- ΕΛΛΑΔΑ...ΤΕΛΟΣ. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τον έχω ικανό να μας δουλεύει...
Παυλίτο;
Edited by - Αίολος on 19/08/2010 17:33:30
Με τόσο κρετινισμό που υπάρχει γύρω μας, πσιλομάσησα...

Μωρή κουφαλίτσα θα σε σκίσω! αν είσαι εσυ...
Λέω ότι το κράτος πρέπει να εκλαμβάνει την μαθητεία ως εργασία και να αμείβει τον κάθε μαθητή και τον κάθε σπουδαστή.
<<Το ταμείο ανεργίας θα πρέπει να δίνεται με προϋπόθεση την εργασία, δηλαδή, αν κάποιος δεν βρίσκει δουλειά με μεροκάματο 40 ευρώ, να βρει δουλειά με μεροκάματο 4 ευρώ, να δουλεύει και να φορολογείται, το κράτος δεν θα πρέπει να περιθάλπει τους τεμπέληδες.>>
Λέω ότι το ταμείο ανεργία θα πρέπει να δίνεται αλλά όχι να κάθεται σπίτι του και να ψηλοβολεύεται με αυτό, να κάνει μία οποιαδήποτε δουλειά, έστω και ας παίρνει 4 ευρώ.
Για την παρανόησή και την διαστρέβλωσή σας μένω έκπληκτος. Για το βρίσιμο σας, θλίβομαι.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.
quote:
<<Θα πρέπει ό κάθε ένας, από 10 χρονών και επάνω, να εργάζεται, να αμείβεται και να πληρώνει Εφορία. Για τον μαθητή, τον σπουδαστή, θα πρέπει να θεωρηθεί ότι η σπουδαστική του περίοδος είναι εργασία προς όφελος της κοινωνίας και θα πρέπει να αμείβεται, και να φορολογείται.>>Λέω ότι το κράτος πρέπει να εκλαμβάνει την μαθητεία ως εργασία και να αμείβει τον κάθε μαθητή και τον κάθε σπουδαστή.
μόνο ένας τραχανοπλαγιάς μπορεί να λέει απανωτά τόσες κοτσάνες
άρα θα πληρώνουμε για 16-20 χρόνια άτομα που δεν θα παράγουν, αν υπολογίσουμε και τους αιώνιους φοιτητές τότε πάμε πολύ καλά
ρε πως φαίνεται ότι δεν έχεις βγάλει ούτε ένα ευρό στην ζωή σου
θα κανουμε και τους μαθητές δημόσιους υπαλλήλους
quote:
<<Το ταμείο ανεργίας θα πρέπει να δίνεται με προϋπόθεση την εργασία, δηλαδή, αν κάποιος δεν βρίσκει δουλειά με μεροκάματο 40 ευρώ, να βρει δουλειά με μεροκάματο 4 ευρώ, να δουλεύει και να φορολογείται, το κράτος δεν θα πρέπει να περιθάλπει τους τεμπέληδες.>>Λέω ότι το ταμείο ανεργία θα πρέπει να δίνεται αλλά όχι να κάθεται σπίτι του και να ψηλοβολεύεται με αυτό, να κάνει μία οποιαδήποτε δουλειά, έστω και ας παίρνει 4 ευρώ.
ας δούμε και αυτή την κοτσάνα, έρχεται στην επιχείρηση μου ένας που παίρνει ταμείο(400-500 ευρό) και εγώ τον αμείβω για 4 ευρό την μέρα
αν δεν δεχτεί να εργαστεί τότε θα του καταλογίζεται τεμπελιά και θα του κόβεται και το ταμείο, αν από την άλλη εργαστεί τότε θα είναι κορόιδο, γιατί εγώ θα τσεπώνω από αυτόν τον μισθό του και ότι ήταν να δώσω και στο ικα
όταν λέω ότι είσαι τραχανοπλαγιάς παρεξήγησε άλλα δεν εξηγείτε αλλιώς, μόνο ένας καραμαλάκας θα έλεγε απανωτά τόσες χοντρές σκατομαλακίες
quote:
Για την παρανόησή και την διαστρέβλωσή σας μένω έκπληκτος. Για το βρίσιμο σας, θλίβομαι.
