- Όταν ξυπνάς μια ψυχή... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ενδιαφερων η ιστορια σου, φιλη Melalefki αλλα θα σε παρακαλουσα...(το κανω πρωτος, μην το κανουν οι διαχειριστες) να μην γραφεις με λατινικους χαρακτηρες αλλα και οταν θελεις να γραφεις μεγαλα κειμενα να αφηνεις λιγα κενα...ωστε να μπορουμε να διαβασουμε τα γραφομενα σου...
Αυτα προσωρινα και καλη συνεχεια...
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
Όπως θα σου πούνε και οι συντονιστές, πρέπει να γράφεις στα ελληνικά...αλλιώς θα σου κατασχεθεί το πληκτρολόγιο. ![]()
Επίσης, καλό είναι όταν γράφεις τόσο μεγάλα μηνύματα, να αφήνεις παραγράφους και κενά, για να είναι πιο εύκολα στην ανάγνωση, γιατί φιλενάδα μου βγήκαν τα μάτια. ![]()
Τώρα...τις δέκα αυτές φωτογραφίες, τις έχεις ακόμη στο PC σου για να τις δούμε κ’ εμείς ![]()
Και κάτι ακόμη...χειμωνιάτικο, μες το σκοτάδι πήγατε να βγάλετε φωτογραφίες μες το νεκροταφείο ![]()
Στράτος

Άργησα να στείλω το μήνυμα και όχι τίποτα άλλο, αλλά γράψαμε και τα ίδια ![]()
![]()
![]()
Στράτος

(ασχετο - χαθηκε ο φιλος Σταματης...μηπως γνωριζεις πουθε βρισκεται?)
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
Τί έγινε παιδιά? σας έλλειψα? Είχαμε αναβάθμιση του server της εταιρείας και δεν έχα πρόσβαση... εχτές είχα ρεπό... οπότε καταλαβαίνετε...
τώρα για το κέιμενο της φίλης... μήπως μπορεί να μου κάνει κανείς μια περίληψη? μου βγήκαν τα μάτια... έχω και χάλια μόνιτορ εδώ στο γραφείο... άστα να πάνε...
Αγαπητή Melalefki, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις μας!
Σου εύχομαι καλή συνέχεια! ![]()
Θα σε παρακαλούσα μόνο να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου καθώς τα greeklish δυσχεραίνουν πολύ την ανάγνωση.
Άλλωστε, πρόλαβαν και στο είπαν κι οι φίλοι PREDATOR & Ευστράτιος. ![]()

In anticipation of my resurrection...
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.
ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ?
quote:
Melalefki
Νομιζα πως ημουν σ ενα forum παραφυσικων φαινομενων αλλα μαλλον βρισκομαι σε forum γραμματικης και συντακτικου...Οποιος πραγματικα ενδιαφερεται για τα γεγονοτα και οχι για τα σημεια στιξης,ας μου στειλει private μηνυμα.Νομιζω πως αρκετα εκτεθηκα σε ατομα που χανουν την ουσια.
Όχι Melalefki δεν βρίσκεσαι σε forum γραμματικής και συντακτικού.
Όταν γράφεις κάτι σε ένα forum το γράφεις για να διαβαστεί.
Οι επισημάνσεις που έγιναν δεν ήταν για το περιεχόμενο αυτών που έγραψες αλλά για το δυσκολοδιάβαστο του μηνύματος σου. Τα άλλα όλα είναι υπεκφυγές.
Αλήθεια κάνε μια δοκιμή να διαβάσεις το μήνυμα σου και αν σου φανεί εύκολο στην ανάγνωση εγώ σου ζητώ συγνώμη.
Σου έγιναν, αν πρόσεξες και δυο ερωτήσεις που αφορούσαν το περιεχόμενο του μηνύματος σου, αν θέλεις απαντάς...
Στράτος

quote:
Θα σε παρακαλούσα μόνο να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου καθώς τα greeklish δυσχεραίνουν πολύ την ανάγνωση.
Ego pantos to diavasa mia xara .....
