- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Γεια σου gigenis.
γεια σου αμαλια
Μιας και ο μήνας της χρονικής σου απενεργοποίησης έφτασε στο τέλος του, σου γράφω για να σε ενημερώσω πως ο λογαριασμός σου ενεργοποιήθηκε. Βέβαια, το εάν επιλέξεις να συμμετάσχεις ξανά στα forums είναι δική σου απόφαση, εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε να έχεις πράγματι σκεφτεί κάποια πράγματα από όσα σου έχουμε απευθύνει κι εμείς, αλλά και κάποια άλλα μέλη των forums.
τι ακριβως να εχω σκεφτει απο αυτα που ειπατε;
τα περι γιδοβοσκου-μαναβη,σκεπτικιστη του κωλου
και τα λοιπα σαλονατα;;
γιατι αυτα ειπε ο τζελυ-μαν και εσυ συμφωνησες
Επίσης πιστεύουμε (και γι αυτό το λόγο ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σου ανεξάρτητα με το εάν έστειλες ή όχι κάποιο email, ή αν σκοπεύεις ή όχι να το κάνεις), πως η ουσία δεν βρίσκεται στο εάν αποφασίσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας όπως ήταν ο όρος για την επανενεργοποίηση του λογαριασμού σου, αλλά στο να σκεφτείς ειλικρινά κάποια πράγματα και να επανεξετάσεις τις συμπεριφορές που οδήγησαν στην μηνιαία απενεργοποίησή σου. Που είναι και η δεύτερη σε σειρά, χρονική απενεργοποίηση.
Θα έχεις διαπιστώσει φαντάζομαι, πως η μηνιαία απενεργοποίηση του λογαριασμού σου οφείλεται σε συμπεριφορές που είχες τον τελευταίο καιρό και όπως και πολλά μέλη, θεωρούμε πως η συνολικότερη και μακρόχρονη συμμετοχή σου στα forums ήταν αρκετά δημιουργική, το έχουμε δηλώσει εξάλλου στη σχετική συζήτηση. Το ποιες ήταν οι συμπεριφορές αυτές, που οδήγησαν τα πράγματα έτσι ώστε να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου, τα έχουμε γράψει αρκετές φορές και δεν υπάρχει λόγος να τα επαναλάβω (εκτός εάν θες βέβαια να τα συζητήσουμε εκτενέστερα μέσω email και να μου γράψεις τις δικές σου απόψεις σχετικά με το θέμα).
σαν γιδοβοσκος μαναβης δεν τα πιανω και πολυ ευκολα
θα ηθελα λοιπον με απλα λογια να μου πεις τους λογους της μηνιαιας μου απενεργοποιησης μου
τι φταιει;
φταιει το οτι δεν κοσμω και εγω με σαλονατα επιθετα τους συνομιλιτες μου;
φταιει το οτι ζηταω αποδηξεις οταν καποιος λεει οτι μπορουμε με την δυναμη του μυαλου να φτιαξουμε υλη απο το πουθενα;;
τι ακριβως φταιει;
Ούτως ή άλλως, πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να είχαμε μια ειλικρινή θέση από τη δική σου μεριά, τι εισέπραξες από όλη αυτήν την ιστορία, σε περίπτωση που τις μέρες που απείχες από τα forums σκέφτηκες κάποια πράγματα σχετικά με αυτή.
τι εισεπραξα;;
το οτι για να εισαι εσωτεριστης σαλονατος πρεπει να βριζεις και να κρατας μανιατικο τουλαχιστον για δυο χρονια την οποια αντιπαραθεση εχεις με αλλα μελη
Ευελπιστώ, πως εκτός από τα όποια (φυσιολογικά μέχρις ενός βαθμού) αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις σου δημιουργήθηκαν, να άφησες λίγο χώρο και για στοχασμό σχετικά με τη συμμετοχή σου στις συζητήσεις.
