ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στρατιωτική θητεία - ένας θεσμός κατά της εθνικής ενότητας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Στρατιωτική θητεία - ένας θεσμός κατά της εθνικής ενότητας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Julius Caesar27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
29/01/2016, 07:43:36
quote:

Τυχερός ήσουνα που δεν σε πήγε κλωτσιδόν στο πειθαρχείο για προσβολή εθνικού συμβόλου. Κάτι ντακότες σαν κι εσένα έπρεπε να τους είχα στην προκάλυψη στο Άγκιστρο, αλλά εκεί στέλνανε μόνο άντρες.

*

Edited by - Sesostris on 05/12/2015 21:52:57

Που με έχεις προσβάλει; Πουθενά.

Και μάλιστα μπορεί να θεωρείς ότι έχω βγάλει και χρήμα. Νομίζεις ότι δεν παρουσιάστηκα καν και έκανα επιδοτούμενη κοινωνική υπηρεσία; Όχι για να το παινευτώ, αλλά λίγοι έχουν δεινοπαθήσει σαν και εμένα από την σαπίλα του στρατού, οι λεπτομέρεις όμως δεν σε αφορούν.

Μόνο άντρες ε;

Για εξήγησε λοιπόν ότι και να είσαι(εθνικιστής, κομμουνιστής, εθνοκομμουνιστής ή κάτι άλλο) τον εξής μαζοχισμό.

Λένε ότι πρέπει να σε βρίζουν, να σε χτυπούν και να σε φοβερίζουν για να γίνεις άντρας...

Αν λοιπόν εγώ την στιγμή που μου βρίσει ο άλλος την μάνα ή με χτυπήσει ή δεν ξέρω εγώ τί, τον κοπανήσω... θα επιβραβευτώ ή θα τιμωρηθώ σε κανένα στρατοδικείο;

Και αφού βλέπω ότι γλυκοκοιτάζεις Χρυσή Αυγή, να σου πω ότι διαφωνούμε ακριβώς στα ίδια.

Για τους λόγους τους οποίους εγώ θαυμάζω την Χρυσή Αυγή, εσύ τους μισείς. Και για τους λόγους που εγώ μισώ την Χρυσή Αυγή, εσύ τους λατρεύεις.

Θέλεις λοιπόν "η δουλειά να κάνει τον άντρα"; "Να αγχώνεσαι"; "Να δουλεύεις σαν σκυλί"; "Να σε βάζουν να σκουπίζεις σκατά;" "Να σε βρίζουν και να απαγορεύεται να αντισταθείς;"

Και αυτή είναι η "εθνική υπερηφάνεια";

Ή μήπως είναι εθνική υπερηφάνεια στρατιωτικοί και μπάτσοι να πυροβολούνε άοπλους(ότι να ήταν και αυτοί);

Δεν κατηγορώ τον Ντερτιλή γιατί δεν μπορώ να ξέρω τί έγινε, όμως όταν βλέπω μια ψυχρή αδιαφορία για άοπλα θύματα τα οποία εκτελέστηκαν εν ψυχρώ, τότε σιχαίνομαι.

Αυτό είναι απόλυτη ξεφτίλα. Πως είναι δυνατόν ένας ήρωας σε αμέτρητες μάχες να πυροβολεί στο κεφάλι έναν άοπλο και να το διασκεδάζει; Δεν θα είχε πεθάνει από τις τύψεις;

Τουλάχιστον αν δεν γίνανε έτσι και είναι αυτά προπαγάνδα, γιατί οι χρυσαυγίτες δεν αναφέρουν σχεδόν τίποτα για την μνήμη του Μυρογιάννη και των άλλων;

Δεν θα έπρεπε να τονίσουν αυτή την κατηγορία και να πάνε στο δικαστήριο όποιους λένε τέτοια ατιμωτικά πράγματα;

Δηλαδή θέλω να πω, δεν ξέρω τί έγινε και ποιος φταίε, αλλά αν ένας μένει ψυχρά αδιάφορος και από πάνω χαίρεται για εκτέλεση άοπλου, τότε είναι ξεφτύλας που μολύνει το έθνος μου και ψευτοεθνικιστής.