(μετάφραση για μερικούς.... Εγώ πάντως το διάβασα μια χαρά)
Υ.Γ. Μου αρέσει που την κυνηγάτε και άλλα μέλη που γράφουν με αγγλικούς χαρακτήρες τους έχετε στα Ώπα Ώπα... (π.χ. βλέπε PaNo)
Αιντέέέέέέέ.....

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 04/10/2006 14:09:16
quote:
AZAΧ_ΧΑΖΑ
Ego pantos to diavasa mia xara .....(μετάφραση για μερικούς.... Εγώ πάντως το διάβασα μια χαρά)
Τότε AZAΧ να υποθέσω ότι έχεις μάτια, σαν τις φατσούλες στο μπλουζάκι. ![]()
![]()
quote:
AZAΧ_ΧΑΖΑ
Υ.Γ. Μου αρέσει που την κυνηγάτε και άλλα μέλη που γράφουν με αγγλικούς χαρακτήρες τους έχετε στα Ώπα Ώπα... (π.χ. βλέπε PaNo)
Αιντέέέέέέέ.....
Φίλε μου όσο αφορά εμένα, επειδή χρησιμοποίησες πληθυντικό, την επισήμανση για τα ελληνικά την έχω κάνει ελάχιστες φορές, γιατί πάντα με προλαβαίνει κάποιος άλλος. ![]()
Απ’ αυτές λοιπόν τις λίγες φορές 2-3 την έχω κάνει στον PaNo και όπως βλέπω δεν έχει αλλάξει κάτι.
Του το είχα πει τότε, γιατί απλά διάβαζα τα μηνύματα του και με δυσκόλευαν στην ανάγνωση, συν το ότι ήταν και τεράστια.
Μετά όμως από αρκετά μηνύματα, αφού δεν άλλαξε κάτι και εγώ κατάλαβα πάνω κάτω την ουσία όλων του των μηνυμάτων, απλά σταμάτησα να τον διαβάζω.
Τώρα φίλε μου AZAΧ και κινέζικα να γράψει με chinenglish δεν μου καίγεται καρφί.
Στράτος

quote:
ena vrady kaname to lathos na mpoyme sto nekrotafeio.Mazi mou eixa psifiaki fotografiki mixani.De thelo na makrigoro,giati einai polla auta pou exo na po.H ousia einai pos ekeino to vrady travixtikan girw stis deka fotografies stis opoies fainetai ena aspro sinnefo,to opoio exei stathero sxima kai me gimno mati den itan orato.
Υπαρχει περίπτωση βλαβης της φωτογραφικής μηχανης….
quote:
Paratirontas tis fotografies sto pc,eidame pws sto sinnefo mporouse na diakrinei kaneis prosopa.quote:Υπαρχει ένα φαινόμενο που ονομαζεται παρειδωλια.Αυτο το φαινομενο σε κανει να βλεπεις σχήματα στα σύννεφα και το πρόσωπο του Ιησου σε μια τηγανητα…
[quote]Akolouthise mia periodos pou imastan oles poli taragmenes,giati genikotera sinevenan diafora perierga[quote]Αυτή η ταραχή μπορεί να επέδρασε ψυχολογικά σε τετοιο βαθμό σε όλες σας ώστε να αρχίσατε να συνδέετε ασχετα μεταξυ τους γενονοτα.
[quote]Liges meres afotou epistrepsame stin Athina,o pateras ton 2 koritsion trakare akrivws ekeini tin ora[quote]
Αποκλείεται να ήταν σύμπτωση ε?
[quote]Kai sto spiti mou ena epitrapezio roloi stamatise xwris na exei meinei apo mpataria pali tin idia ora. [quote]
Αληθεια?Τι σε κανει να πιστευεις ότι σταματησε χωρις λογο?Και πως αντιληφθηκες ότι σταματησε?(αν δεν ειχε μεινει από μπαταρια,λογικα θα σταματησε και θα ξαναρχισε).Αρα ετυχε να εισαι μπροστα όταν σταματησε το ρολοι?
