- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Βρε Χ.ο μην παραποιεις τα πραγματα.Ειναι πεντακαθαρα.
Στον πρ.Δανιηλ οι δεκα βασιλεις υπαρχουν και μολις βγει το μικρο κερας συντριβει τρεις.
Στην Αποκαλυψη πεντακαθαρα σου λεει οτι δεν εχουν ΛΑΒΕΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ και οτι θα λαβουν μετα του θηριου.
Δεν υπάρχει αντίφαση μεταξύ αυτού που λέω εγώ με αυτό που λες εσύ,λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα!Οτι ο βασιλείς είναι μεν 10,αλλά γίνονται 7 και έπειτα προστίθεται και ο Αντίχριστος και έχουμε 8!Οι Αιγύπτιοι,οι Λιβύοι,και οι Αιθίοπες ''φεύγουν'' απο την μέση,μόλις εμφανίζεται το μικρό κέρας,δηλαδή ο Αντί!Με πόλεμο που θα τους κάνει αμέσως μόλις λάβει την εξουσία!

quote:
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μας κάνει ?not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Ε όχι δα!
Νέος είναι, ηγέτης είναι, πόλεμο θέλει να ξεκινήσει
πειράζει που δεν είναι ξανθός και ψηλός?

quote:quote:
Βρε Χ.ο μην παραποιεις τα πραγματα.Ειναι πεντακαθαρα.
Στον πρ.Δανιηλ οι δεκα βασιλεις υπαρχουν και μολις βγει το μικρο κερας συντριβει τρεις.
Στην Αποκαλυψη πεντακαθαρα σου λεει οτι δεν εχουν ΛΑΒΕΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ και οτι θα λαβουν μετα του θηριου.Δεν υπάρχει αντίφαση μεταξύ αυτού που λέω εγώ με αυτό που λες εσύ,λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα!Οτι ο βασιλείς είναι μεν 10,αλλά γίνονται 7 και έπειτα προστίθεται και ο Αντίχριστος και έχουμε 8!Οι Αιγύπτιοι,οι Λιβύοι,και οι Αιθίοπες ''φεύγουν'' απο την μέση,μόλις εμφανίζεται το μικρό κέρας,δηλαδή ο Αντί!Με πόλεμο που θα τους κάνει αμέσως μόλις λάβει την εξουσία!
Υπαρχει και ειναι και τεραστια.
Στην πρωτη περιπτωση οι δεκα βασιλεις υπαρχουν ηδη και οταν το μικρο κερας αναδυεται συντριβει τρεις,ενω στην αλλη οι δεκα δεν εχουν λαβει βασιλεια και θα λαβουν οταν το θηριο επικρατησει.
Επισης στην Αποκαλυψη ο αντι αναλωνεται με την β'παρουσια του Χριστου,ενω στον πρ.Δανιηλ εχουμε συνεχεια μετα την συντριβη του μ.κερατος.Οι αρχες των λοιπων θηριων μετεσταθηκαν.
321
δεν διαφωνούμε,οι 10 είναι όταν θα επικρατήσει το θηρίο.Μόνο που για 3 απο αυτούς,τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα,θα εξολοθρευτούν απο το ίδιο το θηρίο.Στο άλλο θα διαφωνήσω:Δεν υπάρχει συνέχεια μετά το 4ο θηρίο,είναι το τελευταίο,και είναι η αυτοκρατορία του Αντιχρίστου.Η τελευταία του κόσμου,μετά δεν υπάρχει συνέχεια,παρα μόνο η Δευτέρα Παρουσία.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
nediβ,
δεν διαφωνούμε,οι 10 είναι όταν θα επικρατήσει το θηρίο.Μόνο που για 3 απο αυτούς,τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα,θα εξολοθρευτούν απο το ίδιο το θηρίο.Στο άλλο θα διαφωνήσω:Δεν υπάρχει συνέχεια μετά το 4ο θηρίο,είναι το τελευταίο,και είναι η αυτοκρατορία του Αντιχρίστου.Η τελευταία του κόσμου,μετά δεν υπάρχει συνέχεια,παρα μόνο η Δευτέρα Παρουσία.
πρ.Δανιηλ ζ'11,12
εθεωρουν τοτε απο φωνης των λογων των μεγαλων,ων το κερας εκεινο ελαλει,εως ου ανηρεθη το θηριον και απωλετο,και το σωμα αυτου εδοθη εις καυσιν πυρος.
ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΘΗΡΙΩΝ ΜΕΤΕΣΤΑΘΗ Η ΑΡΧΗ,ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΔΟΘΗ ΑΥΤΟΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ
Ακομη επιμενεις;;;ΕΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ
321
‘’Έγινε μετάσταση της μ…...ας, όπως λέμε μετάσταση του καρκίνου ‘’.
Ούτε η χημειοθεραπεία δεν σώζει από τέτοια μετάσταση. Πάμε χαμένοι.
Sto thema mas tora.
