ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΜΙΛΙΑ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΜΙΛΙΑ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Stavros_Η60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
27/05/2005, 22:30:13
Αγαπητέ Allzzaro,
κατ'αρχάς είμαι φίλη και όχι φίλος ,
κατά δεύτερον sorry αν δεν κατανόησα το πνεύμα των λόγων σου στο τόπικ με τη φιλοσοφία και
κατά τρίτον
quote:
Η καρμική αυτή ενέργεια (η αγάπη) εχει κάποια ισχύ, (ένταση - δύναμη) καθώς και κάποια ροή (συχνότητα) οταν λέμε οτι κάποιος αγαπά θα πρέπει να είναι σε θέση να μπορεί να διαμοιράζει την ενέργεια αυτή προς οτι την έχει ανάγκη.

έχει δικιο που η αγάπη είναι πολύ παρεξηγημένη - όπως και ο θεός άλλωστε, όπως και ο εαυτός....Ωστόσο η αγάπη δεν είναι καρμική ενέργειααντίθετα είναι η μόνη ενέργεια που μπορεί να διαπεράσει και να αποσβήσει το κάρμα.
Επιπλέον, θεωρώ δεδομένο φίλε μου ότι και η ερωτική αγάπη εν δυνάμει είναι μια υψηλότατη μορφή αγάπης που μπορεί να είναι και ανιδιοτελής... Ίσως δεν είναι τόσο εύκολο να υπάρξει αλλά για θυμήσου, τόσες ιστορίες για αγάπες που έφτασαν μέχρι την αυτοθυσία στο τέλος!!!;;;
Αλλά αυτό είναι μεγάλη υπόθεση....

Κατά τα άλλα θύτες και θύματα είμαστε όλοι κάποια στιγμή. Αλλά και οι δύο είναι δυσάρεστοι ρόλοι (απ'ότι θυμάμαι.... )

Η φωτιά και το ρόδο είναι ένα.
T.S.Eliot

28/05/2005, 20:28:57
quote:
Αγαπητέ Allzzaro,
κατ'αρχάς είμαι φίλη και όχι φίλος

Sorry

quote:
κατά δεύτερον sorry αν δεν κατανόησα το πνεύμα των λόγων σου στο τόπικ με τη φιλοσοφία

Δεν πειράζει..το κατάλαβα .. είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό ..

quote:
ερωτική αγάπη εν δυνάμει είναι μια υψηλότατη

Φίλη μου επέτρεψε μου.. ``ερωτική αγάπη``?? μα.. είναι δύο άκρα αντίθετα.. στην ερωτική σχέση υπάρχει ζήλεια , μίσος, ανταλλαγή σαρκικών απολαύσεων .. η αγάπη εχει .. υποκειμενική έννοια !!

quote:
τόσες ιστορίες για αγάπες που έφτασαν μέχρι την αυτοθυσία στο τέλος!!!;;;

Χάρη του έρωτα..

Νομίζω οτι στις σχέσεις των δύο φύλων η αγάπη αυτή .. που εννοείται .. παίζει τον τελευταίο ρόλο..Θα έλεγα οτι πρωτεύοντα ρόλο εχουν ... η αφοσίωση.. η αλληλεγγύη.. η κατανόηση.... η ειλικρίνεια ... κλπ και κάποιο μέρος απο την αγάπη...

Τολμώ να πώ οτι η χειμμαρώδης αυτή ανταλλαγή ..Τουϊτισμοί.. Κουνελοϊσμοί.. οπου στο τέλος συνήθως καταλήγουν στα δικαστήρια και την θέση τους παίρνουν το... φίδι.. $#@@#$%% ... και η ιστορία συνεχίζεται .. με αλλους -ες παρτενέρ .. νομίζω οτι είναι φαιδρότητες..

Τώρα θα μου πείς .. δεν μπορεί να υπάρξει ενας μεγάλος έρωτας που να τα περιέχει όλα ακόμα και τη μεγάλη αγάπη...??

Φίλη μου .. σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε.. όλα μπορεί να συμβούν.. όλα..

Τέλος θέλω να το ξαναπώ οτι την αγάπη μας θα πρέπει να την διαμοιράζουμε δίκαια.. παντού.. και οχι μεμονωμένα υπερβολικώς...
Για τον απλό λόγο.. την αγάπη την χρειαζόμαστε ολοι μας...

