ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είναι ο Αθεϊσμός πίστη και θρησκεία; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Είναι ο Αθεϊσμός πίστη και θρησκεία; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Eumenis29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/05/2013, 00:42:37
quote:
Χρίστος Έλ
Ίσως να θέλεις να εκφράσεις την άποψη πως η αβιογένεση έχει αποδεικτεί 100% και είναι γεγονός στο εργαστήριο όπως το νερό που παγώνει στους 0 βαθμούς Κελσίου, οπότε είναι κοινή πεποίθηση. Εντάξει, μπορείς να λες και να ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ό,τι θέλεις. Αλλά, όταν μου λέτε πως δεν είστε εσείς πιστοί, εγώ θα χαμογελάω

Αυτό όμως φίλε Χρίστο Έλ δεν λέγεται πίστη , γιατί είναι γνώση . Γνώση που αποκτήθηκε ύστερα από πολλές εργαστηριακές μελέτες και παρατηρήσεις και έχει αποδειχθεί πειραματικά . Ανά πάσα στιγμή όμως εάν αναπτυχθούν νέες τεχνολογίες που θα οδηγήσουν σε άλλα συμπεράσματα , μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναθεωρηθή . Είναι το ακριβώς αντίθετο της θρησκευτικής πίστης , η οποία σαν δόγμα δεν επιδέχεται διορθώσεις στις ιστορικές ανακρίβειες που περιέχουν τα ιερά της κείμενα , και παραμένει αναλλοίωτη στους αιώνες των αιώνων .

*

10/05/2013, 07:14:22
quote:

quote:
Χρίστος Έλ
Ίσως να θέλεις να εκφράσεις την άποψη πως η αβιογένεση έχει αποδεικτεί 100% και είναι γεγονός στο εργαστήριο όπως το νερό που παγώνει στους 0 βαθμούς Κελσίου, οπότε είναι κοινή πεποίθηση. Εντάξει, μπορείς να λες και να ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ό,τι θέλεις. Αλλά, όταν μου λέτε πως δεν είστε εσείς πιστοί, εγώ θα χαμογελάω

Αυτό όμως φίλε Χρίστο Έλ δεν λέγεται πίστη , γιατί είναι γνώση . Γνώση που αποκτήθηκε ύστερα από πολλές εργαστηριακές μελέτες και παρατηρήσεις και έχει αποδειχθεί πειραματικά . Ανά πάσα στιγμή όμως εάν αναπτυχθούν νέες τεχνολογίες που θα οδηγήσουν σε άλλα συμπεράσματα , μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναθεωρηθή . Είναι το ακριβώς αντίθετο της θρησκευτικής πίστης , η οποία σαν δόγμα δεν επιδέχεται διορθώσεις στις ιστορικές ανακρίβειες που περιέχουν τα ιερά της κείμενα , και παραμένει αναλλοίωτη στους αιώνες των αιώνων .

*

Βλέπω 2 αντιφατικές προτάσεις

1)Γνώση που αποκτήθηκε ύστερα από πολλές εργαστηριακές μελέτες και παρατηρήσεις και έχει αποδειχθεί πειραματικά .
2)Ανά πάσα στιγμή όμως εάν αναπτυχθούν νέες τεχνολογίες που θα οδηγήσουν σε άλλα συμπεράσματα , μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναθεωρηθή .

Ή έχει πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο(οπότε και θα είχε γίνει χαμός και ο Χρίστος Έλ θα έπρεπε ήδη να έχει πετάξει τη Βίβλο του στα σκουπίδια) ή αναθεωρούν τα διάφορα αθεϊστικά σενάρια.

Να πάρω ανόργανη ύλη και να φτιάξω γενετικό κώδικα εκ του μηδενός, δίνοντάς της και ζωή(όχι ελάχιστα αμινοξέα ή αποκοπή-επικόλληση από έτοιμα πράγματα), λιγουλάκι δύσκολο μου φαίνεται.

Το πρόβλημα με την επιστήμη του ανθρώπου είναι πως αλλάζει συνέχεια και δεν γνωρίζουμε τελικά αν η γνώση του είναι πράγματι γνώση και πρόοδος ή αν κάνει ασταμάτητους κύκλους. Αντίθετα στη Βίβλο έχει γραφτεί εδώ και αιώνες πως ουδέν νέον υπό τον Ήλιον, τα πάντα υπό τον Ήλιον βρίσκονται στην ματαιότητα, όμως ο λόγος του Θεού μένει στον Αιώνα.

