ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

trelantonis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/02/2011, 10:58:02
quote:
Μου άρεσε πολύ η ιστορία που περιέγραψες. Ακριβώς αυτό έχω στο μυαλό μου για τους Σκορπιούς.
Νομίζω πως γνωρίζω, διόρθωσε με, ότι αν ο Σκορπιός πληγωθεί, εξαπατηθεί, δεν είναι εύκολο στην καρδιά του να το αποδεχτεί.
Και είναι κατανοητό.
Μπορεί να μην το εξωτερικεύει ανοιχτά, αλλά μέσα του αισθάνεται πολύ πληγωμένος, και χρειάζεται γνήσια αγάπη και εμπιστοσύνη.
Η εμπιστοσύνη νομίζω πως είναι λέξη-κλειδί για την επικοινωνία με τους Σκορπιούς.
Ας μην με παρεξηγήσουν όλοι όσοι έχουν ζώδιο Παρθένο.
Απο τις μέχρι τώρα δικές μου εμπειρίες είχα αρκετά μπερδέματα με το ζώδιο του Παρθένου, κοινώς έχω καεί.
Trelantwni θες να τα φτιάξουμε;
quote:
Καταλαβαίνω πως το θέτεις, αλλά το ερώτημα αυτό έχει πολύ βάθος σχετικά με όσα συζητάμε.
Είναι θέμα βαθύτερης προσέγγισης της άπειρης δημιουργικής Αγάπης της Ύπαρξης.
Αν θες το αναλύουμε, αλλά δεν ξέρω αν ενοχλήσουμε εδώ λόγω Αχλαδότυρου.
Το γιατί δε ψάχνεις τον οροσκόπο σου στο ίντερνετ; Έχει το βάθος του πλάτσα πλούτσα και κουβαδάκια. Οκ όμως, ανάλυσέ το που λέει και ο άλλος γιατρός. Δε βρίσκω τι αρκιβώς πρέπει να αναλύσουμε αλλά οκ.
quote:
Η ευθύτητα είναι και δικό μου ζητούμενο.
Και συμφωνώ απολύτως μ' αυτό.

quote:
ναι δε το κρυβω οτι ειμαι εκδικητικη ως σκορπινα στον ωροσκοπο. κ πως εκδικουμαι? με το να στερω τη παρουσια μου κ να αδιαφορω για οσους θεωρω οτι δεν αξιζουν.
Πως ρε φίλε όλοι ίδιοι είμαστε οι σκορπιοί;
quote:
οσον αφορα αυτο που ειπες νωριτερα περι παρθενων... ενταξει.. πιστευω οτι ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος κ διαφορετικος. οποτε το οτι γνωρισες παρθενο κ δε σου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.. δε σημαινει οτι θα συμβει κ αν συναναστραφεις με αλλες παρθενους.
Μακριά απ' τις παρθένες τρελαντώνη
quote:
οτι επηρεαζουν βεβαια κ οι πλανητες .. το ζωδιο .. ισχυει.. αλλα καθοριστικο χαρακτηρα παιζει ο χαρακτηρας.
Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα για το Νασαρουτάκι. Τελικά δε πρέπει να φταινε οι πλανήτες που μπαίνουν στα ποστ της αλλά ο χαρακτήρας της που τους βάζει. Όμως τελικά τους έβγαλε οπότε κάτι λέει αυτό
quote:
Είμαι ένας καινούργιος άνθρωπος, όσο κι αν σου φανεί απίστευτο
Πάλι στην εκκλησία πήγες χτες πρωί; Δε σου είπε ο Νικόμαχος να το κόψεις γιατί το λιβάνι πειράζει τον εγκέφαλο;
quote:
δεν μου φαινεται απιστευτο. αυτο συμβαινει κ σε μενα. κ λεγεται εξελιξη. μαθαινεις απο τα λαθη σου.. γνωριζεις καλυτερα τον εαυτο σου...
Αμην
quote:
διορθωνεις καποια χαρακτηριστικα που δε σ αρεσουν η και σε βλαπτουν ποικιλοτροπως....
Να ναι καλά ο Φουστάνος
quote:
πιστευω ειναι ωραιο να ξαφνιαζεις.. κ να ελλισεσαι... κ γενικα να σαι απροβλεπτος ... και ΑΠΙΑΣΤΟΣ.
ποτε ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ... προκαθορισμενος κ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ.
Σου είπα ότι βρομάς Σκορπίλα ε;
quote:
εγω ... ειμαι σε μεταβατικο σταδιο.. σταδιο αναγεννησης....
ειχα ΄΄πεθανει΄΄΄κ τωρα ξαναγεννιεμαι μεσα απο τις σταχτες μου....
Ο ουροβόρος όφις...

