ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Επιτάφιος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
16/04/2014, 02:33:07
Μην τον κόβεις τώρα. Μόλις μας έδειξε το σπίτι και τις αρχές του.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

16/04/2014, 02:41:36
Επίσης, τον αγαπημένο του ήρωα, την αγαπημένη του μουσική και το πρωινό του ρόφημα.

16/04/2014, 02:47:14
Κατάλαβες τώρα Μάριε, γιατί τα χρυσαύγουλα φύονται με τόση επιτυχία στην Ελλάδα?

16/04/2014, 04:05:27
quote:

Κατάλαβες τώρα Μάριε, γιατί τα χρυσαύγουλα φύονται με τόση επιτυχία στην Ελλάδα?

Μάνο, είναι πλανητικό το φαινόμενο.

Η ένδεια των μεγάλων αριθμών, που λέγαμε...!!

Τελικά ταλαντεύομαι μεταξύ του 2% που λέει ο Πλάτωνας και του 5% που λέω εγώ!

Αν είμαστε ακόμη στο ποσοστό του Πλάτωνα, την κάτσαμε την βάρκα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

16/04/2014, 06:14:59
http://www.egolpion.com/kazantzakis_ellines.print.el.aspx

Και για να ξεκαθαρίση εντελώς το θέμα του δια­χωρισμού θα πη αλλού: «Φρικώδεις βέβαια είναι και οι Κρητικοί, μα γιατί παρασύρθηκαν απ’ την Ελλαδική αθλιότητα» (Βρετ. 82).

«Μονάχα Οβραίους και Ρούσους μπορώ να νοιώσω αδελφούς» (Γράμ. 105).

«Δεν είστε Έλληνες, αλλά κατ’ ευθείαν απόγο­νοι Αφρικανών και Σαρακηνών πειρατών»;

http://www.egolpion.com/kazantzakis_8eosofia.el.aspx

16/04/2014, 07:08:58
Ban: Χριστιανούς, Ινδουιστές, Βουδιστές, Γνωστικούς and the Gnostic Καζατζάκης and keep:

http://www.youtube.com/watch?v=bpgBMdM-9Hs

http://www.youtube.com/watch?v=TBXWrjDAyyI

And:

http://www.youtube.com/watch?v=9bqoN4zPPsE

And the fascist "Elite" of the Greek monkeys that agree only in one issue: On how to destroy people and their own totally Greek brains and how to feed each others ego that does not need fixing according to another loonie that is also in a delirium mode.

Keep also your disgusting language and your spelling to whip your tears and the rocks of Acropolis to keep dreaming while the world you build around you is Skatopolis.

The Gnostics and generally any person with the slightest spiritual perception is getting attacks from spiritual insects that hate them self's and their fate and they are just holding back and leave the monkeys like DSM and the Hyper Monkey to create this disgusting reality. Everyone that does not see that the fanatic people with this hate about spirituality should be banned from a supposed spiritual forum is a hypocrite in the best case and no one can avoid truth. Make two separate sections one for esoterism and one for the Greek loonies with the good spelling and their friends or keep manifesting this disgusting reality. There is no place for the spiritual world in your non-esoteric forum and so your forum has no reason to exist. Either you support the product you sell or you are just manifesting a trap to suck spiritual energy from people who are seeking answers.

You are not learning anything and you will never learn anything and this is why you are not Gnostics and you will NEVER be. You are just wasting pointless your time for the only purpose to feed your ego and no you do not need fixing you need to keep feeding your ego and passions just as this ugly immigrant known as Socrates said, because obviously there is no treatment for your case and you should just stay away from spirit in general and use all of your brain power to kill your spirit that has no reason at all to exist.

No one is to blame for the reality you have created for your self's and you better realize it.