αρνητικα συναισθηματα;;;
κανενα
κοιτα σαν γιδοβοσκος ξερω οτι δεν μπορεις να κρατας κακια στον λυκο που ηρθε χειμωνα στην στανη και σου εφαγε κανα δυο ζωα
ειναι στην φυση του αυτη η πραξη
ετσι οπως ειπαρχουν στην φυση λυκοι αετοι φιδια σκουλικια και λοιπα ετσι υπαρχουν και στα φορουμ ατομα που εχουν αναλογη συμπερηφορα
αλλος φερετε σαν λυκος αλλος σαν αετος αλλος σαν προβατο αλλος σαν σκουλικι......
Ένας λόγος λοιπόν που σου γράφω, είναι επειδή θεωρώ (και θεωρούμε) πως είναι αναγκαίο να έχεις καταλάβει την ουσία του λόγου που απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σου και να συζητήσουμε οτιδήποτε σε απασχολεί σχετικά με αυτό, ώστε να μην υπάρχουν μνησικακίες και σκοτεινά σημεία, όταν θα συμμετάσχεις ξανά στα forums. Ξέρεις, μπορεί να φαίνεται δύσκολο να ανταλλάξεις μερικές φιλικές και ειλικρινείς κουβέντες με ανθρώπους, που λόγω κάποιων περιστάσεων τους τοποθέτησες σε μία θέση απέναντί σου κι όχι δίπλα σου, αλλά πίστεψέ με το βήμα για μια διαφορετική θέαση αυτών των σχέσεων, δεν έχει ούτε καν μήκος μιας τρίχας.
ουδεποτε τοποθετησα καποιον απεναντι μου
αντιθετως υπαρχουν ατομα που ξεκινησαν μονοι τους εναν πολεμο εφτιαξαν χαρακωματα ναρκοθετησαν περιοχες και αρχησαν τους βομβαρδισμους
και ενω για χρονια <<πολεμουν>> ειναι τοσο αστοχοι που νομηζεις οτι απλα κανουν ασκησεις ετοιμοτητας
Εύχομαι να μπορέσει να υπάρξει από μεριάς σου μια νέα, καλύτερη αρχή. Το παρελθόν βέβαια δεν μπορεί να διαγραφεί, αλλά εάν υπάρχει καλή θέληση μπορεί σαφώς το παρόν να το αλλάξει.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλές γιορτές,
καλες γιορτες σε ολους
παμε παρακατω
quote:
Αντιλαμβάνεσαι ότι τους ενθαρρύνεις να χαλάσουν για άλλη μια φορά την πολιτισμένη ατμόσφαιρα που με τόσο κόπο κτίσαμε; Ώστε να μπορεί ο καθένας να λέει την σκέψη του, πχ στις προφητείες, χωρίς την τρομοκρατία των αναζητητών του χαβαλέ, που κανονικά θα ειρωνεύονταν τον Μητσάκο από το πρωί ως το βράδυ;
σιγα τα ωα τζελυ-μαν
σκουπισε τον ιδρωτα σου,ασε το μυστρι και πιες λιγο νερο
αφου τα κανεις αυτα πηγενε στις προφητειες και δες την συζητηση που ειχα με τον μητσακο και το αν τον ειρωνευομουν
quote:
Εγώ έχω φτύσει αίμα να σας πείσω να δείχνετε συμπόνοια στον συνομιλητή σας όταν αυτός είναι ευάλωτος, και ευγένεια όταν είναι απλά πλανεμένος. Πόσες φορές έχω παρακαλέσει να είμαστε φιλόξενοι στην ιδέα που δεν πιστεύουμε, όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του μορφωμένου ανθρώπου; Όλα ψεύτικα και δήθεν ήταν;
αυτο με το αιμα να πας να το δει κανενας γιατρος σερνετε και φυματιωση(μακρια απο ολους μας)
το ποσο φιλοξενος εισαι και το ποσο δηθεν φανηκε στο θεμα με τα ψιονικα οπλα
quote:
Απεστάλη: 17/01/2007, 03:11:13
Οι αντάρτες στο σημερινό Ιράκ δεν έχουν χαρτάκι που να γράφει "εχθρός". Εμφανίζονται, χτυπούν, και εξαφανίζονται. Παραμένοντας κρυμμένοι μέσα στον άμαχο πληθυσμό. Οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να τηγανίσουν με μικροκύματα ή άλλα όπλα όλο τον πληθυσμό. Το πολύ πολύ να ψεκάσουν τίποτα ψυχοφάρμακα.