To olo skiniko pou tha anafero den to exo zisei ego alla ena paidi to opio to gnorisa sto magazi pou ergazomoun prin kairo, to sigkekrimeno paidi den pistevo na mou elege psemata logou oti o pateras tou einai Pappas kai xaraktiristika otan eixa paei spiti tou kai me gnorise stous goneis tou eipe stin mitera tou "Mama tha pao me ton Spyro stin Maria" kai i mitera tou apantise se mena "Paidi mou den tha to anteksis na to deis afto" den katalava ti ennoouse, kai mou edose enan stavro akoma ton exo.
H istoria exei os ekseis.
Itan ena koritsaki stin Patra, mia mera ekane kati ston patera tis kai aftos tis eipe "Na mpei o diaolos mesa sou" i kati tetio, kai mpikan 7 demonia mesa tis ta opia oi pneumatikoi tis perioxis kataferan na eksorkisoun mono 6 kai ena emine mesa tis.
Mia mera loipon o filos mou pou mou leei tin istoria mazi me alla dio paidia pou tous eixe pei oti uparxi afto to pragma kai den to pistepsan tha feugane na pane stin patra gia na to doune.Ftanoun sto spiti (na simpliroso oti to ena ap ta paidia itan apo alli xora metanastis stin ellada) mpenoun mesa kai vlepoun tin kopela (ilikia guro sta 50) na ine fusiologiki na tous milaei kanonika kai na tous leei "Min pistevete afta pou sas leei aftos den leei tin alitheia"
milontas gia to paidi pou mou eipe tin istoria ekeini tin stigmi to paidi vgazei ena filakto to opio eixe mesa leipsana ap to soma tou Agiou Nektariou an thimame kala i guneka ekeini tin stigmi trelathike allakse o tropos omilias tis i emfanisi tis egine pio apokroustiki, ekeini tin stigmi to paidi arxise na tis kanei erotisis, stin erotisi "Giati den afineis isixi tin guneka" i apantisi itan "Me afinei o theos gia na kanw tous anthrwpous na pistevoun".Stin sinexia arxise na leei sta paidia pou itan mazi tou skinika apo ti zwi tous pou den ta iksere kaneis para mono aftoi i kai skinika pou eixan ksexasei oti eixan ginei.Ena ap ta paidia afta eixe dilosei tote na mpei sto fame story 2 kai tou leei "Thes na se valo ego sto fame story ? na se kanw ton megalitero tragoudisti ? pistepse se mena kai tha to kanw".
An uparxei kapio palikari ap tin Patra kai kserei perisotera gia to thema parakalo as ta pei.
Opios einai na riksei Flame pano se afto to thema kalitera na min to diavasei kan
Sorry ksana gia ta Greeklish.
Greetings (=
eViL NeVeR Die..He only wait's to be reborN
''kopela (ilikia guro sta 50) '' xmxm.....anyway....
Δεν έχω ιδέα για την συγκεκριμένη ιστορία αλλά έχω ακούσει ότι είναι ένα εξωκλήσι στην Πάτρα όπου γίνονται πολλοί εξορκισμοί...γιατί οι παπάδες που είναι εκεί είναι ειδικοί στο θέμα...
never say never **
quote:Δυστυχώς δεν ξέρω τι είναι το "OS"
Katarxas signomi pou xrisimopoio Greeklish, alla logo OS den exo perasmena ellinika font sto pc mou
Αλλά το κείμενό σου είναι μεγάλο, και αρκετά δύσκολο για να το διαβάσει κανείς.
Γιατί δεν επισκέπτεσαι την κατηγορία Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει ο... γιατρός μας ο jejeje ![]()
Ήδη έχω "μεταφράσει" τον τίτλο του θέματος που άνοιξες, στα ελληνικά, ώστε να είναι πιο εύκολα αναγνωρίσιμος από τους αναγνώστες των forums.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
to sigkekrimeno paidi den pistevo na mou elege psemata logou oti o pateras tou einai Pappas
...χμμμ... παιδί παπά...διαβόλου εγγόνι, λέει ο σοφός λαός... και κάτι θα ξέρει αυτός παραπάνω... ![]()
.
.
.
The She Mantis... in extended mode...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ
Από τα λίγα που έχω δει σχετικά με εξορκισμούς, έχω την εντύπωση ότι αυτά τα δυστυχισμένα άτομα τα έχουν τρελλάνει οι οικείοι τους. (και προφανώς είχαν εξ αρχής κάποιο πρόβλημα που επιδεινώθηκε από το περιβάλλον).
Πάντως και γω αν με έτρεχαν χωρίς την θέληση μου από εκκλησία σε εκκλησία για να με ξορκίσουν, θα άφριζα και θα έβριζα και όταν έβλεπα σταυρό ή όποιο άλλο θρησκευτικό σύμβολο θα μου άναβαν τα λαμπάκια!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Mercedes SLK έχουν ?Πήραν όλοι ?
Πήραν... toyiosaki..
never say never **