Edited by - Καζατζάκης on 16/04/2014 07:19:38

liamnΜέλος
16/04/2014, 09:21:31
Μπράβο, περίφημα , καταρχήν πως φαίνεται η βλακοσύνη και η κωλυμάρα.
Ο DSM είπε θα μας αδειάσει την γωνιά και κάθονταν και έγραφε μέχρι τα ξημερώματα. Eσένα Νικόμαχος σε προσπερνώ ούτε με ενδιαφέρει να σχολιάσω, εξάλλου αμφιβάλω αν σε εκτίμησε γυναίκα και μάλλον μόνος σου θα μείνεις σε αυτήν την ζωή.
Ο Καζαντζάκης πάλι το πήγε για ευχέλαιο, μόνο ο επιτάφιος είχε την υπομονή και το απαραίτητο χιούμορ. Πάρε τον έναν και βάρα τον άλλων δηλαδή.
Μπράβο, να οι εσωτεριστες που έχουν επίπεδο και κατανοούν την βαθιά μυστικιστική γνώση. Ευτυχώς που είστε άνθρωποι με ανησυχίες. Συνεχίστε γιατί έτσι επιβεβαιώνονται και τα λεγόμενά μου για τους εσωτεριστες

Edited by - liamn on 16/04/2014 09:29:26

17/4/2014

16/04/2014, 09:38:03
παιδια το τρολ εχει δικιο...
δεν παλευετε αυτη η κατασταση..
ειναι σαν μην θελουμε να αλλαξουμε και να αλλαξει ο
κοσμος μας...

θελουμε εσωτερισμο πραγματικο...

16/04/2014, 09:47:21
quote:
liamn
Μπράβο, να οι εσωτεριστες που έχουν επίπεδο και κατανοούν την βαθιά μυστικιστική γνώση. Ευτυχώς που είστε άνθρωποι με ανησυχίες. Συνεχίστε γιατί έτσι επιβεβαιώνονται και τα λεγόμενά μου για τους εσωτεριστες
Επιβεβαιώνεται βασικά η βλακεία σου να θεωρείς εσωτεριστές αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με τον εσωτερισμό.
Στο φόρουμ αυτό υπάρχουν -πλέον- λίγοι ή ελάχιστοι εσωτεριστές, και περισσότερο άτομα με ανησυχίες όπως οι προαναφερθείς από τον DSM.
Όπως το βλέπω αυτή τη στιγμή ο Χρίστοςχατζ είναι ο μοναδικός που κάνει μια εσωτεριστική προσπάθεια. Καλή ή κακή, θα δείξει.
Τουλάχιστον είναι ευγενής, σε αντίθεση με τους διάφορους υπερ-διανοούμενους.

liamnΜέλος
16/04/2014, 10:22:12
Πύρινος γιατί δεν κάνεις παρέα με τον Νικόμαχος και τον DSM, αφού μοιάζετε στον τρόπο που σκέφτεστε.

Edited by - liamn on 16/04/2014 10:23:50

16/04/2014, 10:26:32
quote:

quote:
liamn
Επιβεβαιώνεται βασικά η βλακεία σου να θεωρείς εσωτεριστές αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με τον εσωτερισμό.
...
Ξέρεις - η όλη υπόθεση του "εσωτερισμού" είναι... εσωτερική. Δεν μπορείς λοιπόν να ξέρεις αν είναι λίγοι ή πολλοί (εκτός και αν έχεις σαφώς καθορισμένες προδιαγραφές - που θα ήθελα να τις μάθω!)

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

Σοφία_Μέλος
16/04/2014, 10:31:48
Εγω παντως γελαω. Εφτιαξε η διαθεση μου πριν μπω για δουλεια.

Δεν θα το χαρακτηρισω ολο αυτο. Βαριεμαι.

Απλα θα σας πω γιατι γελαω.
Μια χαρα μπλα μπλα για τις εσωτεριστικες οργανωσεις σας, μια χαρα σοβαροφανεια και ιστοριες.
Εεεελα ομως που ξεχασατε την εικονα που μετα κοπων και βασανων χτιζατε επι 3 σελιδες, με το που σχολιασε ο περιβοητος DSM.

