ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΘΕΜΑΤΩΝ (TOPICS) ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ..... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΘΕΜΑΤΩΝ (TOPICS) ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ..... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Tsepe Noyon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PhoenixGRΜέλος
31/01/2005, 00:08:52
KYNIKE - ΕΚΗΒΟΛΕ & ΛΟΙΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΙΟΙ
ΟΧΙ η Ελλάδα, ο κόσμος όλος έχει ανάγκη απο ανθρώπους που να μπορούν με σύναιση και χωρίς παροξυσμούς να βρουν λύσεις και να οδηγήσουν την ανθρωπότητα μπροστά.
Το να είναι ένας άνθρωπος αντιδραστικός και να μην καταδέχεται να βελτιώσει τον εαυτό του, είναι συμβόλαιο με την καταστροφή του.
Πιστεύω πως στην σελίδα αυτή το κύριο ποσοστό των επισκεπτών αυτό ακριβώς ζητάνε, δηλαδή την ανταλαγή εύστοχων και τεκμηριωμένων απόψεων καθώς και την εσωτερική τους βελτίωση.
Ο σαμποταρισμός και τα χτυπήματα κάτω απο την ζώνη, απο ορισμένους που ίσσως ενοχλούνται απο την ύπαρξη τέτοιων σελίδων, είμαι σίγουρος 100% οτι θα εμποδιστεί αμείλικτα.

Don't worry we will survive, we will make the dream come truth!

GothicΜέλος
31/01/2005, 01:43:59
quote:
ΟΧΙ η Ελλάδα, ο κόσμος όλος έχει ανάγκη απο ανθρώπους που να μπορούν με σύναιση και χωρίς παροξυσμούς να βρουν λύσεις και να οδηγήσουν την ανθρωπότητα μπροστά.
Το να είναι ένας άνθρωπος αντιδραστικός και να μην καταδέχεται να βελτιώσει τον εαυτό του, είναι συμβόλαιο με την καταστροφή του.
Πιστεύω πως στην σελίδα αυτή το κύριο ποσοστό των επισκεπτών αυτό ακριβώς ζητάνε, δηλαδή την ανταλαγή εύστοχων και τεκμηριωμένων απόψεων καθώς και την εσωτερική τους βελτίωση.
Ο σαμποταρισμός και τα χτυπήματα κάτω απο την ζώνη, απο ορισμένους που ίσσως ενοχλούνται απο την ύπαρξη τέτοιων σελίδων, είμαι σίγουρος 100% οτι θα εμποδιστεί αμείλικτα.

Άντε να δούμε...έτσι μπράβο

Πάντως για να είμαι ειλικρινής,εγώ ενοχλούμαι να υπάρχουν τόσα τόπικς για το ίδιο θέμα.
Όχι το θέμα καθεαυτό.
Ας είναι 2-3.
Είναι σαν να σας φτιξω εγώ 15 τόπικς περί μασωνίας.
Αλλά αφού δεν ενοχλεί το σάιτ...κάντε ό,τι θέλετε

kynikosΜέλος
31/01/2005, 01:50:52
quote:
Χμ, δεν είμαι σίγουρος οτι ο Εκήβολος θα σε ευχαριστήσει που τον έβαλες στο ίδιο γκρούπ με εμένα...
Μια φορά, καλό είναι που δηλώνεις μη-πολέμιος, αλλά πριν κατηγορήσεις άλλους σκέψου καλά τί σημαίνει αυτό το "μη-πολέμιος".
quote:
Αμήν.
quote:
Αμήν.
quote:
Μακάρι, ώρες-ώρες αναρωτιέμαι... Πάντως, αυτός είναι ο δηλωμένος της σκοπός.
quote:
Όπως ήδη έχεις διαπιστώσει, λίγο-πολύ.

Για αυτό, και στο διπλανό θέμα σου είπα οτι θα χαρώ πολύ να ακούσω κάθε θετική ιδέα που ΔΕΝ στηρίζεται στο πόσο κακοί είναι οι "άλλοι" για να δικαιολογήσει την ύπαρξή της...

k

www.Νέο Μέλος
31/01/2005, 02:34:05
!

Edited by - www. on 31/01/2005 03:16:19

31/01/2005, 12:25:55
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..
ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ....

ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...
ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...
ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ,ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΟΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ???????????

ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ????
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΑ "ΙΕΡΑΤΕΙΑ" ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ?
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΝΤΙΘΕΤΟ...

ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

CottusΜέλος
31/01/2005, 13:52:16
junk 95

quote:
Λες "οι Χριστιανοί". Ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι Χριστιανοί; Άλλος λαός είναι από τους Έλληνες; Ίσως κάποιοι Αρειανοί που προσγειώθηκαν και κατέλαβαν αιφνιδίως την Παγανιστική Αυτοκρατορία; Ή μήπως μιλάμε για ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού που πλειοψηφούσε πλέον αριθμητικά; Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει μαζικά η θρησκεία της πλειοψηφίας μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ένας αυτοκράτορας που σφάζει το μισό λαό του είναι ηλίθιος. Ένας αυτοκράτορας που βάζει τα 9/10 του λαού του να πλιατσικολογήσουν το υπόλοιπο 1/10 με απόλυτο αρχηγό τον ίδιο είναι γάτος.