29/05/2005, 02:24:09
Αγαπητέ Αllzzaro
quote:
Φίλη μου επέτρεψε μου.. ``ερωτική αγάπη``?? μα.. είναι δύο άκρα αντίθετα.. στην ερωτική σχέση υπάρχει ζήλεια , μίσος, ανταλλαγή σαρκικών απολαύσεων .. η αγάπη εχει .. υποκειμενική έννοια !!

εννοείται πως δεν συμφωνώ...
Αν όλη η ανθρώπινη ιστορία διακατέχονταν από αυτό που περιγράφεις εσύ δεν θα είχε κανένα δείγμα ανθρώπινου μεγαλείου η ανθρωπότητα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις... Λίγες μπορεί ...αλλά πάντως υπάρχουν.
Ο έρωτας που περιγράφεις εσύ είναι μια επιθυμία για ένωση κατώτερων κέντρων - κάτι που μοιραία καταλήγει σε απογοήτευση και απαξίωση.
Δεν είναι όμως πάντοτε έτσι - ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο έτσι....

(Υπάρχουν και καλά παιδιά στην κοινωνία μέσα που έχουνε φιλότιμο ...κλπ)

quote:
Τέλος θέλω να το ξαναπώ οτι την αγάπη μας θα πρέπει να την διαμοιράζουμε δίκαια.. παντού.. και οχι μεμονωμένα υπερβολικώς...
Για τον απλό λόγο.. την αγάπη την χρειαζόμαστε ολοι μας...

Εννοείται - αν μπορείς...... , ωστόσο άλλο πράγμα είναι η αγάπη η για όλο τον κόσμο και άλλη η ερωτική αγάπη ....
Μην τα ισωπεδώσουμε κιόλας όλα αγαπητέ....

Ίσως καμιά φορά αν βιώσεις πολύ υψηλή αγάπη για ένα άτομο μετά μπορείς να την επεκτείνεις και περαιτέρω... μαθαίνεις τον τρόπο. Μην αποκλείεις τη σοφή λειτουργικότητα των πραγμάτων....

Η φωτιά και το ρόδο είναι ένα.
T.S.Eliot

30/05/2005, 15:08:32
quote:
ωστόσο άλλο πράγμα είναι η αγάπη η για όλο τον κόσμο και άλλη η ερωτική αγάπη ....
Μην τα ισωπεδώσουμε κιόλας όλα αγαπητέ

Δηλαδή.. πόσες αγάπες μπορούμε να έχουμε...? και ποιές είναι οι ιδιαιτερότητες της κάθε μιάς.. δηλαδή πως κρίνεις οτι η μία αγάπη διαφέρει απο την αλλη.. τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει (διαφέρει)?

Και κάτι αλλο..
Ας υποθέσουμε οτι μία μητέρα εχει ενα παιδί.. και του δείχνει την αγάπη του με εναν τρόπο εκδηλωτικό.. δηλαδή του κάνει όλα τα χατήρια δεν το μαλώνει..και σε γενικές γραμμές δεν το κακοκαρδίζει..
Μία αλλη μητέρα δεν εκδηλώνεται .. αλλά είναι αυστηρή .. δεν του κάνει τα χατήρια.. με ενσυνείδητη πρόθεση..

Πώς θα προσδιορίσουμε ποιά απο τις δύο αγαπά περισσότερο ... και η αγάπη πως εκδηλώνεται .. μέσα απο την αυστηρότητα αφού .. ουσιαστικά δεν υπάρχει .. δεν φαίνεται.. δεν εκδηλώνεται..

30/05/2005, 19:57:48
allzzaro ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ...ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.

..

kswtikoulaΜέλος
30/05/2005, 20:59:12
Αυτό το ότι η αγάπη μετατρέπεται σε μίσος εγώ δεν το αποδέχομαι.

Αυτό που μετατρέπεται σε μίσος είναι τα όνειρά μας που δεν βγήκαν αληθινά,
γιατί ως γνωστό στον έρωτα
όπως σε θέλω σε φαντάζομαι...

Απο κει και πέρα όμως,
όταν εγώ αγάπησα πραγματικά έναν άνθρωπο,
ότι και να γίνει θέλω πάντα να είναι καλά κι ας είναι μακρυά μου.

Δεν αερολογώ,
μιλώ για τις σχέσεις που είχα
και κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως προδοσία.