10/05/2013, 07:25:23
Θα μου πεις όχι και ακατόρθωτο(σύμφωνα με την δική σου πίστη). Αν και εγώ το θεωρώ απίθανο, γιατί ακόμα και αν επιστήμονες κατάφερναν να χτίσουν εκ του μηδενός τον πιο απλό γενετικό κώδικα(χάρη στη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ τους), τότε θα έπρεπε να κάνουν πολλά πράγματα ακόμα, το κυριότερο να ΕΜΦΥΣΗΣΟΥΝ ΖΩΗ. Το να εμφυτεύσεις υπάρχων γενετικό κώδικα από βακτήριο σε βακτήριο του ίδιου είδους, δεν είναι δημιουργία ζωής.

Όμως το γεγονός πως δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ, σημαίνει πως παραμένει μια πίστη, μια ελπίδα.

Να σημειώσω πως στην Βίβλο όταν αναφέρεται η λέξη πίστη, εννοείται η βεβαιότητα του πιστού για τις αόρατες μελλοντικές υποσχέσεις του Θεού, που δίνονται στις προφητείες.

gewkwnΜέλος
10/05/2013, 20:43:30
quote:

Καταρχήν δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει η ημερομηνία δημιουργίας του αρχείου εικόνας!

Άπιστε Θωμά ορίστε.

Εχει πολυ μεγαλη σχεση φιλε μου
γιατι η φωτογραφια μπορει καλιστα
να ειναι παλια και να την εχεις παρει
απο "καπου" αλλου ( για ολες τις φωτογραφιες)

δεδομενου οτι η αρχικη ημερομηνια δημιουργιας
μπορει καλιστα να γινει εδιτ με ενα καταληλο προγραμα
και με το γεγονος οτι εχεις μια πολυ λογικη ωρα εκτος
απο την χρονολογια εχει πολυ περιεργη συμπεριφορα μιας
που η διαφορα της χρονολογιας συνηθως συνβαινει σε παλιο
υπολογιστη ( λογω μπαταριας) και επειρεαζει και τη ωρα κα ιτην ημερομηνια και οχι μονο την χρονολογια οπου θελεις να δεχτω
χωρις να αδηνω ανοιχτο το ενδεχωμενο να εχει γινει επεξεργασια
για να φαινεται φρεσκα η εικονα .

Η καινουρια φωτογραφια απο την αλλη δυστηχω ςεπιβεβαιωνει τον φοβο μου και σε κατατασει μαγο στην επεξεργασια μιας που "εντελως μαγικα"
η καινουρια φωτογραφια καδεν περιεχει πληροφοριες .
τυπου EXIF οπως περιηχαν οι πρωτες που ανεφερες .

Δηλαδη εδω ουσιαστικα εχεις εξαφανισει το πρωτο επιπ[εδο extra πληροφοριας και αυτο φιλε μου σε κανει να φαινεσαι

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ .

gewkwnΜέλος
10/05/2013, 21:01:17
quote:

Επί της ουσίας τώρα.

Λέει αυτός πως η λέξη άθεος είναι ένας προσδιορισμός και ο άθεος δεν χρειάζεται τον θεϊστή για να υπάρξει. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με ένα σύνολο πεποιθήσεων, με την διαφορά πως είναι τόσο κοινές και ολοφάνερες αυτές, έτσι ώστε δεν είναι πίστη σε μη "βλεπόμενα".

Και εδώ είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ του φίλου μας και κάθε αθεϊστή. Μάλιστα, έχει την άποψη πως ο κόσμος είναι έτσι και λειτουργεί έτσι. Κλασικά, καθυμερινά, απτά πράγματα τα οποία εξηγούνται μέσω της φυσικής.