quote:
Εγώ δεν ξέρω τον ωροσκόπο και εσύ ξέρεις να βγάζεις και πλήρη χάρτη!
Ως σκορπιοι ξέρουμε όλες τις αποκρυφιστικές μαλαλίες
quote:
`τι σου φταίει το χαλί καί θές να τό λερώσεις erze?
Η νοικοκυρά δε κρύβεται
quote:
ΝΑΣΑ κάτι πού δέν κατάλαβες ,σού είπα μίκρενε τόν πλανήτη σου γιατί είναι πρόβλημα στά μάτια εσύ πιθανών νά μήν τό αντιλαμβάνεσε οκ,τώρα εβαλες 3 σέ σχήμα Γ πού καί πάλι οπτικά μέ κουράζουν ,εχω μικρό Laptop αν καταλαβες οκ αν οχιμήν πέρνεις χάπια ληγμένα,τά πέρνω εγώ ,εσύ πάρε κανονικά
Οι νεανίσκες την σημέρον ημέρα δεν σέβονται τίποτα.21ος αιώνας σου λέει, ο αιώνας της αναρχίας.
quote:
ενταξει μη φανταστεις οτι πολυ ασχολουμαι με ζωδια. πιστευω στη μοναδικοτητα του καθε ανθρωπου. τα ζωδια ναι δινουν καποια χαρακτηριστικα στον ανθρωπο...σαφως επηρεαζουν οι πλανητες...αλλα το βασικοτερο ειναι ο χαρακτηρας. η ψυχη μας.
Έχεις δρόμο μπροστά σου...
quote:
Αν το γνωρίζεις ήδη, καλό είναι να το ξαναθυμηθούμε μαζί...
Αν δεν το γνωρίζεις είναι μια ευκαιρία να το γνωρίσουμε μαζί...

http://www.youtube.com/watch?v=MulLAfffQoQ

Αυτά δεν είναι καλά... είναι καλά ως ένα βαθμό... αλλά είναι άλλα πράγματα..απο αυτά που δείχνουν.
quote:
κ το αξιζω.......

αξιζω πολλα.. κ τα περιμενω...

Πρώτα πρέπει να σκοτώσεις ότι σε κρατάει πίσω... όλα αυτά τα μικρά αισθήματα.. τα μικρά κολλήματα και κωλύματα.. όλα αυτά που έχουν γαντζωθεί πάνω στον νου σου και τη καρδιά σου.. αυτά που έρχονται απ' το παρελθόν.
quote:
αν ρωτησεις αυτους που ακουν ζαμπετα κ ολα τα ελληνικα που εβαλα παραπανω.... αν ακουει μπλακ μεταλ.. θα σου πουνε ΟΧΙ .
Παραείσαι off τελικά
quote:
Και άπιαστη είσαι....και απρόβλεπτη....και αέρινη...απ' όλα τα καλά!
Όχι Αερινος μόνο ο Εαρινός
quote:
Υπάρχει και άλλη μια στυλ κωμωδίας αλλά εμένα μ΄ αρέσει
Van Helsing
Σαρέσει αυτό το πράγμα; Οοοοκ. Πάντως το τρέιλερ τη βελτιώνει κάπως.
quote:
ναι.... τρελη πορωση.......
κ λατρευω οταν εχουν τελος απροσμενο που σε ξαφνιαζει... να μενεις με το στομα ανοιχτο...
κι οταν βεβαια το κακο συνεχιζεται. δε θελω χαπι εντ σε τρομου.... χαχαχαχαχα

