- Ασκληπιείο στον Πειραια; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
.
τελικα ποιος ο λογος υπαρξης αυτου του τοπικ?
υπαρχει?
γιατι εγω δεν τον καταλαβαινω...
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Θα φτασω να λεω κι εγω ("Ημαρτον Θεε μου"!!!)!!!
Και ζουμε και στην εποχη της πληροφορικης!!!
aa

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
τελικα ποιος ο λογος υπαρξης αυτου του τοπικ?
υπαρχει?
γιατι εγω δεν τον καταλαβαινω...
Πειράζει που θα συμφωνήσω...?
Ποιός λόγος ύπαρξης αυτού του θέματος υπάρχει...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

.
Horn_Dopespade
Απεστάλη: 18/08/2005, 23:49:09
"Διάβασα αυτά που γράφετε οι περισσότεροι για τα πειράματα με τους καθρέφτες και τα κεριά και με έπιασαν τα γέλια. Θα σας εξηγήσω φυσικά το λόγο. Ασχολούμαι με το σατανισμό εδώ και χρόνια, είμαι μέλος της οργάνωσης Church of Lucifer και έχω διαβάσει αρκετά από τα βιβλία του Aleister Crowlei, του Anton LaVey και του Eliphas Levi. Με την εμπειρία λοιπόν που έχω μπορώ να σας βεβαιώσω ότι αυτό το πείραμα δεν έχει να κάνει με καμία τελετή μαύρης μαγείας και μάλιστα δεν έχω διαβάσει για κάτι παρόμοιο. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πρέπει να παίζετε με τον Διάβολο αν δεν έχετε αρκετές γνώσεις. Ο Σατανάς είναι μια ανώτερη ύπαρξη και δεν έχει να κάνει με τέτοιου είδους παιδικά πειράματα που γίνονται απο περιέργια."
.
σε εξι μερες αλλαξε γνωμη ομως και αποφασισε να μυησει ενηλικους και ανηλικους... ![]()
Horn_Dopespade
Απεστάλη: 24/08/2005, 23:01:29
"Μύηση στον Σατανισμό
Προσοχή !!! Το τελετουργικό που ακολουθεί είναι καλύτερα να γίνεται μόνο από συνειδητοποιημένους ενήλικες και όχι από μικρά παιδιά. Ο σκοπός του τελετουργικού είναι η επίκληση της δύναμης και της σοφίας του Σατανά σε αυτόν που θα το πραγματοποιήσει. Με λίγα λόγια είναι η πρώτη μύηση στο σατανισμό.
Αυτό είναι ένα ισχυρό τελετουργικό που μπορείς να πραγματοποιήσεις την νύχτα, και όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να είσαι μόνος, ένα πεντάλφα που θα το φοράς στον λαιμό σου και ένα μαύρο κερί.
Άναψε το κερί και τοποθέτησέ το μπροστά σου. Κάτσε κάτω, ανάπνεε βαθιά και χαλάρωσε. κτλ κτλ κτλ"
.
ο Κατσουλας με αυτο το τελετουργικο απεκτησε ο,τι απεκτησε και εκανε ο,τι εκανε???
δεν σοβαρευομαστε λεω εγω γιατι κυκλοφορουν και ζαβοι που τα πιστευουν?
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Που είναι ο συγγραφεύς του θέματος;
Και ξανα-μανα-πίσω μου σ' έχω Σατανάαααααααα.....![]()