29/01/2016, 18:52:22
Τί το σκέφτεσαι; Η ερώτηση είναι απλή.

Ξέρεις εμένα να στην λέω για το τί πιστεύεις; Τί φοβάσαι λοιπόν να απαντήσεις;

"Η δουλειά κάνει τον άντρα"; "Πρέπει να αγχώνεσαι"; "Να δουλεύεις σαν σκυλί μέχρι να ψοφήσεις"; "Να σε βάζουν να σκουπίζεις σκατά;" "Να σε βρίζουν και να απαγορεύεται να αντιμιλήσεις;"

Περιλαμβάνονται τα παραπάνω στην εθνική περηφάνεια;

Ρωτώ εσένα, ρωτώ τον Αριστερό, ρωτώ τον Χρυσαυγίτη. Απλά και ξεκάθαρα. Γιατί να φοβηθείς εσύ, ο αριστερός, ο Χρυσαυγίτης να απαντήσετε; Αφού μιλάμε για εθνική υπερηφάνεια του να είμαι Έλληνας...

Μην καταλαβαίνεις άλλα, δεν στην λέω εγώ τώρα.

30/01/2016, 15:12:17
quote:
Julius Caesar
Που με έχεις προσβάλει; Πουθενά.

Και μάλιστα μπορεί να θεωρείς ότι έχω βγάλει και χρήμα. Νομίζεις ότι δεν παρουσιάστηκα καν και έκανα επιδοτούμενη κοινωνική υπηρεσία; Όχι για να το παινευτώ, αλλά λίγοι έχουν δεινοπαθήσει σαν και εμένα από την σαπίλα του στρατού, οι λεπτομέρεις όμως δεν σε αφορούν.

Μόνο άντρες ε;

Για εξήγησε λοιπόν ότι και να είσαι(εθνικιστής, κομμουνιστής, εθνοκομμουνιστής ή κάτι άλλο) τον εξής μαζοχισμό.

Λένε ότι πρέπει να σε βρίζουν, να σε χτυπούν και να σε φοβερίζουν για να γίνεις άντρας...

Αν λοιπόν εγώ την στιγμή που μου βρίσει ο άλλος την μάνα ή με χτυπήσει ή δεν ξέρω εγώ τί, τον κοπανήσω... θα επιβραβευτώ ή θα τιμωρηθώ σε κανένα στρατοδικείο;

Και αφού βλέπω ότι γλυκοκοιτάζεις Χρυσή Αυγή, να σου πω ότι διαφωνούμε ακριβώς στα ίδια.

Για τους λόγους τους οποίους εγώ θαυμάζω την Χρυσή Αυγή, εσύ τους μισείς. Και για τους λόγους που εγώ μισώ την Χρυσή Αυγή, εσύ τους λατρεύεις.

Θέλεις λοιπόν "η δουλειά να κάνει τον άντρα"; "Να αγχώνεσαι"; "Να δουλεύεις σαν σκυλί"; "Να σε βάζουν να σκουπίζεις σκατά;" "Να σε βρίζουν και να απαγορεύεται να αντισταθείς;"

Και αυτή είναι η "εθνική υπερηφάνεια";

Ή μήπως είναι εθνική υπερηφάνεια στρατιωτικοί και μπάτσοι να πυροβολούνε άοπλους(ότι να ήταν και αυτοί);

Δεν κατηγορώ τον Ντερτιλή γιατί δεν μπορώ να ξέρω τί έγινε, όμως όταν βλέπω μια ψυχρή αδιαφορία για άοπλα θύματα τα οποία εκτελέστηκαν εν ψυχρώ, τότε σιχαίνομαι.

Αυτό είναι απόλυτη ξεφτίλα. Πως είναι δυνατόν ένας ήρωας σε αμέτρητες μάχες να πυροβολεί στο κεφάλι έναν άοπλο και να το διασκεδάζει; Δεν θα είχε πεθάνει από τις τύψεις;

Τουλάχιστον αν δεν γίνανε έτσι και είναι αυτά προπαγάνδα, γιατί οι χρυσαυγίτες δεν αναφέρουν σχεδόν τίποτα για την μνήμη του Μυρογιάννη και των άλλων;

Δεν θα έπρεπε να τονίσουν αυτή την κατηγορία και να πάνε στο δικαστήριο όποιους λένε τέτοια ατιμωτικά πράγματα;

Δηλαδή θέλω να πω, δεν ξέρω τί έγινε και ποιος φταίε, αλλά αν ένας μένει ψυχρά αδιάφορος και από πάνω χαίρεται για εκτέλεση άοπλου, τότε είναι ξεφτύλας που μολύνει το έθνος μου και ψευτοεθνικιστής.