Σου αρέσουν τα Saw;
quote:
γενικα ολα ειναι πολυ καλυτερα οταν δε υπαρχει λαοθαλασσα. δε τον μπορω τον πολυ κοσμο. δε σ αφηνουν να απολαυσεις το μερος που εισαι με τη βαβουρα τους.
Συ είπας
quote:
Πολύ όμορφο το Poets of the Fall!
Έχουν και άλλα πολύ ωραία κομμάτια. Βγάζουν ένα ρομαντισμό γενικά.
quote:
τα παρατραγουδα της πανια για χαβαλε..
my head will explode
quote:
Πάνια μερικές βλέπω και γώ
Η Αννίτα έχει ένα μοναδικό στυλ να σε φέρνει στο εδώ και τώρα και αυτό μ' αρέσει
Κύριε ελέησον... οκ ότι πεις πάω πάσο.
quote:
γενικα μ αρεσουν κ οι τρας εκπομπες. δε ξερω αν εβλεπες παλια παιδια της νυχτας.. ερωτοδικειο. αυτοφωρο.... χρυσο κουφερο,
..και αυτοί είναι μόνο μερικοί λόγοι για να πετάξεις τη τηλεόρασή σου.
quote:
ναι φιλιπος καμπουρης.. το ειχε καθε σαννατο στο εξτρα3 κ το εβλεπα... αλλα εχω καιρο να το δω.. ισως το κοψανε κιολας.
Στο extra3 είχε(έχει;) και Λεβέντη και Πλεύρη ανα καιρούς, αν δεν κάνω λάθος. Θα ήταν νομίζω πιο εποικοδομητικό κάτι απ' αυτά.
quote:
οχου ναι τι κακο και αυτο με τις απεργειες;;; φαρμακεια γιατροι λεωφορεια.
Θα μας εξοντώσουν όλους... Ανεβάσαν και το εισητήριο...μας το βάλαν βαθιά..το μαχαίρι

quote:
μα και ποτε ειχε η ελλαδα αξιους κυβερνητες;;;
ισως πολυ παλια.
Επι χούντας. Το πιστόλι στον κρόταφο λύνει όλα τα προβλήματα.
quote:
εγω δε εχω ψηφισει ποτε.. ουτε προκειται. ουτε με βοηθησε κανεις να μπω σε καλη δουλεια.. αλλα ακομη κι αν το εκανε.. κ μονο που βλεπω τους παπουδες κ τις γιαγιαδες να μαζευουν οτι πεταμενο απο τη λαικη για να φανε.. τις μαναδες που δε εχουν να παρουν ενα ρουχο η ενα παιχνιδι στο παιδι τους κι αυτο κλαιει.... τους απλους ανθρωπους που πανε αρρωστοι στα δημοσια νοσοκομεια κ τους πετανε στα ρατζα κ δε τους φερονται ανθρωπινα κ με ενδιαφερον γιατι δε τους δινουν φακελακι.... κ για αλλους πολλους λογους.. κ παλι δεν θα ψηφιζα ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ε άμα δε ψηφίζεις και άρα βοηθάς να βγει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που τους ψηφίζουν οι γέροι και τα μαλακισμένα της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάτι άλλο αντι αυτού για να βοηθήσεις τη χώρα. Ή θα πρέπει να ψηφίσεις κάποιο κόμμα εκτός των 5 γνωστών ή, αν είσαι εναντίον της αντιπροσωπευτικής ολιγαρχίας, θα πρέπει να δραστηριοποιήσε σε αυτή τη πλευρά προωθώντας κάποιο άλλο πολίτευμα. Εγώ είμαι της αμεσοδημομοκρατίας.