Με ότι γίνεται παύεις να επιθυμείς το άτομο δίπλα σου
αλλά δεν μπορείς να μισήσεις αυτό που αγάπησες.

Αγάπα...Συγχώρα...Προχώρα...

Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

30/05/2005, 22:38:37
quote:

Αυτό το ότι η αγάπη μετατρέπεται σε μίσος εγώ δεν το αποδέχομαι.

Αυτό που μετατρέπεται σε μίσος είναι τα όνειρά μας που δεν βγήκαν αληθινά,
γιατί ως γνωστό στον έρωτα
όπως σε θέλω σε φαντάζομαι...

Απο κει και πέρα όμως,
όταν εγώ αγάπησα πραγματικά έναν άνθρωπο,
ότι και να γίνει θέλω πάντα να είναι καλά κι ας είναι μακρυά μου.
Δεν αερολογώ,
μιλώ για τις σχέσεις που είχα
και κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως προδοσία.
Αγάπα...Συγχώρα...Προχώρα...
---------------------------------------------------------------------
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ,
ΣΥΓΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΖΩΗ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

31/05/2005, 16:27:03
quote:
allzzaro ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ...ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.

Οχι .. οχι .. pixeldream εγώ το έφερα σαν παράδειγμα αυτό με τις μητέρες.. αλλά θα άξιζε πολύ να συζητηθεί ... ουσιαστικά ομως θα μπορούσαμε να πούμε οτι η μία δείχνει αυτό το πράγμα που ονομάζουμε αγάπη.. το δείχνει.. με τον τρόπο της .. δείχνει στο παιδί της ή κάπου αλλου οτι αγαπά.. είτε με τα λόγια είτε με τα έργα... είτε με πράξεις...

Η αλλη ομως δεν δείχνει τίποτα.. δεν υπάρχει κάτι που να εκδηλώνει αυτό που λέγεται αγάπη.. θα μπορούσαμε να πούμε το αντίθετο ..άρα .. η αγάπη που είναι?? υπάρχει?? και εφόσον υπάρχει γιατί δεν φαίνεται?? και αν σε περίπτωση υπάρχει .. τι διαφορά εχει απο την αλλη .. αυτη την υποτιθέμενη αληθοφανή..

31/05/2005, 16:39:47
quote:

Αγαπητή ξωτικούλα..

Χαίρομαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να αναθεωρήσω τις απόψεις μου..
Τελικά μου αποδεικνύεις οτι η γυναίκα μπορεί να φιλοσοφήσει.. αλλά πίστεψε με .. τα λόγια αυτά που λές .. ακούγονται πολύ σπάνια..

Αρχίζω μάλιστα να πιστεύω .. οτι και τη ντουλάπα .. πρέπει να την μόνταρες εσύ..

kswtikoulaΜέλος
31/05/2005, 20:06:25
Θα με κακομάθεις φίλτατε...
Να σαι καλά πάντως!

01/06/2005, 16:39:55
quote:
Θα με κακομάθεις φίλτατε...

Να σε κακομάθω για ποιό πράγμα .. για το οτι παραδέχθηκα το οτι μπορείς να φιλοσοφήσεις ή οτι μόνταρες τη ντουλάπα..

Φίλη ξωτικούλα ..

quote:
Με ότι γίνεται παύεις να επιθυμείς το άτομο δίπλα σου αλλά δεν μπορείς να μισήσεις αυτό που αγάπησες.

δεν εχω να πώ τίποτα αλλο... με κάλυψες πλήρως..

kswtikoulaΜέλος
01/06/2005, 19:11:01
Εννοώ πως θα με καλομάθεις με τα θετικά σχόλια μετά από δεκάδες ποστ "πολέμου"...

Πέρα από την πλάκα μακάρι όλες οι αντιπαραθέσεις απόψεων να τελειώνουν με την αποδοχή της διαφορετικής προσέγγισης των συνομιλητών.

Τέλος ελπίζω να σταθώ στο ύψος αυτής της αποδοχής και στο μέλλον.

Φιλικά Ξωτικούλα

Υ.Γ. Από μοντάζ επίπλων ότι θέλεις ακόμη και ταπετσαρίες με τακαδόρο περνάμε...

01/06/2005, 19:43:07
quote:
Εννοώ πως θα με καλομάθεις με τα θετικά σχόλια μετά από δεκάδες ποστ "πολέμου"...