Πως να απαντήσω Ιούλιε σ' ένα τέτοιο κατεβατό από ασύντακτες ασυναρτησίες??

*

30/01/2016, 15:38:15
Είσαι το μοναδικό συμμετέχον μέλος που θαυμάζω ρε Σωτήρη.
Για τις γνώσεις σου και για την υπομονή σου!

30/01/2016, 15:46:42
quote:
Julius Caesar
Τί το σκέφτεσαι; Η ερώτηση είναι απλή.

Ξέρεις εμένα να στην λέω για το τί πιστεύεις; Τί φοβάσαι λοιπόν να απαντήσεις;

"Η δουλειά κάνει τον άντρα"; "Πρέπει να αγχώνεσαι"; "Να δουλεύεις σαν σκυλί μέχρι να ψοφήσεις"; "Να σε βάζουν να σκουπίζεις σκατά;" "Να σε βρίζουν και να απαγορεύεται να αντιμιλήσεις;"

Περιλαμβάνονται τα παραπάνω στην εθνική περηφάνεια;

Ρωτώ εσένα, ρωτώ τον Αριστερό, ρωτώ τον Χρυσαυγίτη. Απλά και ξεκάθαρα. Γιατί να φοβηθείς εσύ, ο αριστερός, ο Χρυσαυγίτης να απαντήσετε; Αφού μιλάμε για εθνική υπερηφάνεια του να είμαι Έλληνας...

Μην καταλαβαίνεις άλλα, δεν στην λέω εγώ τώρα.

Όταν γράφουμε Ιούλιε, το όποιο μυαλό διαθέτουμε πρέπει να προηγείται του πληκτρολογίου.
Εν πάση περιπτώσει επειδή λες ή μάλλον γράφεις ότι σου κατεβάζει η κούτρα δίχως να το σκέπτεσαι προηγουμένως και ζητάς επιμόνως και απάντηση, θα προσπαθήσω με δύο λόγια να σου εξηγήσω τι σημαίνει στρατός. Στο στρατό Ιούλιε δεν πηγαίνεις για εκδρομούλα αναψυχής στην ύπαιθρο, γι αυτές υπάρχουν οι πρόσκοποι και τα φυσιολατρικά σωματεία. Στο στρατό πηγαίνεις για να εκπαιδευτής στην χρήση των όπλων, ούτως ώστε σε περίπτωση επιβουλής της εδαφικής ακεραιότητα της πατρίδας, να μπορείς να την υπερασπιστής. Και επειδή οι συνθήκες πολέμου Ιούλιε είναι σκληρές, γι αυτό απαιτείται σκληρή εκπαίδευση και τυφλή πειθαρχία για να επιβιώσης. Με λίγα λόγια να μπορής να σκοτώνης ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να σε σκοτώσουν οι εχθροί, ή να είσαι έτοιμος να θυσιαστής αν το απαιτούν οι συνθήκες προκειμένου να γλιτώσουν πολλοί περισσότεροι. Είτε το ασπάζεσαι είτε όχι Ιούλιε, η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι στην μάχη επιζεί ο ποιο σκληροτράχηλος, δηλαδή ο άντρας με @ρχίδι@, και τέτοιοι ΑΝΤΡΕΣ ήταν τα παιδιά στην προκάλυψη. Οι άλλοι πάνε σαν σκυλί στ' αμπέλι που λένε.
Είναι δυνατόν σε ώρα μάχης και ενώ βρίσκεσαι στην γραμμή εφόδου προκειμένου να καταλάβης ένα εχθρικό ύψωμα τακτικής σημασίας, ο επικεφαλής αξιωματικός να σου λέει ευγενέστατα:

"Κύριε Ιούλιε έχετε την καλοσύνη να επιτεθείτε στον εχθρό?"