--------------------------------------------------------------------------------
1)ποτε εμποδισε τους αμερικανους ο αμαχος πληθυσμος;;;
στην χειροσημα,στο ναγκασακι,η μημπως στο βιετναμ;;2)υποτιθετε οτι τα οπλα αυτα επιρεαζουν την σκεψη και οι αλλοι γινονται αβουλα οντα
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.--------------------------------------------------------------------------------
οχι μην το κανεις αυτο δωσε μας τα φωτα σου
πες μας πως οι αμερικανοι εκαναν χρηση το 91 στο ιρακ
πες μας για το πως καταφερνουν και κερδιζουν στις εκλογες
quote:
Αν θέλει κανείς να το ψάξουμε μαζί, πείτε μου. Το πάμε και στο antidogma αν θέλετε.--------------------------------------------------------------------------------
τωρα γιατι το λες αυτο τι μας περασες για την κυρια κοκοβικου;;εε παρε το καπελακι σου και φυγε
κυριε κοκοβικοΚανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
και εδω ειναι η απαντηση του ατομου που εχει χυσει τονους ιδρωτα και εχει φτυσει λιτρα αιμα για να υπαρχει σεβασμος στις αποψεις των αλλων
quote:
gentleman
Απεστάλη: 17/01/2007, 23:07:01
> ποτε εμποδισε τους αμερικανους ο αμαχος πληθυσμος;Πρωταθλητή της σκοποβολής, η εξόντωση των 70.000.000 αμάχων στους οποίους είναι κρυμμένοι οι αντάρτες δεν είναι επιλογή. Αλλά τι κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου, εσύ δεν κατάλαβες τι πάει να πει "εμφανίζονται, δρουν και εξαφανίζονται", τι ασχολούμαι.
Γράψε τώρα κι άλλες ηλιθιότητες, μήπως και ασχοληθώ κι άλλο μαζί σου και πάρεις αξία.
Αλλά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να προσπαθώ να διδάξω επιστημονική μέθοδο σε νοητικά ανεπαρκείς και ευγένεια σε γιδοβοσκούς. Δεν είναι για σένα οι συζητήσεις επιστημόνων και ατόμων με μορφωτικό επίπεδο. Πήγαινε να αρμέξεις κανένα πρόβατο.
---------
τι πιο λογικο λοιπον να αντιδρασει οπως αντεδρασε τζελυ-μαν στην επιθεση που του εκανα
αυτος ο ανθρωποςπου εχει στερεψει απο ιδρωτα και αιμα γιατι τα διεθεσε ολα στην αποτροπη των προσβολων και στο χτυσιμο των υγειων διαλογων και σεβασμου των αποψεων
γιατι οταν λεει οτι θα παρει το θεμα και θα το παει σε αλλο φορουμ εμεις πρεπει να πεσουμε στα ποδια του και να τον παρακαλεσουμε να μην το κανει(εκει που το πηγε το θεμα εχει αραχνασει)
οταν μας λεει για υπερ οπλα που μετατρεπουν σε αβουλα οντα τους διαδηλωτες αλλα δεν κανουν χρηση γιατι σεβονται τον αμαχο πληθυσμο
εμεις πρεπει να χειροκροτουμε τις γνωσεις του
οτανμας λεει οτι ελεγχεται ο εγκεφαλος με επαλαμβανομενες φρασεις του στιλ θελω παγωτο θελω παγωτο
εμεις πρεπει να συμφωνουμε με το τερας λογικης
αλλιως ξεχναει τις ευγενειες και αρχιζει το στολισμα
quote:
Gigeni, τι σημαίνει λαχαναγορά είναι ξηγημένο, είναι μια φράση κλισέ για την άρνηση της παιδείας, καμία σχέση με επάγγελμα ή εκπαίδευση.