[quote]To Pasxa pou perase imoun sta Kithira me alles files mou.Genikotera i simperifora mas den armoze stis agies autes imeres.Ipirxan arketa simadia gi auto pou tha akolouthouse,alla de diname simasia.Simioteon oti mename sto ksenodoxeio tou patera enos ek ton atomon pou imastan ekei.Ena vradi ginontai ta eksis:paratiro sto tilefoniko kentro sti reception oti to akoustiko tou tilefonou s ena apo ta domatia itan sikomeno[quote]
Και αποκλειεται καποιος να το ειχε σηκωσει πριν κλειδωθουν όλα τα δωματια ε?[quote]Entometaksi erimia ekei,to proto pou fovithikame itan mipos eixe mpei kapoios mesa.Tautoxrona arxizei na varaei o eksoterikos sinagermos tou ktiriou,pou energopoieitai mono me kinisi anthropou,px oxi me tin kinisi mias gatas.Exontas kalesei voithia psaksame pantou ola ta domatia kai ta kleidosame.Den itan kaneis.Den ipirxe periptosi na xe mpei kapoios kai na xe figei giati oles oi eksoterikes portes itan kleidomenes kai oi asfaleies sta patzouria anevasmenes.Kai oute ipirxan ixni paraviasis.Menoume loipon kleidomenes s ena domatio tou isogeiou kai perimenoume na ksimerosei.Kapoia stigmi akouo porta domatiou na anoigei,alla ipethesa pos itan tis fantasias mou giati eixa taraxtei.Argotera kapoia ap tis kopeles apofasizei na anevei sto domatio tis.Kai antikrizei tin porta anoixti,pragma adinaton
Και παλι
1.Αποκλειεται οποιος μπηκε μεσα να προλαβε να την κοπανησει προτου τον εντοπισετε?Η να κρυφτηκε σε καποιο σημειο του κτιριου?
2.Αποκλείεται καποια απο εσας να ξέχασε να την κλειδώσει μεσα στην ταραχη της?Η να την ανοιξε καποιος που ειχε εγκλωβιστει μεσα?Και εφυγε οταν εισασταν μαζεμενες σε ενα δωματιο?[quote]Ektote simvainoun arketa perierga skinika,px portes tou spitiou na kleinoun me dinami eno den kanei reuma otan vazo fotografia apo ton Agio Georgio sto pc,ilektrikes siskeues svinoun xoris logo,sto ixosistima tou autokinitou mou eno paizei cd ksanfika paei mono tou sto radiofono kai to pio periergo egine mia fora pou eno imoun sto autokinito me alla 4 atoma,eno epaize sto cd ena tragoudi pou to akougame poli sta Kithira,ksafnika akougetai mia kraygi mesa apo to cd,tin opoia akousame katharotata oloi kai imastan 100% sigouroi pos erxotan apo ta ixeia[quote]
Αρχιζω να απογοητευομαι.Ολοκληρο διαβολικο πνευμα και το μονο που μπορει να κανει είναι να αναβοσβηνει τις ηλεκτρικες συσκευες,να ανοιγοκλεινει πορτες και να να κανει τον Dj?
[quote] Koinos paronomastis se oti exei simvei mexri tora eimai egο
Kai pisteuo pos ston Agio Gewrgio athela mas ksipnisame kati,to opoio mexri simera emena toulaxiston me akolouthei.Me tis tote files mou pou eixame paei ekei den exo epafes tora,alla skeftomai na tous miliso,giati tha thela na ksero an simvainei kati paromoio kai s autes i exei akolouthisei mono emena.Oti ki an einai omos den pisteuo pos thelei na mou kanei kako.Exw metaniwsei gia oti exw kanei kai i alithia einai pws otan oi psixes anapauontai oi anthropoi den exoun kanena dikaiwma na tis enoxloun epeidi apla kai mono theloun na kalipsoun tin periergeia tous.
Ok ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ TOYS ΤΑΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.Τι σε κανει να πιστευεις ότι η συγκεκριμενη φωτογραφια ενόχλησε τους νεκρους?