Αστεία πράγματα!

*

31/01/2016, 18:02:54
Η ερώτησή μου δεν ήταν ασυνάρτητη αλλά συγκεκριμένη.

Δεν σε ρώτησα ποιος άντρας έχει ******* αντί για αιδοίο, ποιος επιζεί και ποιον άντρα γουστάρουν περισσότερο οι γυναίκες.

Πάμε πάλι.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ κάνει τον άντρα; Οι φαντάροι είναι ψάρια που πρέπει να αγχώνονται; Πρέπει ναα δουλεύεις σαν σκυλί μέχρι να ψοφήσεις; Να σε βάζουν να σκουπίζεις και να γλύφεις σκατά; Να σε βρίζουν και να απαγορεύεται να αντιμιλήσεις;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ; Αυτή είναι η ερώτηση.

ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ;

Μην το παίρνεις προσωπικά. Η ερώτηση ισχύει για όλους, για χρυσαυγίτες, για αριστερούς, για οποιονδήποτε.

31/01/2016, 18:07:27
quote:

Είσαι το μοναδικό συμμετέχον μέλος που θαυμάζω ρε Σωτήρη.
Για τις γνώσεις σου και για την υπομονή σου!

Ποια υπομονή ρε καημένε; Εννοείς την δική μου που προσπαθώ να συννενοηθώ με υποκριτές αριστερούς, χρυσαυγίτες, αναρχικούς;

Η ερώτηση ισχύει και για χρυσαυγίτες που μου το παίζουν εθνικά υπερήφανοι αλλά τους πατάνε κάτω οι "αρχηγοί".

Αν είναι να βρίσεις πάντως, αντί να αναπτύξεις ένα απλό επιχείρημα, μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις.

31/01/2016, 18:09:23
quote:

θα προσπαθήσω με δύο λόγια να σου εξηγήσω τι σημαίνει στρατός.
*

Δεν σε ρώτησα ποιος άντρας έχει ******* αντί για αιδοίο, ποιος επιζεί και ποιον άντρα γουστάρουν περισσότερο οι γυναίκες.

Πάμε πάλι.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ κάνει τον άντρα; Οι φαντάροι είναι ψάρια που πρέπει να αγχώνονται; Πρέπει ναα δουλεύεις σαν σκυλί μέχρι να ψοφήσεις; Να σε βάζουν να σκουπίζεις και να γλύφεις σκατά; Να σε βρίζουν και να απαγορεύεται να αντιμιλήσεις;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ; Αυτή είναι η ερώτηση.

ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ;

Μην το παίρνεις προσωπικά. Η ερώτηση ισχύει για όλους, για χρυσαυγίτες, για αριστερούς, για οποιονδήποτε.

31/01/2016, 18:12:32
Γιατί εμένα κύριε Σέσοστρι, όλα αυτά δεν μου δείχνουν άντρα ελεύθερο αλλά υποτακτικό σκουλήκι.

Τί; Λέγαμε για υπεράνθρωπους απελευθερωμένους από την θρησκεία;

31/01/2016, 19:36:01
Τί έγινε; Τελικά οι γυναίκες γουστάρουν όλους τους υποτακτικούς άνδρες;

Εννοείται. Διαφορετικά πως θα τους κουμαντάρανε; Άλλωστε οι σκληροί άντρακλες γίνονται αρνάκια όταν τους διατάζει η γυναίκα τους.

Ειλικρίνεια μηδέν από αριστερούς, από κομμουνιστές, από δεξιούς. Ο εθνικά υπερήφανος άντρακλας που κατεβάζει το κεφάλι μπρος στο αφεντικό του και την γυναίκα του, που σκουπίζει σκατά και δουλεύει μέχρι να σκουριάσει και να ψοφήσει. Δόξα και τιμή.

Πόσο τον ζηλεύω και πόσο θα ήθελα μια μέρα να γίνω σαν και αυτόν.

31/01/2016, 19:42:47
Και οι Χρυσαυγίτες λογική τουρκόσπορου κουβαλάνε. Ναι, το μαστίγιο είναι καλό και τους κάνει άνδρες.

"Κάτω σκουλήκια όλοι, πάρτε κάμψεις και θα αναπνέετε όταν σας πει ο αρχηγός"(φωνάζει ο αρχηγός).