ελα βρε σοβαρα; και εγω νομιζα οτι εχει να κανει με το επαγγελμα
quote:
Ας μου ζητήσει συγνώμη ο gigenis για την επίθεση στο topic του Απέριττου, και θα ζητήσω κι εγώ συγνώμη για το γιδοβοσκό.
κυρια κυρια ο γηγενης με ειπε ονειροπαρμενο και γι αυτο εγω τον εφτυσα
κακε γηγενη κακε γηγενη
αν δεν μου ζητησει συνγωμη εγω δεν του ζηταω και θα το πω και στην μαμα μου και δεν θα τον καλεσω και στο παρτυ γεννεθλιων μου και θα σταματησω να παιζω μαζι του και των μισω τον μισω τον μισω
κακε γηγενη φτου φτου φτου
......φτου
quote:
quote:
gentleman:
Τώρα θα σου αμολήσω τον Hendrix και σε σένα και στην Ostria να δείτε τη γλύκα (πλάκα κάνω). Να βιώσετε πως είναι να σας καταστρέφουν το topic, με τι ακριβώς τρόπο γίνεται. Και πόσο ωραία θα νοιώθετε.
gentleman, θα σε παρακαλούσα να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς με το παραπάνω. Πέραν του ότι είναι γενικώς περίεργη η αναφορά, σχετίζεται και με ένα άλλο μέλος των forums, που δικαιολογημένα θα απορούσε, ή ακόμα και θα ενοχλούνταν απ' αυτή.
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
καμια απολυτως απορια η ενοχληση δεν θα ειχε ο χεντριξ και δεν ειναι καθολου μα καθολου περιεργη η αναφορα αμαλια
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9170#321671
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια για τα προβλήματα αυτά που αντιμετωπίζεις, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Για τεχνικά ζητήματα έχουμε και τις γνώσεις και τους τρόπους για να σε βοηθήσουμε.
(Ζήτησες να σου αναφέρω κάποια θέματα στα forums, που σχετίζονται με την παρούσα συζήτηση. Θα μπορέσω να στα γράψω πιθανότατα το Σαββατοκύριακο, γιατί μέχρι τότε δε θα μου είναι τεχνικώς εφικτό)

Ψυχή μου,
μερικά πράγματα δεν μπορούν να λέγονται έτσι γενικώς και απροσδιορίστως.
Ιδιαίτερα όταν αφορούν άμεσα κάποιον άλλο άνθρωπο ή ανθρώπους, που σύμφωνα με τα συμφραζόμενα, μπορεί κανείς να συμπεράνει πως απευθύνονται σ' αυτούς.
Εάν θεωρείτε πως σε κάθε ομάδα ανθρώπων υπάρχει ένας ρουφιάνος κι ένας γλείφτης, φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεστε, ότι με τα λεγόμενά σας αυτά υπονοείτε πως ο γλείφτης γλύφει εμάς
Επειδή λοιπόν γνωρίζω πολύ καλά το ποιόν των ανθρώπων που φροντίζουν τον παρόντα χώρο (συμπεριλαμβανομένου και εμού), δεν μπορώ να δεχτώ να εκφράζονται τέτοιες δηλώσεις έτσι, στον αέρα.
Φαντάζομαι, πως ούτε και εσείς θα θέλατε να κάνουν το ίδιο και για εσάς σε μια ανάλογη περίπτωση, έτσι δεν είναι;

Ψυχή μου,
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Θυμήθηκα μια ιστορία από τότε που ήμουν μικρός. Ένας κολλητός φίλος είχε τσακωθεί άγρια με κάποιο γνωστό (ουσιαστικά μιλάμε για μπουνιές ή μπουκέτα που λέγαμε και στο χωρίο μου).
Ο πατέρας λοιπόν του κολλητού με είχε καλέσει να του πω, ως "τρίτος", το τι ακριβώς είχε συμβεί. Πήγα λοιπόν και εγώ στο σπίτι και ξεκινάω φυσικά με το να παίρνω το μέρος του κολλητού μου: "ξέρετε κύριε τάδε, ο Γρηγόρης δεν έφταιγε, ο άλλος ξεκίνησε πρώτος...." Και μου λέει ο πατέρας του κολλητού μου "δεν έχεις δίκιο, σε ένα τσακωμό φταίνε πάντα και οι δύο."