ΥΓ ΑΖΑΧ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ T-SHIRT!!!1

quote:
ena vrady kaname to lathos na mpoyme sto nekrotafeio.Mazi mou eixa psifiaki fotografiki mixani.De thelo na makrigoro,giati einai polla auta pou exo na po.H ousia einai pos ekeino to vrady travixtikan girw stis deka fotografies stis opoies fainetai ena aspro sinnefo,to opoio exei stathero sxima kai me gimno mati den itan orato.
Υπαρχει περίπτωση βλαβης της φωτογραφικής μηχανης….
quote:
Paratirontas tis fotografies sto pc,eidame pws sto sinnefo mporouse na diakrinei kaneis prosopa.
Υπαρχει ένα φαινόμενο που ονομαζεται παρειδωλια.Αυτο το φαινομενο σε κανει να βλεπεις σχήματα στα σύννεφα και το πρόσωπο του Ιησου σε μια τηγανητα…
quote:
Akolouthise mia periodos pou imastan oles poli taragmenes,giati genikotera sinevenan diafora perierga
Αυτή η ταραχή μπορεί να επέδρασε ψυχολογικά σε τετοιο βαθμό σε όλες σας ώστε να αρχίσατε να συνδέετε ασχετα μεταξυ τους γενονοτα.
quote:
Liges meres afotou epistrepsame stin Athina,o pateras ton 2 koritsion trakare akrivws ekeini tin ora
Αποκλείεται να ήταν σύμπτωση ε?
quote:
Kai sto spiti mou ena epitrapezio roloi stamatise xwris na exei meinei apo mpataria pali tin idia ora.
Αληθεια?Τι σε κανει να πιστευεις ότι σταματησε χωρις λογο?Και πως αντιληφθηκες ότι σταματησε?(αν δεν ειχε μεινει από μπαταρια,λογικα θα σταματησε και θα ξαναρχισε).Αρα ετυχε να εισαι μπροστα όταν σταματησε το ρολοι?
quote:
To Pasxa pou perase imoun sta Kithira me alles files mou.Genikotera i simperifora mas den armoze stis agies autes imeres.Ipirxan arketa simadia gi auto pou tha akolouthouse,alla de diname simasia.Simioteon oti mename sto ksenodoxeio tou patera enos ek ton atomon pou imastan ekei.Ena vradi ginontai ta eksis:paratiro sto tilefoniko kentro sti reception oti to akoustiko tou tilefonou s ena apo ta domatia itan sikomeno
Και αποκλειεται καποιος να το ειχε σηκωσει πριν κλειδωθουν όλα τα δωματια ε?
quote:
Entometaksi erimia ekei,to proto pou fovithikame itan mipos eixe mpei kapoios mesa.Tautoxrona arxizei na varaei o eksoterikos sinagermos tou ktiriou,pou energopoieitai mono me kinisi anthropou,px oxi me tin kinisi mias gatas.Exontas kalesei voithia psaksame pantou ola ta domatia kai ta kleidosame.Den itan kaneis.Den ipirxe periptosi na xe mpei kapoios kai na xe figei giati oles oi eksoterikes portes itan kleidomenes kai oi asfaleies sta patzouria anevasmenes.Kai oute ipirxan ixni paraviasis.Menoume loipon kleidomenes s ena domatio tou isogeiou kai perimenoume na ksimerosei.Kapoia stigmi akouo porta domatiou na anoigei,alla ipethesa pos itan tis fantasias mou giati eixa taraxtei.Argotera kapoia ap tis kopeles apofasizei na anevei sto domatio tis.Kai antikrizei tin porta anoixti,pragma adinaton
Και παλι
1.Αποκλειεται οποιος μπηκε μεσα να προλαβε να την κοπανησει προτου τον εντοπισετε?Η να κρυφτηκε σε καποιο σημειο του κτιριου?
