- ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γράφω αυτό το μήνυμα για όσους έχουν ταλαιπωρηθεί ή ακόμα ταλαιπωρούνται από τη Μόρα.
Όπως ίσως ήδη να ξέρετε,άνθρωποι έχουν πεθάνει απ'αυτήν.Επίσης,πολλοί ψυχολόγοι έχουν αποδώσει αυτό το φαινόμενο στο μυαλό του ανθρώπου.Όσο και να σας σοκάρει,έχουν δίκιο.Ο άνθρωπος κάνει αυτό το τέρας πραγματικό,ενώ στη πραγματικότητα είναι ο ίδιος.Φορτισμένος με φόβο ή άγχος,δημιουργεί αυτή τη κατάσταση.Τα κατοικίδια που γαβγίζουν,απλά αντιδρούν σε αυτή τη παραψυχολογική κατάσταση.
Ο μόνος τρόπος να τη νικήσετε είναι να νικήσετε το φόβο σας,να νικήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό.Η Μόρα είστε εσείς.
Αυτά που γράφω δεν τα σκέφτηκα καθώς έβλεπα το ηλιοβασίλεμα,τα'χω ζήσει.Δημοκρατία έχουμε,όποιος θέλει τα πιστεύει.Η νίκη του φόβου δούλεψε σε μένα και μ' έκανε να καταλάβω τα παραπάνω,απο'κει και πέρα εγώ πιστεύω πως έχω χρέος να σας συμβουλέψω.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Θα ήθελα βέβαια να το αναπτύξεις περισσότερο, εννοώ να περιγράψεις αυτό που έζησες και πως το ξεπέρασες.
Όλος αυτός ο τρόμος δεν χρειάζεται σε κανέναν, να φανταστείς ήμουν έτοιμη να ανοίξω θέμα ως αντίδοτο "Φύλακες Άγγελοι" και να υπάρχουν και οδηγίες δημιουργίας, για να μπορέσουν όσοι το έχουν ζήσει να το ξεπεράσουν (πλάκα κάνω για τις οδηγίες δεν θα το έκανα ποτέ).
Προσωπικα -κι ευτυχως ως τωρα- δεν εχω αναλογη εμπειρια. Θυμαμαι ομως μια συμφοιτητρια μου που ετυχε να συγκατικουμε τοτε, οτι ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα. Ενα βραδυ ενω συζητουσαμε (ενω ειχαμε πεσει για υπνο), σταματησε να μου μιλα. Υπεθεσα οτι κοιμηθηκε. Μετα απο καποια λεπτα την ακουσα να φωναζει εντρομη το ονομα μου. Φοβηθηκα μηπως επαθε κατι. Εκεινη μου εξηγησε οτι αισθανθηκε αρνητικη παρουσια στο χωρο και δεν μπορουσε να κινηθει η να μιλησει αν και κατελαβε εντονες προσπαθιες κλπ κλπ. Εγω τοτε για πρωτη φορα εβλεπα κατι τετοιο και ουτε ειχα ακουσει κατι παρομοιο ως τοτε. Για να μην τα πολυλογω της ειπα οτι πρεπει να κανει κατι με αυτο, διοτι δεν ηξερα καν αν αυτο που την πιανει ειναι καποια αρρωστια η οτιδηποτε αλλο.
Ο Παππους της κοπελας ηταν παπας. Τοτε το συζητισαμε και με αλλους συμφοιτητες μας και με αποφασισε να δωσει τα ρουχα της στον παππου της να τα διαβασει στην Αγια Τραπεζα. Μετα απο αυτο για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα ειχε σταματησει να την ενοχλει. Πριν καποια χρονια ομως μου ειπε οτι επεστρεψε. Δεν ξερω πωε μπορει και ζει με κατι τετοιο. Εγω ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω. Οσο για το αν το προκαλεις ο ιδιος, μου ειναι καπως δυσκολο να το πιστεψω, απο την στιγμη που οταν καποιος δεν γνωριζει καν για αυτο πως το προκαλει; Και γιατι εχει την ιδια συμπτοματολογια σε ολους και δεν ειναι κατι διαφορετικο στον καθενα;
Και κατι ακομη που θα ηθελα να ρωτησω τους πιο γνωστες του θεματος. Πριν 2 χρονια, συζητουσα με μια φιλη και μου ειπε τα εξης. Η μητερα της ειχε ξυπνησει το πρωι με γρατσουνιες και μολωπες σε ολο της το σωμα. Ειπε οτι το βραδυ λιγο πριν κοιμηθει αισθανθηκε μια γυναικια παρουσια στο δωματιο. Ανοιξε τα ματια και ειδε μια πολυ ψηλη γυναικα με κοκκινο φορεμα η οποια της προκαλεσε ολα αυτα που βλεπαμε εμεις την αλλη μερα. Μας ειπε επισης οτι εκεινη δεν μπορουσε να κανει την παραμικρη κινηση. Η γυναικα πριν δεν ειχε παρουσιασει κατι ανησυχιτικο για να πουμε οτι ηταν αρρωστη η οτιδηποτε κλπ. Φυσικα τρομαξε πηγε σε παπαδες κλπ κλπ. Τωρα η ερωτηση μου ειναι η εξης. Αυτο που επιτεθηκε στη μητερα της φιλης μου ηταν παλι η Μορα;
Θα ηθελα ακομη να επισημανω οτι η Μορα σε καποιες περιοχες ονομαζεται και Μουρουζα η σκια αν δεν κανω λαθος.