-"Ζήτω η νίκη, ζήτω ο αρχηγός"(φωνάζουν αυτοί).

Δυστυχώς, απέχετε πολύ από το ευγενικό άριο πνεύμα των μύθων.

31/01/2016, 21:11:16
Ωραία συζήτηση κάνουμε ε Σέσοστρις;

Άλλα σου λέω, άλλα μου λες. Γιατί καμπουριάζεις και δεν μπορείς να απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση; Είναι ανδρισμός και εθνική υπερηφάνεια να είσαι υποτακτικός; Κάνεις quote οτιδήποτε εκτός από την καίρια αυτή ερώτηση.

Και στον πόλεμο όπου θα φας τους άσχετους με την σκέψη survival of the fittest και "όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου", θα πολεμάς για τα ιδανικά της "νέας εποχής"; Ειρήνη, αγάπη, συναδέλφωση χωρίς ταμπέλες και εθνικισμούς;

Τί έγινε; Τώρα που μιλώ ενάντια στον στρατό, γίνανε ξαφνικά όλοι χρυσαυγίτες και εχθροί των Μαρτύρων του Ιεχωβά και των ομοφυλόφυλων;

Άλλαξες στρατόπεδο Σέσοστρι; Έγινες εθνικιστής από κομμουνιστής;

Έ Σέσοστρι; Τί είσαι; Ξέρεις τί είσαι; Ή τα έχεις χαμένα;

Θα σου πω εγώ τί είστε.

Είστε όλοι υποκριτές στο παράλογο θέατρο της ζωής που αρχίζει και τελειώνει πριν το καταλάβεις.

31/01/2016, 21:58:24
quote:
Julius Caesar

Έτσι νομίζεις.
quote:
Julius Caesar

Δεν σου απάντησα σ' αυτό.
quote:
Julius Caesar
Οι φαντάροι είναι ψάρια που πρέπει να αγχώνονται;

Οι φαντάροι, όπως και οι υπαξιωματικοί και οι αξιωματικοί, οφείλουν να εκτελούν τις διαταγές των ανωτέρων τους , διαφορετικά ο στρατός δεν θα ήταν αξιόμαχος στρατός, αλλά ένα ασύντακτο μπουλούκι. Όσο για το άγχος, αγχώνονται μόνο τα παιδιά της μαμάς, οι κανακάρηδες. Προσωπικά μόνο έναν τέτοιον συνάντησα στο κέντρο νεοσυλλέκτων, που είχε μετακομίσει η μάνα του στην Τρίπολη και του έφερνε το φαγητό του στην πύλη. Και ήταν και δικηγόρος τρομάρα του.
quote:
Julius Caesar
Πρέπει ναα δουλεύεις σαν σκυλί μέχρι να ψοφήσεις;

Και ποιός περιμένεις να σου δώση λεφτά ρε Ιούλιε δίχως να εργάζεσαι? Περιμένεις να σε ταΐζη τσάμπα το κράτος για επιβήτορα ράτσας?
quote:
Julius Caesar
Να σε βάζουν να σκουπίζεις και να γλύφεις σκατά;

Τον καιρό που υπηρετούσα οι φαντάροι δεν καθαρίζανε τους καμπινέδες με την γλώσσα, ούτε τα παιδιά μου μου ανέφεραν κάτι τέτοιο. Όσο για το καθάρισμα των καμπινέδων ποιός περιμένεις ρε Ιούλιε να καθαρίση τα σκατά σου? Έχεις Ιούλιε την απαίτηση να ιδρυθή στο στρατό, όπως το ΣΕΜ και το ΣΥΠ, και ΣΚΑ (Σώμα Καθαριστριών Αφοδευτηρίων)για να καθαρίζη τα σκατά σου? Μήπως θέλεις και χημική τουαλέτα στο μέτωπο? Αν κι εδώ που τα λέμε, μερικοί χρειάζονται κάτι τέτοιο.
quote:
Julius Caesar
Να σε βρίζουν και να απαγορεύεται να αντιμιλήσεις;

Κανένας δεν σε βρίζει αν δεν δώσεις δικαίωμα με την συμπεριφορά σου.
quote:
Julius Caesar

Δεν είναι δυνατόν Ιούλιε να πάρω προσωπικά κάτι που δεν με αγγίζει.