quote:
κοιτα... σιγουρα θα επρεπε να περνουν περισσοτερα χρηματα οι γιατροι.. οπως κι ολοι οι εργαζομενοι.κ να επεφταν οι τιμες στα ειδη πρωτης αναγκης.
απο κει κ περα... ας μη ξεχναμε οτι ο γιατρος δεν πραττει επαγγελμα αλλα λειτουργημα.
Χαίρομαι που μου το αναγνωρίζετε επιτέλους αυτό

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/02/2011 11:46:11

NASAROYTAKIΜέλος
07/02/2011, 11:44:00
γιατρε τους πλανητες τους εβγαλα γιατι η παντι μου το ζητησε ΕΥΓΕΝΙΚΑ αν και πολλες φορες...οταν ζητας κατι ευγενικα τοτε ο αλλος θα το κανει.

οσο για τον χαρακτηρα μου, τα εργα σου τον εφτιαξαν.

και να ξερεις οτι ειμαι πολυ καλη με τους καλους αλλα και πολυ κακη με τους κακους΄.

με αγαπη και χωρις παρεξηγηση, και οπωσδηποτε παντα φιλικα,
νασαρουτακι.

Edited by - NASAROYTAKI on 07/02/2011 11:48:08

treptolemusΜέλος
07/02/2011, 12:25:38
Κατάθεση καλημέρας μου παιδιά!

http://www.youtube.com/watch?v=7SiwESbqYx0

many questions, tiring answers

07/02/2011, 14:00:40
quote:
ο γιατρος και η παντι, ειδικα η παντι, αμα συνεχιζα λιγο ακομα θα με σκοτωνε

δέν θά σε σκότωνα ,ειναι νωρίς ακόμη γιά νά βάλω γυαλιά

βάλε τον πλανήτη σου μικρό αυτό σου είπα

καλημέρα σέ όλους

07/02/2011, 15:35:40
Panti :τά είδα stiv ευχαριστώ ,το μεσημέρι ήμουν στήν λίμνη Κερκίνης ,ψαράκι τηγανητό

Pε τρελλο διπλα ειναι το χωριο μου,μπορει να το περασες κιολας.........

NASAROYTAKIΜέλος
07/02/2011, 16:05:02
καλησπερα.....
μα που πηγαν ολοι;;

Edited by - NASAROYTAKI on 07/02/2011 16:05:24

07/02/2011, 16:09:27
πηγαν για εξωτερικη αναζητηση

07/02/2011, 16:43:45
Και ηρθαν εδω για εσωτερικη Σταυρο.
Δεν βρηκαμε τιποτα εκει εξω.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

NASAROYTAKIΜέλος
07/02/2011, 18:48:37
καλησπεραααα
trelantonisΜέλος
07/02/2011, 18:55:33

quote:
Trelantwni θες να τα φτιάξουμε;

Δόκτωρα τι λες δηλαδή, να προωθήσουμε την ιδέα της αδελφοποίησης των συνδίκτυων συνφορουμιτών ανδρών?
Νέο Αδελφάτο?
Κι άλλη Αδελφότητα?
Έχουμε γεμίσει Αδελφότητες...
Άσε μην αρχίσουν και μαζεύονται ανδρικές αδελφές ψυχές μέσα στο φόρουμ και τι θα κάνουν μετά κι οι γυναίκες του φόρουμ???
Καλά όχι ότι περιμένουν απο εμένα τώρα...αλλά έτσι λέμε κουβέντα να κάνουμε, να χαμε να λέγαμε.