Κάτσε κάνε ότι θες όπως το θες και αν είναι κάνε και μια προσωπική ιστοσελίδα να μπαίνουν κι άλλοι γκαγκα σαν εσένα να τα λέτε...
Όσο για τους υπόλοιπους που αναρωτιούνται πού εξαφανίστηκε ο συγγραφέας του forum μάλλον είναι κάπου και του έχουν φυτρώσει ουρές και κέρατα και σκέφτεται πώς θα μας εκδικηθεί για όσα του σέρνουμε γι'αυτό πρέπει να αρχίσουμε να φοβόμαστε(πόσο πολύ φοβάααααμαιαιαιαιιαιαι μπρρρρ τρέμω!)
quote:
Λοιπόν όπως πολύ εύστοχα ειπώθηκε παραπάνω δεν υπάρχη λόγος να καθόμαστε και να μιλάμε εδώ αλλά δεν άντεχα να μη μιλήσω κι εγώΛοιπόν τελικά υπάρχουν πολλοί τζασμένοι σε αυτόν τον κόσμο...Και καλά ρε φίλε άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις από το να κάθεσαι να γράφεις βλακείες στο νετ?
Κάτσε κάνε ότι θες όπως το θες και αν είναι κάνε και μια προσωπική ιστοσελίδα να μπαίνουν κι άλλοι γκαγκα σαν εσένα να τα λέτε...
Όσο για τους υπόλοιπους που αναρωτιούνται πού εξαφανίστηκε ο συγγραφέας του forum μάλλον είναι κάπου και του έχουν φυτρώσει ουρές και κέρατα και σκέφτεται πώς θα μας εκδικηθεί για όσα του σέρνουμε γι'αυτό πρέπει να αρχίσουμε να φοβόμαστε(πόσο πολύ φοβάααααμαιαιαιαιιαιαι μπρρρρ τρέμω!)Θα προσπαθεί να βρει καμμιά διαδικτυακή κούκλα που σε κάθε κλικ που θα κάνει πάνω της θα μας κόβει κι από κάτι(πόδι,χέρι κλπ).Γι'αυτό μην προκαλείτε την τύχη σας γιατί οι διαδικτυακες τελετές είναι άστα να πάνε lol lol θα γελάω μέχρι αύριο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bRAVO SCORPINA TA SKORPISES OLA XEXEE
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
Ακόμα να το κλείσει ο Admin το θέμα;;;
Α ρε Admin.
Κρυφοσατανιστή!![]()
Την παραίτησή μου παρακαλώ!![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Διάβασα πιο πάνω από τον 22:
quote:
OI επικλήσεις αυτές για τις οποίες τοσος λόγος γίνεται,καλό θα είναι να κριθούν ως εξαιρετικά επικύνδινες.Όποιος έχει τη γνώση μπορεί να καταλάβει ότι μπορεί να οδηγήσουν νεαρά άτομα σε σοβαρότατες ψυχικές ασθένειες...
O Καρλ Γιουνγκ άφησε πολλά ως κληρονομιά στην επιστήμη της μελέτης της ψυχής του ανθρώπου. Ένα τμήμα αυτής της κληρονομιάς, είναι και ο ορισμός της "σκιας".
Σκια είναι, το τμήμα αυτό του ψυχικού μας κόσμου, όπου "κρύβουμε" όλα όσα δεν χωράνε στο εκπολιτιστικό σχέδιο που ακολουθούμε. Οτιδήποτε δεν είναι πολιτικώς ορθό, οτιδήποτε αποτελεί φόβο ή αδυναμία δικό μας ή της εκάστοτε κοινωνίας, δεν περνάει απαρατήρητο από την ψυχοσύνθεσή μας. Προσλαμβάνεται και αποθηκεύεται μέσα μας σε μέρη σκιερά, μέρη όπου η συνείδηση αρνείται να επισκεφτεί.
Εκεί εξωστρακίζουμε εμείς για εμάς, ή ο κοινωνικός περίγυρός μας για λογαριασμό μας, διαβόλους και τριβόλους, σατανάδες, φόβους, ταμπού και γενικότερα όλα όσα δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ή να εκλογικεύσουμε.
Και τι κάνουν εκεί μόνα τους στη σκια;
ίσως θα με ρωτήσετε...
Η σκια, αποτελεί το άλλο τμήμα του διπόλου της προσωπικότητάς μας. Που επιδρά στην συμπεριφορά μας και στην ψυχολογική μας κατάσταση, το ίδιο έντονα - ίσως και περισσότερο κάποιες φορές - με όλα όσα επιλέξαμε να μας προσδιορίζουν.
Ο Σατανάς, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας κάτοικος της σκιας, που εμείς έχουμε επιλέξει να τον τοποθετήσουμε εκεί - δηλαδή μέσα μας.
Εξοστρακίζοντάς τον στη σκοτεινή ασυνείδητη πλευρά μας, αρνούμενοι ακόμα και να ακούσουμε ή να γελάσουμε απαλά μαζί του, τρέμουμε μήπως μας πάρει και μας σηκώσει.
Και το κάνει πράγματι - εφόσον βρίσκεται εκεί.
Όχι επειδή είναι ο Σατανάς,
όχι επειδή ένας διαδικτυακός περιπλανόμενος προσπάθησε με απλοϊκό τρόπο να μας σοκάρει,
αλλά επειδή το ζητάει η καρδούλα μας να σοκαριστούμε, του έχουμε στρώσει το χαλί στην είσοδο.
Θεωρώντας πράγματα όπως η χμ "επίκλιση" ως άκρως επικίνδυνα, δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να τοποθετούμε μία έννοια στην σκιερή πλευρά του ψυχισμού μας και να της δίνουμε όση δύναμη μπορούμε να την ταϊσουμε, μέσα από την απέχθειά μας.
Το παράδειγμα του Admin, ήταν πολύ εύστοχο ![]()
Οι λέξεις έχουν δύναμη και μάλιστα καταστροφική η ευεργετική.
Αυτό όμως, εξαρτάται σε μεγάλο μέρος κι από εμάς.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!