*

31/01/2016, 22:06:49
quote:
Julius Caesar
Γιατί εμένα κύριε Σέσοστρι, όλα αυτά δεν μου δείχνουν άντρα ελεύθερο αλλά υποτακτικό σκουλήκι.

Είσαι αυτό που νιώθεις ότι είσαι.

*

31/01/2016, 22:14:40
quote:
Julius Caesar
Τί έγινε; Τελικά οι γυναίκες γουστάρουν όλους τους υποτακτικούς άνδρες;

Εννοείται. Διαφορετικά πως θα τους κουμαντάρανε; Άλλωστε οι σκληροί άντρακλες γίνονται αρνάκια όταν τους διατάζει η γυναίκα τους.

Αυτό σημαίνει ότι είσαι ανέραστος, και θα παραμείνης τέτοιος.
quote:
Julius Caesar
Ειλικρίνεια μηδέν από αριστερούς, από κομμουνιστές, από δεξιούς. Ο εθνικά υπερήφανος άντρακλας που κατεβάζει το κεφάλι μπρος στο αφεντικό του και την γυναίκα του, που σκουπίζει σκατά και δουλεύει μέχρι να σκουριάσει και να ψοφήσει. Δόξα και τιμή.

Αυτά σημαίνουν ότι δεν έχεις εργαστεί ποτέ στη ζωή σου, ή αν εργάστηκες περιστασιακά γιατί κανένας δεν σε κράτησε για πολύ στην δουλειά του. Ζεις από τα εισοδήματα των δικών σου.

*

31/01/2016, 22:19:13
quote:
Julius Caesar
Και οι Χρυσαυγίτες λογική τουρκόσπορου κουβαλάνε. Ναι, το μαστίγιο είναι καλό και τους κάνει άνδρες.

"Κάτω σκουλήκια όλοι, πάρτε κάμψεις και θα αναπνέετε όταν σας πει ο αρχηγός"(φωνάζει ο αρχηγός).

-"Ζήτω η νίκη, ζήτω ο αρχηγός"(φωνάζουν αυτοί).

Δυστυχώς, απέχετε πολύ από το ευγενικό άριο πνεύμα των μύθων.

Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι Ελληνοέλληνες σαν κι εσένα και το διατηρείτε.

*

31/01/2016, 22:46:24
Σωτήρη, έχω μια νταλίκα γεμάτη με τροφή για τρολ.
Που να σου την στείλω?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

31/01/2016, 23:34:34
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Σωτήρη, έχω μια νταλίκα γεμάτη με τροφή για τρολ.
Που να σου την στείλω?

Κάτσε ρε Μάριε. Τι θέλεις να κάνω?
Η panpam πήγε στην λάντζα της (sorry Ανδρέα), ο εκατόνταρχος τα βρήκε μπαστούνια κι ακόμα τρέχει, ο Χριστιανός Ορθόδοξος μετά τις 25 Μαρτίου που δεν θα του βγουν οι προφητείες, υπάρχει φόβος να μας εγκαταλείψη, αν μας φύγει κι αυτός τι θα κάνουμε? Άσε να τον συντηρώ μήπως εν τω μεταξύ εμφανιστεί κανένα καινούργιο φρούτο. Θα μαραζώση το forum!
Πολλές φορές σκέπτομαι να στείλω επιστολή διαμαρτυρίας στην ΟΟΔΕ, γιατί άργησε να μας στείλη αντικαταστάτη του Carmelito. Ήταν κι αυτός μια κάποια λύση όπως θα 'λεγε και ο συμπατριώτης μου ο Καβάφης.

*

01/02/2016, 06:56:51
Δεν τα βρίσκω τα άλλα μηνυματάκια που έλεγες τί θα μου έκανε η Χρυσή Αυγή. Τα έσβησες;

Εκτός από υποκριτής είσαι και κουτοπόνηρος βλάχος.