Νικόμαχε για ρίξε και σύ μια ματιά εδώ σε παρακαλώ...
Θέλω να δώ αν λειτούργησα με Ενεργή Σκέψη ή λέω αρλούμπες???

quote:
Το γιατί δε ψάχνεις τον οροσκόπο σου στο ίντερνετ; Έχει το βάθος του πλάτσα πλούτσα και κουβαδάκια. Οκ όμως, ανάλυσέ το που λέει και ο άλλος γιατρός. Δε βρίσκω τι αρκιβώς πρέπει να αναλύσουμε αλλά οκ.

Δόκτωρα, ότι γράφω παρακάτω μην τα πάρεις ότι σου κάνω τον έξυπνο, προσπαθώ να αναζητώ αυτά που συζητάμε εκεί στη Σοφία κυρίως μέσα στον δικό μου εαυτό...
Επίσης ότι γράφω παρακάτω είναι δικές μου σκέψεις και τρόπος λειτουργίας της δικής μου συνείδησης.
Επίσης ότι γράφω παρακάτω είναι δική μου προσπάθεια ας πούμε να αφήσω τον εαυτό μου στην Δημιουργική Ενέργεια της Αγάπης της Ύπαρξης και όχι καμίας χρησιμοποίησης του άλλου στην προκειμένη περίπτωση κάποιου συνομιλητή σε μια συζήτηση.
Στην συζήτηση δεν υπάρχει κάτι στημένο-τεχνητό-σικέ, η φιλική διάθεση είναι αυθεντικά γνήσια.
Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση και δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια πρόθεση.
Δεν μπορεί να γίνει άλλωστε αυτό, ο καθένας έχει τη δική του κρίση και αντίληψη και λογική.
Όλα αυτά είναι απλές σκέψεις και μπορεί να είναι πέρα για πέρα λάθος.
Διορθώστε με όπου κάνω λάθος, ακόμα και εξ ολοκλήρου σε όλα.

