ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

jonniebegood33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/03/2006, 02:19:07
Άστα jonniebe...

Τα έχουν πει κι άλλοι!

"Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα."

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------
Ζούμε, μέσα στην πλέον αποτρόπαια εποχή,
ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία για Ελευθερία
που έχει ποτέ εμφανιστεί!

lancelotΜέλος
13/03/2006, 04:04:53
quote:

χμμμ... ιπ-ποτα μου...

κοαν ειδικα για σενα: εχει το σκατο της αγελαδας το βουδα μεσα του?

ετσι και αλλιως και αυτο το σκουπιδι θα παει στα σκουπιδια..αρα γιατι να απαντησω σε χαζομαρουλα?

13/03/2006, 10:31:15
quote:

ετσι και αλλιως και αυτο το σκουπιδι θα παει στα σκουπιδια..αρα γιατι να απαντησω σε χαζομαρουλα?

καλα του ταπες!!!

εκεινος τι απαντησε?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

ΒρίλΜέλος
13/03/2006, 11:03:37
Σας έχω μιλήσει ποτέ για ένα ΕΙΔΙΚΟ σχοινί ορειβασίας, πολύ ανθεκτικό (σε "κυβικά") και πολύ ανεκτικό (σε μαλακίες), που φτιάχνεται από μαλί, που έχει ξηλωθεί ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ... ?

Προτιμούνται ξανθίζουζες καούκες. Αμοιβή συζητίσιμη, ίσως και καθόλου.

Τηλεωνείστε τώρα στο 69§$§$"§$%§% κ. Αντρέας

13/03/2006, 16:52:40
quote:

Σας έχω μιλήσει ποτέ για ένα ΕΙΔΙΚΟ σχοινί ορειβασίας, πολύ ανθεκτικό (σε "κυβικά") και πολύ ανεκτικό (σε μαλακίες), που φτιάχνεται από μαλί, που έχει ξηλωθεί ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ... ?

Προτιμούνται ξανθίζουζες καούκες. Αμοιβή συζητίσιμη, ίσως και καθόλου.

Τηλεωνείστε τώρα στο 69§$§$"§$%§% κ. Αντρέας

Αμάν Βριλ με ανατρίχιασες.
Καήκαμε... χε χε

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΒρίλΜέλος
13/03/2006, 20:06:53
quote:
Αμάν Βριλ με ανατρίχιασες.
Καήκαμε... χε χε[/b]

Μη φοβού, δεν εννοούσα εσένα...

Και ένα τίπ. Σχετικά με τα "κυβικά" μου.

Υπάρχουν άνθρωποι υπέρβαροι, όπως υπάρχουν και άνθρωποι ηλίθιοι.
Οι υπέρβαροι όμως μπορούν να αδυνατίσουν ...

14/03/2006, 02:44:26
Καλά βρε Βρίλι... θα τα βάψω κόκκινα!

Οσο για το "τιπ"... υπάρχουν τα ντιπ και τα ντιπ για ντιπ!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Dr.DoomΜέλος
15/02/2004, 12:38:36
Θα ηθελα να αναφερετε οσε γνωσεις εχετε για το συγκεκριμενο θεμα. Συμφωνα με τις λιγοστες μου γνωσεις οι εξτροπιανοι πιστευουν πως οι ανθρωποι θα πρεπει να εξελισσονται συνεχως να επεκτεινονται και να προσεγιζουν συνεχως το θεικο επιπεδο. Πιστευουν πως για να γινει κατι τετοιο θα πρεπει να τροποποιησουν τον ανθρωπινο οργανισμο ωστε να αποκτησει αθανασια, υπερτατες πνευματικες δυναμεις και ηθικη ανωτεροτητα. Συμφωνειτε με αυτη τη θεωρια η οχι. Παντως εγω πιστευω ακραδαντα!!!

16/02/2004, 02:11:04
εδω θα βρεις καποια πραγματα
φιλε μου...στο θεμα της Ατμας...

ΕΞΤΡΟΠΙΑΝΟΙ+ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2905

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

kynikosΜέλος
16/02/2004, 04:19:06
quote:
πιστευουν πως οι ανθρωποι θα πρεπει να εξελισσονται συνεχως να επεκτεινονται και να προσεγιζουν συνεχως το θεικο επιπεδο. Πιστευουν πως για να γινει κατι τετοιο θα πρεπει να τροποποιησουν τον ανθρωπινο οργανισμο ωστε να αποκτησει αθανασια, υπερτατες πνευματικες δυναμεις και ηθικη ανωτεροτητα.

Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο για μια εκτενέστερη ανάλυση, όπως θα ήθελα να κάνω.

Βασικά όμως έχω την γνώμη οτι όλο αυτό το τσούρμο (εκ των οποίων γνωρίζω αρκετούς προσωπικά) είναι απλά μια παραλλαγή στο γνωστό μας cult των grecoRaelians.

Δηλαδή παίρνουν κάποιες (ισως κατα βάση αληθινές Εσωτερικές Αρχές), τις υπεραπλοποιούν και τις διαστρευλώνουν πέραν κάθε αναγνώρισης, με κύριο κίνητρο την ΑΦΑΙΡΕΣΗ κάθε στοιχειού ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ από την πνευματική πορεία, και όλα αυτά δήθεν στο όνομα της επιστήμης!

Κάποιοι απο αυτούς, οι "κρυογενιστες", μάλιστα κανονίζουν να τους βάζουν σε ειδικά ψυγεία μόλις πεθάνουν (ή ακόμα και πρίν πεθανουν!!!!) ωστε αφού (ρε γμτ...) δεν τα καταφέρανε σε αυτήν την ζωή, θα περιμένουν για λίγο μέχρι να τα καταφέρουν οι επιστήμονες του αύριο.

Δηλαδη, δεν θάρθει ο Χριστούλης με την Δευτέρα Παρουσία να σε σώσει, θα έρθει ο όποιος τυχόν "Ραελ".

Βεβαια, όλα αυτά στοιχίζουν, αλλά για εμας τους υπόλοιπους που δεν έχουμε μεγάλα κονδύλια, υπάρχει και "ειδική προσφορά" που σου κόβουν το κεφάλι, και βάζουν μόνο αυτο στον πάγο. Τα... υπόλοιπα θα τα ξανασυνθέσουν μετα! Όχι δεν αστειεύομαι.

Ο kynikos, παντα φίλος του καταναλωτή συνιστά: "Μακριά...."
εκτός και αν έχετε διάθεση για πολύ γέλιο.

16/02/2004, 11:42:06
Αγαπητέ Dr.Doom, πριν απ' όλα καλή σου μέρα.
Φυσικά και δεν πιστεύω πως η προσέγγιση του θεικού επιπέδου μπορεί να γίνει με τον τρόπο που περιγράφεις.Νομίζω πως ο kynikos το λέει πολύ σωστά. Η πνευματική μας εξέλιξη είναι προσωπική ευθύνη του καθενός μας και είναι κάτι που επιτυγχάνεται πολύ πιο δύσκολα από τον "τρόπο" που αναφέρεις............

ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........

Dr.DoomΜέλος
16/02/2004, 23:18:20
Οταν ανεφερα τροποποιηση του ανθρωπινου σωματος δεν εννουσα οτι θα καταφερουμε ετσι πνευματικη εξελιξη. Φυσικα και για εξελιχθεις πνευματικα πρεπει να το κανεις με τις δικες σου ψυχικες δυναμεις κατι το οποιο εχουν πει και οι ιδιοι οι εξτροπιανοι. Και φυσικα το κλαμπ ειναι ανοιχτο μονο σε αυτους που διαθετουν τα απαιτουμενα <<εφοδια>>, γιατι οι γνωσεις που διαχειριζονται ειναι εξαιρετικα σημαντικες για να τις μεταδωσουν στον απλο λαο. Ομως η φιλοσοφια ακομα πιστευω πως ειναι ορθη.

kynikosΜέλος
17/02/2004, 06:50:35
quote:
Οταν ανεφερα τροποποιηση του ανθρωπινου σωματος δεν εννουσα οτι θα καταφερουμε ετσι πνευματικη εξελιξη.
Τοτέ, κατα την γνώμη σου, ποιος είναι ο σκοπός της τροποποίησης;
quote:
Και φυσικα το κλαμπ ειναι ανοιχτο μονο σε αυτους που διαθετουν τα απαιτουμενα <<εφοδια>>, γιατι οι γνωσεις που διαχειριζονται ειναι εξαιρετικα σημαντικες για να τις μεταδωσουν στον απλο λαο.
Υποθέτοντας, πάντα, οτι τα απαιτούμενα εφόδια που αναφέρεις δεν ειναι $$$, ποιά νομίζεις εσύ οτι είναι;

Φιλικά
Κ.