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτή η αντιμετώπιση. Αργότερα η εμπειρία μου δίδαξε το πόσο δίκιο είχε στα λόγια του. Και το έμαθα αυτό ως "παθών". Γιατί πραγματικά όταν τσακώνωνται δύο άνθρωποι έχουν και οι δύο κάποιο, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο ίσως, μερίδιο ευθύνης.
Χρειάζεται ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και μέτρο ιδιαίτερα όταν προσπαθείς να συνομιλήσεις σε ένα φόρουμ με μόνο μέσο επικοινωνίας το πληκτρολόγιο και τις φατσούλες και κρυμμένος πίσω από ένα απρόσωπο nickname. Είναι όμως γεγονός. Οι ακρότητες δεν μπορεί παρά να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Δράση-Αντίδραση και ούτω καθεξής.
Και ας έχουμε και λίγο χιούμορ. Χάλασε το θέμα. Το ξέρω και εμένα με στενοχωρεί όταν συμβαίνει αυτό. Αλλά και τι έγινε στο κάτω κάτω; Εδώ έχουν χαλάσει επιστημονικές παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια από επιστήμονες που δεν συμπαθούσαν τον ομιλητή, από επιστήμονες που δεν συμφωνούσαν με τον ομιλητή για τους δικούς τους λόγους. Ε καί;
Ο κόσμος δεν σταμάτησε να υπάρχει.
Όπως είχε πει και jonnienegood όταν κλειδώθηκε το θέμα με την Πεντέλη "κλειδώθηκε το topic και χέστηκε η φοράδα στου Αρναούτογλου"![]()
![]()
![]()
Μια τελευταία παρατήρηση σχετικά με τους συντονιστές. Μιας και αυτοί οι άνθρωποι παίζουν εδώ τον αναγκαίο ρόλο του "αστυνόμου" είναι λογικό πως το έργο τους δέχεται κατεξοχήν τα πυρά και της βολές των μελών. Γιατί δεν γουστάρουμε εξουσία, έτσι δεν είναι;![]()
Αυτοί οι άνθρωποι όμως κάνουν μια αξιοθαύμαστη και σεβαστή δουλεία που μόνο τον έπαινο θα έπρεπε να προκαλεί, κατά την γνώμη μου. Έχω συμμετάσχει σε πολλά φόρουμ του εξωτερικού και πραγματικά νομίζω πως οι συντονιστές του εσωτέρικα κάνουν ότι είναι δυνατό μέσα στα πλαίσια τους όχι μόνο να διασφαλήσουν αυτόν τον χώρο αλλά και να επιτρέψουν να ακουστούν όλες οι απόψεις, διαφορετικές και μη.
Εγώ προσωπικά τους στέλνω τα συγχαρητήρια μου.
Το εσωτέρικα το διαβάζω χρόνια πριν γίνω μέλος. Και αν με τα παραπάνω σας φαίνεται πως προσπαθώ να "γλύψω" κάποιους, σας διαβεβαιώνω φίλοι μου πως δεν είναι έτσι. Δεν γνωρίζω κανένα προσωπικά, εδώ στην ξενιτιά που είμαι δεν έχω ανάγκη το esoterica για να επιβεβαιώσω αυτό που είμαι και το τι κάνω. Το γράφω λοιπόν έτσι, χωρίς καμιά σκοπιμότητα, μόνο και μόνο γιατί θέλω να ακουστεί και η δική μου άποψη.

> gentleman, θα σε παρακαλούσα να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς με το παραπάνω. Πέραν του ότι είναι γενικώς περίεργη η αναφορά, σχετίζεται και με ένα άλλο μέλος των forums, που δικαιολογημένα θα απορούσε, ή ακόμα και θα ενοχλούνταν απ' αυτή.
