- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ποουυ ακριβώς ο "αστροφυσικός" μιλάει για τεκτονικές πλάκες ;
Πουθενα.
quote:
Πουυ μιλάει για τον πυρήνα της γης ;
Πουθενά.
Αυτα πρέπει να τα καταλαβαίνεις μόνος σου.
Να βλέπεις πιο πολλές ταινίες.Το core,φαίνεται δεν φθάνει!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αναρωτιέμαι: πόσο φανατικός μπορεί να είναι κάποιος που εσωτερικά αμφισβητεί? Θέλω να πω, η εσωτερική αμφιβολία, πως καταλήγει σε εξωτερικευμένη επιθετικότητα?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Η απάντηση στην ρητορική σου, μάλλον, ερώτηση είναι:
από κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας.
Προσωπικά πέρασα και από τα δυο,κατά καιρούς.Ακόμα δεν έχω καταλήξει πιο ήταν το χειρότερο.
Σίγουρα όμως κάνουν μεγαλύτερη ζημιά αν δεν τα έχει αντιληφθεί κάποιος.Τον φρενάρουν όσον αφορά τον εαυτό του και τον εκθέτουν όσον αφορά τους τρίτους.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Δε μου λες ... στη NASA εκεί που ήσουν, ρε παιδί μου ... καμιά φορά, έτσι, δεν αναρρωτηθήκατε εκεί όλοι οι επιστήμονες :
α) Πόση είναι η ταχύτητα περιστροφής της γης στον Αρκτικό κύκλο ;
β) Πόση επιβράδυνση απαιτείται στην ταχύτητα περιστροφής της γης, έτσι ώστε η μία γήινη ημέρα να διαρκέσει αντί 12, 24 ώρες ;
![]()
![]()
είσαι ψυχολόγος ;
quote:
Η απάντηση στην ρητορική σου, μάλλον, ερώτηση είναι:από κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας.
quote:;quote:
Η απάντηση στην ρητορική σου, μάλλον, ερώτηση είναι:από κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας.
(βέβαια αυτό που λέει δεν ισχύει για όλους, αλλά ισχύει για πολλούς)
Η εξωτερικευμένη επιθετικότητα είναι κάτι αρνητικό και προυποθέτει κόμπλεξ.
Απάντησα στην ερώτηση του DSM,υπέθεσα ότι κατά βάθος γνώριζε την απάντηση(εξ' ου και το "ρητορική").
Διακατεχόμουν κι εγώ παλαιότερα από υπέρμετρη επιθετικότητα,και μόλις το τιθάσευσα ένοιωσα καλύτερα.Αυτή είναι και η προτροπή μου,με καλή πρόθεση.Τα πάσης φύσεως κόμπλεξ,δεν είναι μεσαιωνική λέπρα.Τα έχουμε οι περισσότεροι λίγο ή πολύ.Αν τα συνειδητοποιήσουμε, τα αποβάλλουμε εύκολα.Αν όχι συνεχίζουμε και τα κουβαλάμε.Ελπίζω να ήμουν σαφέστερος.
ΥΣ: παρεπιπτόντως δεν αναφερόμουν σε εσένα,όσον αφορά την επιθετικότητα.
zip,
Μην αρπάζεσαι,και όχι δεν είμαι ψυχολόγος.
Dr,
με σκέτο το quote δεν μπορώ να κάνω κάτι.Ο osmosis τουλάχιστον έβαλε ένα ερωτηματικό. ![]()
(((άκυρο,γράφαμε παράλληλα... )))
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 18/07/2012 12:58:18