για την παπαρολογία σου και τις χαζοχαρούμενες έως αηδίας ιδέες σου μένω έκπληκτος.
για την επίμονη σου στην υπεράσπιση αυτών,θλίβομαι
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Στη βυζαντινή εποχή, αυτός που κρατούσε τα κλειδιά του παλατιού - ο κλειδοκράτορας δηλαδή - ονομαζόταν Παπίας. "Ο Παπίας μετά του Εταιριάρχου αυτοπροσώπως ήνοιγον και έκλεινον άπασας τας εις το παλάτιον εισόδους". Τώρα για ποιο λόγο τον έλεγαν έτσι, παραμένει άγνωστο. Ωστόσο με τον καιρό, το όνομα αυτό έγινε τιμητικός τίτλος, που δινόταν σε διάφορους έμπιστους αυλικούς.
Ο Παπίας είχε το δικαίωμα να παρακάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον αυτοκράτορα, να κουβεντιάζει μαζί του και να διασκεδάζει στα συμπόσιά του. Κάποτε - όταν αυτοκράτορας ήταν ο Βασίλειος Β΄ - Παπίας του παλατιού έγινε ο Ιωάννης Χανδρινός, άνθρωπος με σκληρά αισθήματα, ύπουλος και ψεύτης. Από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα κλειδοκράτορα, άρχισε να διαβάλει τους πάντες - ακόμη και τον αδερφό του Συμεώνα - στον αυτοκράτορα. Έτσι, κατάντησε να γίνει το φόβητρο όλων. Όταν κανείς του παραπονιόταν πως τον αδίκησε, ο Χανδρινός προσποιούταν τον έκπληκτο και τα μάτια του … βούρκωναν υποκριτικά.
"Είσαι ο καλύτερός μου φίλος, του έλεγε. Πώς μπορούσα να πω εναντίων σου στον αυτοκράτορα;" Η διπροσωπία του αυτή έμεινε κλασική στο Βυζάντιο. Γι' αυτό, από τότε, όταν κανείς πιανόταν να λέει ψέμα στη συντροφιά του ή να προσποιείται τον ανήξερο, οι φίλοι του του έλεγαν ειρωνικά: "Ποιείς τον Παπίαν"…Φράση που έμεινε ως τα χρόνια μας με μια μικρή παραλλαγή.
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Εγώ δεν μιλώ για αυτούς που παρασιτούν μένοντας αιώνιοι φοιτητές, που το ιδανικό τους είναι να τρυπώσουν στο δημόσιο, που το τομάρι τους να σώσουν και ας καεί ο ντουνιάς. Αναφέρομαι σε ανθρώπους με όραμα, και στην πιθανότητα για μία καλύτερη Ελλάδα. Αφού, ούτε ένας διάλογος δεν μπορεί να γίνει χωρίς χυδαιότητα, προφανώς ήταν λάθος μου να το ξεκινήσω.
Σταματώ εδώ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.
quote:
-θα πρέπει όλα τα κόμματα να συμφωνήσουν ότι δεν θα διώχνει κανένας για τις κλοπές.
-Να σταματήσουν όλες οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
-Να σταματήσουν να ψάχνουν λογαριασμούς στο εξωτερικό.
-Να ελευθερωθεί η αγορά, τι θα πει μαύρη αγορά;
-Η Ελλάδα δεν χρειάζεται καμία βαριά βιομηχανία
-Θα πρέπει να καταλάβει ο Έλληνας ότι κουμπαριά και οικονομική άνθηση της χώρας δεν ταιριάζουν. Θα πρέπει να γίνει, ας πούμε, λίγο πιο ψυχρός συναισθηματικά, περισσότερο σωστός επαγγελματίας, για να προοδεύσει.
-Θα πρέπει ό κάθε ένας, από 10 χρονών και επάνω, να εργάζεται, να αμείβεται και να πληρώνει Εφορία.