Ξέρεις.. κάτι που βλέπω στραβό και εχω τις αντιρρήσεις μου .. θα το πώ.. αυτό ομως δεν σημαίνει πόλεμο.. σημαίνει εποικοδομητική αντιπαράθεση.. γιατί θα μπορούσα να πώ οτι συμφωνώ μαζί σου .. μάλιστα να γράψω και μερικούς ωραίους στίχους.. ή να σου πω αυτό που θέλω με τρόπο.. τότε θα μου απαντήσεις και εσύ με ενα παρόμοιο τρόπο και όλα θα πάνε .. καλά... δηλαδή αυτά που θα πώ απλά θα ακουστούν ωραία στα αυτιά σου .. αλλά θα απέχουν πολύ απο την αλήθεια...

Δεν είναι έτσι ομως.. γιατί μέσα απο μία τέτοια αντιπαράθεση .. που κάθε αλλο παρά πόλεμος .. ήταν για μένα.. βγήκε αυτή η κατάληξη..

quote:
.Γ. Από μοντάζ επίπλων ότι θέλεις ακόμη και ταπετσαρίες με τακαδόρο περνάμε...

Τέλος θα ήθελα να σε ρωτήσω .. απο κιβώτια ταχυτήτων ..τα καταφέρνεις..

kswtikoulaΜέλος
01/06/2005, 20:13:28
Φίλε μου γι αυτό μπήκε το πόλεμος σε εισαγωγικά,
γιατί έτσι κι αλλιώς ούτε ρουθούνι δεν άνοιξε.
Δεν είδες που όλοι οι αιμοβόροι με τα ποπ κορν αποσύρθηκαν από τη συζήτηση μόλις είδαν αντιπαράθεση και όχι σφαγή?

Αμέσως καταλάβαμε τι πήγαινε να πει
και του είπαμε να φύγει μουδιασμένα.
Αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει,
καλύτερα να μη μας πει κανένα!

Ξέρεις πόσες συζητήσεις δεν συνεχίστηκαν εξαιτίας αυτού?
Ξέρεις καλύτερα είσαι πιο παλιός.

Φιλικά Ξωτικούλα

Υ.Γ. Μπα του χειρονακτικού είμαι με τα μηχανικά δεν τα πάω καλά.

02/06/2005, 15:39:12
quote:
Δεν είδες που όλοι οι αιμοβόροι με τα ποπ κορν αποσύρθηκαν από τη συζήτηση μόλις είδαν αντιπαράθεση και όχι σφαγή?

Υπάρχουν τέτοιοι στο esoterica... νόμιζα οτι τους τελευταίους τους πάτησε.. εε... τους πήρε ήθελα να πώ το τραίνο..

Ωχ.. μπερδεύτηκα .. εχω μπερδέψει τα τόπικ..

quote:
Ξέρεις καλύτερα είσαι πιο παλιός.

Χμ.. παλιός .. αλλά πίστεψε με ξέρω λίγα..

02/06/2005, 22:15:46
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ [ΗΡΕΜΙΑ]...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

04/06/2005, 01:46:29
allzzaro
quote:
η αγάπη που είναι?? υπάρχει?? και εφόσον υπάρχει γιατί δεν φαίνεται??

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΓΑΠΗ...Ή...ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ;...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ;...Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ;...ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ/ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ;...ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΟΥΣΕ...ΘΑ ΑΝΑΚΑΠΥΠΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ...ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ;

ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ;...ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ;

..

04/06/2005, 02:14:10
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ...
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...
ΟΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ.
ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.
ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΓΓΙΓΜΑΤΟΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΤΙΑΣ.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.
ΛΟΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΕΓΝΟΙΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ.
ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑΣ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

05/06/2005, 03:34:37

quote:
ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΓΓΙΓΜΑΤΟΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΤΙΑΣ.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΟ...ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ...Η ΣΤΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ...Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

..

goreΝέο Μέλος
06/06/2005, 13:29:14
Το αιώνιο πρόβλημα των δυο φύλων είναι:
ο αντράς γνωρίζοντας μια γυναίκα πιστεύει οτι δεν θα αλλάξει ποτε θα είναι παντα η ίδια
η γυναίκα γνωρίζοντας τον άντρα πιστεύει ότι θα αλλάξει αυτός με τον καιρό
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΑΖΕΙ.
ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ.
Εμενά προσωπικα μου αρέσει αυτή η κοντρα!!!