Είδες αυτό που έγραψα στη Σοφία το βράδυ αργά?
Δόκτωρα, δε διαφωνώ.
Αν το δείς κάτω απο τις τετριμμένες συνθήκες και καταστάσεις της καθημερινότητας το θέμα λήγει έτσι απλά σε δευτερόλεπτα όπως το λες.
Το ψάχνα στο ιντερνετ και τελείωνε. Και μετά τι έγινε;
Πες το έκανα και μετά? Απ' όσα συζητάμε εκεί τι θα χα καταλάβει?
Θα μου πείς ωραία ευκαιρία διάλεξες και ότι κάνω την τρίχα τριχιά.
Δεν την διάλεξα εγώ δόκτωρα, προέκυψε απο μόνη της.
Αυτό είναι το μάτριξ που ζούμε.
Όταν πήρα την πρωτοβουλία της αρχικής προσέγγισης-συζήτησης ξημερώματα Κυριακής με σκοπό να εκτονωθεί κάποια στενοχώρια που μορφοποιήθηκε προχθές το Σάββατο το απόγευμα και μπορεί να παρεξηγήθηκε και κάποιο δικό μου πόστ υπο μορφή χιούμορ-πλάκας για να μην τα επαναλαμβάνω, ένοιωθα και γώ λίγο υπεύθυνος για κάποιον εσωτερικό θυμό που ίσως δημιουργήθηκε.
Λοιπόν όταν άρχισε να ξεδιπλώνεται η συζήτηση και να ζεσταίνεται το κλίμα, να γίνεται πάλι φιλικό και όχι εχθρικό και να επανέρχονται οι ισορροπίες και να εξελίσσεται η προσπάθεια δημιουργίας μιας καλύτερης φιλικής διάθεσης, εκεί όταν προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα που λες είχα δυο επιλογές:
Πρώτη, να ψάξω στο ιντερνετ και σε χρόνο dt να λήξει το θέμα και να βρώ ίσως αυτό που θέλω.
Δεύτερη, να αφεθώ στην δημιουργική ενέργεια της Αγάπης (και όχι της άλλης της τετριμένης αγάπης/κυνήγι του έρωτα) και όταν ο συνομιλητής άνοιξε το θέμα-το έριξε την κουβέντα στο ΤΩΡΑ που λέμε, εγώ αποφάσισα να συμμετέχω στο θέμα και όχι να μη συμμετέχω τη δεδομένη στιγμή εκείνου του ΤΩΡΑ.
Αν λειτουργούσα σε εκείνη τη στιγμή του ΤΩΡΑ αποκλειστικά μόνο με το νού, η σκέψη μου θα έτρεχε μπροστά απο εμένα, δημιουργώντας ένα μέλλον.
Πιο θα ήταν αυτό το μέλλον?
Σε 5 ή 10 ή 15 λεπτά ή σε μια ώρα ή την άλλη μέρα ή κάποια άλλη οποιαδήποτε στιγμή, (θα)-έψαχνα (μέλλον) για να βρώ (μέλλον) την πληροφορία στο ιντερνετ.
Αυτή η σκέψη-απόφαση θα τραβούσε τη συνείδηση μου απο το ζήσιμο στο ΤΩΡΑ εκείνης της στιγμής σε ένα μέλλον που δημιουργεί ο νούς μου.
Πρόσεξε τη δική μου σκέψη-αίσθηση-νοιώσιμο εκείνη τη στιγμή:
Προκύπτει το θέμα έτσι ξαφνικά στο δευτερόλεπτο...
Δεν υπάρχει προκατασκευασμένη συζήτηση...
Η συζήτηση ρέει στιγμή προς στιγμή...
Το πραγματικό ζητούμενο απο την αρχή και κάθε στιγμή εκείνης της συζήτησης είναι η εκτόνωση της έντασης και η δημιουργία πάλι φιλικής διάθεσης.
Το ζητούμενο δεν είναι αυτό που προκύπτει σε μια απο τις στιγμές της ροής της συζήτησης που είναι αυτό που λές.
Και αυτό που λές δεν τέθηκε απο εμένα αλλά απο τον συνομιλητή.
Αντέδρασα-απάντησα αυθόρμητα χωρίς να το πολυσκεφτώ αυτό.
Δεν μπορούσα να ελέγξω εγώ την ροή της συζήτησης και νομίζω πως δεν έχει νόημα να προσπαθεί κανείς να ελέγχει την ροή των συζητήσεων σε πραγματικό χρόνο στιγμή προς στιγμή.
Δεν είναι τοποθετήσεις σκέψεων, κείμενα γραπτά που καταθέτεις απόψεις και σκέψεις για να τα δουλέψεις λέξη προς λέξη,πρόταση προς πρόταση τη στιγμή που θέλεις εσύ, όση ώρα θέλεις εσύ πριν το κάνεις πόστ.
Εδώ υπάρχει μια αμεσότερη ανταπόκριση, ο άλλος περιμένει πιο γρήγορη ανταπόκριση στην κουβέντα.
Η συνείδηση μου όμως πες το σαν Ενεργή Σκέψη ήταν επικεντρωμένη στην αίσθηση-στο νοιώσιμο του κλίματος.
Ο πραγματικός σκοπός ήταν να επέλθει εκτόνωση, εσωτερική γαλήνη και ηρεμία και να επανέλθει η φιλική διάθεση χωρίς εσωτερικές καταπιεσμένες εντάσεις.
Δηλαδή να "πιάσω" την αίσθηση ότι εκτονώνεται πλήρως η κατάσταση και επανέρχεται η ισορροπία ίσως και να δημιουργηθεί καλύτερο φιλικό κλίμα και διάθεση.
Αυτό ήταν και είναι το ζητούμενο μου, της συνείδησης μου, της ενεργής σκέψης που λέει και ο Νικόμαχος.