-Για τον μαθητή, τον σπουδαστή, θα πρέπει να θεωρηθεί ότι η σπουδαστική του περίοδος είναι εργασία προς όφελος της κοινωνίας και θα πρέπει να αμείβεται, και να φορολογείται.
-Θα πρέπει να καταργηθεί το πόθεν έσχες.
Αγαπητέ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ,
διάβασε άλλη μια φορά,αυτά
που ΕΣΥ εγραψες,σκέψου και
θα δεις πως πολύ καλά κάνεις,που
το ...σταματάς εδώ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Εσείς μιλάτε έχοντας υπ όψην τους χειρότερους των Ελλήνων, τα χειρότερα.Εγώ δεν μιλώ για αυτούς που παρασιτούν μένοντας αιώνιοι φοιτητές, που το ιδανικό τους είναι να τρυπώσουν στο δημόσιο, που το τομάρι τους να σώσουν και ας καεί ο ντουνιάς. Αναφέρομαι σε ανθρώπους με όραμα, και στην πιθανότητα για μία καλύτερη Ελλάδα. Αφού, ούτε ένας διάλογος δεν μπορεί να γίνει χωρίς χυδαιότητα, προφανώς ήταν λάθος μου να το ξεκινήσω.
Σταματώ εδώ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.
Για πες και σε μένα ρε φίλε κανένα Έλληνα που ξέρεις να τον μάθω και εγώ;
Άσε μη ψάχνεις έχουν τελειώσει εδώ και καιρό.
Φιλικα .Κανενας.

quote:
Για πες και σε μένα ρε φίλε κανένα Έλληνα που ξέρεις να τον μάθω και εγώ;

quote:ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
το πιο μπερδεμενο συναισθηματικα, σεξουαλικα, υπαρξιακα και ψυχολογικα ζωο - αρα το πιο επικινδυνο και καταστροφικο
με το μεγαλυτερο ομως χαρισμα στην Φυση: να κοιταει τα αστρα και να συνειδητοποιει τη θεση του στο Συμπαν

Οι μεγάλοι βρίσκουν το τίποτα στα πάντα
quote:lord of green
Τα παιδιά βρίσκουν το παν στο τίποτα
Οι μεγάλοι βρίσκουν το τίποτα στα πάντα
εχεις φιλοσοφικο δικιο
ομως, γεννιεται ο ομοφυλοφιλος, ή γινεται?
γεννιεται (συμφωνουν ολοι οι ομοφυλοφιλοι)
γεννιεται ή γινεται ο φονιας ή ο βασανιστης?
γεννιεται λεω εγω (και διαφωνουν ολοι οι φονιαδες και οι βασανιστες - το ριχνουν στα παιδικα τραυματα)
η πρωτη μου εμπειρια της σκληροτητας των παιδιων (και κατ επεκταση της ανθρωποτητας) συνεβει πριν παω νηπιο
ο μεγαλυτερος κατα 6 χρονια αδελφος μου με πηρε παρεα στο παιγνιδι των "μεγαλυτερων" - σουβλιζαν κατι γατακια νεογεννητα, ζωντανα (ευτυχως δεν συμμετειχε)
τοτε πρωτοσιχαθηκα το ανθρωπινο ειδος, στα 4,5 μου χρονια
οταν μεγαλυτερος διαβασα ιστορια και καταλαβα ποσο διαδεδομενο ηταν το παλουκωμα, καταλαβα τι σκατα αβυσσος ειναι η ψυχη μας ως ειδος...
ΥΓ.1 η παιδικη αθωοτητα ειναι σχετικιστικη, οπως τα παντα στο συμπαν
ΥΓ.2 απο το τελευταιο μου ποστ σ αυτο το τοπικ μεχρι τωρα που ανασυρθηκε στην επιφανεια, εισεπραξα αρνητικοτητα απο μερικα ατομα που γνωρισα μεσα στο εσωτερικα - χεστηκε η Κλαρα στου Αρναουτογλου ![]()
ΥΓ.3 μ αρεσει το νικ νεϊμ σου!