Διακωμωδώντας τη συνομωσιολογία που με θέλει συνεννοημένο με το Hendrix το έγραψα αυτό το αστείο. Όχι μόνο δεν έχω καμία σχέση με τον Hendrix, αλλά και κανά δυο φορές που προσπάθησα να πιάσω κουβέντα μαζί του, αυτός με έγραψε. Και τώρα για άλλη μια φορά του έγραψα στο topic για την Πεντέλη, και απάντηση καμία. Αν δεν έχει την ευγένεια ούτε μια απάντηση να δώσει σε ένα θετικό προς αυτόν μήνυμα, όπου δηλαδή συμφωνώ με μερικά που λέει, λες να παρεξηγήσει το αστείο μου; Πάντως αν ενοχλήθηκε, του ζητώ συγνώμη.
Dare To Dream
> Site λασπολόγων εννοείς το εσωτερικα???
Όχι, εννοώ τα sites όπου κατέφυγαν για να βρίσουν και να εξευτελίσουν. Ξέρω 2 τέτοια sites λασπολογίας και εξευτελισμού, και θα τα ξέρεις κι εσύ. Μη ξανα-δίνουμε links προς τις κακοήθειες.
Ένας κουβάς λάσπης στο ένα site, είναι ότι είμαι ο ιδιοκτήτης του blog "βριλάκος". Φυσικά αυτός που το έγραψε ξέρει καλά ποιο άρρωστο άτομο έγραφε από παλιά στο blog αυτό, όπως θα το ξέρουν και οι παλιότεροι στο esoterica. Αλλά στο matrix της αληταρίας αυτό δεν έχει σημασία, εμένα θέλει να κακοποιήσει, εμένα διαβάλλει.
Άλλος κουβάς λάσπης, ότι παίρνω οδηγίες από το metafysiko.gr. Έχω να γράψω εκεί απ' όταν χωρίς καμιά κουβέντα μου κλείσανε το topic. Εδώ και κανά χρόνο. Είδανε τη λάσπη και στείλανε οι άνθρωποι ένα email τις προάλλες, ζητώντας μου να δηλώσω δημόσια ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτούς. Να δηλώσω τι; Αφού δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα.
Άλλος κουβάς λάσπης, ότι ανάμεσα στους διάφορους που τους βρίζανε τις προάλλες στο ένα από τα δύο sites κιτρινισμού και λασπολογίας, ήμουν κι εγώ. Εγώ που προτίμησα να σηκωθώ και να φύγω από το esoterica αντί να κάθομαι να τσακώνομαι με αχρείους, εγώ που είπα αμάν να μας χαρίσουν την απουσία τους, τους πήρα από πίσω! Όσα επαγγέλλομαι περί πολιτισμού τα πέταξα από το παράθυρο, και πήγα να γίνω κι εγώ ΚΑΦΡΟΣ μαζί τους.
Είδα και την παραπλανητική κουβέντα ότι "δεν έφυγα από το esoterica" (όταν μου χαλάσανε το τόπικ). Ακόμα και τώρα θα ήμουν εκτός esoterica, αν δεν είχε πάει διακοπές ο ένας αναζητητής του χαβαλέ. Τουλάχιστον θα ήμουν εκτός της κατηγορίας "Παράξενο".
Ο οποίος αναζητητής του χαβαλέ, πακέτο με τον άλλο που "μπαίνει για να γελάει με τους βλαμμένους", θα συνέχιζαν να προβοκάρουν κάτω από κάθε μου φράση και να λασπολογούν με διαστεβλώσεις των λόγων μου μέχρι να με εξευτελίσουν.
> έχεις παρέμβει με την ίδια θέρμη και αγανάκτηση σε όλα τα τοπικ που κάποιος ένοιωθε να έχει μείνει απροστάτευτος και χαμένος εν μέσω θηρίων?
Τι να πρωτοπιάσω; Εδώ το καλύτερό μου topic δεν μπορούσα να προστατέψω. Και αναγκάστηκα να αποχωρήσω.
> Πιστεύεις λοιπόν ότι χρειάζεσαι βοήθεια από τους διαχειριστές? Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αγνοήσεις αυτό που σε ενοχλεί ή να απαντήσεις ανάλογα?