Για πάμε όμως πίσω φίλε μου. Αυτό που αποκαλείς φυσικό κάπως προέκυψε. Δεν ήταν πάντα έτσι. Επομένως η προέλευσή του είναι ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ. Δεν με νοιάζει βέβαια τί θεωρείς αιτία προέλευσης του κόσμου - φαντάζομαι κάτι άβουλο. Άρα και εσύ έχεις ΠΙΣΤΕΥΩ στο πως προέκυψε αυτός ο κόσμος. Πιστεύεις στην αβιογένεση, πιστεύεις στο Μπινγκ Μπανγκ, πιστεύεις στην εξέλιξη, δηλαδή σε πράγματα τα οποία δέχεσαι πως συνέβησαν και συμβαίνουν αλλά δεν μπορείς να γυρίσεις στο παρελθόν, ούτε να τα αποδείξεις ΑΜΕΣΑ, μόνο έμμεσα με δικές σου ερμηνείες. Όπως και να έχει, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Ίσως να θέλεις να εκφράσεις την άποψη πως η αβιογένεση έχει αποδεικτεί 100% και είναι γεγονός στο εργαστήριο όπως το νερό που παγώνει στους 0 βαθμούς Κελσίου, οπότε είναι κοινή πεποίθηση. Εντάξει, μπορείς να λες και να ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ό,τι θέλεις. Αλλά, όταν μου λέτε πως δεν είστε εσείς πιστοί, εγώ θα χαμογελάω

δεν με ενδιαφερει η αποψη σου φιλε μου μιας που εχεις γνωση για το
πως μπορεις να επεξεργασρτεις το πρωτο επιπεδο πληροφοριων σχετικα με μια εικονα . ποσο μαλλον τα εν λογω κειμενα απ οενα βιλβιο που δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα σχετικα με αυτο (συνγραφεα, τιτλο , και το εαν ειναι οι σελιδες που εχεις ανεβασει απ οτο εν λογο βιλβιο που ισχυριζεσαι ).

Υσ: Δεν εκανα χρηση του Acdsee για να δω τις πληροφοριες
μιας που αυτο το προγαμα δεν δεινχει τα παντα.
Και μην κανεις οτι δεν καταλαβιανεις τι σου γραφω φιλε μου....

10/05/2013, 23:24:54
quote:
Χρίστος Έλ
Βλέπω 2 αντιφατικές προτάσεις

1)Γνώση που αποκτήθηκε ύστερα από πολλές εργαστηριακές μελέτες και παρατηρήσεις και έχει αποδειχθεί πειραματικά .
2)Ανά πάσα στιγμή όμως εάν αναπτυχθούν νέες τεχνολογίες που θα οδηγήσουν σε άλλα συμπεράσματα , μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναθεωρηθή .

Και όμως φίλε Χρίστο Έλ δεν υπάρχει αντίφαση γιατί όσο εξελίσσονται οι επιστήμες , τόσο ανακαλύπτουμε και καινούργια πράγματα που δεν τα είχαμε αντιληφθεί προηγουμένως με τα μέσα που διαθέταμε τότε ! Πάρε για παράδειγμα την ιατρική . Τόσα χρόνια έγιναν πειράματα που έδωσαν ορισμένα συμπεράσματα για την καταπολέμηση των ασθενειών . Σήμερα με την ανάπτυξη της βιολογίας και την αποκωδικοποίηση του DNA που μας έδωσε την δυνατότητα να κατανοήσουμε περισσότερα απ' όσα γνωρίζαμε αρχικά για την φύση της κάθε ασθένειας , πολλές παλαιότερες μέθοδοι έχουν αναθεωρηθεί και αντικατασταθεί με νεότερες πιο αποτελεσματικές .

Ενώ στις θρησκείες δεν συμβαίνει το ίδιο . Το γράφει το ευαγγέλιο ; πάει και τελείωσε , αυτό είναι και δεν αλλάζει . Τι κι αν ο Ηρώδης πέθανε το τέσσερα πριν την υποτιθέμενη γέννηση του χριστού , τι κι αν η Βηθλεέμ στις δόξες της δεν είχε πάνω από 200 κατοίκους , ο συναξαριστής μας πληροφορεί ότι κατά διαταγή του σφάχτηκαν εκεί 14000 νήπια , και οι πιστοί το αποδέχονται γιατί απλούστατα πιστεύουν , δεν ερευνούν , δεν γνωρίζουν .

