ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χαιρετώ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Χαιρετώ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Open Mind42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
17/10/2014, 01:59:28
Νικόμαχε, έχω φορέσει τον πράσινο μπερέ μου, έχω απλώσει φούμο στη μούρη και στο ένα χέρι κρατάω το Μ-16 μου ενώ στο άλλο κραδαίνω το φωτόσπαθό μου. Έχω καθίσει στον θρόνο του αναβαθμισμένου Death Star της Αυτοκρατορίας μου, ετοιμάζομαι να σε διαλύσω κι εσύ έρχεσαι και μου λες το μοναδικό πράγμα που δεν περίμενα να ακούσω ποτέ στη ζωή μου;

Αν θέλεις τόσο πολύ να με προσβάλλεις τότε καλύτερα να σκεφτείς γρήγορα κάτι άλλο να πεις διότι το προηγούμενο ήταν εντελώς άστοχο. Το κανόνι του Enterprise δεν με βρήκε!

Θες να μου πεις πως δεν κατάλαβες την ειρωνεία μου σχετικά με την εγγλέζικη διπλωματία; Είναι δυνατόν να μην αντιλήφθηκες την καθόλου συγκαλυμμένη απέχθεια μου απέναντι στον αγγλοσαξωνικό όφι; Ο Ιταλός πάντως το κατάλαβε (φυσικά), γι αυτό και βράζει στο ζουμί του!

Διάβασες τόσο πεταχτά τις ανοιχτές επιστολές μου απλώς και μόνο για να (προσπαθήσεις να) με προσβάλλεις; Ξαναδιάβασέ τες, προσεκτικά, και μετά ξανα οπλίζεις αν θες!

Αλλιώς άσε με να κλάνω στον αέρα!

ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

17/10/2014, 02:15:41
Αγαπητέ μήπως είσαι ένας μικρός Γκουρτζίεφ; Με την ανειλικρίνεια που μας διέπει φυσικά...

Δεν μπορεί να έχω πέσει τόσο έξω... Death star αυτοκρατορίες... μη σου πω έβαζα και την υπογραφή μου. τέλοσπάντων κλείνω το μαγαζάκι τώρα, και θα πρότεινα να κρατήσεις την πορδή , όπως και ο Νικόμαχος το όπλο του, και νομίζω αυτή η μάχη μπορεί να έχει πολλούς κερδισμένους.
Πάντως επιμένω, η κριτική σου ΔΕΝ ήταν εύστοχη μην επιμένεις, παρά μάλλον.... στοχευμένη.... απλά για να γίνει.

Καλό μας βράδυ...

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου