ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πως ενεργοποιείται το ΘΕΟΝΙΟ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πως ενεργοποιείται το ΘΕΟΝΙΟ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

IndustrialAngel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/07/2010, 13:45:26
άθεε

Και μήπως μπορείς να μας πεις ΠΩΣ αποφάσισε ο πατέρας σου να κάνει κάτι τέτοιο στον εαυτό του; Ρώτησε παραέξω και είχε την ατυχία να ακούσει ιστορίες και συνωμοσιολογίες τύπου τρέχα και πείστηκε κάπως ότι έχουν δίκιο;

Συλλυπητήρια πάντως από εμένα... Και κάνεις ΠΟΛΥ καλά που αναφέρεις το προσωπικό περιστατικό παρά τον πόνο που σου δημιουργεί να το σκέφτεσαι γιατί πρέπει να ακούγονται οι πραγματικές ιστορίες και όχι μόνο οι παρλαπίπες ώστε να δημιουργείται στον κόσμο μια συγκεκριμένη εικόνα...

09/07/2010, 13:55:27
απλά ο πατέρας μου ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με τους γιατρούς
η επίσκεψη σε γιατρό ήταν η έσχατη λύση όσο αφορούσε την προσωπική του υγεία

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

09/07/2010, 14:57:37
Το σωστό, ότι ο καρκίνος, αντιμετωπίζεται και δεν χρειάζεται χημειοθεραπεια, το κατάλαβες, Βιομηχανικουλάκη;
09/07/2010, 14:59:48
quote:
Τώρα αγαπητή μου medtech, έπεσες, κυριολεκτικά, μές στο γιαούρτι....Δηλαδή, κορίτσι μου, δεν παραδέχεται η επιστήμη,
την μεσογειακή διατροφή, το αγνό ελαιόλαδο και βότανα που χρησιμοποιούνται καθμερινά, ακόμη και με χημική παρασκευή, φυσικών ουσιών; Δεν υπάρχει το ..Κβάι και τόσα άλα σκευάσματα, που είναι απλά υποκατάστατα της φύσης; Δεν μπορείς να καταλάβεις,οτι απλα "αντιγράφετε" τη φύση;Ότι ειστε κλέφτες και το παίζετε δημιουργοί;

Τι σχέση έχει η μεσογειακή διατροφή με την φραπελιά και το δηλητηριο του γαλαζιου σκορπιου?

Επίσης νομίζεις οτι αν πάθεις καρκίνο θα σε σώσει η μεσογειακή διατροφή?

Τι αντιγράφουμε την φύση αστοιχειωτε όταν δημιουργούνται νέες χημικές ουσίες και νέες τεχνικές για να καταστρέφουν τα καρκινικα κύτταρα κάθε μέρα;Χημικές ουσίες που δεν έχουν φυσικό ανάλογο και τεχνικές που δεν τις συναντάς στην φύση;Οταν αναπτύσονται νεες απεικονιστικές μεθόδοι για να χαρτογραφουνται με μεγαλη ακριβεια οι καρκινικοι όγκοι και να ακτινοβολούνται/αφαιρουνται χειρουργικα με ακριβεια;Πες μου ποιο ζευγαρι μάτια στη φυση μπορει να δει στο εσωτερικο του ανθρωπινου σωματος;

Απο τα βότανα η επιστημη χρησιμοποιει την δραστικη ουσια που περιεχουν,δεν χορηγει το βοτανο ολοκληρο!Και αυτο μονο αν εχει αποδειχτει οτι υπάρχει δραστικη ουσια στο βοτανο με επιστημονικες μεθοδους (εργαστηριακες δοκιμες in vitro,δοκιμες σε πειραματόζωα και σε προχωρημενο σταδιο δοκιμες στον ανθρωπο).

quote:
Καλά κορίτσι μου, που ....ντύνεσαι,τελικά εσύ;...

quote:
Γιατί, υπάρχει αρρώστια καρκίνος;

ΝΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Trexa-gireve

Τι είναι κύτταρο;

Ποια τα βασικά μερη του ευκαρυωτικου κυτταρου και ποια η λειτουργια αυτων;

Τί ειναι DNA;

Tι είναι RNA;

Τι είναι ο γενετικός κώδικας;

Πως μεταφράζεται το DNA για να δημιουργηθουν πρωτείνες;

Tι είναι μετάλλαξη;

Ti είναι μίτωση;

Τι χαρακτηριστικα πρέπει να έχει ενα κύτταρο για να χαρακτηριστεί καρκινικό;

Σε ποια κατηγορια ανήκουν οι περισσότεροι παραγοντες που προδιαθετουν για την ανάπτυξη καρκινου;

Με τι συχνότητα παρουσιάζονται αυθόρμητες μεταλλάξεις(δηλ μεταλλάξεις που δεν προκαλούνται απο εξωτερικους μεταλλαξιγονους παραγοντες);

Ποσες κυτταρικες διαιρέσεις συμβαινουν κατα μεσο όρο στη ζωη του ανθρωπου;

Ποια η πιθανοτητα να υποστεί ενα γονίδιο του γονιδιωματος του ανθρωπου μετάλλαξη;

Τι συμπέρασμα βγαινει απο τις απαντησεις στις τεσσερις τελευταιες ερωτήσεις;

quote:
Αυτο που υπάρχει είναι ένας ιατρικός, χημιοθεραπευτικός θάνατος...Γιατί ο καρκίνος, στον άνθρωπο,οπως έχει παρατηρηθεί
και σε ζώα, κατά 98% γιατρεύεται, απο το σώμα, η βότανα..

α ΝΑΙ; Τοτε φερε μου τις κλινικες μελέτες που να δειχνουν οτι ο καρκινος γιατρευεται απο το σώμα ή βοτανα και μαλιστα στα ποσοστα που ισχυριζεσαι.ΠΟΥ ειναι οι κλινικες μελετες που να υποστηρίζουν αυτα που λες;Ξερεις τι είναι κλινικη μελέτη αστοιχειώτε;

ΥΓ Η αντικαρκινικη χημειοθεραπεια εχει σωσει την ζωη πολλων ανθρωπων συμπεριλαμβανομενης και της ΔΙΚΗΣ μου αστοιχειωτε.Μακάρι να υπήρχε νόμος που να τιμωρουσε όσους διασπείρουν ψευδές πληροφορίες για τον καρκινο γιατι έχουν στοιχησει την ζωη σε πολλους συνανθρωπους μας!

quote:
Με τη μέθοδο Χάμερ,που αποκλείουν οι κατεστημένες επιστήμες, των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών,και κλείσανε φυλακή, γιατί δεν γίνανε, λέει, καλά κάποιοι καρκινοπαθείς που απλά διαβάσανε το βιβλίο του και μετά απο εξαντλητική χημειοθεραπεία, που κατέστρεψε το ανοσοποιητικό τους σύστημα...

Που ειναι δημοσιευμενες οι κλινικες δοκιμες που δειχνουν οτι η μεθοδος του Χαμερ εχει αποτέλεσματικη αντικαρκινικη δράση;

@ Ranket

quote:
Γαλάζιος σκορπιός; Φραπελιά; (σα νεολεξία ακούγεται)

Μου φαίνεται πως έχω χάσει επεισόδια. Μπορώ να έχω μια περίληψη παρακαλώ;

Ειναι δύο περιπτωσεις τυπου νερό του Καματερου απο το πρόσφατο παρελθον.

Η μια μας ερχεται απο την Κούβα.Καποιοι τυποι ισχυριστηκαν οτι ενα ειδος σκορπιου παραγει ενα δηλητηριο με αντικαρκινικη δραση.

Η δευτερη απο την Ελλαδα.Μια οδοντιατρος κυκλοφορουσε στα καναλια και ισχυριζονταν οτι τα φύλλα της ελιας θεραπευουν τον καρκινο.Τα εβαζε στο μπλεντερ με νερο και τα χτυπαγε μεχρι να γινουν πολτος.Μετα τα εδινε στον κοσμο να πιει(εξ ου και το φραπελια=φραπες + ελιά.) Επακολούθησε η κλασικη υστερια που παρουσιαζεται καθε φορα που καποιος τσαρλατανος βγαινει στα καναλια και ισχυριζεται οτι εχει βρει την θεραπεια του καρκινου.Δεν εμεινε ελια για ελια αμαδητη ενω πολλοι επιτηδειοι πουλούσαν στα μαγαζια υγιεινης (το ματι τους)διατροφης συσκευασιες με φυλλα ελιας σε εξτρα τσουχτερες τιμες.Ασθενεις παρατουσαν την χημειοθεραπεια τους και επιαναν το μπλεντερ.Οποτε αναγκαστηκαν και βγηκαν οι γιατροι για να πουν στον κοσμο οτι επιστημονικα στοιχεια για αποτελεσματικη αντικαρκινικη δραση ουσιων που υπαρχουν στα φυλλα της ελιας δεν υπάρχουν.Εγιναν γνωστα και περιστατικα καρκινοπαθων που υπεστησαν παρενεργειες απο την φραπελια (πχ ακατασχετοι εμετοι) και η υστερια ξεφουσκωσε.

The plural of anecdote is not data.

09/07/2010, 15:07:38
quote:
Το σωστό, ότι ο καρκίνος, αντιμετωπίζεται και δεν χρειάζεται χημειοθεραπεια, το κατάλαβες, Βιομηχανικουλάκη;

09/07/2010, 16:32:05
Για πες ρε τρέχα τελικά ποια είναι η λύση του συστήματος 3χ3 που έδωσα; Το έγραψαν οι εφημερίδες; Για πες ρε άρχοντα της επιστήμης που βρήκες και τη θεραπεία του καρκίνου, πώς λύνεται αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα;
09/07/2010, 17:23:09

Συνοψίζοντας :

quote:
einai mia ousia pou uparxei mesa stos ellhnes pou legete ΙΧΩΡ kai mesa apo auth tha energopoihthei to ΘΕΟΝΙΟ! kai exei sxesh me to elefthero hlektronio pou einai o logos ths fthoras mas !
kserei kaneis kati gia TON TROPO ENERGOPOIHSHS?

Δεν υπάρχει ουσία μέσα στους 'Ελληνες που να λέγεται ΙΧΩΡ.Οι Έλληνες είναι φτιαγμένοι απο τα ίδια υλικά απο τα οποία είναι φτιαγμενοι και οι υπόλοιποι άνθρωποι του πλανήτη.

Το θεόνιο όπως το ορίζουν οι παραμυθάδες τύπου Λιακόπουλος δεν υπάρχει.

Σταματήστε να καταπίνετε τα παραμύθια που χαιδεύουν το Εγώ σας (και να χρυσοπληρώνετε για βιβλία που δεν αξίζουν ούτε για χαρτί υγείας) και ανοίξτε κανα επιστημονικό βιβλίο βιολογίας για να μάθετε απο ΤΙ είναι φτιαγμένοι οι ζωντανοί οργανισμοί και πως εξελίσονται.Ανοίξτε επίσης κανα βιβλιο ιστορίας και δείτε οτι εκπληκτικά επιτευγματα δεν έκαναν μονο οι αρχαιοι Ελληνες αλλά και άλλοι λαοί!Θυμηθείτε επίσης οτι σήμερα άλλοι ειναι οι λαοι που πρωτοπορουν στην γνώση,(όχι ο Ελληνικός) και δεν ειναι τυχαίο οτι είναι εκείνοι οι λαοι που επενδυουν περισσότερο απο όλους τους αλλους στην επιστημονική έρευνα!

Η πρόοδος του Ελληνικού λαού δεν θα επιτευχθει με κανένα αμπρακαταμπρα,δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις,απαιτείται να συνειδητοποιήσουμε οτι βελτίωση δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς σκληρή,επίμονη και κυρίως οργανωμένη δουλεια!Πρεπει να συμμαζεψουμε τα οικονομικά μας,να προωθήσουμε τις επιχειρήσεις μας,να προωθήσουμε την επιστημονική ερευνα (που οδηγει σε τεχνολογικά επιτευγματα)και πανω απο όλα να εκπληρωνουμε τις υποχρεωσεις μας προς το κρατος με τον ίδιο ζήλο που διεκδικούμε και τα δικαιώματα μας.

Edited by - medtech on 09/07/2010 17:23:49

09/07/2010, 18:05:07
Μου αρέσει πολύ η γνλωμη που έχετε για την πάρτη σας ρε medtech.........Καλά ,ρε σύ, τόσο ψώνια, που βγάζεις κι αποφάσεις για το τι είναι, όταν δεν έχεις ελέγξει τι υπάρχει και αν είναι έτσι ,με το θεόνιο ή το ιχώρ; Εσείς, οι .....μαθητευόμενοι;
Ε, καλά κάνετε και λέτε αρλούμπες, παιδική χαρά το είδατε....Μπηκατε,να παίξετε...σαν παιδιά στον καιρό σας....
09/07/2010, 20:14:48
quote:
Καλά ,ρε σύ, τόσο ψώνια, που βγάζεις κι αποφάσεις για το τι είναι, όταν δεν έχεις ελέγξει τι υπάρχει και αν είναι έτσι ,με το θεόνιο ή το ιχώρ;

Γιατί εσύ ρε αντιγραφέα και ετερόφωτε βλάκα έχεις επιταχυντή σωματιδίων σπίτι σου; Ούτε ένα σύστημα 3χ3 δεν ξέρεις να λύσεις αμόρφωτε και μιλάς για την ανώτερη φυσική λες και είναι ραπανάκια...

quote:
Μου αρέσει πολύ η γνλωμη που έχετε για την πάρτη σας ρε medtech

Εσύ τι γνώμη έχεις για τον εαυτό σου ρε αμόρφωτε πανίβλακα; Ότι μιλάς με το Θεό, βλέπεις αγγέλους και είσαι σοφός...Σιγά ρε σοφέ...Τι έχεις καταφέρει στη ζωή σου;

09/07/2010, 21:01:03
Αυτό που προσπαθούμε εδώ και καιρό, Βιομηχανικουλάκη μου,
να σου μεταφέρουμε, ως ενήλικες, κάποιοι εςξ ημών, εδώ μέσα,ειναι ότι ακριβώς, αυτό το πράγμα δεν κάνεις....Δεν κρίνεις κανέναν...
Εισαι γλάστρα, για φύτεμα....
Καλά αγόρι μου, ακόμη εξετάσεις δινεις; Το καημένο....