strange things are reflections of our dreams into reality.
Η πρώτη περίπτωση είναι σίγουρα Μόρα.Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό,και στους εξορκισμούς,αλλά πιστεύω πως ο λόγος που το θύμα γλίτωσε στη προκειμένη περίπτωση είναι επειδή ένιωσε θάρρος που τα ρούχα της διαβάστηκαν στην Αγία Τράπεζα.
Η δεύτερη ακούγεται σα Μόρα,αλλά δε πιστεύω πως είναι.
Και διαφωνώ εντελώς με την άποψη σου του οτί δε μπορούμε να προκαλέσουμε κάτι που δε γνωρίζουμε.Ένα μωρό τριών μηνών δε γνωρίζει το θυμό,αλλά μπορεί άνετα να θυμώσει.
Τέλος πάντων,αυτά είχα να πω.Μη με παρεξηγήσετε,απλά ποτέ δε μου άρεσαν πολύ τα forums και όλα αυτά του Διαδικτύου.Απλά γράφτηκα για να σας συμβουλέψω.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6306
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=459
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6068

..Learn to listen and you will learn to learn...
Αγαπητε/η phhjvuf μαλλον δεν καταλαβες ακριβως την σημασια των λογων μου. Ο θυμος ειναι μια εκδηλωση που εχει καποια αιτια και που παλι βγαινει διαφορετικα σε καθε ανθρωπο. Εγω αν θυμωσω μπορει να καθισω απλα σε μια μερια και να μην μιλαω, καποιος αλλος μπορει να γινεται επιθετικος και βιαιος και παει λεγοντας. Δεν εννοω ομως αυτο. Απλα λεω οτι ειναι μια κατασταση οχι φυσιολογικη η εμφανιση του συγκεκριμενου οντος (αν θα μπορουσα να το πω ετσι). Και πως γινεται σε ολους να εμφανιζεται ακριβως το ιδιο ενω πριν δεν ηξεραν για την υπαρξη της. Η μονη λογικη θα ηταν οτι το ολο φαινομενο ειναι μια νοσος με την συγκεκριμενη συμπτοματολογια, αλλα απο την αλλη στην ιατρικη δεν αναφερεται τετοια αρρωστια.
Και παλι ευχαριστουμε για την απαντηση και την συμβουλη σου. Μακαρι η λυση να κρυβεται μεσα στα λεγομενα σου, διοτι θα βοηθησει πολλους με το συγκεκριμενο προβλημα. Εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια, οπως προανεφερα, κι ετσι ο λογος μου δεν μπορει να εχει την βαρυτητα καποιου που εχει. Απλα ειναι θεμα που μου εχει προκαλεσει το ενδιαφερον εδω και 6 χρονια που ανακαλυψα την υπαρξη του.
Φιλε/η Conqueror ευχαριστουμε για τα link. ![]()
strange things are reflections of our dreams into reality.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ
ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΑ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙ
ΑΥΤΗ ΟΠΟΤΕ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΡΕΑΣΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ mindtrap ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΙΣΚΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ .
ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
Το ξέρω οτί είχα πει και παλιότερα οτί δε θα ξαναέγραφα,αλλά έπρεπε να ''διορώσω'' το φίλο Open Mind για τη παρεξήγηση του ότι βγαίνει το βράδυ είναι Μόρα.Τέλος πάντων,αυτή τη φορά δε θα επιστρέψω,και το εννοώ.Και δε θέλω ν'ακουστώ σα κόπανος,απλά όπως ήδη έχω πει δε μου αρέσουν πολύ αυτά του Διαδικτύου.