Όταν σου έκανα την ερώτηση το πήρες προσωπικά(ενώ ήταν γενική και ξέρεις ότι εγώ δεν επιτίθεμαι σε χρήστες) και μου επιτέθηκες προσωπικά. Αλλά για σένα θα ήταν έσχατη ντροπή να παραδεχθείς ότι έχω δίκιο, αφού έχετε τόσο μα τόσο μεγάλη ιδέα για τον υπεργνώστη εαυτούλη σας...

Άσε λοιπόν εμένα αν έχω δουλέψει, αν έχω πάει στρατό, ποιος με ταίζει και πως ζω και ας κάνουμε την ερώτηση πιο σαφή.

Πιστεύεις σε ένα έθνος και κράτος όπου οι πολίτες του ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο στα αξιώματα, για επιβολή στους άλλους μέσω αυτών των αξιωμάτων; Πιστεύεις σε ένα έθνος και κράτος όπου η συνοχή του οφείλεται όχι στην συναδέλφωση, αλλά στον φόβο και τον τρόμο που εμπνέει η κάθε "ανώτερη" εξουσία;

Στο σχολείο μας λέγανε το ψέμα ότι οι Έλληνες πολεμούσανε με την θέλησή τους, ενώ τους Πέρσες τους μαστιγώνανε. Ωραίο ψεματάκι. Στην Ιλιάδα οι Αχαιοί του λαού(όχι οι ευγενείς) που πάνε να φύγουν, τρώνε μαστιγώματα, χτυπήματα και σκυλοβρίσιμο για την "μηδαμινή" αξία τους στην κοινωνία.

Η συμπεριφορά σου μου θυμίζει εκείνους τους ανόητους ανθρώπους του λαού, που αντί να τα βάλουν με την εξουσία, τα βάζουνε με την αντίδραση στην εξουσία. Δηλαδή με αυτούς που λένε "εμείς είμαστε μαλάκες που πληρώνουμε, που δουλεύουμε, που πάμε στρατό και εσύ ο έξυπνος"; Η απάντησή μου "ναι, είστε μαλάκες". Αυτοί λοιπόν αντί να χτυπήσουν την ρίζα του κακού, χτυπάνε εκείνους που δεν δέχονται την καταπίεση και εκμετάλλευση. Αντί να χτυπήσουν το αφεντικό και την τρομολαγνεία του(αλιμονό σας αν κάποιος...), χτυπάνε τον ήρωα. Αλλά και αυτοί τα ίδια θα κάνανε αν ήταν αφεντικά, γιατί έχουν βρώμικη ψυχή. Θα διατάζανε και θα απειλούσανε.

Και φυσικά τα πολιτικά καθίκια που πήγανε στρατό 1 εβδόμαδα και φύγανε, τα σέβονται. Άντε να τους ψιλοπειράξουν σε καμμιά εφημεριδούλα με κανένα λογοπαίγνιο. Ενώ εμένα που πέρασα Οδύσσεια που την ξέρω μόνο εγώ, με χτυπάει η κοινωνία σαν εχθρό της.

Και αυτή είναι μια άλλη ερώτηση. Αφού λοιπόν ρε μασώνοι, ρε ψευτογνώστες, ρε ψευτοελίτ, ρε ψευτοευγενείς, ρε ψευτοαριστοκράτες, ο λαός αποτελείται από άτομα "μηδαμινά", τί τους έχετε ανάγκη όντας ανώτεροι; Αφού είστε ανώτεροι πως στηρίζεστε στους κατώτερους;

Edited by - Julius Caesar on 01/02/2016 07:30:16

01/02/2016, 10:30:24
quote:
Julius Caesar
Δεν τα βρίσκω τα άλλα μηνυματάκια που έλεγες τί θα μου έκανε η Χρυσή Αυγή. Τα έσβησες;

Δεν συνηθίζω να σβήνω τα μηνύματά μου. Ξαναψάξε, ο ερευνών αμειφθήσεται.
quote:
Julius Caesar
Εκτός από υποκριτής είσαι και κουτοπόνηρος βλάχος.