Ε μα ναι, το σχολιο του ηταν σοβαρο και οχι σοβαροφανες.
Εχετε απολυτο δικιο να αντιδρασετε ετσι.
Ειναι απολυτα φυσιολογικη αντιδραση για τα ατομα δηθεν ωριμα που εχουν φαει τη ζωη με το κουταλακι του γλυκου.

16/04/2014, 10:39:34
quote:

Μια χαρα μπλα μπλα για τις εσωτεριστικες οργανωσεις σας, μια χαρα σοβαροφανεια και ιστοριες.
Εεεελα ομως που ξεχασατε την εικονα που μετα κοπων και βασανων χτιζατε επι 3 σελιδες, με το που σχολιασε ο περιβοητος DSM.

Ειναι απολυτα φυσιολογικη αντιδραση για τα ατομα δηθεν ωριμα που εχουν φαει τη ζωη με το κουταλακι του γλυκου.
...

Ξέρεις βλέποντας τα ποστ σου ιστορικά δυσκολεύομαι να βρω κάποιο σχετικό με τη θεματολογία του esoterica. Δείχνεις απλά να σιγοντάρεις τη γνωστή "παρεούλα" - για τη Νέα Ακρόπολη ή τον Εσωτερισμό τι έχεις να πεις - για ν'αφήσουμε στην άκρη απαξιώσεις και καυγάδες.

Σοφία_Μέλος
16/04/2014, 10:42:45
Αμα μου δυσκολευεσαι στα απλα τι τα ρωτας τα "δυσκολα" ?

liamnΜέλος
16/04/2014, 10:44:27
quote:

Γιατί καλέ, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα στην διασκέδαση;
Την μια μπορεί να μιλάμε σοβαρά και την άλλη με αφορμή στον DSM να το ρίξουμε στην μπούρδα, περίεργο είναι;

Εξάλλου εγώ από την αρχή έλεγα ότι oi βαθιές μυστικιστικές γνώσεις είναι βλακείες. Η διασκέδαση είναι που μετρά πάνω από όλα. Δεν παρακολουθείς και θα σε μαλώσω!

Εξάλλου εσύ γιατί πετάχτηκες σαν την τσουτσού;

Edited by - liamn on 16/04/2014 10:45:27

liamnΜέλος
16/04/2014, 10:49:07
quote:

Τελικά θα δουλέψεις καθόλου να κάνεις και το καθήκον σου στην κοινωνία ή θα μας λες εξυπνάδες. Θα πάρω τηλέφωνο το αφεντικό σου.

Edited by - liamn on 16/04/2014 10:49:32

16/04/2014, 10:52:37
quote:

quote:

Τελικά θα δουλέψεις καθόλου να κάνεις και το καθήκον σου στην κοινωνία ή θα μας λες εξυπνάδες. Θα πάρω τηλέφωνο το αφεντικό σου.

Edited by - liamn on 16/04/2014 10:49:32

Στην κουβέντα εδώ, δε συμφωνούσαμε αλλά μια χαρά μιλούσαμε. Ήρθε η παρεούλα που μη έχοντας να πει τίποτε άρχισε να κρίνει τους άλλους (λες και η ορθογραφία 3 λέξεων που γράφει ο άλλος στο κινητό είναι το πρόβλημα) και είδαμε το ήθος τους -

Edited by - panpam on 16/04/2014 10:56:55

liamnΜέλος
16/04/2014, 10:53:39
Τελικά ο μόνη που ήμουν από την αρχή στο θέμα, ήμουν εγώ.
Να και η απόδειξη, ποιο είναι το θέμα μας;
Τι έλεγα εγώ; Για τον φασισμό.

Ορίστε....
http://greeknation.blogspot.gr/2011/12/blog-post_4638.html