μια υπενθύμηση 'οτι τουλάχιστον μέχρι τα χρόνια του Ιουλιανού ,το δόγμα του χριστιασνισμού ήταν η μειοψηφία στην αυτοκρατορία.Ήταν διαδεδιμένη (σαφώς) στην ανατολή, αλλά η ευρώπη ήταν ακόμη ετερόθρησκη

31/01/2005, 15:58:00
Kynikos:
«Ωραίο!!! Ο Schwabe... θίχτηκε πού είπα κάποιους "χριστιανο-ψώνια".»

Ωραίο ή άσχημο φίλτατε δεν γνωρίζω. Δεν μπορούμε όμως να εμφανιζόμαστε ως βασιλικότεροι του βασιλέως και συνάμα να τα «χώνουμε». Η μάθε να αποφεύγεις αυτό που κατακρίνεις ή μάθε καλύτερο θέατρο.

Kynikos:
«Μήπως γιατί ποτέ δεν καταφέρθηκα εναντίον καμμίας θρησκείας, πόσο μάλλον του χριστιανισμού, λέγοντας πάντα οτι όλες έχουν την αξία τους;»

Το να εναντιωθούμε ή όχι κατά των όσων πρεσβεύει το δόγμα, το όποιο δόγμα, δεν είναι κακό. Αρκεί να γίνεται ο αντίλογος μας με επιχειρήματα και διάθεση διαλόγου. Αντιθέτως, κακό αλλά και εκνευριστικό αποτελούνε οι προσβλητικές αναφορές επί προσωπικού. Κάτι που επιδίδεσαι ανελλιπώς!

Kynikos:
«Χμ, ή μήπως γιατί δεν αφήνω να σας κάτσει η υπερ-παρανοϊκή ιδεούλα οτι η βία μιας χούφτας Ρωμαίων αυτοκρατώρων (οι οποίοι BTW ήταν όλως διόλου Μιθραϊστες, δλδ, Ζοροάστιανοι, δλδ Πέρσες στην νοοτροπία) ηταν Εβραϊκή συνομωσία...»

Καλά θα κάνεις να μάθεις, μεταξύ άλλων, να μην πετάς την λάσπη της γενίκευσης. Η….«ιδεούλα» που σκαρφίστηκες αφορά και τον υποφαινόμενο για παράδειγμα? Εάν όχι, τότε προσπάθησε να γίνεσαι σαφής. Εάν ναι, τότε υπέδειξε μου ΠΟΤΕ υποστήριξα ΑΥΤΗ την τοποθέτηση της «ιδεούλας» που εντόπισες.

Γενικώς, οι ταμπέλες και οι ετικέτες που αρέσκεσαι να κολλάς γειτνιάζουν πλέον επικίνδυνα με μια αυτιστική διάθεση. Για πρόσεξε το λιγάκι το θέμα φίλτατε.

Kynikos:
«Μήπως θέλατε να πείτε, «καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, και μαγικό γυαλί μου...»

Μήπως, θα’πρεπε να ξαναθυμηθείς το «ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ…..»

junk95Μέλος
31/01/2005, 16:46:15
quote:

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ....

ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...
ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...
ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ,ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΟΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ???????????

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΑ "ΙΕΡΑΤΕΙΑ" ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ?
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΝΤΙΘΕΤΟ...

ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ????

Εεε... όχι;

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

GothicΜέλος
31/01/2005, 16:49:43
quote:
ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ....

Προσωπικά πιστεύω μπήκαμε σε έναν καλό δρόμο

Edited by - Gothic on 31/01/2005 16:58:33

EκήβολοςΜέλος
31/01/2005, 17:16:46
Ειρήνη αδελφοί.
Εξ' άλλου:

quote:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΩΣ ΗΓΑΠΗΣΕΝ ΗΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝ ΝΑ ΑΓΑΠΩΜΕΝ ΑΛΛΗΛΟΥΣ / ΙΩΑΝΝΗ A' 4:11

kynikos:
Εκείνο που παρατηρώ σε σένα είναι η διαρκή σου ροπή να γίνεσαι αντιπαθητικός.
Κατα τα άλλα σε εκτιμώ κι εγώ.

quote:

Πως αλλιώς θα πάμε μπροστά;
Σου χαρίζω ένα στίχο απο το ''δωδεκάλογο του γύφτου''.
...
και ρίξου σα σπαθί δοξάρι
προς τη τετράδιπλη χορδή
και χτύπα τη και σπάραξέ τη
η αρμονία να ξεχυθεί
γιατί κι ο κόσμος ο βαθύς
γεννιέται πάντα απόνα παλεμα
σαν απο δοξαριού με μια χορδή.

Αν δεν θυμάμαι ακριβώς καλά το στίχο, μη βαράτε, πάλι φίλοι είμαστε.