Εγώ λειτούργησα έτσι. Αλλος μπορεί να λειτουργούσε αλλιώς.
Και πίστεψε με δεν είναι εύκολο.
Μιλάω με ανθρώπους και εδώ μέσα και αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο, ανθρώπινο, αυθόρμητο και πραγματικά φιλικά διακείμενο προς τους άλλους.
Είναι ωραίο να αναπτύσσεις φιλίες, όμορφες φιλίες και με συνδίκτυους εντός φόρουμ που δεν τους γνωρίζεις στην πραγματική ζωή εκτός φόρουμ.
Σκέψου τώρα την ώρα που μιλάω κατά αυτόν τον τρόπο να προσπαθώ να κάνω και εσωτερική ενδοσκόπηση του δικού μου εαυτού.
Να προσπαθώ να κάνω και εσωτερική εκπαίδευση του δικού μου εαυτού.
Δεν είναι εύκολο.
Κάπου τα βρίσκω μέσα στον εαυτό μου, κάπου τα χάνω.
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.
Προσπάθειες κάνω δόκτωρα.
Την τύφλα μου την μαύρη ξέρω.
Οπότε συν-χώρα με αν φαίνεται ότι υπερβάλλω κάπου.
Εντάξει νομίζω πως γνωρίζω ότι δεν το είπες έτσι για να γράψω αυτό το κατεβατό.
Το γράφω για να αναλύσω κάπως προς εσένα τις δικές μου σκέψεις, όπως σου απάντησα ότι χρειάζεται κάποια ανάλυση.
Ελπίζω τώρα να έγινε περισσότερο κατανοητό το γιατί κατά την δική μου σκέψη χρειαζόταν περισσότερη ανάλυση.
Τί λες???

Και επειδή τα σχόλια αυτά αναφέρονται στη πρώτη συζήτηση που έκανα με την Ερζε, το ξημέρωμα της Κυριακής, πρέπει να αναφερθώ και σε σένα Ερζε και να ξεκαθαρίσω κάτι λέγοντας κάτι που δεν το είπα εως τώρα.

Ερζε, μέσα απ' όλα αυτά ήδη γνωρίζεις ότι σε θεωρώ πραγματικά πολύ καλή μου φίλη, νομίζω πως στο δείχνω δύο βραδιές τώρα και το εισπράττω και απο σένα με τον καλύτερο τρόπο, διορθώνοντας ίσως εκείνη την ύψιστη χοντράδα για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερο χαρακτηρισμό ως κακόγουστο χιούμορ-πλάκα να βάλω εκείνο το τραγούδι της Λάμπρου.
Οπως και τον γιατρό τον θεωρώ πολύ καλό φίλο εδώ μέσα στο φόρουμ αφού εκτός φόρουμ δεν γνωριζόμαστε.
Αλλά και τους άλλους φίλους εδώ μέσα.
Αυτές οι τελευταίες 10 γραμμές είναι δική μου αυτοκατανόηση-αυτοκριτική.
Εκείνο το πόστ του Σαββάτου ίσως είναι ένα δείγμα απο τα πολλά του υπέρμετρου κάποιες φορές δυναμισμού του Κριού που λέει και ο φίλος μου ο γιατρός.
Πιστεύω να καθαρίσαμε τα θέατρα ελέγχου που λέγαμε στο θέμα της βίας στη Σοφία δόκτωρ, τι λές???
Ίσως είπα πάλι περισσότερα απ' όσα χρειάζονται...

quote:
Πάλι στην εκκλησία πήγες χτες πρωί; Δε σου είπε ο Νικόμαχος να το κόψεις γιατί το λιβάνι πειράζει τον εγκέφαλο;

Γι' αυτό είχα βαρύ κεφάλι και έλεγα απο τί είναι???
Γιατί τα ρούχα μου μύριζαν λιβάνι και έφτιαξα κεφάλι!!!
Νικόμαχε, δεν θα το ξανακάνω ήμαρτον συγχώρα με ήμαρτον!!!

quote:
quote:
Αν το γνωρίζεις ήδη, καλό είναι να το ξαναθυμηθούμε μαζί...
Αν δεν το γνωρίζεις είναι μια ευκαιρία να το γνωρίσουμε μαζί...

http://www.youtube.com/watch?v=MulLAfffQoQ

Αυτά δεν είναι καλά... είναι καλά ως ένα βαθμό... αλλά είναι άλλα πράγματα..απο αυτά που δείχνουν.