*

Edited by - Sesostris on 10/05/2013 23:26:45

11/05/2013, 20:30:20
quote:

Εχει πολυ μεγαλη σχεση φιλε μου
γιατι η φωτογραφια μπορει καλιστα
να ειναι παλια και να την εχεις παρει
απο "καπου" αλλου ( για ολες τις φωτογραφιες)

δεδομενου οτι η αρχικη ημερομηνια δημιουργιας
μπορει καλιστα να γινει εδιτ με ενα καταληλο προγραμα
και με το γεγονος οτι εχεις μια πολυ λογικη ωρα εκτος
απο την χρονολογια εχει πολυ περιεργη συμπεριφορα μιας
που η διαφορα της χρονολογιας συνηθως συνβαινει σε παλιο
υπολογιστη ( λογω μπαταριας) και επειρεαζει και τη ωρα κα ιτην ημερομηνια και οχι μονο την χρονολογια οπου θελεις να δεχτω
χωρις να αδηνω ανοιχτο το ενδεχωμενο να εχει γινει επεξεργασια
για να φαινεται φρεσκα η εικονα .

Η καινουρια φωτογραφια απο την αλλη δυστηχω ςεπιβεβαιωνει τον φοβο μου και σε κατατασει μαγο στην επεξεργασια μιας που "εντελως μαγικα"
η καινουρια φωτογραφια καδεν περιεχει πληροφοριες .
τυπου EXIF οπως περιηχαν οι πρωτες που ανεφερες .

Δηλαδη εδω ουσιαστικα εχεις εξαφανισει το πρωτο επιπ[εδο extra πληροφοριας και αυτο φιλε μου σε κανει να φαινεσαι

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ .

Bρε συ τί λες τώρα;

Συγγνώμη, δεν το λέω από κακία αυτό αλλά πήγανε να με πιάσουν τα γέλια. Προσπαθώ να καταλάβω τί έχεις γράψει.

Μόλις έλεγξα την ημερομηνία και ώρα. Έχω φτιάξει την ημερομηνία, δηλαδή τάδε μέρα Μαϊου και χρονιά, αλλά η ώρα είναι λάθος. Αυτή τη στιγμή που γράφω η ώρα είνaι κάπου 20:30 , ο υπολογιστής μου γράφει 12:00

Ναι, είναι "παλιός" ο υπολογιστής μου και έχω παλιά windows.

Αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις ΤΙ σχέση έχει το πότε σκάναρα την φωτογραφία, τί και αν τη σκάναρα πριν 10 χρόνια; Θέλεις να σου σκανάρω το εξώφυλλο; Υπάρχει και στο internet στα αγγλικά, είναι του άθεου ουμανιστή Julio Baggini.

Πες μου τί εννοείς. Εννοείς πως αυτές οι σελίδες δεν ανήκουν σε αθεϊστικό βιβλίο, αλλά είναι κομπίνα δικιά μου; Και τότε ποιος το έγραψε; Μήπως ο Χρίστος Έλ;

gewkwnΜέλος
11/05/2013, 23:26:58
quote:

Bρε συ τί λες τώρα;

Συγγνώμη, δεν το λέω από κακία αυτό αλλά πήγανε να με πιάσουν τα γέλια. Προσπαθώ να καταλάβω τί έχεις γράψει.

Μόλις έλεγξα την ημερομηνία και ώρα. Έχω φτιάξει την ημερομηνία, δηλαδή τάδε μέρα Μαϊου και χρονιά, αλλά η ώρα είναι λάθος. Αυτή τη στιγμή που γράφω η ώρα είνaι κάπου 20:30 , ο υπολογιστής μου γράφει 12:00

Ναι, είναι "παλιός" ο υπολογιστής μου και έχω παλιά windows.

Αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις ΤΙ σχέση έχει το πότε σκάναρα την φωτογραφία, τί και αν τη σκάναρα πριν 10 χρόνια; Θέλεις να σου σκανάρω το εξώφυλλο; Υπάρχει και στο internet στα αγγλικά, είναι του άθεου ουμανιστή Julio Baggini.

Πες μου τί εννοείς. Εννοείς πως αυτές οι σελίδες δεν ανήκουν σε αθεϊστικό βιβλίο, αλλά είναι κομπίνα δικιά μου; Και τότε ποιος το έγραψε; Μήπως ο Χρίστος Έλ;

Πολυ περιεργα μου τα λες φιλε μου παρα πολυ περιεργα ...

καταρχην οι εικονες που ανεγασες σε αυτο το θεμα υποτιθεται οτι ειναι(μετα το μυνημα σου) σχετικα με την προθεση σου να σκαναρεις καποιες σελιδες σχετικα μετην Αθεια στο αλλο θεμα που συζητουσαμε ...

