ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

astralboy47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
astralboyΜέλος
20/04/2009, 17:31:50
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΠΟΘ ΑΝΟΙΞΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΘΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩς ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ?
SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
20/04/2009, 19:17:48
εξαρταται για παραδειγμα οι λευκοι μαγοι ειναι ανωτερου επιπεδου δεν μαλονουν απ την αλλη οι μαυροι μαγοι κανουν κακο μεταξυ τουσ και ακομα αν ενασ μαυροσ μαγοσ επιτεθει μαγικα σε ενα λευκο ο λευκοσ δεν θα απαντησει ισα ισα που μπορει ο λευκοσ να ανταπωδοσει με αγαπη και καλη μαγεια γιαυτο ακομα κιαν μαλωναν δεν θα ηταν θεαματικη

σε καλυψα

Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισω

astralboyΜέλος
21/04/2009, 08:24:51
με κάλυψες εν μέρει. αν κάποιος μαυρος μάγος ή κάποιο κακό άτομο με δυνάμεις επιτεθεί σε κάποιον άλλο για ν ατον σκοτώσει εκείνος δεν θα αντοπωδώσει? δεν θα προσπαθήσει να σωθεί? δεν θα αφανίσει τον κακό?
SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
21/04/2009, 09:10:46
oxι γιατι ακομα και το μικροτερο ξορκι θελει χρονο

astralboyΜέλος
21/04/2009, 09:44:08
ΕΣΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΨΥΧΟΚΙΝΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ
SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
21/04/2009, 10:26:16
oχι σε αυτη την περιπτωση ο ενασ θα εμποδιζε τον αλλο να τον σκωτωσει με το ψυχοκινιτηκο ενεργειακο του πεδιο

21/04/2009, 14:20:22
καιρός να μεγαλώσετε
SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
21/04/2009, 15:13:45
τι ηταν αυτο

21/04/2009, 23:59:09
quote:
astralboy -ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΘΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩς ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ?

αν κάποιος μαυρος μάγος ή κάποιο κακό άτομο με δυνάμεις επιτεθεί σε κάποιον άλλο για ν ατον σκοτώσει εκείνος δεν θα αντοπωδώσει? δεν θα προσπαθήσει να σωθεί? δεν θα αφανίσει τον κακό?

Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν μάγο εκτός από κάποιες ταινίες πχ Gandalf και Saruman ή και σε κάποια άλλα παραμύθια που διάβαζα παλιά και με έκαναν να ταξιδεύω σε μέρη μαγικά .

Βέβαια δεν είναι κακό το να πετάμε με την φαντασία μας, μερικές φορές είναι και απαραίτητο για να ξεφεύγουμε από την ρουτίνα της πραγματικότητας, αρκεί βέβαια να μπορούμε να ξεχωρίζουμε την πραγματικότητα από την φαντασία …

Βέβαια το ότι μπορεί να μου φαίνεται εμένα όλα αυτά που γράφονται εδώ, καταστάσεις «Twilight Zone» δεν πάει να πει ότι έχω το δικαίωμα να στερήσω την «φαντασία» από κάποιους άλλους συνανθρώπους μου..

astralboyΜέλος
22/04/2009, 10:12:37
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ elo ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΩΝ ΤΟΥΣ Η ΕΝΑΝΤΙΟΩΝ ΜΑΣ? ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ.
SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
22/04/2009, 14:12:59
ο μονοσ τροποσ γι αυτο ειναι συμβολα προστασιασ πιστη και λευκη μαγεια

astralboyΜέλος
22/04/2009, 19:02:35
an o alos exei perisoteri energia apo emas imaste eyaloti. ke den nomizo ta simbola prostasia na mas prostateyoun apo tin tilekinitiki dinami kapioy.
astralboyΜέλος
23/04/2009, 23:44:25
kapia alo empiria i apopsi?
24/04/2009, 00:51:01
astralboy θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish .

astralboyΜέλος
26/04/2009, 10:05:04
ΟΚ
SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
28/04/2009, 19:51:49
παντωσ σε καμια περιπτωση δεν γινεται μαχη μααγων

theklatsΜέλος
30/09/2003, 12:55:31
ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ 8Α Η8ΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.
ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ ,ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΚΑ

THEKLATS

Edited by - theklats on 06/10/2003 11:46:16

30/09/2003, 13:36:04
φίλε/η μου νομίζω ότι έχει ξανανοίξει παρόμοιο θέμα στις "απόψεις - προτάσεις".

παρ' όλ' αυτά, προτείνω να κάνουμε μιά νέα αρχή και να παραθέσουμε ασχολία, επάγγελμα, σπουδές κλπ. (γιατί δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες) και επιπλέον να απαντήσουμε -αν θέλουμε- στην ερώτηση

ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ /ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΛΠ.

βέβαια, θα απαντήσω στην ερώτησή σου, αλλά πρώτα θα ήθελα, μιά που εσύ άνοιξες το θέμα, να μας γράψεις σχετικά με τη δική σου ασχολία!

λίλιθ -η πρωτη γυναίκα

click ^

lencolasΜέλος
30/09/2003, 13:41:15
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΑ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΡΧΟΜΑΙ.....
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

VIKINGΜέλος
30/09/2003, 15:00:47
Χαιρετω τα μελη και τον φιλο theklats.
Αυτη την στιγμη δεν εργαζομαι.Σπουδαζω Πληροφορικη.Καποιους μηνες το Καλοκαιρι
ειχα δουλεψει σε εταιρια Πληροφορικης.Ακομη εχω εργαστει σε πιστα Καρτ
παλιοτερα για λιγο διαστημα.Επισης εχω εργαστει στο εξωτερικο και
συγκεκριμενα στην Νορβηγια παλιοτερα σε μαγαζι.
Σιγουρα το επαγγελμα ειναι σημαντικο πραγμα στην ζωη του καθε ανθρωπου.Το βασικοτερο ειναι αυτο που κανεις να σου αρεσει και
ειναι σημαντικο επισης να βρισκεις χρονο και για αλλα πραγματα που
σου αρεσουν να κανεις.
Οταν εχω ελευθερο χρονο κανω Κολυμβηση,Καγιακ,Ποδηλασια στο Βουνο κυριως(Παρνηθα),Σκι το χειμωνα που ειναι και το αγαπημενο μου σπορ,
μπασκετ,καρτ.Επισης μου αρεσει να παιζω σκακι,να διαβαζω βιβλια
που εχουν να κανουν κυριως με μεταφυσικη,θρησκειολογια,φιλοσοφια,αστρονομια.Μου αρεσει ο Κινηματογραφος,η μουσικη.Μου αρεσει παρα πολυ επισης να ταξιδευω με
το αυτοκινητο μου σε μακρινα μερη.

Περιμενω και απο αλλα μελη του Φορουμ να μας πουν αν θελουν με
τι ασχολουνται επαγγελματικα,τα χομπυ τους κ.λ.π.