2.Αποκλείεται καποια απο εσας να ξέχασε να την κλειδώσει μεσα στην ταραχη της?Η να την ανοιξε καποιος που ειχε εγκλωβιστει μεσα?Και εφυγε οταν εισασταν μαζεμενες σε ενα δωματιο?
quote:
Ektote simvainoun arketa perierga skinika,px portes tou spitiou na kleinoun me dinami eno den kanei reuma otan vazo fotografia apo ton Agio Georgio sto pc,ilektrikes siskeues svinoun xoris logo,sto ixosistima tou autokinitou mou eno paizei cd ksanfika paei mono tou sto radiofono kai to pio periergo egine mia fora pou eno imoun sto autokinito me alla 4 atoma,eno epaize sto cd ena tragoudi pou to akougame poli sta Kithira,ksafnika akougetai mia kraygi mesa apo to cd,tin opoia akousame katharotata oloi kai imastan 100% sigouroi pos erxotan apo ta ixeia
Αρχιζω να απογοητευομαι.Ολοκληρο διαβολικο πνευμα και το μονο που μπορει να κανει είναι να αναβοσβηνει τις ηλεκτρικες συσκευες,να ανοιγοκλεινει πορτες και να να κανει τον Dj?
quote:
Koinos paronomastis se oti exei simvei mexri tora eimai egο
Kai pisteuo pos ston Agio Gewrgio athela mas ksipnisame kati,to opoio mexri simera emena toulaxiston me akolouthei.Me tis tote files mou pou eixame paei ekei den exo epafes tora,alla skeftomai na tous miliso,giati tha thela na ksero an simvainei kati paromoio kai s autes i exei akolouthisei mono emena.Oti ki an einai omos den pisteuo pos thelei na mou kanei kako.Exw metaniwsei gia oti exw kanei kai i alithia einai pws otan oi psixes anapauontai oi anthropoi den exoun kanena dikaiwma na tis enoxloun epeidi apla kai mono theloun na kalipsoun tin periergeia tous.
Ok ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ TOYS ΤΑΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.Τι σε κανει να πιστευεις ότι η συγκεκριμενη φωτογραφια ενόχλησε τους νεκρους?
ΥΓ ΑΖΑΧ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ T-SHIRT!!!1

[/quote]

Βλέπω ότι το θέμα αυτό έχει να κάνει με μία "επίσκεψη" σε ένα νεκροταφείο. Τα νεκροταφεία,σχεδόν πάντα αποτελούσαν ένα "ευχάριστο" θέμα για τους συγγραφείς ιστοριών τρόμου,αλλά και για τους σεναριογράφους διαφόρων ταινιών θρίλερ κτλ.
Και εγώ όταν ήμουν μικρός φοβόμουν να πάω εκεί λόγω των ιδεών που είχαν μπεί μέσα στο μυαλό μου,και των σκηνών που παρουσιάζονταν εκεί!
Ασχετο... αλλά απ'ότι ξέρω μερικοί φοβούνται να μπουν και στην θάλασσα,αν έχουν δει πχ μια ταινία με καρχαρίες!
Δυστυχώς... έχει χρειαστεί να πάω αρκετές φορές σε νεκροταφείο... μιας και βρίσκεται εκεί ο πατέρας μου... (τα τελευταία 30 χρόνια) και ο παππούς μου (τα τελευταία 10)...
Σας πληροφορώ λοιπόν φίλοι μου, ότι το νεκροταφείο είναι ένας χόρος ιερός! Καμία σχέση με κακα πνεύματα και φαντάσματα κτλ. Αυτά τα γράφουνε μερικοί (ή και κάποιοι άλλοι λένε ότι κάνουν τελετές) για να τρομάζουν τον κόσμο!
Στο συγκεκριμένο νεκροταφείο (στην Αιγινα)... στο οποίο έχω τους άνθρωπούς μου, έχω μπεί και βράδυ (ήταν ανοιχτή η πόρτα)όταν πέρναγα με κάτι φίλους απ'εξω γυρνώντας από το σπίτι ενός φιλικού μας προσώπου και σας πληροφορώ πως ενώ εγώ δεν ένιωθα τίποτα το διαφορετικό... οι φίλοι μου φοβόντουσαν να μπούν!
