- Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
![]()
![]()
![]()
![]()
σε καλυψα![]()
Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισω
quote:
astralboy -ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΘΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩς ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ?αν κάποιος μαυρος μάγος ή κάποιο κακό άτομο με δυνάμεις επιτεθεί σε κάποιον άλλο για ν ατον σκοτώσει εκείνος δεν θα αντοπωδώσει? δεν θα προσπαθήσει να σωθεί? δεν θα αφανίσει τον κακό?
Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν μάγο εκτός από κάποιες ταινίες πχ Gandalf
και Saruman
ή και σε κάποια άλλα παραμύθια που διάβαζα παλιά και με έκαναν να ταξιδεύω σε μέρη μαγικά .
Βέβαια δεν είναι κακό το να πετάμε με την φαντασία μας, μερικές φορές είναι και απαραίτητο για να ξεφεύγουμε από την ρουτίνα της πραγματικότητας, αρκεί βέβαια να μπορούμε να ξεχωρίζουμε την πραγματικότητα από την φαντασία … ![]()
Βέβαια το ότι μπορεί να μου φαίνεται εμένα όλα αυτά που γράφονται εδώ, καταστάσεις «Twilight Zone» δεν πάει να πει ότι έχω το δικαίωμα να στερήσω την «φαντασία» από κάποιους άλλους συνανθρώπους μου.. ![]()

ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ ,ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΚΑ
THEKLATS
Edited by - theklats on 06/10/2003 11:46:16
παρ' όλ' αυτά, προτείνω να κάνουμε μιά νέα αρχή και να παραθέσουμε ασχολία, επάγγελμα, σπουδές κλπ. (γιατί δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες) και επιπλέον να απαντήσουμε -αν θέλουμε- στην ερώτηση
ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ /ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΛΠ.
βέβαια, θα απαντήσω στην ερώτησή σου, αλλά πρώτα θα ήθελα, μιά που εσύ άνοιξες το θέμα, να μας γράψεις σχετικά με τη δική σου ασχολία!
![]()
![]()
ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΑ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΡΧΟΜΑΙ.....
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..
Αυτη την στιγμη δεν εργαζομαι.Σπουδαζω Πληροφορικη.Καποιους μηνες το Καλοκαιρι
ειχα δουλεψει σε εταιρια Πληροφορικης.Ακομη εχω εργαστει σε πιστα Καρτ
παλιοτερα για λιγο διαστημα.Επισης εχω εργαστει στο εξωτερικο και
συγκεκριμενα στην Νορβηγια παλιοτερα σε μαγαζι.
Σιγουρα το επαγγελμα ειναι σημαντικο πραγμα στην ζωη του καθε ανθρωπου.Το βασικοτερο ειναι αυτο που κανεις να σου αρεσει και
ειναι σημαντικο επισης να βρισκεις χρονο και για αλλα πραγματα που
σου αρεσουν να κανεις.
Οταν εχω ελευθερο χρονο κανω Κολυμβηση,Καγιακ,Ποδηλασια στο Βουνο κυριως(Παρνηθα),Σκι το χειμωνα που ειναι και το αγαπημενο μου σπορ,
μπασκετ,καρτ.Επισης μου αρεσει να παιζω σκακι,να διαβαζω βιβλια
που εχουν να κανουν κυριως με μεταφυσικη,θρησκειολογια,φιλοσοφια,αστρονομια.Μου αρεσει ο Κινηματογραφος,η μουσικη.Μου αρεσει παρα πολυ επισης να ταξιδευω με
το αυτοκινητο μου σε μακρινα μερη.
Περιμενω και απο αλλα μελη του Φορουμ να μας πουν αν θελουν με
τι ασχολουνται επαγγελματικα,τα χομπυ τους κ.λ.π.