Για σένα πρωτευουσιάνε των βορείων προαστίων, είναι υποτιμητικό το να είναι κάποιος επαρχιώτης?
quote:
Julius Caesar
Όταν σου έκανα την ερώτηση το πήρες προσωπικά

Θα το έπαιρνα προσωπικά αν σου έμοιαζα.
quote:
Julius Caesar
Αλλά για σένα θα ήταν έσχατη ντροπή να παραδεχθείς ότι έχω δίκιο, αφού έχετε τόσο μα τόσο μεγάλη ιδέα για τον υπεργνώστη εαυτούλη σας...

Την επομένη φορά θα γράψω ότι η Γη είναι το κέντρο του σύμπαντος, για να σ' ευχαριστήσω.
quote:
Julius Caesar
Άσε λοιπόν εμένα αν έχω δουλέψει, αν έχω πάει στρατό, ποιος με ταίζει και πως ζω και ας κάνουμε την ερώτηση πιο σαφή.

Αυτό είναι το εξαγόμενο συμπέρασμα από τα γραφόμενά σου, και δεν πιστεύω ότι έχω πέσει έξω γιατί τυγχάνει να γνωρίζω άλλον ένα με τις ίδιες αντιλήψεις. (Περί την κακούργα κενωνία που τον καταπιέζει)
quote:
Julius Caesar
Πιστεύεις σε ένα έθνος και κράτος όπου οι πολίτες του ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο στα αξιώματα, για επιβολή στους άλλους μέσω αυτών των αξιωμάτων; Πιστεύεις σε ένα έθνος και κράτος όπου η συνοχή του οφείλεται όχι στην συναδέλφωση, αλλά στον φόβο και τον τρόμο που εμπνέει η κάθε "ανώτερη" εξουσία;

Για πες μου εσύ ένα κράτος δίχως δημόσια διοίκηση και κοινοβούλιο, κι έλα να σε κεράσω τσικουλάτο.
quote:
Julius Caesar
Στο σχολείο μας λέγανε το ψέμα ότι οι Έλληνες πολεμούσανε με την θέλησή τους, ενώ τους Πέρσες τους μαστιγώνανε. Ωραίο ψεματάκι. Στην Ιλιάδα οι Αχαιοί του λαού(όχι οι ευγενείς) που πάνε να φύγουν, τρώνε μαστιγώματα, χτυπήματα και σκυλοβρίσιμο για την "μηδαμινή" αξία τους στην κοινωνία.

Πάλι καλά που έπεφτε ξύλο. Εν καιρό πολέμου αυτός που θα κάνη πίσω σκορπίζοντας πανικό και στους υπόλοιπους, εκτελείται επί τόπου.
quote:
Julius Caesar
Η συμπεριφορά σου μου θυμίζει εκείνους τους ανόητους ανθρώπους του λαού, που αντί να τα βάλουν με την εξουσία, τα βάζουνε με την αντίδραση στην εξουσία. Δηλαδή με αυτούς που λένε "εμείς είμαστε μαλάκες που πληρώνουμε, που δουλεύουμε, που πάμε στρατό και εσύ ο έξυπνος"; Η απάντησή μου "ναι, είστε μαλάκες".

Αϊνστάιν μου εσύ!!!
quote:
Julius Caesar
Και φυσικά τα πολιτικά καθίκια που πήγανε στρατό 1 εβδόμαδα και φύγανε, τα σέβονται. Άντε να τους ψιλοπειράξουν σε καμμιά εφημεριδούλα με κανένα λογοπαίγνιο. Ενώ εμένα που πέρασα Οδύσσεια που την ξέρω μόνο εγώ, με χτυπάει η κοινωνία σαν εχθρό της.

Δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε οι ηλίθιοι που τους ψηφίζουν. Θα σου πρότεινα να βάλης υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές. Που ξέρεις καμιά φορά...
quote:
Julius Caesar
Και αυτή είναι μια άλλη ερώτηση. Αφού λοιπόν ρε μασώνοι, ρε ψευτογνώστες, ρε ψευτοελίτ, ρε ψευτοευγενείς, ρε ψευτοαριστοκράτες, ο λαός αποτελείται από άτομα "μηδαμινά", τί τους έχετε ανάγκη όντας ανώτεροι; Αφού είστε ανώτεροι πως στηρίζεστε στους κατώτερους;

Και πως θα σπάγαμε πλάκα ρε Ιούλιε???

Άντε. Μου έφτιαξες την μέρα!

*