Φίλοι μου... όλα μέσα στο μυαλό μας είναι... και καμιά φορά και αυτό ακόμα μας παίζει διάφορα "παιχνίδια"
1)πως και μπηκατε κατα λαθος στο νεκροταφειο;;
για που πιγενατε;;;
2)εχεις παντα μαζι σου φωτογραφικη μηχανη;;;;;;
3)ειναι ευκολο να ανεβασεις τις φωτο να τις δουμε;;;
Akolouthise mia periodos pou imastan oles poli taragmenes,giati genikotera sinevenan diafora perierga.I proti fotogragia travixtike 18:30.Liges meres afotou epistrepsame stin Athina,o pateras ton 2 koritsion trakare akrivws ekeini tin ora.Kai sto spiti mou ena epitrapezio roloi stamatise xwris na exei meinei apo mpataria pali tin idia ora.Telospantwn,perase kairos to gegonos ksexastike.
αν ειχε τρακαρει καποια αλλη ωρα θα ηταν περιεργο;;
και κατα ποσο ειναι περιεργο το οτι τρακαρε εκεινη την ωρα;;
αν πχ οδηγαει για να παει η να φυγει απο την δουλεια του παντα εκεινη την ωρα και η οδηγηση του περιοριζεται σε αυτο το διαστημα τοτε το περιεργο θα ηταν να τρακαρει καποια αλλη ωρα
To Pasxa pou perase imoun sta Kithira me alles files mou.Genikotera i simperifora mas den armoze stis agies autes imeres.Ipirxan arketa simadia gi auto pou tha akolouthouse,alla de diname simasia.
πως ενωεις οτι η συμπεριφορα σου δεν αρμοζε με τις αγιες αυτες μερες;;
γιατι υπαρχουν μερικα δις ανθρωπων που και αυτων η συμπεριφορα δεν αρμοζει με τις αγιες μερες αλλα δεν εχουν παθει τιποτα
Simioteon oti mename sto ksenodoxeio tou patera enos ek ton atomon pou imastan ekei.Ena vradi ginontai ta eksis:paratiro sto tilefoniko kentro sti reception oti to akoustiko tou tilefonou s ena apo ta domatia itan sikomeno.
συγνωμη αλλα δεν καταλαβα
στην ρεσεψιον δεν ηταν κανεις;;;
Entometaksi erimia ekei,to proto pou fovithikame itan mipos eixe mpei kapoios mesa.
το ξενοδοχειο δεν ηταν ανοιχτο;;;
δεν δεχοταν κοσμο;;;;
Tautoxrona arxizei na varaei o eksoterikos sinagermos tou ktiriou,pou energopoieitai mono me kinisi anthropou,px oxi me tin kinisi mias gatas.
μαλον θες να πεις οτι τα <<ματια>> του συναργεμου ειναι σε τετοιο υψος (πανω απο 1,20cm) που ενεργοποιουνται μονο απο περασμα ανθρωπου
Exontas kalesei voithia psaksame pantou ola ta domatia kai ta kleidosame.Den itan kaneis.Den ipirxe periptosi na xe mpei kapoios kai na xe figei giati oles oi eksoterikes portes itan kleidomenes kai oi asfaleies sta patzouria anevasmenes.Kai oute ipirxan ixni paraviasis.
απο οτι ειπες ενεργοποιηθηκε ο εξωτερικος συναγερμος
ποιος ο λογος να ψαξετε τα δωματια (εσωτερικος χωρος) απο την στιγμη που ο συναγερμος σας ειπε οτι καποιος ειναι εξω και ολα ηταν κλειδομενα;;;
Menoume loipon kleidomenes s ena domatio tou isogeiou kai perimenoume na ksimerosei.
η βοηθεια που καλεσατε δεν ειρθε ποτε;;;;;
Kapoia stigmi akouo porta domatiou na anoigei,alla ipethesa pos itan tis fantasias mou giati eixa taraxtei.Argotera kapoia ap tis kopeles apofasizei na anevei sto domatio tis.Kai antikrizei tin porta anoixti,pragma adinaton.Tote itan pou egkatalipsame to ktirio.