Οποτε τα σκαναρισματα εχουν γινει μετα το μυνημα σου
(Εκτος εαν ειναι προγενεστερα οποτε αυτοματα εκτηθεσαι μιας που η
προθεση σου σχετικα εχει πονηρη προθεση)

Τα σκαναρισματα αυτα που λες εχουν μια λογικη ημερομηνια κια ωρα αναμεσα στις ωρες μεταξυ των μυνηματων της προθεσης για σκαναρισμα
και της δημοσιευσης εκτος απο την χρονια που ειναι μεγαλυτερη κατα ενα χρονο.

Οποτε η ωρα ηταν οκ την ωρα της υποτιθεμενης εργασιας σκαναρισματος
με μονη διαφορα την χονολογια(2014) οπως σου εχω γραψει και σε προηγουμενο μυνημα περα απο αυτο .

Σε καμια περιπτωση απο αυτα που γραφεις δεν γινεται να εχεις "πεσμενη" μπαταρια στον υπολογιστη και αυτο σημαινει οτι εχουμε "θεμα"
σχετικα με τα σκαναρισματα.

Εαν παλι ειχες θεμα με την μπαταρια παλι δεν θα μπορουσες να δικαιολογιθεις μιας που κατι τετοιο θα σου εκανε παντα reset το
ρολοι του υπολογιστη στη αρχικη ημερα και ωρα που θα ηταν σεταρισμενη στον υπολογιστη και σιγουρα αυτη δεν θα ηταν στο 2014 ...

Σου εδειξα γιατι οι εικονες που ανεβασες(αρχικες) παρουσιαζουν μια περιεργη συμπεριφορα με τον χρονο , Η δευτερη τωρα (print screen) που εβαλες θα επρεπε να εχει αυτα τα "extra" στοιχεια που φαινονται να παρουσιαζουν την περιεργη συμπεριφορα , μονο που αυτη ως δια
"μαγειας " και μετα την σαφη μου αναφορα σε πιθανοτητα χρονικης "επεξεργασιας" των πρωτων εικονων , δεν εχει κανενα τετοιο στοιχειο.
(Εδω να σημειωσω οτι τα Windows εχουν ενσωματωμενη την λειτουργια εχτρα πληροφοριων πολυ πριν σε κρυφο επιπεδο).

Σου εξηγησα γιατι οι εικονες εχουν "περιεργη' συμπεριοφρα , τωρα θα σου εξηγησω ( αν δεν το "επιασες" και παραπανω που το εγραψα )
γιατι εχει σημασια να μην ειναι σκαναρισμενο πριν απο δεκα χρονια.

Και μια ημερα πριν να ειναι σκαναρισμενο ρε συ υπαρχει το μυνημα σου σου αλλο θεμα που συζητουσαμε μεχρι προσφατα που κανει λογο για την πορθεση σου NA KANEIΣ σκαναρισμα και οχι οτι εχεις απο πριν σκαναρισμενες σελιδες του βιβλιου.

Εαν λοιπον εστω και μια μερα ειναι πριν σκαναρισμενο το βιβλιο
εχουμε θεμα αξιοπιστιας γιατι τις ειχες ετοιμες τις εικονες απο πριν κι δεν ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ σκαναρισματα οπως γραφεις σχετικα ...

Τωρα για το τελευταιο κομματι που γραφεις γιατο ιδιο το βιβλιο .
Για να σου εξηγησω θα υποθεσω οτι οι εικονες σου δεν παρουσιαζουν απ ομονες περιεργη συμπεριφορα , ωστε να μην καταλαβεις λαθος πραγματα .

Το μονο που θα καταφερεις να αποδειξεις σε περιπτωση που κανεις σναναρισμα το εξωφυλο φιλε μου εινια οτι εχεις στην κατοχη σου το εν λογο βιβλιο ( αυτο μπορεις να το αποδειξεις ).

Απο εκει και μετα δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να αποδειξεις οτι οι σελιδες που θα σκαναρεις ειναι οι σωστες και εινια μεσα απο το βιβλιο παρα μονο εαν το εχεικαποιος εκ των προτερων .

Προσεξε ομως οτι ακομη και καποιος αλλος να γραψει οτι ειναι "αυθεντικο copy" αυτο δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει στην πραξη
μιας που θα μπορει καλιστα να ανηκει σε μια "απατη" αν υποθεσουμε
οτι υπαρχει εκ των προτερων προθεση για κατι τετοιο.