Τέλος πάντων,απλά συμβουλεύω όσους διαβάσουν αυτό το thread και βασανίζονται από τη Μόρα,να κάνουν τουλάχιστον μία προσπάθεια να εφαρμόσουν τη λύση που προτείνω.Δε πιστεύω πως έχουν κάτι να χάσουν,την ώρα που είναι έντρομοι στο κρεββάτι τους να σηκωθούν ν'ανάψουν το φως,ή τουλάχιστον να παραμείνουν στο κρεββάτι αλλά με θάρρος.Αρκεί βέβαια να είναι σίγουροι πως ζούνε εμπειρία της Μόρας,κι'όχι ενός άλλου μεταφυσικού φαινομένου.Επίσης,να θυμάστε πως εγώ σε όλα τα μηνύματα μου έχω απλά ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ.Σύμβουλη είναι το πιστεύω κάποιου,και εσείς πρέπει να αποφασίσετε αν είναι πράγματι καλό να τη χρησιμοποιήσεται ή όχι.Η κάθε λέξη λοιπόν που σας γράφω σ'αυτό το thread(ακόμη και στο σημείο που σας λέω οτί δεν έχετε τίποτα να χάσετε)είναι συμβουλή.Η κρίση δική σας.Τέλος,αν και θέλω να πιστεύω οτί θα το έχετε καταλάβει,θα ήθελα να επισημάνω ότι η λύσεις για προβλήματα μεταφυσικών φαινομένων δεν βρίσκονται(μόνο...ή καθόλου;)στα γραπτά δημοσιογράφων(δε λέμε ονόματα!)γνωστών περιοδικών γι'αυτό το κλάδο(είπαμε,δε λέμε ονόματα!!),οι οποίοι παρόλο όόόόλων των βιβλίων που έχουν διαβάσει,δε μπορούν στη πραγματικότητα να ξεχωρίσουν φάντασμα απ'τη πεθερά μου(καλά εντάξει,ατυχές παράδειγμα,αυτό ούτε κι'εγώ μπορώ να το κάνω!).
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
quote:
Το ξέρω οτί είχα πει και παλιότερα οτί δε θα ξαναέγραφα,αλλά έπρεπε να ''διορώσω'' το φίλο Open Mind για τη παρεξήγηση του ότι βγαίνει το βράδυ είναι Μόρα
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΑ
quote:
Δε πιστεύω πως έχουν κάτι να χάσουν,την ώρα που είναι έντρομοι στο κρεββάτι τους να σηκωθούν ν'ανάψουν το φως,ή τουλάχιστον να παραμείνουν στο κρεββάτι αλλά με θάρρος
ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΑΡΡΟΣ ΟΣΟ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Βαριέτε και λέει δεν πάω να κάνω πλάκα σε κανέναν να περάσει η ώρα μου;;;;;; Και κάνει και ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
quote:
Χαίρεται.
Γράφω αυτό το μήνυμα για όσους έχουν ταλαιπωρηθεί ή ακόμα ταλαιπωρούνται από τη Μόρα.
...Δημοκρατία έχουμε,όποιος θέλει τα πιστεύει.
Δημοκρατία είναι το πολιτικό σύστημα, όπου οι αποφάσεις για την διακυβέρνηση και τα ζητήματα της Πόλης (κατά προέκταση της Πολιτείας) λαμβάνονται από τη πλειοψηφία των πολιτών.
Τι σχάση θα μπορούσε να έχει αυτό με την αναφορά σου σε ένα παραψυχικό φαινόμενο ?
Μετά από το τελευταίο μου μήνυμα σ'αυτό το thread,έκανα κάποιες ακόμη μελέτες στο φαινόμενο της Μόρας,οι οποίες πιστεύω πως θα βοηθήσουν αυτούς που ταλαιπωρούνται από αυτήν.Βασικά,κάποια συμπεράσματα αντικαθιστούν κάποια προηγούμενα συμπεράσματα μου.Βέβαια,η συνταγή του να μη φοβάσαι επειδή δεν είναι πραγματική ακόμη παραμένει.
Τα συμπεράσματα μου αυτά όμως δε θα τα γράψω εδώ για δύο λόγους:
1)Είναι καιρός να ξεμπλέξω από το forum,όπως ξέρετε ήδη,δε μου αρέσουν καθόλου.
2)Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας,αλλά η επιδίωξη μου να βοηθήσω άτομα που ΠΡΑΓΜΑΤΙ είχαν ανάγκη βοήθεια δυστηχώς απέτυχε μέσω του forum.