η πορτα μπορει να ανοιξει αν η γλωσσα δεν εχει πιασει καλα (εχω αυτο το προβλημα με την εξωπορτα του διαμερησματος μου εχει τυχει αρκετες φορες να ανοιγει αφου εχει περασει μιση ωρα απο την στιγμη που μπηκα στο σπιτι και την εκλεισα)
εγκαταλυποντας το κτηριο δεν χτυπησε ο εξωτερικος συναγερμος;;;;;αυτος ο συναγερμος δεν εδινε πουθενα σημα οταν χτυπαγε;;;(αστυνομικο τμημα κτηριο σεκουριτι)
Ektote simvainoun arketa perierga skinika,px portes tou spitiou na kleinoun me dinami eno den kanei reuma otan vazo fotografia apo ton Agio Georgio sto pc,ilektrikes siskeues svinoun xoris logo,sto ixosistima tou autokinitou mou eno paizei cd ksanfika paei mono tou sto radiofono kai to pio periergo egine mia fora pou eno imoun sto autokinito me alla 4 atoma,eno epaize sto cd ena tragoudi pou to akougame poli sta Kithira,ksafnika akougetai mia kraygi mesa apo to cd,tin opoia akousame katharotata oloi kai imastan 100% sigouroi pos erxotan apo ta ixeia.Koinos paronomastis se oti exei simvei mexri tora eimai ego.Kai pisteuo pos ston Agio Gewrgio athela mas ksipnisame kati,to opoio mexri simera emena toulaxiston me akolouthei.Me tis tote files mou pou eixame paei ekei den exo epafes tora,alla skeftomai na tous miliso,giati tha thela na ksero an simvainei kati paromoio kai s autes i exei akolouthisei mono emena.Oti ki an einai omos den pisteuo pos thelei na mou kanei kako.Exw metaniwsei gia oti exw kanei kai i alithia einai pws otan oi psixes anapauontai oi anthropoi den exoun kanena dikaiwma na tis enoxloun epeidi apla kai mono theloun na kalipsoun tin periergeia tous.Den iparxei kanena mistirio.Oloi mas kseroume pos iparxoun.Kai mporei osa mou sinevisan na eksigountai sta plaisia tis logikis kai na min iparxei kati parafisiko se ola auta.Tin dexomai auti tin pithanotita.Zitaw omws ap osous diavasoun tin istoria mou na dextoun ki autoi tin pithanotita na min iparxei logiki se ola auta.Tin alithia pote de tha tin mathoume.
αφου εχουν συμβει ολα αυτα ακομη δεν εχεις ερθει σε επαφη με τα ατομα που ηταν παρον στο <<ξυπνημα>> του πραγματος που σε ακολουθει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
μια συμβουλη απο ανθρωπο που χειμωνα με καταιγιδα κοιμηθηκε μεθυσμενος σε νεκροταφειο για να εχει την ησυχια του: τους ζωντανους να φοβαστε
Melalefki, η γνωμη μου ειναι πως το ο,τι σου συμβαινει εχει επικεντρο και αιτια εσενα, και οχι τους νεκρους
διαβασε για το φαινομενο πολτεργκαϊστ

Πραγματική (απολύτως) ιστορία.
Έχουμε αποφασίσει με τη συμβία μου να κάνουμε προς πενταετίας στην ωραία Κρήτη ένα ωραίο φαράγγι. Την αφήνω λοιπόν ψηλά, εκεί που το φαράγγι ξεκινά, με όλο τον εξοπλισμό για διανυκτέρευση (υπνόσακκους, γκαζάκια κτλ) και πάω να αφήσω το αυτοκίνητο στην έξοδο, εκεί που το φαραγγι τελειώνει για να το βρούμε την επόμενη μέρα που θα έχουμε κάνει το φαράγγι και να πάμε στο καλό.