Καλά κάνεις και το επισημαίνεις, γιατί αυτή τη διευκρίνηση δεν την έκανα εγώ πάνω στην συζητήση.
Έχεις δίκιο σε ένα βαθμό και το γνωρίζω και γώ.
Αλλά το θέμα είναι να παίρνεις το χρήσιμο και το ωφέλιμο απ' αυτό, που είναι το πνεύμα και το νόημα της ουσίας αυτού που λέγεται ο νόμος της έλξης.
Απο κεί και πέρα κρατάς τα ωφέλιμα και πας παρακάτω.
Αλλά σε ένα βαθμό χρειάζεται να το γνωρίζεις και αυτό.
Γι' αυτό στο τέλος έβαλα και την παραπομπή σε σχετική ρήση και του ίδιου του Σωκράτη.

Μην το απορρίπτεις τελείως (γνωρίζω δεν το κάνεις) σαν εκείνον τον πραγματικό μου φίλο εκτός φόρουμ που του μίλησα για το "πέρα απο τις λέξεις, πέρα απο το νού" και μου είπε ότι μήπως είναι κομπιναδόρος ή ανήθικος ή ότι προσπαθεί να χειραγωγήσει συνειδήσεις, αυτός που τα λέει αυτά.
Και είναι άνθρωπος που ασχολείται με τα πνευματικά και εσωτερικά θέματα.
Σαν τη μέλισσα παίρνεις και κρατάς το ωφέλιμο.
Προσπαθείς να δείς το φεγγάρι, δεν προσπαθείς να δείς το δάχτυλο που δείχνει το φεγγάρι.

Καταλαβαίνω με ποια έννοια το είπες, μην ανησυχείς.
Γι' αυτό νομίζω πως έπραξες άριστα με τη διευκρίνηση.

quote:
Πρώτα πρέπει να σκοτώσεις ότι σε κρατάει πίσω... όλα αυτά τα μικρά αισθήματα.. τα μικρά κολλήματα και κωλύματα.. όλα αυτά που έχουν γαντζωθεί πάνω στον νου σου και τη καρδιά σου.. αυτά που έρχονται απ' το παρελθόν.

Σωστός, το ίδιο θα λεγα και γώ.

quote:

Οσο για τα υπόλοιπα,
Van Helsing, το χω δεί δύο φορές στην τηλεόραση με απόσταση 2-3 χρόνων όταν έτυχε να είμαι κρυωμένος ή ήμουν κουρασμένος και έτυχε να ανοίξω την τηλεόραση και έτσι το χάζεψα.
Παρατράγουδα δεν σημαίνει ότι εγκρίνω ή απορρίπτω κάτι, απλά κάποιες φορές τρώγοντας τα απογεύματα του Σ.Κ. ανοίγω τηλεόραση χαλαρώνοντας λίγο με τον όποιο "χαβαλέ" γίνεται.
Αναλόγως όπως τύχει.
Στενοχωριέμαι όμως με τα προβλήματα των ανθρώπων που πηγαίνουν εκεί.
Δεν είμαι αναίσθητος δόκτωρ

Θα αλλάξω λίγο αυτό που είπες:
Απο το:
"Κύριε ελέησον... οκ ότι πεις πάω πάσο."
το κάνω:
"Ημαρτον Κύριε...τι μας λέει ο άνθρωπος....Ημαρτον."

Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!

Edited by - trelantonis on 07/02/2011 19:29:49