Όταν του ξεφεύγει μια χοντράδα κάποιου, κάνεις πως δεν την είδες και τέλος. Αλλά τις συστηματικές επαναλαμβανόμενες επιθέσεις με διαστρεβλώσεις λόγων με σκοπό την καταστροφή του topic και τον εξευτελισμό μελών, δεν γίνεται να τις αγνοήσεις. Οπότε απαντάς ανάλογα. Και απάντηση στην απάντηση, μειώνεσαι κι εσύ στα μάτια των αναγνωστών που δεν θυμούνται τι έγραψες και πιστεύουν τη λάσπη. Κατάλαβες;
>> Αντιλαμβάνεσαι ότι τους ενθαρρύνεις να χαλάσουν για άλλη μια φορά την πολιτισμένη ατμόσφαιρα που με τόσο κόπο κτίσαμε; Ώστε να μπορεί ο καθένας να λέει την σκέψη του;
> Κτίσατε ? Ποιοί?
Χτίσαμε όσοι κατά καιρούς έχουμε ζητήσει υγιέστερη και αμερόληπτη προσέγγιση στο άγνωστο, καλύτερους τρόπους απέναντι στους συνομιλητές μας, και σπανιότερα επεμβάσεις συντονιστών στις αχρειότητες. Ομολογουμένως οι περισσότερες προσπάθειες δεν απέδωσαν τίποτα. Εδώ τα παρακάλια του Dying Incubus δεν άκουγαν, θα άκουγαν τα δικά μου παρακάλια; Μόνο με την απειλή της διαγραφής συμμαζεύονται οι χωρίς παιδεία.
>> Θες μια γεύση πως είναι να σου καταστρέφουν το topic;
> Για να κάνουμε μια δοκιμή. Ισως να έμενες έκπληκτος από το πως θα το αντιμετώπιζα το θέμα ![]()
Θα στη φυλάω για την στιγμή που δεν το περιμένεις για να πονέσει.
Πλάκα κάνω. Κάτι τέτοιο θα απαιτούσε συνεχή επίθεση για κάποιο χρονικό διάστημα. Που δεν έχω την όρεξη. Άσε που μπορεί να μου ξεφύγει τίποτα και να σε πληγώσω πραγματικά. Δεν παίζουνε με αυτά.
Dare to Dream
Edited by - gentleman on 12/04/2007 03:43:18
Αν επέμενες να ασχοληθείς με χιουμορίστα λασπολόγο θα το εξηγούσα ως εξής. Υπάρχουν 3 είδη ισχύος στον κόσμο:
1. Καταναγκασμός με βία
2. Επιρροή
3. Χιούμορ
Το χιούμορ τυχαιοποιεί συνάψεις και ξεχνάμε ότι μπορεί να προέρχεται από κακοπροαίρετο άνθρωπο, όπως συχνά γίνεται. Λειτουργεί σαν περιτύλιγμα που τα ομορφαίνει όλα: και τους καλούς, και τα μ....πανα.
Όπως μια πολύ όμορφη γυναίκα μπορεί να είναι αλύπητο τέρας και παλιάνθρωπος αλλά όπου πάει έχει τη αρχική θετική ανταπόκριση όλων. Μέχρι να την πάρουνε χαμπάρι. Αλλά και τότε, είναι τόση η θεμελιώδης αδυναμία της ανθρώπινης φύσης σε κάποιους συνδυασμούς χαρακτηριστικών προσώπου, σώματος και ΦΩΝΗΣ, σε πολύ low-level θεμελιώδες επίπεδο, που ενώ ξέρουμε ότι είναι αλύπητο κακομαθημένο τέρας, συνεχίζουμε να την αποδεχόμαστε.
Αυτή βλέπει ότι όσο αλύπητη και να γίνει, οι άνθρωποι συνεχίζουν να της δίνουν αξία. Οπότε χειροτερεύει.
Όλοι χρειαζόμαστε μια απόρριψη και μια κατραπακιά της ζωής κάθε τόσο για να παραμένουμε συμπονετικοί και να μη καβαλάμε το καλάμι. Με το να στερούμε από την πολύ όμορφη γυναίκα αυτή την απόρριψη, δημιουργούμε ένα τέρας.
Edited by - gentleman on 12/04/2007 03:59:35