εμείς στη δική σας θέση κατά πάσα πιθανότητα θα απεχθανόμαστε εσάς πιο έντονα απ' ότι εσείς εμάς. Όμως εμείς δεν θα είχαμε πρόβλημα να σας πούμε το γιατί. Δεν θα ανατρέχαμε σε υπεκφυγές και σε διάφανα προσχήματα. Με εκατομμύρια αξιοσέβαστους Εβραίους καταστηματάρχες γύρω μας δεν θα προσβάλλαμε την νοημοσύνη σας και την δική μας εντιμότητα ισχυριζόμενοι ότι ο κομμουνισμός είναι μια Εβραϊκή φιλοσοφία. Και με εκατομμύρια σκληρά εργαζόμενους και αδέκαρους Εβραίους μικροπωλητές και εργάτες δεν θα γελοιοποιούμασταν ισχυριζόμενοι ότι ο καπιταλισμός είναι ένα Εβραϊκό μονοπώλιο. Όχι, θα πηγαίναμε κατευθείαν στο θέμα. Θα ατενίζαμε σκεπτικά αυτήν την μπερδεμένη, αναποτελεσματική αταξία που ονομάζουμε πολιτισμό, αυτό μισό-Χριστιανικό μισό-παγανιστικό συνονθύλευμα, και - με τις θέσεις μας αντεστραμμένες - θα σας λέγαμε στα ίσα: Για αυτό τα χάλι, ευχαριστούμε εσάς, τους προφήτες σας και την Βίβλο σας".
Μ.Α.Σ
Οσοι χλευάζουν αυτά που δεν καταλαβαίνουν, γίνονται αρεστοί στους αδαείς, γελοίοι σ' όσους γνωρίζουν, υβριστές στους θεούς.
Αν οι Ελληνες είναι σαν και εσένα τότε ποτέ να μη σώσω ...
Το να έχουν δύο άτομα που λένε τις ίδιες ακριβώς μπούρδες το ίδιο ψευδώνυμο και να μιλάνε με το ίδιο ακριβώς ύφος (παραδέξου οτι γράφεις τελείως διαφορετικά σαν Helios στο e-e-e.gr εκεί δεν είσαι μάλλον ο ευγενικός νέος αλλά ο ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΑΡΑΣ...) δυστυχώς μου φάνηκε απίθανο .
Ζητώ και πάλι συγνώμη που μπερδεύτηκα και σε εξέθεσα ... όχι όμως περισσότερο απ'όσο εκθέτεις τον εαυτό σου με αυτά που πιστεύεις
***** στους φασίστες
Τροποποίήθηκε από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ
Εχω γίνει μεγάλος συνομοσιωλάγνος τελικά...
και πάλι ***** στους φασίστες,ρατσιστές,χουντικούς,ανθρωπόφοβους,αλεξανδρολάγνους,αρχαιόπληκτους...
Τροποποίήθηκε από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ
***** εισαι προβλεψιμος κουραστικος και επαναλαμβανεσαι !!!
Εκτος αυτου δεν αιτιολογεις τιποτα απο οσα ασπαζεσαι...εαν ασπαζεσαι και ολας γιατι νομιζω οτι απλα πετας διαφορα ετσι για να πας αντιθετα σε οσα λενε καποιοι ανευ λογου και αιτιας...
Προτεινω λοιπον να πιστευεις οτι πιστευεις δεν σε ρωτησε και κανεις αλλωστε και να αφησεις εμας να ερευνουμε και αν ασχολουμαστε με τα τεκταινομενα...Εισαι αναλωσιμος καταλαβε το !!!
Μ.Α.Σ
Οσοι χλευάζουν αυτά που δεν καταλαβαίνουν, γίνονται αρεστοί στους αδαείς, γελοίοι σ' όσους γνωρίζουν, υβριστές στους θεούς.
Έγιναν τροποποιήσεις από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ,λόγω παραβίασης των κανονισμών συζητήσεων