Γι'αυτό,όποιoς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχει ανάγκη από βοήθεια,είναι καλοδεχούμενος να μου γράψει στην ηλεκτρονική διεύθυνση phhjvuf@yahoo.gr .Aλλά μόνο όποιος θέλει πραγματικά βοήθεια,αλλιώς,χωρίς παρεξήγηση, δε θα μπω καν στο κόπο ν'απαντήσω.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να απαντήσω στο φίλο Vril,ο οποίος μάλλον μου έστειλε το πιο παράξενο κείμενο που έχω διαβάσει σε όλη μου τη ζωή! :)
Εκτός από την απορία σου(για την οποία,τι να πω ο καημένος,αν σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις,ή ακόμα χειρότερα,αν αυτό είχες μονάχα να σχολιάσεις από όλα αυτά που είχα γράψει...),βρήκα πολύ παράξενο οτί πρώτα παραξενεύεσαι τόσο από τη φράση μου,και μετά τη χρησιμοποιείς ο ίδιος σε thread σου!
Τέλος πάντων,αυτά είχα να πω.Στο forum δε θα ξαναμπώ(ουάου,αυτή είναι η τρίτη φορά που το γράφω... :) ).Ευχαριστώ και πάλι ΟΛΟΥΣ σας,για τη συμμετοχή και το χρόνο σας.
quote:
Με την ευκαιρία θα ήθελα να απαντήσω στο φίλο Vril,ο οποίος μάλλον μου έστειλε το πιο παράξενο κείμενο που έχω διαβάσει σε όλη μου τη ζωή! :)
Εκτός από την απορία σου(για την οποία,τι να πω ο καημένος,αν σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις,ή ακόμα χειρότερα,αν αυτό είχες μονάχα να σχολιάσεις από όλα αυτά που είχα γράψει...),βρήκα πολύ παράξενο οτί πρώτα παραξενεύεσαι τόσο από τη φράση μου,και μετά τη χρησιμοποιείς ο ίδιος σε thread σου!
Ναι, γιατί πράγματι είναι παντελώς λάθος η χρησιμοπίηση του όρου "δημοκρατία" και δεύτερον ότι πράγματι πολύς κόσμος τον χρησιμοποιεί ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΑ, επειδή δεν γνωρίζει οτι η σωστή απόδοση του νοήματος γίνεται με τη φράση "ελευθερία άποψης".
Α, και χαίρομαι που διαβάζεις τα thread μου.
Όσον αφορά τωρα επισκέψεις τέτοιου είδους, συνιστώ στις θυλικές οντότητες-πλάσματα αυτού του είδους να με επισκευτονται πρωί-πρωί, έτσι ώστε να απολαύσουν την πρωινή στύση, τόσο σε μέγεθος αλλά και σε γεύση.
Δηλαδή δείτε τι βλακεία:
Μόρα - Μόρα κακαβού μέτρα τα'στρα του'ρανού, την φακή του κιλού, τα βότσαλα της θαλάσσης και τις πέτρες της γης και μετά έλα σε'μένα
Tην προσευχή αυτή την λες τρεις φορές όταν πέσεις για ύπνο και ως που να τα μετρήσει όλα αυτά η Μόρα, εσύ έχεις ξυπνήσει.
δηλαδή είναι αναρίθμητα τα αστέρια και όλα αυτά θα έκανε και μισό αιώνα να τα μετρήσει.Και αφήστε τα απόκρυφα.Δεν είναι Θεόπνευστα.Μην ασχολείστε με δυσιδαιμονίες και βλακείες.Ρωτάτε και στο Άγιο Όρος και θα σας πουν πως τα δαιμόνια παίρνουν ότι όψη θέλουν.
Θα μας δει όλους η οργή του Θεού.
Εάν είναι να πιστεύω αυτούς.... άσε καλύτερα, εάν πάω στην κόλαση προτιμώ το δύσκολο δρόμο, δεν χρειάζομαι κανέναν να μου δείξει το μονοπάτι.
quote:
Όπως ίσως ήδη να ξέρετε,άνθρωποι έχουν πεθάνει απ'αυτήν
Παρά τις (δυστυχώς) προσωπικές μου «εμπειρίες» στο θέμα, οφείλω να πω ότι μεγαλύτερη επιπολαιότητα από την παραπάνω φράση, δεν πιστεύω να έχω ακούσει...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
Όσον αφορά τωρα επισκέψεις τέτοιου είδους, συνιστώ στις θυλικές οντότητες-πλάσματα αυτού του είδους να με επισκευτονται πρωί-πρωί, έτσι ώστε να απολαύσουν την πρωινή στύση, τόσο σε μέγεθος αλλά και σε γεύση.
Κύριε Βριλ, ΓΡΑΨΑΤΕ !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()