Αν παλι υποθεσουμε οτι το βιβλιο με καποιο τελος παντων τροπο
το βιλβιο πεσει στα χερια μου και το διαβασω και γραφει οτι μου γραφεις σχετικα , αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει εγω να δεχτω οτι
αυτα που γραφει ο συνγραφεας ειναι σωστα και ειναι κανονες.

Το χαρακτιριστικο αυτο με την τυποποιηση και την αποδοχη μεσα απο κανονες ειναι χαρακτιριστικο που αποδηδεται σε πιστους ( καλη ωρα εσενα).

Και στην τελικη ( εαν παντα υποθτικα τυχει και διαβασω το βιβλιο)
ποιος εινια αυτος που θα μου ωρισει τι θα "πιστευω"(μιας που απο αυτα που καταλαβα θεωρει ο συνγραφεας πιστη την Αθεια;)

καταλαβαινεις οτι ακομη και να παραβλεψω την περιεργη χρονικη συμπεριφορα των εικονων υπαρχει το θεμα οτι θα πρεπει να σε "πιστεψω" για να δεχτω κατι χωρις την σχετικη αποδειξη-τεκμηριωση .

Συνεχιζωντας το κομματι αποδειξη -τεκμηριωση που ανεφερα στην προηγουμενη μου προταση σου γραφω οτι δεν "πιστευω" αλλα θελω
την σχετικη αποδειξη που στην περιπτωση της ιδιοτιπης συζητησης που κανουμε ειναι κοματακι δυσκολο να αποδειχτει κατι τετοιο, οποτε
παμε στο πεδιο καθολικες αρχες (οπως αυτες τις φυσικης ) και δεν μενουμε στο πεδιο πιστη που χαρακτιριζει τους πιστους της εκατοστε
πιστης και του τροπου που προσεγκιζουν τα πραγματα σαν ακοσμοθεωρια γενικα του κοσμου ,και σαν την περιπτωση μας οπυο η αρνηση υπαρξης θεου θεωρηται απο τους θειστες σαν εσενα πιστη , παραβλεποντας το γεγονος οτι σε πολλα αλλα θεματα θελουν αποδειξη ενω απλα θα επρεπε να πιστεψουν .

Αντιφατικη συμπεριφορα χαρακτιριζεται κατι τετοιο φιλε μου .

Καταλαβαινεις αραγε οτι αυτο που θελεις να δεχτουμε ( εαν υπαρχει αυτο το βιβλιο ,οπως ακριβως το περιγραφεις) οτι εχει θειστικη
προσεγκιση και δεν ειναι δυνατο να χαρακτιριζει ενα Αθεο την στιγμη που για να εχει προσεγκιση πιστης , δεχεται την πιστη απο πριν , εστω και υπουλα ;
Λογικο ειναι να καταληξει εκει που θελει απο την αρχη
(κατι απο αυτο που εγραφα σχετικα με την επολογη των βιβλιων)

Εχε λοιπον την αποψη σου για το θεμα οπως εχω και εγω την δικη μου για την "αλλοπροσαλη συμπεριφορα του Υπολογιστη σου" με χρονικα παραδοξα που κανει, θα ελεγε κανεις οτι επεσε μεσα σε χρονικη δινη...

ΥΣ : Σου εγραψα πολλα που δεν ειχα την προθεση να σου γραψω γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα καταλαβεις την λαθος προσεγκιση σου σε αν θεμα που ειναι περα απο την δυνατοτητα αντιλιψης σου , λογω οτι εισαι θειστης και πιστος δογματος με θεσεις πολυ απολυτες ,
αλλα βαριεμαι να κανω delete . (τελικα το edit που εκανα πηγε χαμενο)

Ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις
1) Την περιεργη συμπεριφορα των εικονων
2) Τι νοημα εχει ενα σκαναρισμα πριν απο "δεκα" χρονια;
3) Οτι το παραδειγμα μου σχετικα με την αποδειξη των σελιδων δεν ηταν καθαρα για εσενα απλα ησουν το παραδειμγα για να εξετασω μια περιπτωση.
4) Οτι η επιλογη του βιβλιου κρινει και το τελος απο την αρχη
το δεχομαστε ή οχι.

Edited by - gewkwn on 11/05/2013 23:41:34

06/09/2013, 19:44:21
.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.