Πράγματι έτσι συμβαίνει και επιστρέφω με τα πόδια.
Πράγματι έτσι συμβαίνει. Λλλα η συμβία μου έχει επιλέξει ως χώρο διανυκτέρευσης το νεκροταφείο του εγκατελειμένου χωριού στην είσοδο του φαραγγιού - σαν το μόνο σχετικά καθαρό πλάτωμα... Τέλος πάντων αποφασίζουμε να φάμε... Και τι ανακαλύπτουμε: δεν έχουμε ούτε αναπτήρα, ούτε σπίρτα. Η εκκλησία είναι κλειστή και αρχίζουμε να ψάχνουμε τους τάφους για να βρούμε φωτιά...
Εννοείτε πως κοιμηθήκαμε σαν πουλάκια κάτω από τα αστέρια περιτρυγυρισμένοι από τους τάφους και τους πεθαμένους...
Για να μην σας πω και για τη ρομαντική διάθεση που μας έχει καταλάβει...
Γμτ γιατί δεν συμβαίνει ΤΙΠΟΤΕ μυστήριο σε μένα; Τόσο γκαντέμης και χοντρόπετσος είμαι;
Δημήτρης
______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;
Όμως ας είμαστε ρεαλιστές, το περιγραφόμενο νέφος φωτογραφήθηκε βράδυ και δίχως τρίποδο πράγμα που σημαίνει πως η ψηφιακή μηχανή σας χρησιμοποίησε μεγάλους χρόνους έκθεσης ώστε να μπορέσει να αποτυπώσει στον αισθητήρα της (CCD) τον σκοτεινό χώρο όσο γίνεται καλύτερα, συνεπώς λοιπόν ήταν επιρρεπής εξαιτίας του μεγάλου χρόνου έκθεσης και της ανυπαρξίας τρίποδου στο έστω και ανεπαίσθητο τρέμουλο - κραδασμό των χεριών σας, οπότε η εικόνα λίγο ως πολύ είναι αναμενόμενο να βγει flout.
Αν τώρα χρησιμοποιήσατε και φλας (προτείνεται εξορισμού στο αυτόματο πρόγραμμα εκτός και αν το κλείσατε χειροκίνητα) τότε ενδεχομένως φωτογραφήσατε και παράλληλα φωτίσατε περισσότερο κάποια ομίχλη που δικαιολογείται να υπάρχει εποχιακά (χειμώνας) και λόγο σκότους εξέλιπε της προσοχής σας.
Τέλος το ότι διακρίνατε πρόσωπα στην νεφέλη μπορεί να προέρχεται από την συνήθεια (παραειδώλιο) του ανθρώπινου εγκεφάλου να αποδίδει σε ασαφής φυσικούς σχηματισμούς στοιχεία από πρόσωπα ή πράγματα.
Όσον αφορά τα μετέπειτα γεγονότα, εύκολα ερμηνεύονται αν υποθέσουμε ότι από τότε η ομάδα σας έχει ψυχολογικά φορτιστεί.
Υ.Γ.
Για να ξεκαθαρίσουμε από εκεί και πέρα τα πράγματα κάνε upload τις φωτογραφίες σε κάποια υπηρεσία του δικτύου (πχ. http://imageshack.us/) ώστε να δούμε και να κρίνουμε από «πρώτο χέρι».
Εάν δεν το κάνεις - τότε κατατάσσεσαι και εσύ στον όλο και αυξανόμενο αριθμό νέων χειριστών (τι cliché) που είναι α)εξαιρετικά ανορθόγραφοι άλλοτε β)εύθικτοι οπότε την «κάνουν» ύστερα από ένα δυο posts, γ)γράφουν με Greeklish και .. δ)μπολιάζουν το forum με «ενδιαφέρουσες» ιστορίες αρμόζουσες στην θεματολογία του, βέβαια! ![]()
Edited by - XD on 05/10/2006 11:15:51

Σαφέστατα και πρόκειται για εκτόπλασμα!!!
Ποιός μπορεί να με αμφισβητήσει;
Δημήτρης
______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;